Ja trevlig midsommar

Sitter här i min lilla vrå och firar midsommar framför teven, blev inte att jag gav mig iväg. Fick inget svar på om jag skulle dra till helsingborg så jag struntade i det helt o hållet. Är ganska trött med. Jobbade igår till halv tio, hemma vid halv elva och i sängen elva. Upp igen halv fem då klockan ringer.Iväg o jobba vid sju och jobba till två. Jag är glad att jag är hemma.


Balkongdörren står öppen och katterna smet precis ut då de hörde nån konstig fågel. Själv sitter jag här och drömmer mig bort till  underbart midsommarfirande som jag aldrig upplevt... En romantisk midsommar skulle jag vilja uppleva. Midsommar för mig är romantik.....sommar är romantik och kärlek. 

Hur går det på jobbet? Jodå. Började i måndags och det går faktiskt framåt. Jag ger mig inte. Fina ögongodis bland läkarna finns där också;)  Har kollat in en men han är säkert upptagen, varför skulle han inte vara det? Han ser bra ut osv.....  Sedan finns det en till som jag inte kan få ut tankarna. Träffade honom då min lägenhet renoverades. Han var nån slags arbetsledare och jätte gullig.  Sprang på honom häromdagen i affären men hur sannolikt är det att vi träffas fler ggr? Skit. Jag får ALDRIG chansen att lära känna de som jag vill lära känna.

Ooh, nu börjar en film...en svensk film, "Nina Frisk". Den har jag velat se då den kom ut på bio och nu får jag chansen. 

Nu ska jag återgå till filmen och äta lite mer godis.....glad midsommar!

Dagens Lördag

Hello everyone!

Har haft en nice dag idag. Började med att äta en god frukost och sedan satte jag igång att städa. Vid middagstid dök mina päron upp med lite inredningsprylar till köket. Som ni ser i inlägget nedan. En ny matta och nya gardiner. Visst har mattan en härlig färg?

Vi drog direkt till Center Syd för att käka på MAX efter mätta magar rullade vi iväg till blomsterhandeln för att handla in nya inredningspylar till vardagsrummet. Det blev nya höga blomster att ha i vardagsrumsfönstret. Sedan några snygga , vad ska man säga...hrm....några ljusstakar i glas men istället för ljus köpte jag sådana små hängande växter(i plast) att ha i. Men fyllde hela skålen med pärstenar, hälften vita och så en röd rand av pärlstenar och sedan fortsatte jag på med den vita. Blev väldigt snyggt, Eftersom jag har ganska mycket röd inredning i vardagsrummet blev det kanon med den röda randen. Kommer bild i ett senare inlägg, dock inte ikväll hehe:)

Vi tog en sväng in på godiscentret där de har över 100 olika sorter lösgodis, mums. Jag köpte en alldeles för stor påse och mår illa nu:S  

Har fått allting på plats i lägenhet, min snälla far har satt upp min klocka, denna gång i vardagsrummet för den passade inte i köket. 


Nu väntar jag på att de ska visa nåt bra på teve. 


Dagens outfit. Inget märkvärdigt. En tisha från Mallorca, sjal från New Yorker.....jeansleggings från ONLY. Dock en suddig dålig bild.






Mitt fina badrum som man inte ser så bra men det är så litet , därför så svårt att få med allt på bild om man står inne i badrummet. Ni ser väl lite.....Har stora vita kakel och så en board i mosaik som går i turkosa/havsgröna nyanser.Gråsvart klinker:) Vit porslin.



Bilder efter renoveringen i köket




Vet inte hur man gör för att lägga in fler än två blider så nästa bilder kommer i nästa inlägg

Inte träning eller kost

För en gånggskull ska jag inte skriva om träning och hälsa även om det är mitt liv. 

Jag får besök av päronen på lördag och då har de med sig lite inredningsprylar som ska upp i köket. Jag sparar med att ta bilder då. Egentligen så har jag en mobil som tar kanonbilder men den måste lämnas in på reparation eftersom den är totalt död. 

Jag tog ledigt ännu en dag, har lite skallevärk, eller en konstig huvudvärk måste jag säga:S

Idag är det fredag och teve bjuder inte på nåt särskilt kul ikväll. Istället är det fotboll för hela slanten fy fan varför ska alla jäkla kanaler ockupera med en massa sport??! Så jäkla S T U P I D!

 

Nu ska jag fortsätta vila lite.



Gårdagens outfit:

kavaj: tippy för många herrans år sedan
sjal: h&m
jeansleggings: ONLY
skor: skopunkten


"Kom igen nu!" -" Det finns bara ett sätt att få muskler!"

Så lät det ur tränings-dvdn med Paolo Roberto. Körde ett pass "med" honom i eftermiddags. En kvart rumpa,mage och lår. Och en kvart fettförbränning. Oh fy för hundan vad tufft det var. Nu märktes det vilken dålig kondis man har. Och slappa muskler. Men det ska bli bättre, right?! Jodå, nästa pass kör jag på söndag. Blev helt slut i kroppen och hungrig som bara den. Jag var fortfarande hungrig efter middagen, det var ingen liten måltid. Men vid klockan sex stillade jag min enorma hunger med en större kvällmellis, bestående av en frökus med smör,blandsallad,kalkonskiva, ett kokt ägg, en tallrik med fil och hallon sötat med lite flytande honung. Ett äpple och två koppar kaffe med soja-kaffe. Så mätt jag blev!:)

Imorgon blir det aktiv vila med en långpromenad och lite mage.  Får hoppas det är uppehåll då.






uppdatering

Usch vd ont jag har i magen. Det är nog brödet och salladen. Jag får nog undvika äta typ rå sallad. Bättre med kokta grönsaker istället. Får ju sådana hemska gaser av råa grönsaker. 


Det blev en lång promenad med bekväm gångstil och efteråt hade jag energi över till ett styrkepass för armar, Det blev ungefär 40 minuter biceps och axlar. Imorgon är jag egentligen fit for fight för jobbet igen men. Jag har fått extra ärenden att sköta imorgon, suck. Så lika bra att stanna hemma och få detta fixat då det gäller min ekonomi. Måtte jag få mer jobb efter sommaren sedan så man slipper myndigheternas ansvar på en!


Idag är det onsdag, får se om det finns nåt trevligt på teve att kolla på....Grey's anatomy kanske?:D


Sedan hoppas jag VÄRMEN och SOLEN kommer tillbaks så man kan få en fräsch sommarbränna även i år!

Long time no seeing

Dags att uppdatera. Bloggen har legat på is ett bra tag. Renoveringsarbetet är slutfört och jag har hunnit flytta tillbaka till min lägenhet igen.

Det var trevligt att bo hos föräldrarna ett tag och bli servad med mat. Fick lite hjälp med katterna också. Fast oi längden blir det jobbigt när man bor så många vuxna tillsammans. Det är skönt att vara hemma i sin egen vrå må jag säga.

Bilder på det nya kommer inom kort.

Denna vecka har jag tagit ledigt från "arbete praktiken" då jag haft symtom på utmattning. Då är det vila och ta det lugnt som gäller, det gäller även träning. Jag har så enormt sötsug så det är jobbigt. Men försöker uthärda det genom kaffe vilket hjälper. Det har spörregnat hela dan och först nu är det uppehåll men jag har käkat så mycket nu, en frukost och ett stort mellis så får vänta ett par timmar innan jag kan dra mig ut på en promenad iallfall.



RSS 2.0