Sista dagen

Datorn är riktigt seg idag. Kom hem från jobbet för en halvtimme sedan, har duschat och sjungit lite, intressant fakta?:P

Jag fångade ett par bilder på den vackra soluppgång med min mobil i morse när jag var påväg till jobbet.  Hade det funkat att föra över bilder från mobilen till datorn så hade jag lagt upp lite bilder här men det går inte.

Allra sista dagen på jobbet idag av mitt sommarvikariat och jag tog farväl av alla vårdtagare som jag gått till denna period. Många tyckte det var tråkigt att jag skulle sluta och hoppades att jag skulle jobba där igen men vi får se vad som händer och sker i framtiden. Först ska jag läsa klart sedan vill jag helst ha ett jobb som ligger i landskrona, detta pendlandet blir dyrt i längden. Men jag har varit duktig och sparat!
Det känns skönt att sommarvikariatet är över så man kan fokusera på det andra och få upp energin igen genom att börja träna. Har inte tränat på flera månader nu,,,,,och det känns och märks.....har blivit så slapp i huden.......usch.

Blev glad av att höra att jag är klok med vuxna  värderingar och sunt förnuft (när vi disskuterade ämnet om "att bli vuxen, skaffa man och barn")av mina arbetskamrater. Det stärker en verkligen att få höra dessa positiva ord. Så det ska väl ordna sig för mig också.

Åh är så trött.............orkade knappt trampa hem från busstationen, så skönt att man har gjort sina "måsten" iaf. Får nog ta och fixa nåt käk nu innan det blir för sent.


Kommentarer
Postat av: Fia

Du har varit duktig med jobbet:) Och det är klart att det kommer ordna sig för dig vännen, det vet jag! Kramis

2007-08-19 @ 18:32:19
Postat av: Ija

Fia: Tack vännen för ditt stöd!:) Kramis

2007-08-19 @ 20:43:22
URL: http://www.ijablogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0