Och så var den tillbaka igen

Migränet alltså.......huvudvärken+illamåendet.....spänner runt ögonen.....och i ena nacken.....Misstänker att jag borde kolla upp synen så jag inte behöver starkare glas eller nåt.

Japp, ska snart iväg och sjunga dansa och spela teater igen. Ikväll håller vi på tills vi är klara och så ska man upp och jobba klockan sju imorgon och jobba åtta timmar och nästa dag likadant. Snacka om att vara slutkörd efteråt........shit torsdagen lär bli tuff.....då blir det en lååång dag..........förståtta timmars jobb och sedan hem och duscha och göra sig iordning för showrepet på kvällen.........På fredag är det genrep med publik.....phu och sedan premiär på lördag och på söndag kommer mina nära och kära och kollar på .....hjälp. Nej, det ska gå bra!:)

Oj¨får nog stänga ner här, min skjuts kommer snart o hämtar mig.

Om bara skallevärken kunde försvinna!:(

Det närmar sig......

Idag har jag varit på teatern HELA dagen och repat och repat och gett och gett och gett så nu är man tömd på energi. Idag testade vi ljudet också och sjöng med mickar, det gick väl bra. Jag ska bara tänka på att hålla micken en decimeter från munnen:)

Man känner sig helt uppslukad av denna showen att man glömmer allt annat runt omkring men det är skönt på nåt sätt att vara så fokuserad enbart på det man ÄLSKAR att göra!  Och det blir bättre och bättre så det kommer bli en supershow, tror det blir en av de bästa!:D
Vi ger dock inte så många föreställningar vilket är synd, för jag hade gärna gett fler OM jag varit säker i jobbsitsen. Efter alla föreställningar ska vi ha releaseparty med knytkalas och titta på vår show som blivit filmad. Och i Maj är det en resa till Tjeckien...tror jag det var....hehe dålig koll. Men jag vill gärna åka med, det lär ju bli tufft på jobbfronten men jag får väl ordna det på nåt sätt.


Hade en kontsig , lite knasig dröm inatt......Det handlade om att jag inte kom på vad saffran heter......Jag gick omkring till folk och frågade vad det kallas....det som gör lussekattor gula och alla svarade något helt annat.....Allt annat svararade de UTOM just saffran......haha....jag kunde verkligen inte komma på att det hette saffran.....haha...så knasigt:P

Ikväll är det inget speciellt på teve men men. Denna vecka har jag bara hunnit /orkat med två träningsdagar. Får bli bättring när showen är över men ska försöka springa ut en sväng imorgon OM de inte ringer in mig i jobb.




uppdatering och migrän....


Jag mår inte så bra idag....fysiskt. Det började igår med huvudvärk som blev till illamående och slutade i migrän. Jag trodde inte att Let's dance skulle vara mer än en timme men så var det. Jag behövde egentligen sova men kunde lika gärna sitta uppe eftersom jag väntade på mail från en körkompis, och var tvungen att ha igång datorn trots migrän. Jag sov inte så mycket inatt heller. Vaknade av en enorm smärta i nacke och huvud och runt ögonen spände det. Jag låg mest och vred på mig tills jag lyckades hitta en bra ställning att ligga i och så somnade jag och vaknade av att värken hade mildrats lite men inte helt . Jag tog mig två alvedon tillsammans med frukost.

På eftermiddagen kom värken tillbaka men det är fortfarande lika jobbigt som inatt och jag vill inte att det ska accelrera så jag ska inte göra detta inlägg långdragit.

Idag har vi repat med showen HELA dagen så nu är man trött i kropp och knopp. Men roligt har vi undertiden ändå. Fick fina ord från regissören, sådant värmer. Sedan har jag fått höra från andra att jag har en fin sångröst. Man blir inget annan än glad. Som sagt, jag diggar verkligen detta gänget! Och kommer verkligen sakna alla när det är över.

Replikerna och koreografin sitter bättre samt övergångarna och själva agerandet. Så det känns bra. Men det är tufft.



*han är speciell, söt och förvirrad.....omtänksam, rolig....charmig........gillar musik, totalt ointresserad av sport.....men ändå så fel:(*





Kanske är jag naiv, killar jag möter finner mig söt men ganska så impulsiv

Nöjd och glad


Det blev så konstigt när jag vaknade imorse. Jag  drömde om människor i det förflutna, alltså skolkamraterna....och killarna....skumt. Hur som helst så sjöng jag en allsångsång " De e dans på brännö brygga" i drömmen så när jag helt plötsligt hör något som ringer blir det så konstigt......varför låter musiken som en ringsignal.....ja man blir helt förvirrad....och det tar någon sekund innan man förstår vart ljudet kommer ifrån.....Ja just det jag är hemma , ligger i min säng......är det morgon? Ah....telefonen ringer......Jag  springer  upp och svarar i telefonen......jo det är jobb idag och jag fattar inte vad klockan är.......De i telefonen säger att klockan är åtta.....Fasen! Jag har försovit mig. Men det är ingen fara.....Jag fick en halvtimme på mig........slängde i mig en tallrik fil med mussli och sedan fick jag bråttom.
Jag hade aldrig varit på detta ställe jag fått bokning till men det var lätt att hitta ändå, tur! Jag fick två städningar på förmiddagen och sedan några ärenden till. Jag jobbade till fyra idag. Jag behöver timmarna. Ska jobba imorgon.också, i hemtjänsten- me like!:D

Min dag har varit bra och det finns inget att klaga på. Fick mig en god lunch idag som inte var så dyr. Lite av lunchen har jag käkat nu som middag. Jag är glad, jag har jobbat och sedan har jag tränat så då kan man inte vara annat än glad. När jag skrivit klart detta inlägg ska jag ta mig en varm dusch.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, slappa framför teven........Top Model klockan 20.00 och sedan är det "Made in sweden" som jag började titta på förra veckan och lär följa det om jag inte är upptagen. Programmet går ut på att fd Bagge-paret och Andreas Carlsson ska hjälpa två unga musikaliska talanger att slå igenom utomlands. Men dessa har de inte bara upptäckt nyligen utan dessa stjärnskott har de haft ett öga på under en lång tid. Så det ska bli spännande att följa.

Och imorgonikväll är det showrep....både musikaliskt och sceniskt......Får se om jag ger mig ut och springer efter jobbet imorgon också.....bara för att få bättre koncentration och KONDITION....Det blir som en drog tillsist ju mer man ökar konditionen och man orkar mer och mer.......roligt!:)






Jag saknar Grey's Anatomy!!!!  Vet någon om det har slutat att sändas? Eller kommer det tillbaka?



Ett jobb behöver man!

Jag byter humör ganska snabbt Ena dagen mår jag bra och nästa dag har knappt lust till något. En sådan dag är det idag. Jag var iväg och handlade i förmiddags. Men annars har jag inte gjort nåt vettigt på hela dagen och jag skäms för att jag aldrig får tummarna loss till att lösa saker med jobbet:S Vad väntar jag på egentligen??

Ja ni kan ju lista ut att jag vart utan jobb idag med.....med tanke på min nedstämdhet. Jag ska utnyttja de lediga dagarna till att motionera extra istället....Jag känner att jag behöver kompensera de tomma jobbtimmarna med träning fast det går ändå inte att kompensera nåt emot jobb. Ett jobb behöver man ju annars fungerar man inte riktigt, man känner sig inte som en människa.

Nej nu ska jag äta min kvällsfika och titta på glamour.....i brist på annat.....

träning + dagens middag

Jag vaknade av världens mensvärk men tänkte hålla ut tills jag kom å tänka på den gången då jag nästan höll på att svimma av smärta. Jag bestämde mig för att gå upp och slänga i mig lite kolhydrater och svälja två alvedon för att sedan gå och lägga mig igen. Jag tänkte bara vila lite innan bemanningsföretaget ringde. Men när klockan var åtta bestämde jag mig för att somna om och vaknade nästa gång av mobilen som ringde. Jag var yrvaken och förvirrad men efter telefonsamtalet bestämde jag mig för att ta mig ut en sväng och jogga. Det kändes härligt att jogga idag.....benen kändes starka efter helgens vila från springandet. Imorgon ska jag vila och sedan på det igen på onsdag.

Innan jag gick ut och sprang fick jag sms från bemanningen, jobb mellan 13-17....så träningen blev lite stressig men jag försökte fokusera på själva träningen. Vetskapen  att vägen till arbetsplatsen inte är så lång gjorde det möjligt för mig att avgöra om jag hann med träningsproceduren(=träning,stretching, duscha+tvätta håret , laga middag, äta).

Jag fick tyvärr hjälpa en brukare SJÄLV att resa upp efter ett larm om fall. Jag kände inte till brukaren och hittade denne på golvet mellan sovrummet och vardagsrummet, rullstolen stod i köket och rullatorn i duschen....Jag gissade att denne försökt gå själv.......Men men jag lyckades återgärda problemet. Hur jag klarade att resa en människa upp helt själv vet jag inte men jag antar att träningen gör sitt. Så håll igång med träning!






Jag var tvungen att ta en bild på min fina middag, den såg så färggrann och inbjudande ut :)

middagen bestod av: stekt kycklingbitar
                                        ugnsrostad potatis
                                        rocculasallad
                                         riven morot
                                          tomatskviva
                                         sås gjord på cremefraich, krydda,hackad rödlök,chili-ketchup
                                          lite keso med krydda


                                        

Sista gången jag åt färgat godis

Trodde det skulle bli gott med lite lösviktsgodis igårkväll men det smakade bara socker och onyttigt. Hädanefter blir det naturgodiset.....mycket nötter och om jag ska ha choklad blir det över 70% kakao. Igår jobbade jag och sedan tog jag tag i städandet hemma. Det var väldigt skönt att komma hem till nystädat idag.

Det blåser väldigt mycket ute och jag hade varken lust med en promenad eller jogging efter jobbet idag då jag cyklat omkring mellan åtta och halv fyra idag......Men det gick bra å jobba och jag hoppas att "de" bokar upp mig på samma ställe i nästa vecka.

Lite uppdatering: Jag var på teatern och repade i torsdags vilket var väldigt kul. Jag fick en sådan eloge för att jag nästan satte hela texten på den där svåra Povel Ramel -låten. Men rolig är den och det kommer bli skitfräckt när den väl sitter i oss båda. Vi lär nog få en massa applåder.Det vore skoj.
Det är ju så att innan allt är färdigt och man går igenom de olika sceningångarna är väldigt tråkigt och jobbigt. Men det är inte BARA tråkigt.....för precis som när vi har våra vanliga körlektioner så har vi kul, och skrattar mycket. Ibland får man ha roligt också.....Det är viktigt att man har roligt och kan slappna av lite mitt i allt jobb och slit för desto mer energi har man sedan när det väl gäller. Jag längtar till torsdag.
Jag ska inte ljuga och säga att jag inte trivs att stå i centrum för det gör jag....fast det beror på vart nånstans. I stora grupper vill jag helst inte synas så mycket.....men när jag står på scenen är det en annan sak, jag trivs att synas på scen och vara duktig och få beröm!:)

Ikväll visar svt andra delen av kabare från Bergdwallhallen trettondagsafton och det ska jag se. För någon vecka sedan visades första delen. Och då visste jag inte om att det fanns en del till.....wiiie....så roligt!:D Det är olika musikalstärnor och operasångare som medverkar.....och jag är mest intresserad av musikalstjärnorna....bla fantastiska och otroligt skickliga dansaren Hanna Lindblad.....Om någon såg Rapsody in rock sommaren 2007 så var bland annat Hanna Lindblad med där och en sak som verkligen imponerades på mig var att hon var banne mig med i nästan VARJE nummer under hela showen....hon var körsångerska till andra... hon dansade bakom andra och dansade i sina egna nummer. Ja....man tappade alltså hakan, hur mycket talang kan det innehålla i denna människa?! Hon är inte så gammal heller.....hon är lika gammal som mig.....27 år och redan så otroligt skicklig. Ja, det är fantastiskt.

Nu till en annan sak....gårdagens avsnitt av körslaget.....Varför åkte Wells kör ut???! Så himla tradigt att Wells kör åkte ut. Det är väl alla småbrudar som röstar på "snygg-erik".......men visst de är faktsikt bra.........eriks kör fast......Wells var bättre igår. Men det verkade som de åkte pga den "okända" låten candyman...........Antar att det är en gammal låt som många inte känner till trots att Christina Augilera gjort om den....eller hur det nu var.

Nej....nu ska jag......äta lite......hungrig*



gratis benstyrka och kondition

Idag har jag jobbat och jisses vad benen trampat på , i hemtjänsten cyklar man eller kör bil men eftersom jag inget körkort har så blir det cykel.Även om jag haft körkort så hade jag cyklat ändå, känns så krångligt med att köra in på alla parkeringar, sådant slöseri med bensinen och miljön.

Det gick bra att jobba idag. Ska jobba hela helgen och så imorgonkväll också....ska redan imorgon boka upp mig på jobb för nästa vecka eller så gör jag det nu. Då kanske bemanningen ser det tidigare och kan boka upp mig så man kan få ihop sina timmar. Jag behöver få ihop ett visst antal timmar för att bli berättigad till A-kassa men som det ser ut nu så lär det aldrig bli av. Jag får helt enkelt överjobba mig.....ta flera delade turer så jag kommer upp i timmarna men det gör jag när showen är över. Det blir för mycket annars, Jag har varit inne i väggen en gång i mitt liv och det räckte.

Imorgon hinner jag jogga och köra mina ass-workouts OM de inte ringer in mig på förmiddagen också, isåfall får jag ta det i helgen.Om de inte ringer in mig då också av den överflödiga tiden.  Nej det tror jag inte......fast man ska aldrig säga aldrig.

Uscha......ikväll gäller det......teater......spela....släpp hämningarna och bara följ med........tänk inte på vad andra tycker......Jag är bra och slutar jag bry mig om andras tankar o åsikter om mig så funkar det. När jag är trygg och slappnar av så kan jag också! Framförallt.......det är ju skitSKOJ att spela teater, det är ju JÄTTE-ROLIGT att dansa, det är ju JÄTTE-ROLIGT att sjunga.....nåja....dansen och sången är inte lika svår som.......att gå in i en roll......att FRAMFÖRALLT få fram den RÄTTA känslan i just det ögonblicket! 

Men nu så........är jag ganska SÄKER på den där svåra rappramsan..........har ju pluggat så den sitter i ryggraden...borde iallafall göra det. Jo.....here we go.....SHOWTIME!




Ännu en dag utan jobb

Men jag tog mig en joggingrunda imorse på sisådär 30 minuter som sean följdes av styrke för armar och mage. Vaknade med huvudvärk........men huvudvärken minskade efter joggingturen.

Jag steg upp klockan 07.00 och satte på min mobil ifall jobbet skulle höra av sig. Hade fått ett sms av Tobbe angående biljettköp till showen. Sedan hann jag inte göra mycket för att mobilen ringer,,,,,,och jag tror det är jobbet men så var det BARA Tobbe:P  Nej men det vart en trevlig pratstund med denna galna karl:P

Sedan tränade jag.

Efter träning,stretching,frukost och duschen så trampade jag iväg till affären för att fylla kylen. Så nu är kylen full med nyttiga och goda saker. Jag passade på att storhandla idag.
Jag sitter här nu och har precis ätit lite mellis medan jag tittar på Våra bästa år och bloggar hehe. Imorgon ska jag jobba i hemtjänsten, skönt! På kvällen är det showrep!


inre stress skit usch blä!

Det känns inte så bra för tillfället. Har varit inomhus heladagen och bara låtit dagen passera för förbi. Detta är så jäkla stressigt att vara uppbunden på jobb och inte veta OM jag får jobb eller inte eller VART jag får jobb:S Man måste helatiden vara förberedd på jobb vare sig man blir bokad eller inte.De dagar jag blir utan jobb får jag ingen ersättning för så det är jäkligt tufft att vara timanställd och denna ständiga oro VARJE månad.....klarar jag ekonomin denna månad? Min mage har börjat reagera på stressen och jag försöker göra allt för ta bort stressen genom avslappningsövningar, träning.

Sedan så har jag showen med kören att tänka på också........och vi repar väldigt mycket......så mycket att jobben blir åtsidosatta.....vilket är uteslutet för andra men......jag har en ganska stor roll i denna showen som jag inte bara kan släppa. Men jag får försöka få det att gå ihopa ändå. Jag är bara så orolig att min ekonomi inte ska klara det. Det spelar ingen roll om jag struntar i att vara på repetettionerna på kören och istället jobbar så mår jag dåligt för att jag inte är på repetition eller vice verca.......Men jag ville så gärna uppleva denna showen också! Så jag antar att det bara är att bita i det sura äpplet.
Men det känns ändå som jobben är avgörande men sedan vill jag känna mig säker i replikerna,rollen osv.....

Men jag tycker inte om denna ovissheten.....OM ?NÄR ?VART?  Med jobb,

Men imorgon gör jag som alla andra mornar, stiger upp vid sju och förbereder mig på jobb ....om inte de hör av sig under morgonen....går jag ut och springer istället och om de inte hört av sig till middag trampar jag iväg och handlar......Jag tänker banne mig inte sitta inne en hel djävla dag och vänta på att de ringer om jobb!.......Det finns bättre saker å göra.....!

alla balla hubba oj oj!

Hela helgen har vi repeterat vår show. Vi gick igenom första akten i lördags och andra akten i söndags. Det tog så mycket energi att jobba med showen i helgen att jag inte orkade att jobba. Just nu är det rörigt då vi fortfarande inte är färdiga med scenografin och alla kläderna. Osäkerhet kring koreografin till danser m.m. Men det löser sig. En låt som jag ska sjunga eller rättare sagt rappa tillsammans med min förälskelse i showen fick jag först veta i lördags hur den går, aldrig hört den förr och det är en massa text. Men jag har rabblat den hela helgen, ungefär som man pluggar till ett prov eller nåt och nu börjar den sitta. Det gäller att säga orden på rätt sätt och rytmiskt. Men jag är envis och ger mig inte förrän jag sätter den! Det är som sagt mycket fokus kring showen och idag tog jag ledigt från jobb för att uträtta vissa viktiga ärenden istället så man har det bakom sig.

Jag har också tagit bort hela julen, stjärnan, julgardinerna i köket osv. Granen åkte bort i lördags vilket var skönt. Men nu är köket riktigt fint. Jag har hängt upp mina nya "cafe"-gardiner och bytt ut mina gamla sittdynor mot de nya som jag fick i julklapp av päronen samt bordtabletter som matchar de nya sakerna till köksinredningen. Riktigt fint 'är de.


Imorse hann jag med en joggingtripp som vart längre än jag trott......längre än 30 minuter iallafall.....jag som trodde den bara tog 20 minuter...nåja....skönt och uppfriskande.Och avkopplande var det efteråt. Mötte en granne undertiden som jag stod och stretchade och vi började prata lite . Jag hade sprungit förbi honom som om jag hade eld i baken och förklarade att jag vill ha upp konditionen och då frågar han, vad jag ska göra eftersom jag vill ha bra kondition. Jag svarade att jag gör detta för att ta bort stresss och det var SANT! Kanske vill man hålla formen med men framförallt för att undvika stress.
Eftersom man som timanställd i bemanningen befinner sig i stress då man helatiden ska vara uppbunden till jobb.  Samt att nu har man showen också att tänka på. Det är extra viktigt att jag sköter min hälsa nu med motion och vila från stress. Motion är avstressande.







Jag lägger upp en bild på fredagens outfit iallafall. Det är inget speciellt men så här såg jag ut för alla nyfikna:)



Jag ångrar att jag inte köpte en storlek mindre i kjolen men jag kan nog sy in den.....INTE jag men min mamma eller så får jag lära mig.Det är på tiden. Har dessvärre inget intresse av att sy. Slöjd var inte mitt bästa ämne i skolan heller. Eller så satsar jag på en snäv och kort kjol. Sofi som i "sofis mode" hade en väldigt snygg kjol, en sådan som jag skulle vilja ha. Får väl gå ut på upptäcksfärd när jag har tid för det.


ingen bild

Det blir inga bilder på kvällens outfit, jag är inte nöjd men tänker inte byta. Kjolen jag köpte skulle jag ha köpt i en storlek mindre, suck........suck....

Nej nu ska vi vara glada! Ikväll skiter jag i kläderna även om man ska trivas i sina kläder.


Om bara klockan kunde gå fortare...........just nu

Funderingar kring utgång.....

Ikväll är det utgång med gänget, vi ska fira T som egentligen fyller år på tisdag.

Jag tittade precis ut och det såg ut som regnet hängde i luften, det slår aldrig fel! Varenda djävla gång jag ska på nåt speciellt där man ska vara uppklädd och SNYGG i håret så ser vädergudarna banne mig  till att det blir förstört...grrrr:(

Jag har beslutsångest (as usually) om vilket ytterplagg jag ska ha, eftersom jag ska cykla till stationen får jag anpassa klädesplagget därifrån.....sådana problem man har *fniss*  Nej nu ska vi vara glada, känna gemenskap.......

Om jag inte vill förstöra håret så får jag ta samma jacka som jag har när jag jobbar......men jag tvättade den innan jul ialllafall......eller så får håret bli som det blir och jag tar på mig min snygga mössa och matchande varma långa gosiga halsduk. Men "jobbjackan" är varmast.....nåja får väl ta och fundera vidare......har ju några timmar kvar.


Återkommer med kvällens outfit!

Trevlig frukost och telepati

Imorse kom Tobbe förbi på en frukostfika. Det var trevligt att träffa honom igen, vi pratade en hel del och tiden rann snabbt iväg och han var tvungen att fortsätta jobba.

Jag och Tobbe har fasen telepati. Jag steg upp vid sju imorse men gick och la mig igen en stund och precis när jag börjat drömma om att Tobbe kommer på besök (precis som han ska göra)så ringer han(!)........väldigt skumt.  Jag brukar drömma, sådär halvdrömma att jag går upp och gör de saker som jag ska göra innan jag ska göra)....Och denna gång var en människa inblandad som samtidigt hade samma tanke som mig.....hrm....ja det är lite kusligt det där med telepati ibland.

Idag har jag inte gjort nåt vettigt......Tror jag snart ska gå och ta mig ett bad eller en dusch. Ikväll är det dags för repetition av föreställningen....ska bli så roligt. Har gått igenom sångerna i showen idag oh igår så snart ska det väl sitta.
Imorgon ska jag jobba i hemtjänsten..........bara fyra timmar, känns knappt lönt men vad gör man?






Innan jag tar ner julen på lördag passar jag på att ta några bilder och lägga upp här.





Fredagens klädval

Jag har bestämt mig för vilka kläder jag ska ha på mig på fredag. Bilder kommer senare.


Rutig knälång kjol,
svarta strumbyxor, 
svart blusskjorta, ett al'a "60-talsskärp" i midjan.
Antingen stövletter eller stövlar ....har inte bestämt mig än.


Det är skönt att jag slipper tänka på det nu.

Inte ens väckarklockan väckte mig...

Idag tog jag omedvetet sovmorgon till åtta, då steg jag upp och förberedde mig inför joggingtur i den friska luften.
Såg att det snöade ikväll och sedan töade det väl bort men så frös det på igen och blev isbana på sina ställen. Jag fick ta försiktigt när jag joggade idag men jag såg till att jogga på gräsplättar istället även om var jobbigt då gräset var fruset samt att där låg en massa små jordhögar(som också frusit) efter grävlingar. Men det var en härlig syn vid havet, vattnet  var frusit en bit ut till strömmarna. Isen såg verkligen ut som ett konstverk då det hade massa olika mönster.
Efter träningen körde jag den berömda träningen för rumpan och sedan blev det stretchning.

Igår visade de förra sommarens föreställning från Fredriks dahlsteatern på sv1 med bla Eva Rydberg, Siw Malmqvist (hon heter väl så i efternamn, den kända mulliga tanten som varit med i stefan o Krister föreställningarna?) och Marianne Mörk i rollerna och så självklart andra duktiga dansare och skådespelare. Föreställningen heter " Rabalder i Ramlösa" och det var en härlig show, man skrattade gott!:) Men som alltid när jag sett musikalisk show , efteråt är jag alltid så uppspelt och får ett enormt suug av att själv vilja agera på scen. Programmet var slut vid halv elva och jag har varit vaken sedan sex på morgonen och jobbat i åtta timmar, men var jag trött? Nej,den musikaliska showen har gjort mig pigg! Men efter lite tankar kring klädval på fredag då "vi" ska fira T så lyckades jag somna och sov hela natten.

Jag vaknade till på småtimmarna utan att ha en susning om vad klockan var men efter att konstatera att det fortfarande var mörkt ute så var klockan inte så mycket så jag somnade om och hörde inte ens att väckarklockan ringde(jag brukar vanligtvis ställa klockan på sju när jag bokat upp mig på jobb från sju ifall de skulle ringa, måste alltid vara beredd) vid sjutiden.
Jag har öronproppar i örononen när jag sover eftersom jag är så himla känslig för ljud och eftersom grannarna betedde sig som om det var mitt på dagen , klockan halv elva på kvällen såg jag till att jag inte hörde nåt och såklart inte ens väckarklockan, suck. Men som tur hade de inte ringt mig imorse.  De har inte ringt in mig än så länge........jag vill helst slippa kvällar för jag fungerar inte då men jag har inte mycket val om det blir så att jag får jobba kväll. Jag behöver ju pengar!

Jag behöver handla idag, kylskåpet är tomt på grönsaker så jag får cykla iväg till  affären...........men jag väntar lite eftersom de kan ringa mig.....japp så här är det jämt.







Bjuder på en gammal bild tagen en vacker söndageftermiddag i maj 2007

trettondagsafton



Jag blev bokad på jobb idag, tjoho....På morgonen ringde de in mig lite efter sju (som väntat) och jag satte mig på cykeln och trampade iväg. Inte riktigt så gick det till. Jag hann med att bädda sängen, trycka in linserna  i ögonen, tömma katternas låda ett x antal gånger innan och byta om innan jag kunde lämna hemmet....höll på att glömma medicinen......inte bra.....upp för trapporna igen och hämta medicinen sedan kunde jag trampa FÖRSIKTIGT (det var svinhalt och svinkallt = minus tio tolv grader) till jobbet.

Trots kylan så har vädret ändå visat sig från den bästa sidan, vindstilla och strålande sol och då måste man bara passa på att vara ute så jag tog mig en uppfriskande joggingtur efter jobbet,skönt. Även om jag tränar för hälsan så tränar jag också för utseendet skull. Vem som helst ljuger som säger att de tränar enbart för hälsans skull. Jag känner att jag lagt på mig under julen, shit vad fort det går:S Jag lägger på mig ganska snabbt men jag blir väl av med det lika fort också. Men jag är emot dessa "jojobantningarna" fast jag bantar inte. Jag äter som vanligt, bara mindre av det vita sockret och mer frukt och grönt.

Igår sjöng jag i stort sett hela dagen, det var sång och dansträning fast mest sång på teatern. Det är mycket jobb med showen nu eftersom den stora premiären börjar närma sig.......Det brinner i knutarna för min del som inte ens kommit till halva manuset. och inte kan jag alla sånger heller, nåja det blir nog bra.Det brukar oftast ordna sig tillslut, även om man själv hjälper till.

Nej nu får jag springa ner i tvättstugan och slänga in en ny och sista maskinen.

tjingeling!

Hemma igen.....

Sitter och kollar på "girls meet cowboy", likadant som alla andra sådana dejtingshowsprogram , uppgjort, show för gallerierna. Men finns inget annat o kolla på:P

Jag har missat hela mellandagsrean när jag var  "hemma" och är väldigt shopping-sugen. Jag har fått nya ellos-katalogen vårmodet,ska bläddra igenom den sedan.

Ikväll är det "körslaget" och för första gången på länge är jag utan gottis men det känns så bra att vara utan med tanke på hur mycket man stoppat i sig under hela julen, trots att jag motionerade lite ändå så känns det ändå som jag lagt på mig. Men framförallt störs jag av allt onyttigt som jag fått i mig. Så nu ska jag köra en renings-kur med frukt och grönt o vatten och en massa motion, efter jobb förståss.

Men nu ska jag bläddra lite i ellos-spring-katalogen o se om man hittar nåt snyggt:D










Nyårsfirande

Jag firade nyår 2008/2009 i Helsingborg med trevligt folk, goda rätter och musik!:) 





Tlvslaget skålade vi i ett öppet fönster för att titta på alla fina raketer samt försöka fånga på bild, jag lyckades fånga några stycken men har dem i min mobil. Ska lägga upp alla bilder i min mobil när jag har tillgång till sladden mellan datorn och mobilen.






Har känt mig lite deppig nu ikväll, förstår inte varför. Lite vemodkänsla och fullproppad med onyttigheter i kroppen.Trots att jag ändå motionerat när jag varit här. Men imorgon ska jag försöka få mig ut på en joggingtur. Sedan väntas nya friska tag, nya ideer och nya möten....kanske? detta kommande år 2009 God fortsättning!



RSS 2.0