obalans


Min mage är i obalans:( Den är svullen och gasig och jag kan inte sköta den ordentligt. Misstänker att det har med o göra att jag fått för mycket sötningmedel i mig. Eller tuggat tuggumi, nej jag vet inte vad det beror på. Jag hoppas den lugnar sig till imorgon för jag har ingen lust att ha en bråkig mage när man ska träna på ett gym för första gången  på väääldigt läänge.  Har ju fått köpa ett gymkort av en körkollega som vara till den 23 maj och som jag tänkt utnyttja, Med start i morgon. Ska på ett afrohouseaerobic-pass och jag hoppas att kortet går igenom. Med tanke på att det inte står i mitt namn utan min körkamrats namn så är det inte säkert. Men man kan göra ett försök iallafall.Det var mycket resor i fredags då jag tog ledigt från praktiken för att vaccinera mig mot hepatit b  inför jobbet på sjukhuset där det förekommer smittor. Först tog jag bussen till Lund Ideon och därefter tog jag bussen tillbaka till centralen för att ta tåget till LA o fixa lite ärenden, blev en hel del promenader i LA o sedan avslutade jag med en STOR kycklingsallad innan jag begav mig tillbaka till stationen för att ta tåget tillbaka till malmö. Väl i malmö blev det bussen tillbaka till päronens lya o en timme efter tog jag bussen in till stan igen för att träffa bästa väninnan som jag inte träffat sedan nyår:O Men det blir så när man är upptagna på var sitt håll och inte bor i samma stad. Men nu när jag bo hos mina päron ska vi passa på att träffas oftare. Det vart en trevlig runda i city och eftersom jag fortfarande var mätt efter den stora salladen blev det varsin kopp kaffe på donken.  Jag tänkte passa på att köpa ett par skor men det är ju som så att det man letar efter,hittar man aldrig. Och mycket riktigt hittade jag inga, eller jag fann ett par som inte hade min storlek. Jag vet vad jag är ute efter. Tror jag ska kolla på skopunkten nästa helg. 

Lördagen gick åt att städa en massa, vi hjälptes åt allihopa och det vart en enorm skillnad till hur det såg ut från början. Jag hade nämligen spritt att mina saker omkring mig och det vart blåst när mor kom hem från sitt första jobbpass(hon har delad tur i helgen) och var trött. Maten var lagad och hemmet rent och städat. Roligt att göra någon annan glad. Det är också roligare när man hjälps åt. 
Kvällen spenderades hemma hos D med tacos framför "jakten på julia" Jag är så otroligt imponerad av tjejernas mångsidiga talanger. Det vart en trevlig avslut på denna lördag.

Idag blir det till å slappa, ska snart ställa mig i duschen och sedan promenera bort till affären för att köpa äpplen till kaffet i em:) Det ska bli äpplen i ugn med vaniljkesella, mums:) Nyttigt och gott!

Träning har det inte blivit så mycket av denna vecka med tanke på halsskitet. Men imorgon blir det konditionspass iallafall. Har vilat hela helgen för att kroppen ska hinna vila upp sig innan den kör igång imorgon.musikalliv


Godkväll! Har precis kollat på reprisen av "Jakten på Julia" och får lite flaschbacks då jag sökte till musikalakademien i Umeå. Kände mig verkligen dom en bortsprungen katt eller nåt bland dessa snygga och begåvade människor:S
Men vem har sagt att jag inte är begåvad? Jag själv! Är så himla självkritisk. Hur som helst, programmet "jakten på Julia" är iallafall spännande att följa. Men hädanefter kommer jag att följa de sista programmen. Nu är körslaget slut och eftersom det var final i körslaget igårkvällvalde jag att se på körslaget men ångrar ändå. Tur att man kan se programmet "jakten på julia" i svt play.


Jag är hemma hos päronen och det känns konstigt att man ska bo här nu ett antal veckor. Jag ska pendla härifrån till praktiken som vardera resa kommer att ta en timme och 30 minuter. Jag undrar hur jag ska orka med träning när jag är "hemma" igen efter praktik. Men eftersom jag lägger upp träningen i omgångar och inte tar allt på en gång blir det nog bra. Denna vecka ska jag hålla mig till promenader och styrketräning. Tar det lugnt med löpning än så länge.
Man får lägga sig i tid ikväll då man ska upp kvart i fem. Tur att man tvättat håret idag så slipper man tänka på det imorgon. Kommer se till så håret är tvättat dagen innan.


En gammal bild från när jag var väldigt smal....50 kg stod vågen på där. På tok för smal.

Nej sluttjatat om vikten för denna dag:PUsch!

Godkväll och jag är trött och proppmätt! Har ätit godis så jag fått ont i magen. Jag lär mig aldrig, måste hitta balans. Imorgon är det totalförbud på allt socker slisk o slask. Trots att jag har godis över. Idag har jag både käkat kaka,glass och godis...usch usch. Men å andra sidan har jag hållit mig till bra kost med måtta portioner också. Fast å andra sidan igen så har jag INTE tränat överhuvudtaget förutom cyklat från o till stationen eller rört mig på "jobbet". Alltså vardagsmotion. Och jag lovade mig själv att hålla mig från slisk o slask när jag inte håller igång med träning. Men.....på måndag sätter jag igång. Men jag går inte hårt ut direkt utan jag börjar med promenad och sedan andra dagen blir det styrke för benen men inte lika hårt som sist. Med tanke på att jag varit sjuk en hel vecka så får man börja mjukt o lyssna till kroppen. Än har jag förkylning kvar så man får prova sig fram.

Jag har iallafall både minskat i mått och sjunkit i vikt.......Ställde mig på en vanlig våg häromdagen och blev så glad när den visade under 55 kg men så ställde jag mig på päronens digitala idag o då visade den 55,6....några kilo till o sedan är jag nöjd. Men jag ska hålla mig till denna kosthållningen jag haft nu plus träning. Mycket grönsaker och frukt. Och på lördagen , mörk choklad hög kakaohalt och naturella nötter eller frukt....inte mer godis. Men så ska man unna sig gott också för att chocka kroppen så den kommer igång med förbänning.

Det lär bli så himla tufft här hemma när päronen har en massa skit i skafferierna. Det gäller att ha en jäkla självdisciplin. Idag förlorade jag den.........dubbelt upp! Jäkla hetsätning, måste skärpa mig nu!!!!

Nej nu hamnade Molle i mitt knä eftersom han bråkar med den gamle så jag får avsluta inlägget nu.

GoDnAtt!


RSS 2.0