ÅH TYPISKT!


Heja VÄLFÄRDSLAGET!

 Åh typiskt! Verkligen typiskt! Jag hade ställt in mig på att vara utan jobb idag och slutade kolla mobilen ifall det skulle dyka upp jobb, vanligtvis brukar det aldrig dyka upp jobb på onsdagkvällar. Så pass långt in i veckan som onsdag brukar man få veta i förtid om det skulle dyka upp. Men nej, man ska aldrig säga aldrig när det gäller bemanningsverksamhet, där sker det när man minst anar det. Jag  är VERKLIGEN i stOra behov av jobb så nog retar det mig stort när jag går miste om då chansen funnits ATTANS!

För övrigt har jag krängt nästan en hel paket glass, magen mår inte bra och jag har mig själv att skylla....FY PÅ MIG! Jag ska dock inte snaska godis i helgen så det är väl ingen större fara. Men annars har jag fått sådan enorm hunger....Får en känsla av att det har med o göra sedan jag la av med medicinen men jag får väl hoppas det inte gör det. Jag har ju varit vältränad innan jag började med medicinen, det är väl bara att ta det lugnt med småätandet.

Tvätten är iallafall färdig, ska bara läggas undan, sedan blir det kvällsmat. Men aj vad jag retar mig på att jag missade jobbet idag. Jag har iallafall lärt mig en läxa att vara mer nogrann för man kan aldrig vara säker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0