jobba jobba jobba..........

Tro det eller ej men jag sitter faktiskt här och väntar på en Mr för att få en chans att prata innan vi ska träffas imorgon. Känner mig lite nervös inför mötet men så är det alltid för mig med nya möten. Det ska bli kul att ses, hoppas det går bra. Hrm...det hade känts lite bättre om vi hade pratat lite ikväll som sagt men det är inte alltid det blir som man vill.Meningen med livet har andra planer. Det är bara att leva i det och ta det som det kommer så får man svaret tillsut, men den som väntar på nåt........väntar aldrig för länge.
Jag har inga känslor.........jag är bara nyfiken på honom.......vi verkar påminna om varandra men som det ser ut nu så ligger vi på olika........Han är inte så erfaren.....och ändå är han äldre än mig. Men......mitt första förhållande var med en kille som var yngre än mig men kändes som han var äldre än mig pga sina större erfarenheter. Först nu kan jag verkligen förstå hur han upplevde mig..........Är det meningen att jag nu ska uppleva samma för att förstå alla vinklar av hur ett förhållande kan vara.....men framförallt vart man själv står på relations-planet. För första gången i mitt liv behöver inte killen ta hand om mig och ge mig en trygghet som jag saknar hos mig själv för det har jag själv. Jag vill vara trygg med mig själv innan jag inleder nåt. Och om jag ska satsa på nåt så ska det kännas seriöst.........annars kan det vara. Jag är inte en människa som leker med andra människor för att lära känna mig själv och veta vad som passar för mig.  Jag har respekt för mig själv.
Men åh jag vill prata med honom så jag vet hur det blir imorgon.......jag kanske blir tvungen att vänta en stund till.......eller så får det bli som det blir.


Min sommar 2007: jobba ,jobba,jobba,jobba osv osv.......Jag vet hur tufft det kommer att bli för mig pga mina problematik....Att smälta in i reglerna och arbetsuppgifterna....komma ihåg vägen.......komma ihåg vårdtagarna men det ska samtidigt bli kul........roligt att få finnas för de gamla som behöver.
Jag ser framemot denna lärorika sommaren som jag har framför mig.

Nu är klockan snart åtta............han lär nog inte dyka upp..........suck


Jag ska försöka se till att hinna få tid till att besöka malmö så mycket jag kan innan jobbet sätter igång för sedan så lär jag vara upptagen under hela tiden jag jobbar.........och det är då jag kommer att vara tacksam för singellivet och eget boende!:)


Imorgon väntas iaf: städning, tvättning(om det är ledigt) och sedan ska jag på "dejt":)


Nä nu får jag käka lite kvällsmat!

Ha en bra fredag!

Kommentarer
Postat av: Nova

Jag håller tummarna för dig vännen! spännande med dejt.:) kram

2007-05-25 @ 21:53:55
URL: http://nova74.blogg.se
Postat av: Fia

Hoppas det gick bra igår med träffen, du får väl berätta sen:)Kram!

2007-05-27 @ 14:14:42
Postat av: nova

Hur gick dejten?:) kram

2007-05-27 @ 19:32:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0