förbannade bloggsida

Jag är så besviken på att det inte går att ladda ner bilder.

Fick albumet med Daughtry i julklapp och är väldigt glad för skivan, den är kanon! Jag fick också singeln "All I wan't for x-mas" med Agnes och Måns, den bästa versionen av denna låt ever!


Tog en runda till stan idag fast denna gång fick jag snålskjuts av min vän så man slapp trängas i bussen bland alla galningar:P

Till min stora besvikelse fanns inte tröjan som jag ville köpa kvar. Men så brukar det vara, man ska aldrig vänta när det är Rea utan man ska köpa direkt annars tar det slut som i detta fall. Men tur i oturen så fann jag en "kändis" på carlings bland tröjorna. Denna tunika tänkte jag köpa till klassfesten men var för "vardags" så jag valde en annan klänning men jag minns att jag ändå vill ha tunikan.När jag såg den idag hade de satt ner priset -200 så det är klart att jag köpte den då!:D

Nu kan jag inte skriva mer för mina små kisar skymmer sikten på datorskärmen.

Take care everybody!

shopping(?)runda på stan

Tog en runda på stan bland klädesaffärerna med lite pengar i pånkan. När man har lite pengar i plånboken brukar man hitta alldeles för mycket som man vill köpa, eller hur? Jo, så var det. Jag hade lite pengar och lyckades hitta klädesplagg som jag ville köpa. Bland annat ett par snygga jeans i rakmodell på Vero Moda och en snygg kortärmad stickad tröja i snygg moihakgrön.Jag kunde inte köpa allt så jag valde jeansen eftersom jag var i behov av ett par nya jeans i smal rak modell. Vero Moda har ett stort urval av jeans. Det är väldigt svårt att hitta jeans som sitter snyggt men Vero Moda har många snygga modeller, till skillnad från BikBok...rena barnstorlekarna...jag menar skojar ni??? Vilken kvinna har storlek xxs....sådana storlekar är till för tjejer UTAN former....det vill säga BARN

Jag är nöjd med mitt inköp av jeans. Funderar på att köpa den snygga tröjan på Whoops....får se hur jag gör....får vara extra sparsam när jag ligger på osäker ekonominkomst.

Helt hysterisk julafton!

Julafton firades som sagt i Trelleborg hos min farmor o farfar.Det var mina förädrar och min pappas syster med familj och farmor o farfar som tillbringade julafton tillsammans i år.

Allt var sig likt som de brukar vara när våra familjer möts, rörigt och högljutt innan vi alla sitter vid julbordet för att njuta av den goda julmaten.
Vi ser alltid på kalle anka och dricker glögg före maten, sedan är det julklappsutdelning efter maten, då alla är mätta och belåtna men nytt för i år var att vi sköt fram julklappsutdelningen för en lek som heter julklappsleken.Det var då den stora hysterin satte fart.


Så här går den till:

Alla sitter runt bordet med allmäna klappar i mitten(som vi alla köpt för ungefär 40:- var). Sedan har vi två tärningar som vi försöker slå till två par dvs två fyror eller tvåor osv och då får vi ta en julklapp så håller vi på tills julklapparna är slut. Andra ronden har vi en tärning som ska bli en sexa eller etta för att kunna sno en julklapp från någon av de andra och då går det på tid. När tiden är ute för amdra ronden börjar tredje och sista ronden. Då har vi öppnat klapparna och ser vad det är för nåt. Då gör vi på samma sätt som förra ronden, vi snor de öppna julklapparna så fort vi får en sexa eller etta med en tärning. Detta ska gå fort eftersom det går på tid, det gäller att slå så många sexor och ettor som möjligt för att få så många julklappar som möjligt. När tiden är ute behåller man de julklappar man roffat åt sig.
Denna leken är skitkul och jag rekommenderar denna till alla som gillar tävling och ha kul. Det går vilt till så de gäller att lägga undan ömtåliga saker som står på bordet. Man drar och sliter i sina julklappar eftersom de går på tid. Men roligt var det!
En rolig grej som var kvällens höjdpunkt var när min farfar roffade åt sig en av julklapparna(från julleken) som var kantarellsås och min farmor blev vansinnig som hoppades på att han skulle välja choklad istället. Men det var roligt, som vi skrattade!

Efter julleken blev det julklappsutdelning och sedan fick jag skallevärk och gick in för att vila i farmor o farfars sovrum.

Men det var en trevlig julalfton.

Dagen efter dvs juldagen gick jag i pyjamas hela dagen, det var bara ren slappdag. Det var tänkt att jag skulle hitta på något med en vän men jag orkade inte , som tur var det ömsesidigt:)

Nu blir det tårta, mormor o morfar är på besök idag.

mammas älsklingar

mammas älsklingar



Mina bebisar ligger och sover i soffan i datarummet där jag sitter nu. Denna julen tillbringar vi malmö. Julafton firades i Trelleborg hos min farmor o farfar.Återkommer till julafton i ett annat inlägg.

Jag är så så glad för mina pussgurkor, de är så mysiga och det bästa i mitt liv. De ger mig mycket glädje och sinnesro. Så mysigt att få känna deras små tassar som trampar på en för att krypa upp under min haka och spinna så högt att de väcker en när man sover.Men att få känna sig uppskattad av dessa små gulliga ulliga varelser är det värt denna tid när de är små.

Men jag njuter av varje sekund med dessa älsklingar. Puss puss på er mina bebisar:)

ringorm

Det låter väldigt vidrigt och det är lite vidrigt också men helt ofarligt!

Jag och mina kisar har fått ringorm, en slags svampinfektion som försvinner efter ett tag. Efter ett samtal med tjejen som jag köpte kattungarna av kändes det bättre. Hon hade nämligen varit med om det flera gånger och visste att det gick över av sig själv vilket kändes skönt att veta.Jag slipper lägga ut en massa höga kostnader på medicinering utan det läker av sig själv.

Ska iallafall köpa plåster imorgon för att undvika mer smitta!

Drar in till "storstan" imorgon för att handla de sista julklapparna och sedan är jag färdig, skönt!


*drömde om honom igen, det går ju inte....finns ingen chans...eller?.....men varför dessa tankar på honom dag och natt? *

Ser framemot lördag!:D

vinterkräksjukan....

Som barn var aldrig mörkret under vintern något problem för mig. Tvärtom, jag tyckte det var mysigt.
Idag har denna känslan ändrats något.....kanske för att man lever ensam? I och för sig har jag mina katter men man kan inte jämföra sällskapet med en människa att kommunicera med. Jag älskar mina katter och vill inte leva utan dem.Just nu är de små ungar som busar och behöver uppfostras.Det blir mycket "naj naj naj naj" Hu , mycket att lära en liten kattunge, och har man två är det dubbelt. Micki (den smarta) har börjat klättra i mina palmer...men så är det med små lekfulla kattungar.


Jag har varit sjuk eller jag är fortfarande inte helt kry. Fick en släng av vinterkräksjukan(misstänker jag) i torsdags. Det är skitjobbigt att kräkas. Hellre ont i halsen och förkyld. Tillsammans med detta virus fick jag obehagliga yrselattacker.Men jag håller på att bli bättre, igår var det jobbigt att cykla ner till citygross med yrseln och inte nog med detta.....när jag kommer fram till kassan för att betala..händer det igen...slut på pengar och fick vända och köra hem för att föra över pengar till mitt konto och sedan tillbaka igen. Jag var tacksam till vädret som var helt underbart med den höga luften, klarblå himlen , solen och helt vindstilla.

Nu får jag nog kolla upp maten så den inte bränns.....

Ha en fortsatt bra söndag

Man kan göra allt till en vana

Nu är jag tillbaka i min vikt-berg och dal.

För en tid sedan fick hjärtat krossat och tappade flera kilo att jag var på gränsen till att få anorexi. Inget ätbart smakade,  och ett halvårsenare låg jag under BMI gränsen. Jag struntade i mina regler om att ta hand om hälsan. Eftersom jag inte gick upp kunde jag stoppa i mig godsaker hur som helst(även om det inte blev så mycket).Jag trivdes inte i denna magra vikt. Ett år senare fick jag tillbaka aptiten och började gå upp i vikt precis som jag ville! Jag gick upp till en lagom vikt, där jag varken skulle gå upp eller ner. Kunde jag hålla den? Nej, nu har kläderna börjat strama och det känns inte alls bra. Det värsta är mitt psykiska mående som påverkas av sockret. Men slarvar man med måltider och äter mer "skräpmat" än nyttig så är det klart att resultatet blir "inte så bra".

Men nu har jag kommit till en gräns att något måste göras åt. Jag har fått nog av alla sockriga produkter, nu ska det bli flera måltider om dagen, promenader, mycket grönsaker och frukt. Sedan har jag kommit tillbaka i mitt hälsosamma liv. Istället för att sätta sig vid teven med något onyttigt, kan man ta en promenad istället. Helst vill man undvika att vara ute vid denna årstiden, men vad gör man. Har man inte råd till gym får man göra sig ett eget gym;)

Julklappshandel och idol

Tänkte snart trampa iväg för att handla lite julklappar och en större kattlåda åt kisarna.Hände en olycka igår i min säng, ena katten Molle gjorde en lagom pöl på sängkläderna så de fick åka i tvätten direkt(hade tur att tvättstugan var ledig). Försökte lösa problemet med att han kissade i sängen istället för lådan, kom på att jag hängt påsen med allt skit som jag tömmer från deras låda nära deras låda och när jag tog bort påsen gick han i lådan igen. Jag är tvungen att tömma lådan flera gånger om dagen för att deras urin inte ska hamna någon annanstans i hemmet. Nu ligger de vilar, vilket jag förstår, de busar som vildar.

Kollade på idolfinalen igår, mycket bra program. Vann rätt person? Själv tyckte jag det. Amanda är en grym artist och har redan hittat sin nish och Marie har också hittat sin på sitt sätt. Två olika artister men det är bara en som blir idol. Den som vinnarlåten passade bäst, och det var Marie.

Nu ska jag trampa iväg som sagt..........vill inte ut i folkträsket men har inget val.......vill ge i jul......Julen handlar om att GE.


Lite uppdatering

Igår var jag duktig och skrev ett mejl som jag varit lite sen med att skriva. När jag skrivit klart nästan hela mejlet så gör datorn något som tar bort hela sidan och jag blir lagom glad då. Jag hade suttit och lagt ner tid på att skriva  detta mejl. Jag skrev aldrig om det.

De två kattungarna som jag skrev om i senaste inlägg , Micki och Molle.....fick ett nytt hem......och en ny "mamma"..Jag:D   Micki och Molle trivs bra i sitt nya hem och med sin matte och matte trivs bra med dem. De busar väldigt mycket och är väldigt tillgivna, de älskar att gosa och de älskar kokt skinka:) Bilder kommer senare....

Igår var det första advent och i lördags tog jag fram julgardinerna, ljusstake och min julstjärna, så mysigt det blev. Nu ligger Micki och Molle i sängen och myser...eller....slåss.....nej Molle tvättar Micki ,så gulligt.

Usch, har inte börjat handla julklappar än men hoppas bli av till helgen med en vän annars handlar jag själv.

Skolan närmar slutet....då menar jag inte bara terminavslutning utan hela utbildningen. Nästa termin har jag bara en kurs kvar, sedan är jag färdig.Tiden går fort.

RSS 2.0