Neddränkt i värsta skyfall

Thumbnail

Hela dagen har i stort sett regnat bort och jag har jobbat sju till fyra.Efter jobbet påvägen hem hade jag tänkt handla lite men regnet kom ivägen, dock inte regnet utan jag hade hört att det skulle regna OCH åska hela dagen och jag avskyr verkligen att vara utomhus när det åskar, är livrädd för blixten! Jag cyklade istället raka vägen hem då jag fick se att det hängde stora åskmoln på det hållet jag skulle åt (till affären). Men när jag kom hem började det att ljusna lite så skam den som ger sig" tog min cykel och trampade tungt iväg till affären iklädd ett par klumpiga gröna regnstövlar, ville inte förstöra mina tygskor och antog att det skulle komma ett rejält skyfall flera gånger innan denna dagen var över. Väl inne o affären plockade jag åt mig de varor som stod på min inköpslista och gick till kassan för att betala. Påväg ut  från affären möttes jag av ett KRAFTFULLT och då menar jag verkligen KRAFTFULLT skyfall , det bara vräkte ner vatten från skyn som niagrafallet....och jag började minnas tillbaka till en sommar då jag var på besök i trollhättans fallens dag....den dagen är svår att glömma, det vräkte ner regn precis som idag och vi blev dyblöta rakt igenom alla klädesplaggen......vi(jag och sällskapet) döpte om "fallens dag" till "Skyfallens dag".
Efter en stund när jag stått ett bra tag utanför affären och det verkade precis som det började lätta så bslöt jag mig för att gå iväg till min cykel och trampa hemåt(hade ju kylvaror)....Det fortsatte att regna men det vräkte inte ner....förrän jag var halvägs hemåt , då kom ett ännu ett kraftfullt skyfall och det var svårt att se.....det bara VRÄKTE ner stora regndroppar..och samtidigt som man försökte se vart man cyklade fick man hålla koll på alla bilar....för JÄKLIGT att vissa  bilister inte visar nån barmhärtighet för neddränkta cyklister mitt i stora skyfall.

Jag kom hem iallafall....slutet gott.

Nu ska jag bara se vad som finns på teve ikväll och så hoppas jag att morgondagen för med sig nån trevlig socialaktivtet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0