Fredag den 13:e


Jisses vad seg och trött man är idag. Har varit en vända på arbetsmarknadsenheten(aldrig kul) och sedan fortsatte jag till affären och handlade lite gott gott till helgen, bland annat julskum, blev så sugen när jag såg dom i någons blogg. Sedan passade jag på att köpa de nya ballerina kexen med pepparkakssmak och en påse naturgodis mums!  Har precis käkat lunch eller middag, makaroner med köttbullar och ketchup, vart så sugen på det hehe. En morot åt jag till för att vara LITE nyttig hehe.

Idag är det vila från träning, dock ska man inte träna dagen efter vaccinationen, blev ju vaccinerad igår. Har lite ont i axeln men inte så farligt, dock ingen feber! Men jag känner mig trött och seg. Men imorgon hoppas jag ta nya nya tag med träningen, då står det en hel del sysslor på schemat som storstädning,fast först träning, powerwalk och sedan på kvällen ska jag försöka orka med en joggingtur också.

Ikväll är det IDOL, och veckans tema är duetter, ska bli så himla spännande att se. Mina favoriter blir nog Tove och Erik, har läst lite om deras framträdande att de klickar väldigt bra så det ska bli skoj att se och höra:)

Nej, tror jag går och vilar mig lite, lägger mig med en bok eller kanske sätta sig med bok. Jag lyckas alltid somna om jag LÄGGER mig och läser hehe.


Ha en mysig fredag folks!

Kommentarer
Postat av: Karin

tack:)

hoppas du haft en fin helg!

2009-11-15 @ 19:38:15
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Karin

yes fanns i andra färger också:)

2009-11-15 @ 22:21:05
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

hoppas du hade en skön helg!

2009-11-16 @ 21:40:51
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar: alla tycker olika :)

2009-11-17 @ 13:10:58
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0