Vårkänslor och heminredning

Det är helt fantastiskt underbart väder ute idag och mina vårkänslor har anlänt!

Har haft en skön och bra helg i malmö, hälsade på föräldrar. Fredagen var lugn och blev inhandlat lite grejer till lägenheten. Sedan på kvällen käkade vi chinabox och tittade på så ska det låta.
På lördagen åkte jag och mamma iväg på en shoppingrunda, främst för att hitta någon snygg taklampa(eftersom katterna/jag tog sönder den förra) i bra pris! Vi hittade ingen taklampa men kom på att vi kunde använda de två korgskärmarna som ligger uppe i mina föräldrars förråd. Vi var inom på IKEA för en fot till den ena lampskärmen och den andra skulle hänga i taket(Min fotlampa var också trasig).
Vi avslutade shoppingrundan på Ica maxi för att handla hem lite gott till körslaget. I denna affären satte mina vårkänslor igång för en kille som jobbade på frukt/gröntavdelningen.Först hjälpte han oss med den ena vågen och sedan när jag skulle plocka lite champinjoner och det inte fanns någon papperskassa så erbjöd han sig att hämta en bunte kassar trots att vi inte frågat efter det:) Det slog mig efteråt att min dröm jag haft natten innan hade handlat om att jag sagt " Eru goo i hövet ella?" till en göteborgs kille. Denna kille i affären pratade götteborska, lite lustigt. Detta är inte första gången saker som jag drömmer om återspelas på dagen.


Men nu har mitt hem blivit riktigt najs men nya tavlor som jag satte upp och de "nya" lamporna gav mer en "mysfaktor" känsla. Köpte nya kuddar i en färg som matchar överkastet på bäddsoffan. Kuddarna sitter i fönstret.

Nu blir det kvällsfika.........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0