Nu är det dags för hälsosammare liv!

Nu är jag hemma igen, hemma i mitt eget revir hehe. Har packat upp alla väskor och satt allt på plats. Rullat ut min fina nya röda matta som jag fick i julklapp samt lagt på det nya överkastet på min soffa o lagt till den röda kudden samt röda pläden. Det blev fint och mysigt:)

Har haft en skön julhelg, ätit en massa gott....ja alldeles för mycket kan jag säga. Även om jag tränat regelbundet,ja varje dag under julhelgen så har jag ändå lagt på mig. Njae, en del är säkert muskler också, självklart. Men nu har jag under en tid, testat att unna mig gottor samtidigt som jag tränar regelbundet och det funkar inte för mig. Det kanske funkar för personer som träningsbloggaren Sofi Lindberg men hon är också under tjugo. Det är en annan sak om man närmar sig 30 sträcket. Man har inte samma förbränning som man hade när man var under tjugo. Så nu ska jag köra strikt, bort med kakor och godis på helgerna och inga skräpmat heller. Nu blir det träning+hälsosam kost=beach-10! Det är vad som händer i träningsväg.

Men sedan får jag inte glömma bort sökandet/kämpandet efter ett jobb, en fast tjänst=bra inkomst och ha råd med en massa fritidssysselsättning som medlemskort på gym. Vad jag längtar efter det.  Ja träning kommer mitt liv handla om, träning är mitt liv!

I Februari blir det stambyten i mitt boende samt renovering av kök och badrum och det kommer att innebära att min hyra höjs rejält, känns inte bra men samtidigt vill jag ha mer fräschhet i mitt hem. Ska bli kul när det är över. Kan konstatera att jag får bo hos mina päron under renoveringen, hur jag nu ska fixa praktiken i samband med detta? Men det löser sig väl. Nåja, året kommer börja struligt men skönt när man fårr ordning på allt sedan. Kroppen är i form, mitt hem är lovely, och jag har rutin igen:)

Men först väntar faktiskt en massa jobb med sångkören, en massa jobb jobb med showen. Idag var det byggdag imorgon ska vi öva på koreografin samt sångtexter.....ja det blir en hektisk men ändå kul månad i januari:) Och samtidigt ska jag hålla koll på mitt hälsosamma liv samt framtida "jobbliv". Det är bara att ta et djupt andetag.

Nu ska jag återgå till teven:)
Kommentarer
Postat av: Rebecca

Jag förstår vad du menar. jag har inte ens märkt att jag kan äta speciellt mycket mer än innan jag tränade utan att öka i vikt. Skummt!

2010-02-02 @ 17:35:00
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0