uppdatering

Då är det väl dags att uppdatera bloggen när jag ändå inte har nåt annat för mig just nu.

Jaa....då ska vi se.....det har hänt en del.

Jag är inne på min tredje vecka på jobbet och nu kör jag själv, har fått nya borgere varje dag känns det som, så det blir lite småpanik man kör runt och letar och inte hittar. Så har väl känt stressen denna veckan men det blir nog annorlunda när man vet alla vägar och så. Då vet jag att jag hinner.

Så.....i måndagskväll var jag på en sk "dejt" som gick väldigt bra från min sida. Det har inte hänt på väldigt lääänge att det känts så bra som det gjorde i måndags och jag är glad. Hoppas bara att det är besvarat.  Personen finns i mina tankar konstant men samtidigt är jag layback och låter honom ta kontakt för vill inte skrämma bort honom.
Sedan har en annan hört av sig........och vill förklara varför han tappade intresset. För det första, vad spelar det för roll? Om nu intresset är borta så är det borta och då kvittar det väl VARFÖR ?  Jag bryr mig ärligt talat inte, då det finns andra som visar intresse för mig.  Det är jobbigt när folk ändrar sig helatiden, suck.


Men nu......har jag inget mer och säga........katterna busar omkring vilket är störigt.........

Godnatt

Nu ska jag lägga mig, är faktsikt nervös infö imorgon, och då syftar jag på jobbet. Första gången imorgon som jag släpps själv ute i hemtjänsten i DK. Och det värsta är att jag har skit mycke sysslor hos en enda borgere imorgon. Det ska tvättas, städas, handlas, hjälp me de vanliga morgonrutinerna på morgonen men jag ska nog fxa det!


Nu ska jag lägga mig..........sov gott godnatt

En trevlig lördagkväll:)

Igår var jag bjuden på middag hos Lolle och det var mycket trevligt, fick träffa två av hennes andra vänner , de var lika trevliga som oss andra:P  Det bjöds på god mat- marinerade kycklingspett, potatis, sallad +beasås och en kalldipsås. Till efterätt blev det  tårta -ala' Lovisa hehe....och kakor. Sedan på det togs godisskålarna fram så det blev en del onyttigt som man stoppade i sig. Men det relaterade bara till en längre joggingtur dagen efter. Med så mycket energi i kroppen så gick det  bra att springa idag. Men..utöver maten så spelade vi spel och hade lekar. Speciellt en rolig lek som Lovisa berättade ....Alla har varsitt block och ska skriva en abstrakt mening sedan ska den skickas vidare till grannen som ska rita upp en bild av meningen sedan skickas bilden vidare till nästa person som då ska skriva en mening av bilden....och grejen är att det kan bli hur galet som helst, det var himla skoj så det måste man göra om flera gånger hehe:)

Har tyvärr inte tagit bilder från kvällen eftersom jag inte har någon sladd hemma till att föra över bilderna till datorn så det får bli den gamla mobilen innan avfärd hehe;)

Detta hade jag på mig:






Det var tänkt att jag skulle på dejt med en trevlig prick men det blev inte av ikväll men imorgon ska vi göra ett nytt försök efter jag kommit hem från jobbet:) Det betyder att jag får strunta i powerwalken, men lär ju få trampa mycket imorgon och sedan har jag ändå joggat i helgen.



Lite kort.....


Och snart har ännu en dag gått förbi. Tiden går fort. Försöker skriva här på bloggen medans katterna busar omkring och jagar flugor, Lite svårt att skriva samtidigt som man har två katter busande omkring en. Nu kom där folk i trappan och tillsammans bredvid varandra promenerar katterna bort till dörren.

Jag har jobbat idag, min mage har varit uppsvullen så himla jobbigt..........faaan nu försvann alla ord som jag skrivit ner.....blä blä nej jag orkar inte skriva mer.


Seriöst detta bligginlägget blev...


Nu måste jag diska


Man slutar aldrig förvånas av dessa fega jävlarna

Vilken jävla skitstövel, en feg jävla gris! Fy fan vad gamla minnen dyker upp från tidigare möten med asholes! Oärligheter är det värsta jag vet hos killar!

Nu har den här jäkla skitstöveln verkligen tagit bort mig på facebook också, han har brutit vår kontakt UTAN att säga nåt. Varför bryr jag mig över huvudtaget, han är inte ens värd mitt bry! Så det kanske bara var det bästa att han flydde sin kos för då är han ingen man för mig. Inte tillräcklig man för att stå för ärligheten! Så jävla fegt att bara.....undvika och fly iväg. Jag vill inte träffa på fler fegisar!!!!! Låt mig slippa!


Det finns bättre där ute, alla är inte fegisar! Och det är dom jag ska bry mig om istället.

Skönt att skriva av sig var det iaf.....

"Är det därför du har så snygga ben????"




Nej nu har jag suttit här vid dumburken alldeles för länge att jag fått ont i knäna, som jag brukar få när jag sitter för länge på knä. Det blev lite träning-jogging, styrke-armar-mage-rygg.Och det känns gott efteråt! Nu ska jag diska upp och sedan borde jag städa, jag borde duscha också....dock svettas jag inte längre men har gjort så man är klibbig....blä.......
Idag KANSKE jag åker till Höganäs.............väntar på grönt ljus........


Igår var jag fylld med energi hela dagen.Jag var så pigg, jag sov inte ens på resan. Jag hade fullt med energi och pratade och var så fokuserad som jag inte är ofta. Det var så att jag tog en jäkligt snabb promenad på torsdagskväll och det verkar ha suttit i hela nästa dag också eller så var det kanske bara för att det var fredag och man skulle vara ledig i helgen. Nåja.....Jag tror att promenaden har ett litet finger med i energin också....:) Så jag tog samma promenad i gårkväll och sedan slappade jag resten av kvällen, tvättade också ifall jag åker iväg idag.

Igårkväll när jag gav mig ut för powerwalk möttes jag av en kamphund utanför där jag bor, mitt hjärta hoppade till.....jag gick ner för trappan och ser att hunden är kopplad......kopplet hålls av en söt kille. Jag säger åt honom att hålla i hunden ordentligt eftersom jag är rädd för kamphundar(vem är inte det???) sedan log jag emot hunden men eftersom jag hade solbrillor såg man inte mina ögon så killen trodde antagligen att jag log emot honom, kul! För första gången flirtar jag hahaha........Sedan säger killen- "Är det därför du har så snygga ben, för att du går så mycket?" Jag svarar- ja kanske det, hehe Tack! Sedan ger jag mig iväg........:)


Nu måste jag göra mig klar, fick grönt ljus från T, åker till hbg!


Ha de gott!

Ingen rubrik......

Kan inte komma på någon rubrik.

Snart är introduktionsveckan på jobbet över och jag ska börja använda mobiltekniken och cykla (äntligen!)  och det ser jag framemot. Det känns mer jag att cykla än sitta och svettas i en varm bil och dessutom rätta sig efter någon annans jobbuppgifter.

Direkt efter att jag varit på apoteket igår och beklagat mig för apotekaren om att jag gått upp fem kilo pga medicin så går jag raka vägen in på city gross och köper mig en stor hägensdazs glass haha......Varför klagar jag när jag gör raka motsatsen?
Nåja, jag köpte vindruvor och hallon med. Ska banne mig köpa nya vindruvor imorgon för det var svingott att frysa in vindruvor, har ni prövat det? Det smakar lite som piggelin saftis.....mums:)  Så vindruvor MÅSTE jag ha imorgon!:D

Dagen har annars varit bra, jag har varit lite mer fokuserad idag och försökt strunta i min vikt. Jag vet ju att jag är snygg ändå, det är inte så att jag vill gå ner i vikt men jag vill bli fastare:) Jag bestämde mig redan igårkväll att idag skulle banne mig den där motionen bli av. Och det blev det, det blev en powerwalk...eller en jävligt snabb promenad ....eller vad säger du Tobbe? haha  En promenad på en timme och det kändes gott i kroppen efteråt. Imorgon ska jag orka mig ut på en joggingrunda:)

Nu orkar jag inte skriva mer...så trött behöver vila

tjingalong kalsong!

Trött....

Då var det andra dagen i introduktionsveckan och det har även gått bra idag. Imorse pendlade jag med R från jobbet och hon visade mig vilka förbindelser jag ska ta på morgon för att undvika försening till jobb.  Så imorgon vet jag, visserligen får jag springa från båten till tåget, har 5 minuter på mig OM båten är i tid.


Annars har jag inte mycket att tillägga i bloggen denna kväll, ska väl se på skansen klockan åtta och sedan sova. Jag kämpar som ******* emot sötsuget. Var i affären på väg hem från jobbet  och passade på att köpa frukt, mån tro att glassen lockade men jag stod emot......fick nöja mig med vindruvor och nektariner, det är också gott. Har lagt in vindruvorna i frysen eftersom jag hört att det är väldigt gott med frusna vinddruvor och hallon,ska äta det till skansen.





Detta blv ett kort inlägg men jag har inte mycket och säga, är ganska trött i både huvudet och kroppen.


Magen är rund som en boll men lika glad är jag

Naj, riktigt så är det nog inte. Det är inte kul att gå omkring med en uppsvälld mage pga en viss skit i månaden är på g.

Hur som helst......Idag var min första dag på jobbet och jag kan säga som så att jag hoppas verkligen jag får fast tjänst där. Vad jag hört från andra är det ett toppenställe och vem vet? Alltid finns det nåt som är meningen. Det var inte meningen att jag skulle jobba på det däringa aeldrecenter utan jag skulle jobba här i hjemmeplejen istället och det är jag glad för:)


Det verkar vara underbara människor, en mysig grupp där inget stress förekommer och alla hjälps åt, precis så det ska vara:) Låt mig få stanna!
Resvägen är lite dryg men det är det värt om arbetsplatsen är underbar! Dessutom finns det andra snabbare vägar att välja, vilket en tjej från jobbet ska visa mig imorgon. Vi ska pendla tillsammans, hon bor i helsingborg:) Det finns två arbetare från landskrona och två är från Helsingborg, så fyra svenskar sammanlagt jobbar på detta ställe. Men vissa kan prata flytande danska men så är det när man jobbat i många år i Danmark. Jag tror språket kommer så småningom för mig med, här behövs ingen lektion, jag lär mig igenom att prata med andra.

För övrigt har det ikke blivit någon träning idag, nog för att jag är mitt i PMS perioden och då är det ikke bra att träna eftersom kroppen är mer mottaglig för virus.  Det lär bli tufft när jag ska på springandet igen......men de får gå. Kan jag bara få ihop tillräckligt med pengar så har jag snart råd med ett gymkort och då ska här tränas som jag gjorde förr:) Nåja....inte till överdrift bara. Lagom är bäst:)


Ikväll ska jag lägga mig tidigt, hoppas jag somnar klockan åtta så jag får åtta timmars sömn inatt. Därför ska jag snart sätta igång teven. Åh är så jäkla gottissugen, skit också!   Måste handla frukt! Får gore de i morgen ;)

Take care darlins!






It's your lost!!!!

Jag visste det!

Fick ett sms av mr A , han är superseg och orkar inte träffas ikväll. Han var nämligen ute och svängde igår. Det var ju han som ville träffas och när det nu funkar för mig så skiter han i det. Nåja det är hans förlust.

Har vräkt i mig en jäkla portion med makarone och köttfärs och ketchup, sedan en massa glass med laktritssås. Vart tog allt snack om att bli hälsosam vägen? Jo de finns där men startar inte förrän på måndag. Jag ska iallafall poppa popkorn och titta på sommarkrysset klockan 20.00 sedan går där förhoppningsvis en film. Ja, det blir en lugn lördag. Har inte rört på mig alls idag, ska vågen gå mer uppåt? Nej jag tar igen det på måndag som sagt. Usch....jag har smått ångest:(

Jag måt illa av glassen.....men nu är den uppäten.






Så här känner jag just nu....



Nu ska jag gå och diska och plocka undan här lite åtminstone.

PMS-monster!!!

Idag är jag inte alls trevlig! Så himla förbannad på allting, har en irriterande känsla i kroppen, nedstämdhet och ilska. Jag vet inte varför.

För det första har jag lagt på mig en massa jäkla onödga kilo sedan förra sommaren, Så nu gäller det att hitta vägen tillbaka till min trivselvikt. Jag känner det dessuom på kläderna och inte fan har jag råd med en ny garderob! Så nu gäller det andra takter. Bort med de snabba kolhydraterna! Skräpmaten är en bov i detta drama, godiset och brödet är en annan. Men nu är det slut med det. Dags att återgå till det hälsosamma kosten. Godis EN gång i veckan och då gäller nötter och MÖRK choklad.  Sedan daglig motion. Även fast jag jobbar får jag tvinga mig ut på mina joggingrundor på kvällen. När vädret är dåligt återgår jag till yogan också. Men det kommer inte enbart bli jogging utan snabba promenader samt styrketräning som inte ger mig nåt för tillfället då jag bara har två enliters flaskor, så jäkla meningslösa vikter DESSUTOM när jag är svettig så håller jag på att tappa dessa jäkla flaskor för man får inget ordentligt grepp om det!

Sedan avskyr jag att jag är så jäkla desperat, va fan, kan jag inte bara ta relationer med killarna med en nypa salt och se vart det leder??? Och se mig för vad jag pratar om!! Just nu är jag så förbannat trött på mig själv när det gäller den biten.
Varför måste allt ske på en gång, så fort man fått kontakt med trevlig kille som verkar gullig så börjar man genast planera bröllop, ja men nästan...man tänker i de jäkla banorna...fan man skrämmer ju bort dem, även om jag inte talar om det så märks det på hur man pratar och beter sig. Fasen....varför kan man inte bara se vart det leder, hålla kontakten och se sedan......Varför måste det antingen vara eller inget??? Jag menar......Om man nu fått kontakt med en kille på en dejtingssida så får man ju vara beredd på att han fortfarande har kontakt med andra samtidigt som han pratar med dig tills han vet vart han vill med er relation men undertiden så är du inte bunden till honom, du äger inte honom. 
Ikväll kanske jag ska på återträff med Mr A som drog sig undan när jag började dra för mycket i honom. Och nu efterhand förstår jag honom. Ikväll hoppas jag att det blir en trevlig och avslappnad återträff utan krav och press.

Fast kan inte låta bli och känna mig nedstämd. Det enda jag vill göra nu är att mysa, titta på film och äta godis.....Godis ja....BIG NO NO!


Nu ska jag fortsätta sjunga vidare så jag kan bli någorlunda på gott humör....


tjiongeling

sommaren 2008









sommaren 2009:




Hur kan det bli så här?:S


Kul med SMS!

Jag såg denna roliga grej på Tinas blogg och hon hade i sin tur funnit den hos Lovisa som i sin tur hittat den hos någon annan osv.....

Kolla i din inkorg och räkna till tio från det första sms:et och skriv in smset under frågan.Sedan räkna du om igen från det smset du slutade på och skriver in i nästa fråga:)


1.Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen emot dig?

Hej gumman, hoppas allt e bra med dig. Här är vår nya adress********* Kram

2. Vad sägr du alltid till din bästa kompis?
Hej vännen, vad tråkigt:( Vad hände? Kramar

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Godkväll på dig. Har du lust att att åka och sola på bo01 imorgon?:) Kramar

4.Vilket sms blev du mest berörd av?
Pingu rules!

5.Vad säger din mamma när du går och lägger dig?
missat samtal från

6.Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jag har bajsat! Haha

7. Vad skulle du säga till Gud om du träffade honom?
Haha! Du är för skön du!

8. Vad vill du höra mest av allt?
Men jag ska ju hämta dig vid tåget!

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Hej! Har du det bra? Vi har det bra. Idag kom mormor också och
vi har lekt. Nu ska vi ta igen oss lite. Mjauhälsningar dina älskingar
mormor och morfar hälsar

10. Din mest romantiske replik?
Oki:) jo det är bara fint med mig!Fast kanske blir arbetslös efter sommaren,
går inte så bra på jobbet nu:(kram

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
missat samtal


Jag hoppas ni fick er ett gott skratt för det fick jag hehe;)


Guess who's back?

Innan jag somnade igårkväll tänkte jag på att jag kanske borde börja skriva i min blogg igen. Det var två månader sedan typ och jag saknar att skriva. Det har ju skett händelser som får mig att sakna bloggen extra. Bloggen är skön att skriva av sig i.

Men ikväll är jag ganska trött , det har varit en ganska lång dag eller rättare sagt "resdag"  Idag har jag vait i DK, känns som jag rest igenom hela Danmark med tanke på vilken omständig och klyddig väg det blev då jag hade cykeln med mig. Min pappa följde med som "fökläde" till att hitta rätt väg. Cykeln hade jag med mig eftersom den skulle lämnas på jobbet så jag har en cykel på måndag då jag börjar jobba, yes äntligen. De verkar vara ett gulligt gäng som jobbar där och jag har inte svårt för att samarbeta tillsammans med andra så det ska säkert gå bra.
När vi lämnat min cykel i Birkeröd så tåg vi tåget tillbaka till Köpenhamn och där tog vi en buss som körde till SkatÖresund där jag skulle hämta ett CPR nummer.....Visst tusan.....måste maila det nummret! Kom på det nu!

Nu har jag mejat jobbet om mitt CPR-nr. Så vart var jag? Jo jag och pappa tog bussen till skatÖresund där jag fick ett danskt personnummer sedan tog vi bussen tillbaka till storstan och letade upp ett matställe. Sedan tog vi tåget tillbaka. Det har varit en lång dag. Pappa hoppade av på malmö Syd medan jag fortsatte att åka till Landskrona. Sedan gick jag in på Ica för att köpa lite godis och tog en promenad hem. Nu sitter jag här och är trött och slö med en godisskål, ska snart poppa popKoRn hehe
Hur går det med träningen för mig? Nej...det går ikke alls......jag får se när det finns ork och tid över. Träning behöver man men det andra får lugna sig först.
Hur går det med killarna? Nej det går ikke alls. Träffade en gullig kille i helgen men han verkar ha tappat intresset. Han borde höra av sig och säga som det är istället för att dra ut på det. Han söker ju efter andra..........och han som skulle vara ärlig...pyttsan! Nej, jag har egentlien inte tid för förhållande nu, jag behöver lägga energin på att göra bra ifrån mig på framtida jobbet så det finns en chans att kanske stanna kvar?......

Nu ska jag återgå till fredagsmyset...........Nu e det dags freedafgsmyys...har ni sett den reklamen? Hehe....Får väl kolla om det går en bra film på teve.....


Ha en trevlig helg!

RSS 2.0