Dagens

Friday.....spenderades så här:

Träningpass-medelgympapass med favo-instruktören. Passade på och fråga instruktören om hon tar proteintillskott med tanke på hennes muskellösa kropp. Och det gjorde hon inte och har aldrig gjort. Hon tror inte på tillskott, hon tror på MAT. Och hon har ändå tränat bodybuilder tidigare. Där fick jag det bekräftat att man inte behöver nåt tillskott för att kunna bygga muskler. Nåja....eftersom jag inte sovit tillräckligt blev inte träningen så bra trots att jag ätit en rejäl frulle. Men allt pga sömnen. Så trött på att inte sova illräckligt och känna sig utvilad!


Sedan var jag en vända till Malmö och träffade någon trevlig...... Det var trevligt. Men personen verkar seeg.....Det känns som jag måste dra i tråden och de gillas inte. Men men.....vänskap var det.


Nu sitter jag här och undrar vad jag ska hitta på imorgon.....Det är ju Valborg! Har helt glömt bort det. Har lite småångest.....vad ska jag göra? Vill ju hitta på nåt och ingen har svarat......Jaja.....Blä.....vill INTE sitta framför dumburken, men lär väl bli så:(

Aja, hoppas på bättre sömn så träningen går bättre imorgon....ska köra ett benpass...Egentligen hade benen behövt vila men det kanske bara beror på den dåliga sömnen. Har ju ändå kört ganska mycket ben i veckan. Kör ju på crossen nu istället för löpbandet pga kassa skor. Sedan då denna Dans-fuega med massa djupa knäböjhopp och utfall.....samt medelpasset med samma övningar.....Det blir en hel del träning för ben och rumpa men det är bara gött. Rumpan ska pumpas och bli fast och rund:D

Kanske ska och gå o borsta och krypa ner med metrotidningen och läsa lite innan John Blund kommer och hälsar på:)FORMCHECK PÅ MAGENVeckans träning


Förra veckans träning:

Måndag: intervall på crosstrainern 30 minuter sedan 15 min löpning.....eller inte, minns ej. Sedan magövningar

Tisdag: fm: Gym-bröst,bic,tric                    kv:  dans-fuega

Onsdag: intervall på crosstrainern 45 minuter    sedan magövningar

Torsdag: fm: Gym-axlar och rygg                       kv: Dans fuega

Fredag: Långmedelgympapass plus yoga....sammanlagt 90 minuter

Lördag: Gym- uppvärmning PW 20 min crossen 5 minuter....ben och rumpa 40 min

Söndag: VILA

Gympass: 3 st
cardiopass: 5 st
Vila: 1 st

Totalt: 8 pass

Årets första solning på ballen

Har solat de senaste dagarna. Man bör vara försiktig då vårsolen är extra stark. Usch vet inte vad jag ska skriva, har inget bloggintresse just nu för det:S

Jag var på gymmet imorse körde intervaller på crossen.....sedan blev det magövningar. Det var tänkt att jag skulle på "dejt" idag men killen har antagligen tappat intresset för den arbetslöse. Vilka jävla krav killarna på dejtingsidorna har på oss tjejer. Man ska hela dem osv....de vill ha en tjej med skinn på näsan....osv...Hallå, tror de på allvar att de får tjejen med noll skavanker, foglig och snäll....Nej min själ,its time to wake up guys! Man kan ju inte döma en person efter ett telefonsamtal heller och bara för att man är arbetslös betyder inte de att man är deppig. Jag är inte deppig , bara lite trött på att vara arbetslös men jag kämpar på ändå. Jaja, det är hans förlust!En bild från balkongen häromdagen, ser sur ut men är besvärad av den sjuka jävla grannen men nu kan han inte se genom staketet för jag har tejpat för med svarta sopsäckar. Ser inte så trevligt ut men vad gör man om man vill slippa gubbsjuka äckel?!

Nej, jag avsrundar här. Orkar inte skriva mer. Har ingen inspiration till att skriva just nu. Bye for now!


Veckans träning

vecka 15


Måndag: VILA

Tisdag: fm:10 min crosstrainer  gym-bröst-bic o triceps   20 min cardio             kv: Dans fuega 45 min

Onsdag:  30 min intervalllöpning    15 min crosstrainer  plus mage 5 övningar

Torsdag: fm pw 15 -20 min gym-axlar o rygg 45 min pw 15-20 min hem                  kv: Dans fuega 45 min

Fredag: Gym-ben o rumpa 40 min   sedan medelgympa(intensiv) 45 min  

Lördag: VILA

Söndag: VILA

 

Gympass: 3 st
Dans-fuega 2 st
Övrig cardio: 3 st

Totalt: 6 pass

            


Personligt.....

Ja det kan jag säga att jag önskar just NU!

Obs! Varning för fula ord!

Har sedan längre tid tillbaka, ända sedan i somras haft problem med en sjuk granne som betett sig sjukligt. Ofredande osv. Jag har anmält det till det ena och det andra. Inget har hänt. Den jäveln (ursäkta fula ord men så känner jag) har kommit undan! Kontaktade hyresvärden som talade med denna granne och sedan dess har de varit lugnt (någorlunda) fram tills idag! Då började dessa sjukliga beteende hos denna granne igen. Han går ut från sin dörr och ställer sig framför min (rör vid nyckelhålet eller nåt) sedan går in till sig igen och stänger sin dörr. Idag fick jag nog. Jag stod vid min dörr och var beredd o ser då i mitt "dörrtitthålet" att han går fram till min dörr och rör vid den och jag rycker upp min dörr och jäääävligt förbannad! Jag säger till honom att lägga av och att han är sjuk i huvudet och att jag kommer att kontakta hyresvärden igen. Och den sjuka jäveln svarar SÅKLART: vad har jag gjort? Uuuhhhh jävla äckel är han! Jag säger : Du ska PASSA DIG jävligt noga och sedan stänger jag dörren. 

Jag fattar inte hur en sådan sjuk störd människa får bo kvar!! När jag flyttar OCH DET KOMMER ATT SKE! Då ska jag varna ALLA unga tjejer/kvinnor som ska ta över denna lägenhet och jag HOPPAS den sjuka jäveln har blivit vräkt då! Och det ska jag tala om för hyresvärden också! Så de förstår allvaret för de verkar inte ta det på allvar. Detta är inte första gången denna sjuka perversa människa har blivit anmäld heller. Det är SKANDAL!

Jag är färdig med att bo här iallafall! Finito! Synd på en sådan fin lägenhet:(

Veckans träning!

Vecka 14

Måndag: VILA

Tisdag: fm: gym bröst,bic tric 50 min     kv: dans fuega 45 min

Onsdag: intervalllöpning 30 min löpning 15 min   plus lite mage  (stressad och ingen bra träningsdag)

Torsdag: fm: Gym axlar, rygg  40 min            kv: dans-Fuega 45 min

Fredag: medelgympapass 45 min  (intensivt)

Lördag: Vila aktiv vila....mycket promenader


Söndag: Gym:  10 min uppvärmning på crosstrainern , ben och rumpa 7 övningar 60 min eftercardio: 20 min crosstrainer, lite intervaller.


Löpning: 1 st
Gym: 3 st
cardio: 3 st
Vila: 1 1/2 st

Totalt: 7 pass

Vilken skitdag!


Jag var sinnesjukt trött imorse. En obeskrivlig känsla. Men ändå skulle jag ge mig iväg till gymmet och löpbandet. Gick väl okej med löpningen. Smalbenet börjar klydda nu också. Behöver nya dojjor men det är inte det billigaste. Efter 45 minuter löpning/jogging/intervallträning körde jag några magövningar, var så stressad också så det blev ingen bra kontakt. Gav ganska snabbt upp då jag redan var stressad.

Har känt nån slags stress hela morgonen. Sovit kasst också, därav obeskrivliga tröttheten. Ikväll är det min fav-serie Grey's och jag undrar hur jag ska orka. Imorgon tänker jag tillåta mig sova ut för då är det bara träning som gäller och så då kören på kvällen.

Jag har varit på jobbintervju i malmö idag. Det gick okej må jag säga. Det lät på dem som de skulle anställa mig. Men så har jag några andra på g. Man väljer det som ger mest, som garanterar jobb helatiden. Ett ställe har hört av sig och skulle vilja anställa mig i sommar men först går den fasta anställningen. Åhh jag HOPPAS få denna tjänsten. Nu är det MIN tur! Annars undrar jag...om jag ska gå på försörjningsstöd som pensionär också???!!!

Efter jobbintervjun börjar kasoet. Jag traskar som vanligt till Triangelns station och ska lösa en biljett. Skärmen visar att biljetten kostar 14,90  för en enkel till La.?..Det kan fan inte stämma! Detta har hänt förr. Jag blir upprörd och ju mer den visar samma jäkla orimliga summa desto mer känner jag paniken rusa och medveten om att jag skulle missa första tåget hem. Ringer till mamma (ja vad kan hon göra?) och beklagar mig. Sedan beslutar jag mig för att PROMENERA till centralen. Vänder om och ska gå emot Södervärn för att få hjälp på kundcervise men får reda på att de inte har kundservice på Södervärn så bestämmer mig ändå för att GÅ till centralen. Jag trodde jag skulle missa nästa tåg också. Men där hade jag tur. Svettig och trött  med ömma fötter löste jag biljetten i kundservice och får då också löst problemet. Skönt! Tar min biljett och SPRINGER till spåret, springer ner för rulltrapporna, ser att spåret är ändrat, springer upp igen men då hade jag gott om tid. Men jag kom med tåget.
Väl hemma i LA, smiter jag in på ICA för att köpa krom-tabletter. Då visar det sig att de inte har dem, suck. Påvägen hem håller jag på att bli påkörd av en påverkad(?) bilist! Det var han som gjorde fel.Han körde bara rakt ut. Det handlade om milimeter och sekunder! Helt skakig fortsatte jag trampa hemåt.

Sitter och väntar in Glamour. Jag går inte ut mer idag.
Veckans träning

Vecka 13

Måndag: intervalllöpning 26 minuter + 20 minuter till löpning(12 km/h 13 km/h) plus mage 4 övningar

Tisdag: gym: axlar fram och bak, rygg 50 min   kv: Ki balans 45 min


Onsdag: intervalllöpning 30 minuter plus 15 minuter löpning plus mage 5 övningar och plankan x 2 alla sidor

Torsdag: gym- bröst, bic,tric 40 min   


Fredag: gym: ben och rumpa 35 min  plus    medelgympapass 60 min


Lördag: VILA

Söndag: Löpning 45 minuter utomhus....backig väg....lite fartlekar


Gym: 3 pass
Löpning: 3 pass
Ki balans: 1 pass
medelgympapass 1 pass
Vilodag: 1 st

Totalt: 8 pass


RSS 2.0