Nu skiner solen igen!:)

Hela eftermiddagen har det regnat fram till nu, kommer solen fram och torkar bort allt regn. Var iväg hos sjukgymnasten-BK  i förmiddags och fick beröm för att jag varit så duktig och gjort övningarna. Jag känner verkligen framsteg själv utav övningarna, de ger mig ett inre lugn och fokus vilket hjälper mig extra mycket i det ekonomiska kaoset. Efter sjukgymnasten gjorde jag övningarna och sedan tränade jag, jogging plus styrke, kändes gott!:)
Passade på att boka in mig på tvättid mellan 14-18 med tanke på att jag inte vet när jag får jobb. Ringde till enhetschefen och tjatade om sommarjobb, hon hade inte ens hunnit börja planera men lovade ännu en gång att i denna vecka ska hon höra av sig.

Irritationsmoment idag:  borrande och bankande i någons lägenhet (bör tillägga att det förekommer kommer i stort sett VARJE dag. Alltid är det någon i huset som behöver renovera i sin lägenhet. I ett höghus får det plats MÅNGA lägenheter, suck).

125502-110


Var på en trevlig födelsedagsfest i lördags, min barndomskompis och hennes sambo hade fyllt år så de hade en gemensam fest med sina vänner. Jag gillar deras vänner, de är roliga och trevliga. Jag träffar alltid dom på födelsedagsfesten, träffar dom annars aldrig. Men blev bjuden på en midsommarfest vilket var kul:) Får se hur det blir, jag kanske jobbar midsommarafton.
Nästa helg ska jag på födelsedagsfest i Helsingborg, ska bli trevligt:) och sedan är jag hemma en helg och helgen därefter ska jag till malmö igen för en kompis bror som har trädgårdsfest, ska också bli kul. Äntligen så har man lite inbokat framöver.

Men nu ska jag se till och käka upp mitt mellis...:)



-You don't have to say you love me

Kommentarer
Postat av: benita

mysigt det ser ut på bilden.
är det ditt rum?

2008-05-19 @ 15:48:19
URL: http://benitamaria.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

fint vardagsrum!

2008-05-19 @ 15:53:12
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: benita

svar; det är superfint!

2008-05-19 @ 15:58:08
URL: http://benitamaria.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej snäckan! Då får vi fixa att du får träffa mina vänner lita oftare..Jag & lollo brukar har standra varje år att åka över till Helsingör så du får du helt kart följa med...Så mysigt det ser ut hos dig,,ska bli skoj att komma upp till dig en dag..kram kram

2008-05-19 @ 16:04:53
URL: http://Blondis81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0