Sömnlöshet

Jag vet inte vad jag ska ta mig till med denna katt, han jamar stup i kvarten på kvällen och hela natten. Jag har sovit en timme(knappt) i taget och sedan har jag fått kliva upp ur sängen och se till att katten håller tyst. Det är inget ynkligt jamande utan starka och höga som en siames! Jag är rädd att han väcker grannarna:S Jag vet att katterna börjar bli könsmogna och det är därför som den ena går och jamar hela tiden. Men kastreringen sker inte förrän i Maj....och.jag vet inte om jag orkar stå ut en hel månad till med sömnlösa nätter.


Var på preventivmottagningen för ett cellprov på livmodershalsen, inget kul alls. Avskyr verkligen den där stolen.Jag tar hellre sprutor och går till tandläkaren än att sitta i den stolen helt utlämnad och blottad för främmande människor, usch!

Tog en joggingrunda innan lunch idag. Jag började må illa efter rundan men det gick över igen, jag joggade i stort sätt på tom mage.


Jag är så förbannad på mig själv! Känner mig så jäkla dum! Men anledningen till det tänker jag inte skriva här för jag skäms så. Och har ingen lust att få kommentarer som är föredömande och UTAN kunskap!


Fanken också......då har jag ingen rätt att gnälla heller! Jag avskyr denna känsla, denna känsla av dåligt samvete, det kryper under skinnet på mig och jag är rädd att det blir värre än det redan är när jag gör så här.

Detta är inte första gången så snart åker jag väl ut!  

Åh vad jag önskar att allt ordnar sig till sommaren och därefter med.....


 

Kommentarer
Postat av: F

Hej vännen!Inge kul med cellprov, men bra ändå att man får göra det!Hoppas du får en bra helg!Kramis

2008-04-03 @ 09:34:08
URL: http://fardigbakadstudent.blogg.se
Postat av: Jennie

nej ush, jag går också mycket hellre till tandläkaren. Men den dagen då jag får ett hål kanske jag ändrar åsikt, vem vet :)

jobbigt när det strular till sig så, hoppas det löser sig till slut iallafall!

2008-04-03 @ 13:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0