värmen är tillbaka!:D

125502-117


Tog väldig lång sovmorgon idag, sov tills jag vaknade halv tio då låg katten och sprallade i sängen med en strumpa som han dragit ur  en låda från min byrå i hallen, suckar* ja dessa katter. Solen sken in genom gliporna på de neddragna rullgardinerna och jag förberedde mig för en joggingrunda. Slängde i mig ett äpple och drack en halv flaska vatten och sedan gav jag mig ut i den sköna sommavärmen. Det gick riktigt bra att jogga idag, kändes som jag flög fram.Berodde nog på att jag höll samma fart helatiden och det ska jag komma ihåg att alltid göra för då blir man inte lika fort trött.
Sedan körde jag lite styrketräning för armar, ben,rumpa, mage och rygg och efteråt käkade jag MYCKET sen frukost så lunchen också blev försenade och har precis ätit lunch. Efter frukost satte jag mig i solen och solade ett par timmar för att sedan gå in och laga mat.
Idag var jag beredd på att jag skulle få jobb men det fick jag inte, gick in på mitt schema och kollade om jag tagit bort klockan(= en dags förbehållning) och det hade jag inte. Inte undra på att de inte hört av sig, suck. Nåja, fick vara ledig en extra dag. Men nu har jag tagit bort klockan så de lär höra av sig på torsdag och i helgen.



Ikväll är det Gossip Girl......om jag är intresserad......


Nu ska jag ut och slänga lite sopor o annat skräp



so long

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej gumman...ser att du har fått lita färg...Så varmt tyckte inte jag att det vara att lägga sig rak lång,,så jag åkte ner till stan & lunchad med lovli,,skönt väder i alla fal...snart är sommaren här :) ha en skön tisdag...kram kram

2008-05-27 @ 15:06:27
URL: http://Blondis81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0