dålig ekonomidag

Jag skyller på mig själv, har jag mig själv att skylla pga att jag inte är mer nogrann. Jag var så säker på att jag hade pengar kvar på rabattkortet. Men om jag inte hade haft pengar så låg ju en bankomat i närheten som givetvis skulle vara trasig så jag får betala på tåget som bliev "liiite" dyrare än om jag skulle köpt biljett på stationen. Håll i er nu, tågresan från Landskrona till Ramlösa gick på 86:- för att jag fick betala på tåget ,(detta gör jag aldrig om).

Tack och lov hade jag lite skrammel kvar i plånkan som gick till busspengar men sedan var jag pank. Stället där jag skulle jobba, hade ingen bankomat men fick höra att man kunde ta ut pengar genom sitt bankomatkort i en tobaksaffär. Så jag gjorde det, såklart skulle jag ha 0 pengar på mitt konto, alldeles tjusigt! Där står jag med 0:- på ättekulla och undrar vad tusan jag ska göra för att komma hem. Det fanns inte mycket annat att be för än att låna men jag försöker på nära håll först att få hjälp via....mamma (vad skulle jag gjort utan henne?). Min snälla mamma ar givetvis hos en väninna men fick hjälp av min snälla faster som förde över pengar telefoniskt.....från min konto till ett annat konto. Så jag fick mina pengar och kunde betala resan för att åka hem. Men det var såklart inte över där. När jag sedan stod på Ramlösa Station och skulle fylla på mitt rabattkort, kan ni gissa vad som hänbder då? Jo automaten är trasig så där gick inte ladda på något rabattkort. Som tur att jag växel över från bussen och köpte en enkel biljett som kostade 36:- till Landskrona. Snacka om att ruinera en! Pratade med en trevlig kille som också haft otur med biljettköp på tågen. Det känns skönt när man hör att andra också råkat ut för sådana krångel

Nu har jag lärt mig att kolla så man har tillräckligt ifall nåt skulle hända.

Idag var det första dagen....som att gå bredvid. Usch.....jag vet inte om jag ångrar att jag inte tackade nej till detta och tog jobbet på min förra praktikplats, handledaren var helt underbar där. Nu får man se en annan sida av vården. Arbetskamraterna och arbetsmiljön är viktigast på en arbetsplats. Det gör så otroligt mycket att man har fina arbetskamrater att arbeta med och dela även lite privata disskussioner med.
Fy vad arg jag var idag......jag blir så frustrerad att det kryper i mig när jag blir missförstådd. Jag MÅSTE veta! Jag MÅSTE veta vad som skall göras, vad som händer annars funkar inte jag normalt. Så är det att vara jag.
Som tur träffade jag en trevlig och snäll tjej som verkar vara i samma sits som mig vilket gör det lättare att jobba där i sommar, hon ska nämligen också sommarjobba.


Detta var min dag, tur att jag åker hem till malmö i helgen och får maten betald och få slappna av. Denna sommaren lär bli stressig, inte pga av vårdtagarna utan vårdbiträdena.....shit vad vissa är jobbiga........Det var anledningen till att jag belv arg och frustrerad idag. Det var den sk ordningsledaren eller vad man ska säga. Det är ju hon som har hand om allt pappersarbete och hon verkar så stressad och irriterad för att det blir stressigt. Då undrar jag varför hon har tagit den uppgiften som att ha ordning på allt, för det verkar hon inte ha. Jag blir för tusan stressad av henne i närheten.


Nu måste jag laga mat.......suck trött.......men först får jag ringa och gratta min farbror som fyller år idag.


Imorgon åker jag buss.

Bye~~

Kommentarer
Postat av: Fia

Usch vilken röra, tur det löste sig iallafall. Vad jobbigt me stressande personer, förstår att du me blir stressad då!Tur du har en kontakt där iallafall. Nu ska jag ut i solen lite...Kram!

2007-06-12 @ 16:01:32
Postat av: Nova

*kram vännen*

2007-06-12 @ 17:22:06
Postat av: M

Hej på dig!! Läste ditt senaste inlägg,,oj jisses vilken härva.Tur att sommar kortet kan andvendas nu ;)Skall köpa ett i nästa vecka när mitt Malmo kort är slut för månaden. Kan höras av snäckan under helgen. Kram på dig

2007-06-15 @ 09:46:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0