ytlighet


Jag skulle gärna tänka mig att operera mig om jag haft råd. Operera näsan mindre framförallt.

De som tänker så är ett stort besvis på dålig självkänsla och självfötroende. Man är inte nöjd med det man har och den man är. Och detta är bara ren fakta och sanning!


Jag är inte nöjd med den jag är. Jag vill bli smalare och slankare och tightare.

Idag mätte jag min midja och stuss och jag blev inte glad över resultat. Istället för att minska har jag ökat, hur i h%¤&¤/ har det gått till???! Träningen är det inga problem med, jag tränar som en tok och ändå händer inget. Nu tror jag att det börjar röra sig med kosten. Jag måste bli mer striktare med kosten, få i mig en massa nyttig fett och protein , mindre kolhydrater. Inför nästa köp ska jag ladda skafferier och frys o kyl med antidoxidanter, mineraler, omega 3, osv.......Jag ska ALLTID se till å ha nötter i skafferier samt bönor och kikärter. Frysen ska vara full med magert kött, protein och en massa grönsaker samt bär.I kylen ska det stå en massa keso,kesella , ägg, mjölk osv. Rotfrukter istället för potatis.  Och mina måltider ska vara mindre och mycket grönsaker.  Jag ska gå upp tidigare(det lär jag göra när praktiken kommer igång) så jag får i mig alla de mål jag behöver under dagen. Maten som jag VILL ha i mina skafferi , kyl och frys lär vara dyr men jag ska nog klara det! Äter man mindre mål blir de mer mat över.

Så om jag ändrar kosten brutalt så kanske de blir en förändring. Jag håller mig ju borta från godis , kakor, glass o annat onyttigt. Och dessutom tränar jag mycket! Så vad är problemet då??Idag har jag powerwalkat och kört lite magövningar, kände att benen behövde vila från att springa. Imorgon ska jag köra benen igen. Men i helgen ska jag vila.
Kommentarer
Postat av: tina

Det kanske helt enkelt är musklerna som växer? :) Och det är ju bra i så fall :) Så som du tränar och äter är det ju i alla fall inte fett :) Kram

2010-01-21 @ 17:21:54
Postat av: Lola

Muskler är alltid fett att ha! Hehehehe.... Nämen, det låter nästan som du blivit lite besatt. Kanske det bästa som kunde hända att du fått praktik nu? Grattis till den, förresten!

2010-01-21 @ 18:29:19
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

du kanske tränar för mycket så kroppen itne kan ta till sig det.

Men jag har läst att egentligen handlar 70% om kosten och 30% om motionen.

Men jag tycker du ser smal och vacker ut på de bilder man kan se lite här och där.

kram

2010-01-21 @ 19:17:23
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: S.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Ortorexi

2010-01-21 @ 23:07:32
Postat av: Anonym

nej jag "pluggar" inte dans, jag har ju heltidsjobb.. dansar ju på kvällar och helger, och nej haha inte själv såklart, med massa andra. nu i sthlm dansar jag på danscenter. http://www.danscenter.se/house är musik som hörs på klubbar, ofta gör det house remixer av vanliga låtar. sök på house på youtube eller spotify. fast jag länkade ju till en låt med grymt housebeat:)

2010-01-23 @ 20:37:45
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Nanna

åh utseendefixering! jag orkar inte vara sådär utseendefixerad, försöker undvika det^^ men alla är ju olika.

2010-01-31 @ 13:46:33
URL: http://justnanna.blogg.se/
Postat av: tina

Hej vännen! Hoppas du mår bra. Du har en blog award i min blogg :) Kram

2010-02-02 @ 23:44:32
URL: http://www.ikeepondreaming.blogspot.com
Postat av: Malin

Den är gjord på crème fraiche, chilisås, 1 pressad vitlöksklyfta, svartpeppar, pizzakrydda/oregano och andra kryddor man känner för, t.ex. paprikakrydda, allround-mix, chili... Höftar alltid, jättegott :) Går bra med gräddfil som bas också, då blir den lite lösare.Finns en färdig kebasås att köpa annars om man vill göra det ännu enklare för sig. Det enda man behöver göra då är att blanda ner chilisås eller ev. ketchup.

2010-02-04 @ 17:59:48
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Pia

Du kanske övertränar. I sådana fall kan det vara orsaken till att ingenting händer. Tre gånger i veckan räcker och blir över. Kram

2010-02-07 @ 16:38:55
URL: http://www.offentligaord.blogspot.com
Postat av: Sidney The Singer

Ahaa så det e tvärtom för dig, grymt! Fast det e bara så när jag börjar träna, några veckor in.Oj men vet du.. ibland kan man fastna, att det inte händer någonting och sen måste måste måste man vila för att kroppen ska återhämta sig!

2010-02-13 @ 17:13:55
URL: http://sidneey.blogg.se/
Postat av: Anonym

bara 150 kr ju:) är ju inte mkt.. om det är farligt märke är det nog värt en hel del:)

2010-02-17 @ 19:42:56
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Cicci

Ja det brukar bli kolhydrater efter träning för det mesta. Typ gröt, pasta eller frukt. Eller hårdbröd med något bra pålägg.

2010-02-17 @ 22:05:09
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0