träning + dagens middag

Jag vaknade av världens mensvärk men tänkte hålla ut tills jag kom å tänka på den gången då jag nästan höll på att svimma av smärta. Jag bestämde mig för att gå upp och slänga i mig lite kolhydrater och svälja två alvedon för att sedan gå och lägga mig igen. Jag tänkte bara vila lite innan bemanningsföretaget ringde. Men när klockan var åtta bestämde jag mig för att somna om och vaknade nästa gång av mobilen som ringde. Jag var yrvaken och förvirrad men efter telefonsamtalet bestämde jag mig för att ta mig ut en sväng och jogga. Det kändes härligt att jogga idag.....benen kändes starka efter helgens vila från springandet. Imorgon ska jag vila och sedan på det igen på onsdag.

Innan jag gick ut och sprang fick jag sms från bemanningen, jobb mellan 13-17....så träningen blev lite stressig men jag försökte fokusera på själva träningen. Vetskapen  att vägen till arbetsplatsen inte är så lång gjorde det möjligt för mig att avgöra om jag hann med träningsproceduren(=träning,stretching, duscha+tvätta håret , laga middag, äta).

Jag fick tyvärr hjälpa en brukare SJÄLV att resa upp efter ett larm om fall. Jag kände inte till brukaren och hittade denne på golvet mellan sovrummet och vardagsrummet, rullstolen stod i köket och rullatorn i duschen....Jag gissade att denne försökt gå själv.......Men men jag lyckades återgärda problemet. Hur jag klarade att resa en människa upp helt själv vet jag inte men jag antar att träningen gör sitt. Så håll igång med träning!






Jag var tvungen att ta en bild på min fina middag, den såg så färggrann och inbjudande ut :)

middagen bestod av: stekt kycklingbitar
                                        ugnsrostad potatis
                                        rocculasallad
                                         riven morot
                                          tomatskviva
                                         sås gjord på cremefraich, krydda,hackad rödlök,chili-ketchup
                                          lite keso med krydda


                                        

Kommentarer
Postat av: Sophia

Då är vi lika som vanligt, har haft en enorm mensvärk idag! Va god din middag såg ut, blev riktigt hungrig nu...igen:)Kram

2009-01-19 @ 21:55:04
URL: http://sophias.blogg.se/
Postat av: tina

Vad duktig du är!!! Otroligt bra av dig att du klarade att fixa han som trillat helt ensam. :)

2009-01-20 @ 12:24:16
URL: http://tinis.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0