En dag....i Juli

En liten sumering av dagens händelser:

Allt började med musik på hög nivå halv fyra i morse(av grannarna), en timma innan min väckarklocka ringde. Detta resulterade i en rörig och upp o nedvänd dag för mig.

* Den när killen på busssen imorse hade verkligen humör, precis som jag, jag log lite för mig själv när jag såg honom*

När jag kommit till jobbet tog jag min lista och nycklar och gick iväg till första vårdtagaren som bara innehöll tillsyn och bädda sängen. Men jag tar alltid mig tid en stund och pratar med dem, de uppskattar ju det. När jag var färdiga med de två första besöken och var på väg till det tredje (bestående av lite längre tid med en rullstolsbunden dement vilket krävs lift till och två personer) så ringer min mobil och en arbetskamrat som jag skulle jobba med på tredje stället berättar att han(vårdtagaren) som jag skulle ha avlastning för,vars fru har åkt in med ambulans till lassarettet så jag fick bege mig direkt dit. Avlastningen skulle egentligen börja halv elva för då brukar frun ge sig iväg med sina ärenden. Hela mitt schema fick ändras om och allt blev rörigt, jag satt hos honom i några timmar, gav honom frukost och hjälpte honom att klä sig. Jag hann se reprisen av våra bästa år, hehe. Men sedan kände jag att mitt blodsocker var lågt och behövde äta nåt och då kom en annan arbetskamrat och avlöste mig för att jag skulle hinna ta mig en bit mat menjag skule komma tillbaka igen. Jag slapp återvända för de hade ordnat en kortid på ett ställe för fruns man(som är dement) tills frun blev bra igen. Jag fick några nya uppgifter.....hos mina blivande vårdtagare och det gick bra. Sedan var jag helt slut pga rörighet.


Jag köpte nya numret av cosmopolitan idag, var så angelägen efter det rätta numret som Tina nämt för mig:)Där står en hel del som jag är i behov av att läsa just nu innan jag sjunker helt:S

Ser framemot morgondagen!:D


Så fort jag håller upp med träning och släpper efter sötsuget så blir jag lite rund om magen........det gillar jag inte...för jag har så smala armar och ben........men men det är nog bara som jag inbillar mig. Strunt samma, men ser ut som man ser ut, man ska vara nöjd. Nu ska jag läsa cosmopolitan......"sluta jaga, njut istället"  ;)


Kommentarer
Postat av: tina

precis! :D vad tyckte du? älskar nya numret :D

2007-07-13 @ 19:30:28
URL: http://tinis.wordpress.com
Postat av: Fia

Hej!Hoppas vi hörs i veckan, går om varandra en del nu, men de blir väl lätt så när båda har fullt upp och det är sommar. Hoppas helgen varit bra för dig!Kram!

2007-07-15 @ 19:31:29
URL: http://fiasdiary.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0