Sjuk

Så har den aggressiva influensan knackat på hos mig också. Insjuknade natten mellan tisdag och måndag, hög feber, enorm frossa och värk i varenda cell i kroppen. Nu har hostan också slagit till. Så nu är det hosta plus feber! Har fortfarande ont i kroppen.Hu, det var längesedan jag var så här sjuk:( Men jag försöker sova så mycket det går och har man tur tillfrisknar man fort. En veckan utan träning kan jag stå ut men INTE längre! Dessutom när jag är "frisk" nog att börja träna igen får jag ta det LUGNT i början. 
Ingenting smakar heller, clementin är för skaprt för halsen, en mörk bulle med kaviar smakade beskt..Nej allting smakar beskt. Men det är inte nån större fara om jag inte äter ordentligt då jag sover den största delen ändå. DRICKA däremot, är VIKTIGT! Så när jag skrivit färdigt detta inlägg ska jag  fixa ett stort glas med kall saft.

Nu till något annat: Ytterligare en karl har tröttnat på mig och denna gång kom det bara sådär. Förstår inte, de är inte så tålmodiga. Nej, det var inte rätt från början ändå. Jag tänkte dock ge det en chans men så bara ger han upp, nåja. Då var han inte rätt.


Aj, har så ont i sidorna av magen, precis som en känsla av håll.Hoppas det går över. Nej, nu behöver den där saften:)



Kommentarer
Postat av: Anonym

Åfy krya på dig!!

2011-02-12 @ 17:31:37
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

hoppas du mår bättre nu!

2011-02-13 @ 20:19:25
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Karin

Varit sjuk länge nu? Krya på dig!

2011-02-15 @ 18:49:40
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: lovisa

sv: krya på dig!

2011-02-16 @ 14:27:08
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0