Gott nytt år!

Ändrade planer, det löste sig med nyårsafton för min del. Jag ska fira den i Lund:)  Tur att man har fler vänner!:)




bild: googlad

Biobesök och Besvikelse

Har precis varit på ett biobesök och sett en trevlig film "vi hade iallafall tur med vädret.....igen."Filmen var helt okej, har lite ont i axlarna och nacken så ska inte skriva så mycket. Men kände bara för att skriva av mig....

Imorgon är det nyårsafton och sedan är det nytt år. Jag vet inte hur jag ska sammanfatta detta året men det har gått upp och ner. Jag har blivit erfarenheter rikare i lite allt möjligt. Lärt känna mig själv ännu mer. Tillbringat  detta året mycket på egen hand........sommaren har jag jobbat nästan helatiden.....Ja,detta året kan sammanfattas med ett ord....."JOBB".

Jag känner mig lite irriterad just nu och vill mest bara vara för mig själv men det går inte då jag är hos mina föräldrar. Och imorgon blir det en annorlunda nyårsafton för den kommer jag fira med föräldrarna och deras goda vänner. Det var tänkt att jag skulle fira den tillsammans med min "goda?" väninna som vi alltid gjort de senaste åren men som på senaste tiden när vi ska hitta på nåt "råkar" hon alltid på nåt vis bli sjuk. Det slår aldrig fel. Det värsta var att hon glömde min födelsedag detta år också........Det finns ingen ursäkt för att glömma bort sina vänners födesledag även om man glömmer bort sin egen också:S


Jag kan inte sluta tänka på honom......även om det dyker upp nya möten helatiden så är det han som är i mina tankar. Varför kan han inte bara höra av sig......Var det lönt att höra av sig på julafton om han ändå inte hör av sig så ofta? Han kommer ju aldrig utveckla känslor för mig när det inte finns nån chans att lära känna mig.
Jag vet inte varför han har fastnat på mina tankar, men han är så olik mitt x och det är det bästa. Ta inte illa upp T men du vet nog vad jag menar:) 
Fast nu har jag fått kontakt med en annan trevlig som otroligt nog råkar känna till mitt dolda handikapp och det hjälper till å förstå mig som person också.



Men Gott nytt år!

Showen

Det gick bra hos J idag när vi sjöng igenom min och T:s sololåt.  Jag kan melodin på sången sedan tidigare men T hade hade aldrig hört den förut trots att den kommer ifrån en mycket känd musikal, men han lärde sig sången ganska fort ändå, Så det kommer att gå bra när det är dags. Själva sången går upp och ner i olika tonlägen så det gäller att pricka tonerna rätt. Men det är snällt av J att hjälpa oss med våra solonummer.

Det ska bli jätte-skoj med denna show och att få spela en dryg tonårsdotter hehe, återuppleva tonårstiden....nä usch men det är bara teater, så spännande att ÄNTLIGEN få känna på hur det är att bära på en ganska stor roll. Fick aldrig uppleva chansen till det under gymnasietiden när vi satte upp våra teaterpjäser , men nu ska jag visa alla!:)
Jag har varit med i teateruppsättningar och musikaluppsättningar förr så jag vet hur krävande det är med allt repande och scenbyggeri men när vi väl är vid målet så är det bara roligt!

Nu måste jag gå och snygga upp i köket lite.....









Så tråkigt jag har....

Det är söndag idag och jag har betalat mina räkningar, det tråkigaste jag vet.

Har precis ätit en god middag "kassler bombay" som pappa lagat. mycket gott. I förmiddags var jag ute och sprang och sedan blev det lite rumpövningar. Jag funderar banne mig på att ta en runda imorgon också om jag hinner, har dock några enormt viktiga telefonärenden att utreda först.

Klockan ett imorgon ska jag gå igenom solosången tillsammans med min solopartner hos vår kördirigent. Blir så irriterad, läste ett mejl av kördirigenten angående en körrepetition idag. Och jag som försäkrade mig ordentligt  senast jag var på kören om det nu var någon mer körrepetition under julen och det var det inte....då.  Men de ska inte säga nåt till mig, jag ska banne mig tala om att de isåfall får bestämma sig någon gång!Speciellt när man befinner sig 3 mil ifrån stället!

Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra.....men ska kolla vad som finns på TV....






*uttråkad som fasen*

Tiden går fort och snart är julen över....

Julen firade jag med familj och släkt.

Julafton firades hos mina päron tillsammans med mormor o morfar, kalle anka, julmat, snack och julklappsleken samt julklappsdelning.
Juldagen firades återigen hos mina päron med farmor och farfar samt pappas syster med familj. Vi åt kalkon(ny tradition som pappa införde år 2006 och har blivit mkt omtyckt). Vi pratade och gjorde julklappsleken, det vart inte lika bra som förra året pga lite andra omständigheter men det är okej.
Annandagen var en redig slappedag hemma.....den spenderades med en lång sovmorgon för mig och sedan tittade vi på inspelade program och en disneyklassiker på disney channel (bara under julen har vi den kanalen) Den lilla sjöjungfrun " var min favoritfilm när jag var barn, älskade den filmen och musiken i filmen, den gav mig verkligen nostalgi.
Sedan tog jag , mamma och pappa en promenad men mamma orkade bara en liten runda medan jag och pappa tog en extra runda i snabb takt. På kvällen tittade vi på körslaget.
Idag har jag varit och handlat en dammsugare, eftersom den förra dammsugaren gick i sönder. Och ikväll ska jag titta på fortsättningen av körslaget, Blev dock chockad då de två bästa lagen enligt mig hängde löst dvs team Nanne och team Gaylia, verkligen kontsigt! Fattar inte hur svenska folket röstar när det kommer till musik?!

För övrigt: har jag varit dålig, blev rejält förkyld lagom till julen. Och efteråt fick jag en dundr ande huvudvärk och illamående på köpet som börjar avta nu *peppar peppar*  . Jag är iallafall glad att jag slapp vinterkräksjukan *peppar peppar igen* .........

Nu ska jag bara ta reda på vart och med vem jag ska fira nyår med.

En sak till:  Fick ett sms av Honom på självaste julafton " God jul på dig gumman, puss"  Hrm varför detta sms helt plötsligt....nåja....orkar inte fundera så mycket på det men det gör jag ändå. Nej ska inte skriva mer nu så skallevärken kommer tillbaka!


GOD FORTSÄTTING!

Och allt handlade om en förbannad julgransfot......


Idag har jag gjort mycket och är ändå inte helt klar än.

Jag har haft mina päron på visit här och det var inte planerat från början. Men allt började så här:

Jag steg upp halv nio imorse för att hinna med lite träning innan allt började, dvs städning, julpynt och hämta biljetter samt handla.  Men det första ärendet som jag var tvungen att utreda först var kattsand eftrsom kisarna höll på att skita och kissa ner hela lådan så jag kunde inte börja med nåt annat innan det var gjort, Sedan tog jag min 45-minuters powerwalk och därefter lite rumpträning samt magträning. Efter träningen stretchade jag och undertiden ringde en körmedlem som talade om att jag betalat in för mycket för biljetterna till showen, därmed fick jag också reda på att teatern jag skulle stänga redan klockan ett idag och på söndag var det stängt. Klockan var då kvart i tolv så jag slängde i mig råggröt och ägget sedan trampade jag iväg till teatern och hämtade ut biljetterna. Därefter passade jag på att handla på citygross eftersom det ligger nära teatern(i denna storm har jag ingen lust att cykla ner två gånger till stan och sedan hade jag städningen o pyntet kvar). När jag var hemma igen satte jag igång att städa och det gick fort som alltid, har bara en etta:) När jag dammsugat det sista och står beredd med våtmoppen ser jag att min dammsugarslang gått i sönder igen, på ett annat ställe, jag blev lagom glad men tänkte att jag får väl köpa mig en ordentlig nästa gång. Sedan var det den här plastgranen som skulle upp.......det var inga problem med att sätta ihop delarna av granen men när det kommer till foten som följde med i paketet......blev det en sjuhelevetes jävla klydd.....och jag satt och svor högt ...Först förstod jag inte den otydliga beskrvningen av hur man skruvar ihop foten......För det andra så var det inte samma sorts delar som visas på beskrivningen. Jag började bli hugrig också och då går verkligen inget i min väg! Jag slog en signal till mina päron och beklagade mig för dem med svordomar mot denna ##¤¤%%% julgransfot! Pappa försökte förklara för mig genom telefonen och skickade bilder på hur deras julgransfot till platsgranen ser ut men jag förstod tillslut hur den skulle sitta ihop men när jag fått ihop två skruvar i julgransfoten och vill inte den trejde och sista ge med sig och precis då ringer mina föräldrar och berättar att de åker upp till mig för att hjälpa mig. De behövde också komma ifrån oväsndet från deras grannars borrande också.  Så blev det. Mina föräldrar kom och pappa lyckades med sitt oerhörda tålamod sätta ihop julgransfot och jag blev nöjd och glad! Så nu har jag en gran med lite kulor och glitter i, det som fattas är belysning men det ska jag försöka få fatt i imorgon efter jobbet. Jag och mamma körde ikväll till citygross och handlade julgransbelysning som visade sig vara för kort och det fanns oturligt nog bara en paket kvar. Men som sagt, imorgon ska jag se om jag kan finna någon. För tillf'ället har jag hängt den korta julgransbelysningen runt min hyllplan vid tavlorna ovanför soffan och det blev riktigt bra. Ska ta en bild och lägga in här på bloggen.

Men nu ska jag sätta på teven och äta lite gottor. Sedan ska jag lägga mig i tid för jag börjar sju imorgon, blä.....fast å andra sidan föredrar jag dagturer.Jag hoppas bara att grannarna inte spelar hög musik för då blir jag en zombie imorgon:S

En ledig dag


Jag har jobbat ganska mycket de senaste dagarna om jag får säga det. Jag hoppas dock att det kommer in fler jobb innan jag åker ner till malmö och firar jul med familjen. Men idag är jag ledig och det är skönt, tänkte trampa ner till stan men jag tror inte att jag orkar promenera i stan så det får bli mataffären.

Jag började dagen med en skön och uppfriskande joggingtur nere vid havet, det kändes bra och jag har fått upp kondtionen lite nu och fortsätter jag att jogga så här regelbundet så har jag tillbaka kondtionen som jag hade i somras.
Efter joggingturen blev det lite övningar for my ass:P 

Nere på Gustav Adolfstorg i malmö har radiostanionerna "p3 och din gata" satt upp upp en studio som de sänder live ifrån. Kitty Juttbring, Henrik och Echaem är inlåsta utan mat i nio dagar för att stödja 48 miljoner flyktingar med musikhjälpen i hopp om att människor ska samla in pengar. Och de har fått in ganska mycket pengar vilket är oerhört bra!:)

Nu kan jag inte sitta här längre, det tar emot i min skuldra.

Ikväll ska jag till kören och sjunga hela långa kvällen!!!! Vi ska bli fotograferade men jag orkar inte sminka mig. Det får räcka med att frisyren är frisserad. Klippte luggen lite eftersom den växt ganska mycket. Nu ser det bättre ut.

Oops,,, time for food!!!








KoRn tar bort det hemska oljudet av hamrandet!


Grannarna snickrar och hamrar på nåt och det är så jäkla frustrerande oljud för mig som har add. Ljuden förstärks för den som har adhd eller add.......så... Istället för att mildra ljudet så har jag satt på en KORN-skiva. Mycket lättare då, det överröstar det hemska stressrelaterade oljudet av hamrandet!

Jag var ute och sprang i morse och sedan blev det lite styrke för magen och armarna. Efteråt tog jag ett skumbad så nu känns det skönt i kroppen.

På onsdag ska jag jobba åtta timmar i sträck. Först 12 till 16 och sedan 16 till 20. Jag måste ju ha rast! Jag ska nämligen vara på två ställen men de ligger bredvid varandra så personalen LÄR se mig:)

Jag har tagit mig ledigt på torsdag för att utreda lite julhandel och sedan på kvällen är det kör och då ska jag och min"lillebror" sjunga vår sololåt, ska bli kul!:D

* Jag lägger inte ner mer energi på oärliga skitstövlar!*  De är bara LIAR LIAR!*

Nu ska jag ta hand om min disk!




Bjuder på en bild från mitt hemtrevliga kök med julkänsla:)


Fredagsmys!=levande ljus ,gottigott , idolfinalen och ljudet från spinnande kisar

Igår jag var på kören från kvart i sju till kvart i tio, phu så trött man var sedan. Det var raka vägen till sängen bums!
Idag har jag jobbat eller.....typ jag har fått betalt för att göra typ ingenting. Någon hade beställt in för mycket vikarier så jag fick följa med till palliativvården där det heller inte fanns mycket att göra. De skickade hem mig tidigare, skönt ändå. Men samtidigt när man nu inte jobbar så mycket vill man ju jobba! Speciellt när vetskapen är att få ihop till sin eknomi då jag är utan jobb under julen. Oh! Jag måste handla julklappar, det ska jag göra i nästa vecka. Sedan ska jag skriva en ansökan till ett jobb jag ska söka. Och sist men inte minst måste jag ha lampa på min cykel, jag cyklar ALLTID och BEHÖVER verkligen se och dessutom vill jag inte böta! Men för säkerhetensskull så bilarna kan se mig!

Så i nästa vecka gäller följande:

*handla alla julklappar plus julkort!

*julstädning plus resten av julpyntet ska upp.....tomtar och gran


fixa cykellampa......eller så tar jag itu med det i helgen


Jag jobbar helgen men är ledig på förmiddagen då ska jag passa på att skriva ansökan!


Och så ska jag hinna med träning och sångträning inför showen samt se till o få mycket jobb inna jul! Jag lär inte vara aktiv här på bloggen eller vid datorn i nästa vecka har jag en känsla av.


Men ikväll ska jag mysa med tända ljus och idol plus nått gott att tugga på:)

Ha en skön fredagkväll och ta det lugnt ungdomar ikväll som alla andra kvällar!



Onsdagsmys

Jobbade igårkväll, vart väldigt stressigt. Vi har palliativvård hos en vårdtagare och då vill de BARA ha van personal hos denne. Då sätter de istället in "extra" personal....och det är folk från bemanningen, det kan vara ovana, vana men oftast är det folk som är ovana eftersom vikarierna från bemanningen åker runt på olika andra ställen vilket gör det svårt att lära sig rutinerna osv. Detta medför förseningar och stress och kaos. Men just nu prioriterar de den svårt sjuke och dennes familj. Och det förstår jag men jag blir sjuk av stress. Jag får helt enkelt bara stå ut till söndag. Imorgon ska jag ta mig en joggingtur igen eller om jag tar en powerwalk istället hrm...Beror på hur det känns i knäna. I och för sig så kanske de ringer in mig imorgon, då får joggingturen vänta. Japp....svårt att planera nåt när man ska stå beredd helatiden.


Men nu väntar jag in att klockan ska bli åtta för då börjar "bonde söker..." och därefter "Grey's anatomy"=onsdagsmys!:)


Hi Fi!  (saknar honom men men.....vad gör jag? Jag tänker inte svansa efter honom och jag tänker inte låsa mig för honom utan jag fortsätter min promenad genom dejtingjungeln)


Imorgonkväll......kör!!!!!! Hjälp.....jag kan inte låtarna inför showen.......hur ska det gå?:S







ABBA-karaokee!


Mamma ringde och bad mig att kolla på mamma mia-filmen ifall det är några fel på bandet eftersom det var fel på mina morföräldrars mamma mia-band. Så det satte jag igång med i eftermiddag. Man blir så glad av filmen, så efter filmen blev jag sugen på att sjunga abba-låtar....som när jag såg filmen första gången:)  , Jag satte på en skiva med karaokeelåtar och sjöng lite till det. Det var meningen att jag skulle handla idag men det hann bli mörkt och jag vill undvika cykla i mörker då jag inte har cykellampa och har ingen lust att böta! 



" Världen skulle bli tråkig utan människor som du"  Det sa min vän T till mig idag, tack så hjärtligt! Det var precis vad jag behövde höra!:)


Jag hoppade ju träningen idag men imorgon ska jag hinna med en joggingtur och lite stryketräning. Träning utomhus är det bästa!:D Och imorgon ska jag jobba fyra timmar på eftermiddag/kvällen och likadant onsdag fredag, lördag och söndag.

Sickness and "love-trouble"



Jag måde illa igårkväll och inatt att jag inte satte upp mig på jobb idag. Jag tänker inte heller träna idag eftersom magen får vila. Däremot måste jag handla, massa nyttiga varor så man håller sig immun emot bakterier och virus!



Suck. Igår sa han att han inte har tid med ett förhörhållande och lät mig bestämma om vi ska fortsätta ha kontakt. Men just nu tar jobbet upp all hans tid. Jag talade om för honom igår hur jag kände, att jag tycker mer om honom sedan andra gången vi sågs och frågade honom vad han själv känner. Han svarade att han tycker lika bra om mig som han gjort från början. Han vill jättegärna träffa mig och saknar mig också.  Men om jag ville vänta på honom så får jag jättegärna göra det...Jag har ju börjat få känslor för honom mn vill ta reda på vad det är för sorts känslor , om det bara är attraktion eller om det är nåt mer som man kan bygga på. Och ifall han kände likadant som mig så skulle han ge sig tid....eller inte....svårt dilemma.
Men jag låg och funderade hela kvällen igår innan  jag somnade på hans ord. De orden som etsade fast sig i min skalle var" Du får sluta upp med att säga att jag bara  vill ha sex av dig" Det är det jag vill hehe men du får inte ge mig dåligt samvete hehe. Öhh.....I det ögonblicket hann jag inte reagera då han sa det till mig utan det var efteråt som tanken slog mig. Han har redan sagt det.....han vill bara ha sex av mig. Sedan är han öppen för andra dörrar. För han känner inte tillräckligt för mig att han inte bryr sig om andra(Detta har han dock inte sagt utan det är min egen uppfattning eftersom han är aktiv på dejtingsidan):( Så......då får jag släppa honom..............faaaan vad jag hatar detta!!!!!! Det var han som jagade mig från början, det var han som inte gav sig på att vilja ses.....och nu......är det inte lika roligt längre. Eller är det bara jag som inbillar mig.....? Nej.....jag tror inte det. Jag har "lyckats" träffa på en som bara vill ha sex men det ska han inte tro! Nu är det fan slut med det! Fast jag kan ju inte stå emot honom heller...........men jag vill ha mer än bara sex.......!!!!!!!!!
Vilken jäkla soppa jag sitter i.
Sedan har vi  de som vill ha mig men jag vill inte ha dem. Jag vill bara satsa på en och det är han som inte vill satsa på mig!:(


Nej nu ska jag få i mig frukost ....till en början

Jag vill ha min myskväll

Men det kan jag inte få eftersom jag ska jobba, dock bara fyra timmar och det får jag stå ut med. Jag känner inte mig bra alls idag så det är anledningen till att känna för att bara mysa ikväll. Jag har känt av illamående de senaste dagarna men det har inte accelererat( lr hur det stavas) men jag fryser också......Hoppas jag inte håller på att bli sjuk. Nej det har jag inte tid till! Men jag mår inte bra, det känner jag. Har kanske ätit nåt olämpligt, magen mår inte bra.


Vad vill han egenltigen? Nu är jag ute i dejtingdjungeln, hade ett besök igårkväll.....men det klickade inte för mig. Blev bara irriterad och saknade A istället. A är den enda som jag har känt mig attraherad av men om det bara är attraktion eller det finns nåt mer , det vet jag inte. Men det får jag ta reda på, om det nu finns nån chans att lära känna honom eftersom vi knappt hörs av pga att han är "upptagen"........"jag har haft så jäkla mycket att göra" citat ur "snowroller".....jag analyserar.....eller översätter- "jag är inte intresserad"......Nej men då skulle han inte alls höra av sig, han fattar ju sina egna beslut. Och han väljer att fortfarande höra av sig. Inatt blev jag så förbannad att jag skickade ett barnsligt sms till honom och han svararade tillbaka imorse att han tycker att jag är en fin tjej och det är inte hans vilja att göra mig förbannad men han har inte haft nån ork.  Hur ska man tolka det?  Jag kanske bara ska ta det lugnt och se om han saknar mig. Jag har förstått mitt omgna beteende, att det ska vara på mina vilkor annars blir jag tjurig som ett barn som inte har tålamod. Men en relation fungerar på ett sätt då man har tålamod och kan anpassa sig till den andre individen och på så sätt kunna mötas. "It takes too to tango".......

Usch jag börjar jobba om en timme......skönt att jag inte har långt dit speciellt när det är kvällspass. Hoppas det inte blir några problem ikväll så man får komma hem i tid.


Nu ska jag gå ut i köket och diska upp lite sedan vila lite till.......


So long!


Dagens träning och bild

Dagen hitills har bestått av träning, sång, frukost och dusch. 

Det blev en joggingrunda på ungefär
25 minuter (nåja bättre än inget)som sedan följdes av styrketräning i form av ben och rumpa och mage. Joggingturen kändes tung idag men det blir nog som sagt lättare om ett par veckor då man fått upp kondtionen lite.

Ikväll är det kör, tjoho.....ska bli härligt! På lördag ska vi sjunga på en adventsmässa och jag är osäker på en av låtarna, inte bra. Kanske får kläm på det ikväll. Imorgonkväll är det julbord med la familj, ska bli mysigt och gott:)

För övrigt behövs det handlas hem men man har ingen lust att ge sig ut i detta skitväder då det ser ut att börja regna i vilken minut som helst.

Men nu ska jag koka lite ris till min middag, är hungrig nu!:)



Detta är jag idag!




Igår hörde han av sig och kallade mig för sötis och avslutade med en puss"......hrm....trodde aldrig jag skulle få höra ifrån honom:S Han bad dock om ursäkt för att han inte hört av sig. Där ser man....nåja får se vad som händer och fötter......Jag stänger inga dörrar.....för han och jag är inget par, har ahn själv sagt så jag får utforska karamellburken och smaka på olika karameller:P

Men nu- FOOD!

Nytränad och Nyduschad:D

Så jäkla skönt det var med en joggingtur i eftermiddags efter jobbet.  Eller snarare efteråt för själva joggingturen kändes ganska tung idag men det lättar väl efter några veckor när man väl kommit igång igen:) På torsdag ska jag ta en powerwalk, måste spara på knäna.  Jag har jobb imorgon och på onsdag så det känns bra! Ännu bättre känns det då det är dagsturer, me like a lot! Imorgon lär det bli cykling hela dagen så det passar bra att vila från träning imorgon men på torsdag är det dags igen!:) Jag mår så mycket bättre i kropp och själ när jag tränar regelbundet och så får man bättre sömn!:)





Bild från i somras efter joggingtur





Jag:  Om du nu tappat intresset för mig kan du väl säga det istället för att fega?!
Han:  Hahaha
Han: Jag ringer dig, har haft fullt upp med jobb
Jag: Okej, man börjar bli konfundersam
Jag: Hrm....när hade du tänkt ringa så man vet?
Han: imorgon......
Han: Är du hemma?
Jag: Menar du om jag är hemma nu eller imorgon
Jag: Jag vet ju inte om jag jobbar men jag har ju mobilen med mig så jag ser om du ringt.
Han: det är jättebra!


Och sedan då..........inget annat svar..........men han är ju upptagen med jobb.....men kan man vara FÖR upptagen att man inte ens "hinner" skicka ett sms???  Jag vet inte hur länge jag ska plågas.......om jag vill ha det seriöst.........men .....jag kommer sätta krav nu........har redan börjat! 


Nej nu måste jag få i mig käk.........sedan ska jag hämta upp min tvätt (resten av det som inte blev tvättat igår).


Ikväll är det julkonsert med Sanna Sonja och Shirley! Det ska jag se men först är det "Färjan" Ska bli kul att se hur det går för Håkan med sitt ragg:P



So long!








RSS 2.0