Nytränad och dagens fundering


Sitter här vid datorn och har precis kört igenom ett pass med kondition och styrke.  Ska snart ta en dusch och sedan ska jag laga lite mat.

Jag har funderat över en sak. Modet idag. Är det bara jag eller är det fler som tycker att modet är gjort för de smalaste människor utan former och fett. Det här med leggings eller smala jeans sitter snyggast på smala människor. Och som Kissie skriver i sin blogg, hennes lår får inte gå ihop för det är inte snyggt, man ska ha raka smala nästan skelettben......Men vem har bestämt det? Klädestillverkarna? Media? Jag själv? Man blir lätt påverkas i dagens samhälle av alla modellideal och de är värre än nånsin, det är anorexifall....Alla tränar och säger att de gör det för att må bra, andra står för att de tränar för att tappa i vikt(då de redan är smala). Jo det finns de som är smala som tränar och tjatar om sina mått på sin blogg och våg och annat.........Samhället har blivit överfixerat av träning och hälsa! Och jag själv har ett sjukt mål som jag inte haft tidigare,,,,jag vill ha smala ben eller rättare sagt smala LÅR, som inte går ihopa. Hur sjukt är inte det???? Det finns ju en träningstjej med en blogg som jag följer konstant och det hjälper ju inte att hon lägger upp lättklädda bilder på sin enormt välsvarvad kropp.....hon har verkligen en perfekt kropp....Och det är fler som vill se ut som henne och har som mål att träna ihjäl sig nästan men samtidigt skriver hon om att träning ska vara kul och allt annat samtidigt som hon lägger upp bilder på sin kropp....Vad ger det för budskap???  Nej.........usch.....Jag vill INTE ha ett mål med min träning, jag vill träna för att det är kul och att jag mår bra, inget annat men så är det ju inte. Jag tränar för att se bra ut! För att BLI smalare, vart då nånstans??? Jag är ju tillräckligt smal! 

Nu till något annat nämligen kärleken: Ja denna eviga längtan efter någon att älska och någon som älskar dig tillbaka. Det är så längesedan jag upplevde det att jag nästan glömt hur det känns:S  Känslan av att tillhöra någon, vara på samma nivå, dela samma humor, skratta, gråta, njuta tillsammans av livet....Jag har en längtan till....jag vill hitta nån och bilda familj. Jag har en längtan......men den längtan får bestå.


Nu ska jag äta, är så hungrig, duschen får vänta.








Kommentarer
Postat av: Lola

Som jag skrev i Jennies blogg en annan gång så är vikt något av det tråkigaste jag vet att prata/höra om.



Men den här modetrenden, som du säger, den har jag med märkt. Att det är så jäkla smalt, och att det är normen. Det är hur sjukt som helst. Jag bara hoppas det till slut blir för smalt så det bara måste vända mot nåt nyttigare håll. För man reagerar ju rätt starkt på skelettbilder.

2009-11-19 @ 14:13:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0