Bra start på veckan!

Startade denna vecka med ett bra träningspass. Var lite otaggad, tycker det är så grymt trååkigt att springa på löpbandet och så jobbigt med alla intervaller, men det är ett måste för att få mer uthållighet i styrketräningen.

Började med att värma upp 10km/h i 5 minuter. Sedan ökade jag till 11km/h men kände att det var lika bra att öka ännu mer så de inte blir så stor skillnad på intervall.....Fast intervallerna låg på 15 km/h och medelhastigheten på 12 km/h....Blev så varm i hela ansiktet......och trots att jag hade fläkten på högsta så var det svårt att andas, få luft....Så jag gick ner i tempot en kort stund för att hämta andan sedan ökade jag igen....Körde 5 intervaller totalt på 35 minuter. Sista fyra minuter varvade jag ner....eller nej 2 minuter varvade jag ner till 11 km/h...sedan ökade jag 12 km/h de två sista och allra sista körde jag en sista intervall 15 km/h. Var lite halvt yr efteråt......fick hämta mig först och sedan körde jag magövningar....3 set med "turning torso" för sneda magmusklerna , 3 set sneda situps....När jag gjort ett set  med den ena magövningen gick jag till nästa och gjorde ett set och så varvade jag emellan, ingen vila, bara gå vidare till nästa och sedan komma tillbaks. Körde den övningen för ländryggen 4 set varvat med situps på pilatesboll 4set. Avslutade med plankan alla sidor x2.  Nöjd och pigg trampade jag glatt hem:)

Om en timme ska jag trampa iväg till stationen och ta tåget till malmö för att gå på jobbintervju,håll tummarna!:)


Övrigt: Min design på bloggen ska inte se ut så här....jag väntar på hjälp för justeringar:)

Veckans träning v 8



Måndag: gym-ben halvdant pass pga skallebank , sämsta passet ever! Men de blev iaf av!

Tisdag: kv:dans fuenga 45 minuter

Onsdag: löpning 35 minuter varav 5 intervall  magpass (ultrasnabbt) 15 min

Torsdag: fm:pw "uppvärmning" 15/20 promenad x2  gym-armar-bröst-tric-bic kv: dansfuenga 45 min

Fredag: fm:pw "uppvärmning" 15/20 min promenad x2 gym-rygg och axlar- avslutning med magövningar på flowinmattan

Lördag: vardagsmotion- flera promenader VILA

Söndag: VILA


Gym: 3 st
Cardio: 3 st varav 1 löppass
totalt 6 pass

Övrigt: planen var att börja med en lugn träningsvecka efter man varit sjuk men nästa vecka kör jag igång ordentligt igen, måste få ihop intervallspassen.


Micaela gästbloggar!

Hej alla Cecilias läsare! Nu undrar ni säkert vad jag gör inne på Cecilias blogg.. Haha! Nej, men jag har gjort en ny design till Cecilia.. Visst blev den rätt fin! Bara lite småsaker att göra i headern.. Haha:p Men Cecilia ? Kan du inte ta nya bilder, eftersom att du inte var så nöjd med den bilden i headern.. Hehe.. Aja, det jag har gjort är att, koda bloggen, ja, jag har bytt teckensnitt, gjort bredare inlägg, lagt ditt "om mig" ruta, fixat en ikon.. Ja, och så då designen! Är rätt nöjd.. Men nu är det upp till er ju! Vilken tyckte ni var finast ? Den hon har nu eller den hon hade innan? Juste, visste ni att jag och Cecilia är kusiner? Haha, sant! Men om ni vill veta mer om mig tycker jag ni ska kika in på min blogg-----> Http://coolamicaela.blogg.se!
En normal bild på mig, säger vi:P

Min söta och duktiga kusin

Har varit så snäll och fixat till en ny design på bloggen, tusen tack kära du! Kan ju tillägga att hon bara är 12 år och väldigt duktig, som ni kan se själv:)  Jag har berättat på ett ungefär hur jag ville ha min blogg så har hon själv trixat och satt ihop allt:) Jag gillar den nya designen jätte-mycket!:D Om ni vill kika in på hennes blogg kan ni göra det...hennes bloggadress har ni på sidan:) Coolamicaela.blogg.se:)


Ångrar!

Hur kunde jag komma på den briljanta (INTE!) ide'n att hoppa träningen på förmiddagen/morgonen? Först hade jag väldigt ont i huvudet och ville inte att de skulle bli värre om jag körde fullt pass idag. Därför valde jag att inte gå iväg och gymma på förmiddagen...MEN...nu ÅNGRAR jag mig! Jag har sådan abstinens att jag inte vet vart jag ska bli av. Borde ta en promenad och samtidigt känns det SKIT att vara arbetslös. Då känns det alltid lättare att gå till gymmet och avreagera sig men så blir inte fallet idag. Ikväll skall de dansas men det är ett antal timmar dit. Nu skulle jag varit hemma från gymmet om jag skulle gymmat i förmiddags. Imorgon ska jag TVINGA mig upp och bege mig till gymmet så jag är där typ INNAN alla skolungdomar vaknar! Nepp...vad göra nu? Jag är så äckligt trött på att sitta i mitt hem så jag blir sjuk. Här har jag tillbringat i över en vecka utan att göra så mycket. Det räckte och blev över att stanna hemma en HEL vecka. Nu vill jag bara bort härifrån, vill inte se mitt hem. Så ska det inte kännas. Nej, jag måste göra nåt! Man kanske ska ta sig en promenad, har sådan ruskig träningsvärk så kanske bli bättre efter en rask promenad. Eller så sparar jag mig till dansen och tar ut all energi där. Och så löpbandet imorgon? Det var ju tänkt att jag skulle börja lugnt.....Ja men så får de bli.



En bild tagen INNAN jag blev sjuk.

deppig och..frisk?

Jo nu är jag VÄL frisk........Men de känns inte så. Har haft en REJÄL dos av influensan. Vilket resulterade vila från träning i över en vecka. Nu är jag så gott som frisk men ack så TRÖTT. De sägs att de som haft den rejäla influensan med feber och ont i halsen-symtom kan räkna med att tröttheten sitter kvar flera veckor efter. Kul? NOT. Det fick jag erfara idag. Idag gick jag till gymmet efter en LÅÅÅÅÅÅNG tids VILA och det kändes att man varit borta en lååång tid. Jag var såå ORKESLÖS. Körde ben och rumpa och mage men de blev lite ben och rumpa och lite mage. Halvt mage. Sedan kände jag att migrän var påväg SOM VANLIGT så jag avbröt träningen. Detta var det SÄMSTA pass jag någonsin varit med om. Nu äter jag lite mat och tagit en panodil i hopp om att stoppa migränattacken.  Nej, jag var riktigt gråtfärdig idag. Vaknade deppig också. Fick inte sova ut för katt*/&%¤## heller. Ska försöka komma i säng i tid ikväll så jag kommer upp i tid imorgon och träna igen , jo nog fan ska jag träna! Jag ger mig INTE! Nu har jag varit borta så länge från träning , därav nedstämdhet men jag ska komma tillbaka igen! Jag ska tillbaka till de gamla vikterna igen......Jag ska komma upp i den träningsformen jag hade INNAN jag blev sjuk. För att jag VILL,KAN och SKA! Och inget mer jävla socker  som ger en migrän dagen efter!

Imorgon kör vi igen! Slut på vilan!

Nu blir det till att skicka iväg en massa ansökningar!

Sjuk

Så har den aggressiva influensan knackat på hos mig också. Insjuknade natten mellan tisdag och måndag, hög feber, enorm frossa och värk i varenda cell i kroppen. Nu har hostan också slagit till. Så nu är det hosta plus feber! Har fortfarande ont i kroppen.Hu, det var längesedan jag var så här sjuk:( Men jag försöker sova så mycket det går och har man tur tillfrisknar man fort. En veckan utan träning kan jag stå ut men INTE längre! Dessutom när jag är "frisk" nog att börja träna igen får jag ta det LUGNT i början. 
Ingenting smakar heller, clementin är för skaprt för halsen, en mörk bulle med kaviar smakade beskt..Nej allting smakar beskt. Men det är inte nån större fara om jag inte äter ordentligt då jag sover den största delen ändå. DRICKA däremot, är VIKTIGT! Så när jag skrivit färdigt detta inlägg ska jag  fixa ett stort glas med kall saft.

Nu till något annat: Ytterligare en karl har tröttnat på mig och denna gång kom det bara sådär. Förstår inte, de är inte så tålmodiga. Nej, det var inte rätt från början ändå. Jag tänkte dock ge det en chans men så bara ger han upp, nåja. Då var han inte rätt.


Aj, har så ont i sidorna av magen, precis som en känsla av håll.Hoppas det går över. Nej, nu behöver den där saften:)



Ännu en dag....

i mitt för nuvarande jobbiga liv. Har det så himla jobbigt med den där grannen jag skrev om för några inlägg neråt. Det har gått så långt att jag sover DÅLIGT på nätterna. PSYKISKT påfrestande! Börjar nästan tappa träningssuget......nej...det ska INTE ske. Det är ju från TRÄNING och MUSIKEN som jag hämtar energi.
Vet inte hur mycket jag gråtit denna vecka, känns som man faller in i en depp-period igen:(  Men jag hänger kvar!

Skulle kört veckans sista löppass idag men var absolut inte sugen, eller snarare att kroppen kände att den inte hade nån ork för det. Men jag tog ändå på mig träningskläderna och trampade ner till gymmet. Precis då slår det mig (medan jag cyklar). Brukar det inte vara morgongympa på fredagar med den bästa instruktören? När jag kom in genom dörrarna ser jag en massa unga människor och så ser jag instruktören, jo tusan. Så jag ändrar mig snabbt o går på ett härligt svettigt gympapass istället. Jag var medveten om att det skulle bli minst lika svettigt som på löpbandet så de kändes mer rätt med gympa och vila benen. Fast någon vila för benen blev det inte. Men jag är nöjd. Nu ska kroppen få vila i helgen, ja typ från träning, inte från att showa på scenen. Det väntas 3 föreställningar med sångshowen i helgen så nu är det bara att köra järnet.

Vad ska man göra idag? Vila! Samla energi till föreställningarna. Jag är glad att jag har dessa föreställningar och slipper sitta ensam i sitt "otrygga" hem:S


Har kört hårt med kroppen denna vecka....Jag tror inte riktigt på det där "aldrig vila", kroppen är ingen robot som är uthållig hur länge som helst. Visst kan man köra hårt med kroppen men det KRÄVS att den får VILA också!





För bövelen!

Vilket jobbigt pass idag på löpbandet! Åt nog för lite igår(?!) och för lite vila. Kroppen har inte hunnit återhämta sig från i måndags pga det har varit INTENSIVA rep-dagar med sångshowen förra veckan. 5 dagar i rad, SENA kvällar(läs NÄTTER) och ändå upp tidigt och köra hård träning med kroppen(därav snabb trötthet).Det blir inte så bra då. Nej, på fredag får det bli vad det blir med intervallträningen, kanske hoppar jag intervall  och kör endast löpning. Det visar sig. Imorgon ska jag köra ett axel,rygg pass. Ska då passa på att träna axelns rotationsmuskel i förebyggande syfte för skador. Men hoppas på lika mycket tryck imorgon som igår. Körde verkligen tills jag inte pallade mer och efteråt spände det i hela armen.



Börjar få tillbaka min lilla midja nu:) ÄNTLIGEN! Som jag har KÄMPAT!
Sedan om inte magrutorna syns men det kommer så småningom det också:)




Utöver träningssnacket så har jag fått en del saker fixade idag. Skickade iväg några ansökningar igår och idag blev det ytterligare ett ANTAL fler....Så nu får vi hålla tummarna:)  Fick köpt hem en kasse kattmat också. Men nu hade jag tänkt sätta igång med middagen:) Ser framemot en LEDIG kväll:)

morsning!:)

RSS 2.0