Nu börjar jag bli trött- varning för känsliga äckelmagare

Kom hem för en stund sedan från jobbet. Jag kan bara säga- what a night-vilken kväll.....välkommen in i diarreenars värld......."Det var en gång två tollar som blev överkörda- då sa den ena tollen - kom nu diarre så går vi......" Det är bara du& jag  T som förstår den humorn;)
Jag får skylla på övertröttheten. Kände mig fortfarande pigg när jag kommit hem från jobbet, kan bero på de två stora kopparna kaffe som jag drack tidigare ikväll....haha.  Men nu börjar jag bli trött..........Det blir nog inget vettigt som blir sagt i detta inlägg men det gör det samma. Jag tror iallafall att jag är omtyckt på stället jag var i helgen, jag hade jobbat över om de behövt, sådant uppskattas! Ja, vad gör man inte för  jobben idag?

Ingen träning har blivit av denna helg fast nog har jag fått en del träning av springandet i trapporna upp och ner. Men imorgon startar träningen igen....min älskade träning.....att få svettas och känna hög puls längtar jag efter. Imorgon står det jogging och styrke på schemat. Det kan ju hända att jag får jobb på morgonen men då får träningen bli efter jobbet istället. Det ordnar sig alltid.....Det ooorrdnar saaj, de gör det alltid, jo de löser saj så brukar aalting fixa saj tillslut...." Nej nu ska jag avsluta här innan detta inlägg spårar ut totalt........

Sov gott och Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0