Svart inredning

Igår köpte jag nya växter att ha i mitt köksfönster istället för de tråkiga kärringblommorna som jag inte begriper varför jag köpte. Det blev två stycken palmliknande gröna växter. Passar utmärkt till mina bambupaneler. Sedan köpte jag lite "plastblomster" i svart som var tanke att ha på köksbordet men eftersom min kökslampaljuskrona hänger ganska långt ner och den svarta plastblomster är ganska höga så ser det "bladdigt" ut så plastblomsterna står istället på soffbordet, mycket snyggare!
Hade tänkt köpa lite svarta ljus att ha i den svarta kökskronan i köket men tydligen är det populärt med svart inredning nu så de var slutsålt, men ska kolla upp det senare. Funderar på att beställa svarta franspaneler till köket men får fundera vidare på det...känns inte hundra procent säkert.
Skulle hellre velat ha en helfärg på mina kakelklisterplattor, för en mer stilren "look". Men får väl kolla vidare på det....De klisterkakelplattor som jag har nu är för mycket färg, vill ha mer stilrent. Får fundera vidare på det också.
Sedan planerar jag att köpa stora samvetskuddar i nån knallig färg.....vinrött eller svart.....att ha mitt stora vardagsrumsfönster. Sedan ska jag byta ut min golvrislampa till en golvlampa utan nåt material som katter kan dra sönder.

Det är mina inredningplaner framöver....

Kommentarer
Postat av: Anonym

God kväll snäckan! Jag köper varje måndag aftonbladet och Sofis mode...en bra mode tidning för ett bra pris...Men du kan läsa allt på hemsidan om du inte får tag i en....Det är snyggt med svar inredning.Har det lita här och där i vårat hem en skön färg som passar in på allt...Ha en skön kväll...kram kram

2008-04-07 @ 18:16:21
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: Peggy,

:)

2008-04-07 @ 18:43:26
URL: http://www.peggypeggy.blogg.se
Postat av: Jen

Kolla gärna min nya blogg :)
Kommentera vad du tycker!

2008-04-07 @ 18:53:21
URL: http://www.metrobloggen.se/JenniferLindberg
Postat av: Camilla

snygg blogg!

2008-04-07 @ 19:41:55
URL: http://miiillaan.blogg.se
Postat av: Stefan

Kolla in min sida om du vill ha Klisterkakel! Sidan är ny och det kommer mera artiklar inom kort!

2009-03-10 @ 21:22:36
URL: http://www.klisterkakel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0