Lördagsysslor

Jag får aldrig sova ut ordentligt för min katter som vill ha upp mig.Även om de har mat,vatten och ren låda så får jag ändå inte sova. De vill inte att jag sover för länge, de gör allt för att jag ska vakna.....hoppar omkring i sängen. Idag hade jag planerat att åka till gymmet men kände mig så seg idag att det blev hemmaträning istället. Min motivation till träning sjunker när jag ändå vet att jag bara har någon vecka kvar på gymmet ,sedan måste jag betala den vanliga dyra summan om jag ska fortsätta träning.Men jag fortsätter att kämpa med träning hemma även om det är svårare men kan Charlotte Perelli så kan jag!:)

När jag sedan inte kan träna på gymmet kommer jag att sakna konditionsträningen men jag ska så småningom börja jogga istället för att gå för att få igång motionen ännu mer.

Efter träningen städade jag och sedan duschade jag och begav mig till affären för att handla hem varor till middagen som bestod av pastaröra med bacon,paprika,succini, cremefraiche och pasta. Det var gott och mättande.

Nu ska jag sätta häftmassa under mina värmeljusstakar för att inte katterna ska kunna välta dem när de springer och busar. Sedan ska jag sätta mig framför teven och mysa av det nystädade hemmet.:)

Inatt drömde jag om han som spelar Lucas i våra bästa år........inte för att jag tänkt på honom. Men men......ibland är drömmar lita crazy.......Jag vet ju att det vi drömmer om natten är små bitar av dagens upplevelser.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0