Helgen och min födelsedag




Fredagen: Firandet blev inte förrän på kvällen. Blev hämtad på em/kvällen, En snabb kaffefika hos M och sedan åkte vi ner till stan och åt en himla god (godaste på länge) plankstek med persiljamos,lätt stekta haricoverts inlindade med bacon, så gott....champinjoner,tomat....beasås....osv... Oxfile'n var perfekt! Så gott. Synd att jag inte tänkte på att ta foto på konstverket men hungern tog över :P 
Till efterätt blev det en god chokladig kaka, lite tryffelchoklad...med hallongrädde till. Lika fint uppdukat det och missade kameran där med.
Med mätta magar begav tog oss till bilen, ut med en promenad med hunden o sedan hyrde vi en film, som var otroligt seg.....Orkade inte alls fortsätta kolla. Blev natten istället.

Lördagen började som alltid med en god frulle, havregröt,äpplemos,kaffe och en god macka.  Efter några timmars fix med mitt utseende så tog vi bilen till stationen och därefter blev det tåget till danska köpcentret Felds.

Fields är ett STORT varuhus med en massa olika spännande affärer, både kända och okända....matrestauranger.
Vi intog varuhuset med en lunch på KFC Kentucky Fried Chicken. Ett amerikanskt matställe. Menyn blev chickenuggats, kyckling,majonäs och en stor stripes. Vatten till dricka iallafall. Sedan gick vi i affärer, en fin kostym inhandlades på Bertoni, fortsatte till Esprit och där blev det en tröja,en kavajjacka,t-shirt. Inget dock till mig:P Men de var kul att vara lite smakråd.  Efter några timmar i affärerna blev det en god fika på Kagahuset, en STOR smarrig kanelbulle med nougatkräm på och en kaffelatte. Med mätta magar återigen fortsatte kikandet i affärer tills vi kände att de var dags att bege sig hemåt för hundens skull.  
Kvällen  tillbringades med hämtmat och avslutades med en film.

Söndagen blev sovmorgon, sedan frulle och iväg för att handla lunch.....En god lax och en goood hemlagad mos:) När det trevliga sällskapet åkt hem städade jag lägenheten lite lätt och sedan slappade jag resten av dagen.


Summan av kardemumman: Mysig helg, lite stressigt emellanåt, det förklarar tröttheten bakefter.


Bild från den mysiga restaurangen....




Kommentarer
Postat av: Anonym

vad sugen jag blev på äppelmos haha undrar om det finns här:p tveksamt

trevlig torsdag på dig!!:)

2010-11-11 @ 04:31:47
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: livetoday - 52 kilo

ÅH TACKTACKTACK! :)

2010-11-11 @ 18:30:52
URL: http://livetoday.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Haft en fin kväll sötnos? =)

2010-11-11 @ 21:55:24
URL: http://alinah.se
Postat av: Anonym

Nej inte alltid, om vi vill det.. typ idag vill vi ha middag hemma då skriver vi en handlingslista, recept, ger henne pengar så fixar hon, eller lunch eller inget alls, olika beroende på vad vi vill göra också, är faktiskt billigare att äta nere på nordiska hehe men mysigt och gott med hemlagat ibland också ju:)

hoppas du får en fin fredag!

2010-11-12 @ 04:02:54
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0