AUTUMN LEAVS

   
Jag är så otroligt godissugen! Vill ha salta nötter och choklad och dricka cola men imorgon är det lill-lördag och då jobbar jag kvällen så jag kan inte köpa sådant ändå, lika bra att vänta till fredag ändå.

Nu har hösten anlänt på riktigt, fler och fler blad lossnar från träden och faller ner på marken och den höstliga vinden. Idag har jag haft på mig vinterstövlarna för första gången och en stickad långkofta men det räcke inte med den stickade långkofta utanpå en tunika där jag hade en trekvartsärmad polotröja under.

Morgondagens träningsoutfit blir långa byxor och i fortsättningen för nu är det för kallt med kortbyxor.


Nu ska jag lägga upp lite mjölkfri chokladglass i en skål, mums*Bjuder på en härlig höstbild, googlad.


Kommentarer
Postat av: Sara

Men hej! Va himla kul med ny besökare :) Vi kör nog samma träningssätt. Jag joggar rätt så ofta och gymmet ska de bli mera av bara jag får tag på min chef så att jag får gymkort genom jobbet. Blir lite dyrt i längden att betala 75:- varje gång. Då blir de ju att man drar sig för att "lyfta skroten". Gå ut och gå i rask takt tycker jag också om, speciellt nu på hösten när luften är så härlig. Men ibland går jag alldeles för fort så de slutar med att det blir en springtur i allafall :pNu ska jag göra mina ryck innan jag sticker ut på springturen.

Ha en fortsatt bra kväll!

2008-09-16 @ 17:08:08
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: SHOEBOX

Hösten är verkligen jättemysig! Men när det är kalt och fuktigt så knns det in i märgen och det är inte så kul...

2008-09-17 @ 10:18:14
URL: http://myshoebox.se
Postat av: F

Tack vännen! Hoppas det gick bra med din ellos beställning. Kram

2008-09-18 @ 13:45:00
URL: http://fardigbakadstudent.blogg.se/
Postat av: Peter PC Carlsson

Mycket vacker höstbild.Nu har bloggvärlden plötsligt fått en ny sida med över 10.000 besök på ett dygn. Det är Madde som enbart 20 år har lämnat jorden. Hon dog i en ovanlig form av cancer.Jag har givit mig själv en utmaning att se till att samla in 100.000 kr till Lucia åt Barncancerfonden. Det skall gå med bloggvärldens hjälp och med sann Maddeanda. Madde har varit viktig för många, hennes texter är verkligen fantastiska liksom hennes mammas och hennes killes.Hoppas att du länkar till inlägget så att det går att nå målet åt Barncancerfonden. Samt att du vill ge ett bidrag.

http://enbart.blogg.se/2008/september/080916-enbart-gastblogg-av-anne.html

2008-09-18 @ 15:37:06
URL: http://enbart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0