Vinterlandskap

Igår eftermiddag började det snöa och fortsatte fram på kvällen och hela natten. På morgonen när jag tittade ut såg ett vackert vinterlandskap. Men som vanligt töar det mesta bort under dagen.

Fick brev från a -kassan idag om vissa uppgifter som jag missat att fylla i och får nu göra det igen och sedan skicka in igen. Dessutom måste jag åka till skolan imorgon för att få skolan att fylla i ett studieintygan till a-kassan. Hata är ett starkt ord men jag hatar verkligen pappersarbete för det är inte min bästa kunskap. Det är så invecklat med alla frågor och siffror och text osv.......så här upplever jag det: ##############.


Känner mig så trött idag , psykiskt. Köpte ett tomt påskägg idag och lite påskgodis att fylla det med.


Nu ska jag lägga mig ner en stund att vila och bläddra lite i SofisMode. Älskar verkligen hippiemodet med lagom hög midja och breda byxor....Fast 70-talets mode är det.  Så jäkla snyggt med ett par jeans som sitter tajt i rumpan och vida från knäna och en halvtajt blus eller skjorta och ett par platåsandaletter i trä. Titta bara på The 70th show, de har skitsnygga kläder! :D Glada färger i gult, grönt, brunt, orange, rött osv.....



Kommentarer
Postat av: F

Hej vännen!Hoppas det löser sig med a-kassan för dig. Tack, idag har jag inte pluggat dock. Får ta det imorn.Kram

2008-03-18 @ 16:40:56
URL: http://fardigbakadstudent.blogg.se
Postat av: Sofia

Ja, det är verkligen roligt att köpa inrednings-saker! Finns mycket fint!

Balkongen måste fixas i vår. Har tänkt ha såna där träplattor på "golvet", det är bara betong där nu och det är inte så jätte roligt att gå på..

Kul med inredningsprogram. Och det där med att inte ha för mycket onödigt i köket tror jag på! Ser snyggare ut med mindre saker.. Vi gjorde ju om vårat kök i höstas och byggde in kyl/frys så det går inte ens att ha kylskåpsmagneter!

Ha en fin dag!

2008-03-19 @ 10:22:21
URL: http://tusse.tjejsajten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0