Hur ska jag nånsin lyckas....

............................


sluta med mitt sockerberoende. Mitt sockerberoende är större än nånsin och jag vet inte hur jag ska göra. Jag är så fixerad kring träning och mat och socker. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har blivit så fixerad.....allt kretsar kring att äta.......När jag ska vara social måste det ingå mat.......när helgen kommer är godiset det enda jag tänker på.......Men just nu har slängt i mig en godispåse så jag mår illa. Ska snart ha mens också och då brukar jag må illa. Vart sugen på skräpmat idag, tänkte beställa hämtmat som pizza men de planerna blev ändrade nu. Får se om jag ta en sallad istället. Kan ju inte äta när man mår illa.

Har slängt i mig en liter glass på två dagar....Får panik när jag vet att jag inte ska träna inom de närmsta dagarma........pga den jäkla halsen! Har fuskat i veckan och tagit powerwalks där pulsen varit hög......Man ska ju inte pulsträna med infektion i halsen.

Nu behöver jag springa på toa (inte för att spy) ................


Jag vet anledningen till mitt sjuka beteende kring träning och mat. Jag har inget jobb, och är så ofantligt beroende av myndigheterna. Jag lever på minimum. Springer mellan ams,soc och försäkringskassan samt CSN....snacka om att man blir sjuk.  Nu ska de snart sätta igång med renoveringen i lägenheten och jag vet fortfarande hur de blir med hyreshöjningen....Får hoppas jag får socbidrag för den vanliga hyran och det som sätts på får jag väl ha hjälp med på annat sätt suck.....Idag skickade jag iväg 14 ansökningar! Så nu hoppas jag de hör av sig. Ett jobb i sommar, är ett MÅSTE för mig.  Jag behöver få ordning på mitt liv och ekonomi. Träningn blir min flykt. Och jag har nog ingen lust att vila från träningen nästa vecka suck. Men på lördag ska jag ut, dock inte dansa utan bowla. Det ska bli roligt och så får jag träffa Tobbes tjej också,får chans o snacka med henne iaf!:)







Kommentarer
Postat av: Jennie

Det verkar som att allt det här är tufft och tar mycket av dina tankar just nu. Om du fick ett jobb och mer stabilitet hade det säkert styrt upp tillvaron, men jag tycker inte att du ska vänta på det utan försöka stoppa det redan nu! Träning och godis och annat ska ju vara kul och ha positiva effekter och få en att må bra, inte ge en massa jobbiga känslor och tankar... kram!

2010-03-15 @ 19:08:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0