Veckans träning v 21

Måndag: intervallträning på crosstrainer 30 min plus "crossfit-mage" och därefter 15 minuters crosstrainer och ryggresning x 4

Tisdag: styrke-bröst-biceps och triceps 40 min o därefter dans-fuega 45 min

Onsdag: intervallträning på crosstrainern 30 min plus "crossfit-mage" och därefter 15 minuters POWERwalk på löpbandet plus ryggresning x 4

Torsdag: fm: pw x 40 min  styrke-axlar o rygg 60 min                    kv: dans-fuega 45 min

Fredag: medelgympapass 45 min

Lördag: välbehövlig vila

Söndag välbehövlig vila

styrke: 2 pass

cardio: 5 pass

totalt: 7 pass

Övrigt: Var riktigt trött i kroppen denna veckan. Så behövde verkligen 2 dagars vila i rad. Dock har jag smält i mig alldeles för mycket socker, phu. Men får se det som extra energi till nästa träningvecka!:P


Jag har en hel del fett på magen men ändå syns musklerna, märkligt:S




Har fått nog

Okej. Denna bloggandlar mesta dels om min träning. Men nu behöver jag ventilera mina känslor lite och kanske få lite uppbackning från läsare.

Jag träffade en kille på nätet och vi träffades några gånger. Vi sågs nu i helgen och började få känslor för honom och trodde det var ömsesidigt. Men pga en sak som jag sa fick honom att backa. Jag vet att det bara var en dålig ursäkt för att komma undan. Varför kan man inte bara vara ärlig? Och VARFÖR ger man den andre fel signaler så man tror att allt är bra när det inte alls är så? Detta var droppen för mig. Nu har jag fått nog av nätdejting. Jag har tagit bort min profilbild på dejtingssidan och ändrat min profil för nu menar jag ALLVAR. Jag och nätdejting funkar inte. Har bara haft sådan otur med det den senaste tiden. Killarna är så krävande eller fixerade vid något eller så helt plötsligt slutar de höra av sig eller så kommer de med dåliga ursäkter. Det har varit EN som varit uppriktig från början.Man undrar verkligen vad det är för typer som håller till där. Nej usch, nu får det vara bra. Inget mer dejtande på nätet. Nu är det all fokus på jobb....ja och så min träning som hjälper mig att hålla modet uppe.

Men samtdigt LÄNGTAR man nåt så fruktansvärt efter tvåsamheten.......Och jag hoppades och trodde på denna killen......men nej......Jag skulle hållit tyst från början om det nu hade någon betydelse. Jag förstår inte varför man ger en falska förhoppningar även EFTER att jag sa det jag sa. Han kände sig inte bekväm med att jag inte gillar ...vissa araber och muslimer pga rädsla.....Jag försökte ju förklara det men han tog illa vid sig eftersom han har kompisar med etnisk bakgrund och tror på att det finns nåt gott hos alla. Tydligen inte alla.....

Aja....skit samma.Nu är det som det är. Fegt av honom att säga detta via sms dessutom. När vi ändå träffats några gånger. Jaja....skitstövlar är dem allihopa, allihopa, allihopa.....


Veckans träning

Måndag: cardio-pulsträning 45 minuter intervall crosstrainer, plus magövningar 20 min

Tisdag: fm: styrke.bic,tric och bröst plus en magövning  samt pw 40     kv: dans-fuega 45 minuter (svettigt)

Onsdag: 30 min intervall på crosstrainern sedan crossfit-pass för magen och därefter löpbandet 15 minuter

Torsdag: fm: axlar,rygg 40 minuter samt 40 min pw     kv: dans-fuega 45 min(svettigt)

Fredag: medelgympapass -kondition med styrke 45 minuter
 
Lördag: styrke ben,rumpa och mage 40 minuter samt pw fram och tillbaka 40 min   övrigt: mycket promenader

Söndag: AKTIV VILA   promenad 60 minuter


Gym: 3 pass
cardio:5 pass

totalt:  8 pass






Nu ska vi sätta fart på magmusklerna, öka magövningarna, variera mera....mer träningsvärk osv!:)


Sunny sunday

Idag skiner solen, lite fram och tillbaka:P

Jag har varit och lämnat tillbaks en skitkass film, haha. "Tidvågen", en japansk naturkatastroffilm, har sett bättre. Trots att det var samma skapare som  bl a låg bakom "The Day After Tomorrow"  och det var ju en bra film. Men denna...naäe:/  Jag säger som sällskapet, kass filmning, kass skådespeleri, kassa effekter, kasst manus:P Sorry:)


Hade en mysig kväll igår, med god mat, vin och najsigt sällskap:)

Dagen igår började med ett svettigt ben och mag-pass. Sved riktigt duktigt i benpressaren igår och idag känns de ordentligt i rumpan haha. Får inte så mycket träningsvärk i magen fast det kändes när jag var ute och promenerade idag. Provade det dära crossfit-passet för magen i onsdags och då kändes det i magen dagen efter och även andra dagen. Igår gjorde jag halva passet för magen plus lite andra magövningar. Nu ska rutorna och konturerna fram:) Jag kör ju mycket kondtion annars så måste bara bruka allvar med magövningarna också:)

Idag blir det en lugn söndag. Blev lte aktiv vila då jag fick extra promenad när jag upptäckte att jag hade med mig ett TOMT dvd-fodral. Inväntar att det ska bli tid för att tvätta, tråkigt värre men det är tvunget då alla träningskläder ligger i tvätten.

Nepp tror jag går ner om en stund och kollar om det är ledigt.....Ibland kan man komma till tidigare om det inte är sådana idioter som inte börjar tvätta förrän typ de har en timme på sig eller nåt. Jaja, jag ska tvätta klockan två, så är det bara.



Veckans Träning


Veckans träning v : 19

Måndag: cardio= crosstrainer intervaller 45 minuter plus 20 minuters mage

Tisdag: fm: styrke-bröst-bic-tric 45 minuter + pw fram och tillbaka från gymmet              kv: dans-fuega 45 min

Onsdag: cardio=crosstrainern intervaller 45 minuter plus 20 minuters mage

Torsdag: fm: styrke- axlar och rygg 40 minuter +pw fram och tillbaka från gymmet          kv: dans-fuega (svettigt värre) 45 minuter

Fredag: styrke- ben med fokus på rumpan -  djupa knäböj i smithmaskin x 3, split med vikt x 3, vad"lyft" x 2, en rumpövning-stå på alla fyra och sträcka ut benet rakt ut i luften(vet ej vad övningen heter) . Sedan ett medelgympapass (kondis+ styrke) 45 minuter (mycket ben också).

Lördag: VILA

Söndag: VILA

styrkepass: 3 st

cardiopass: 5 st

vila: 2 st

Totalt: 8 pass



frustrerad!

Ååhh vad jag känner mig frustrerad idag. Jag var helt seeg imorse när jag vaknade. Kroppen var seg och kändes orkeslös men till gymmet skulle jag ändå. Körde axlar och rygg , gick ganska bra men musklerna kändes trötta.Gjorde mitt bästa och traskade hem. Ikväll är det dans-fuega och det VILL jag GÄRNA gå på. Så jag behöver nog ta och vila lite eftersom jag inte fått så mycket vila inatt.


Jag hatar kärleksproblem, jag vill inte vara singel längre. Och jag hatar att se alla killar som man typ "dejtat" hittar någon....Allt kan man se på FB, borde egentligen bojkotta FB eftersom alla människor lägger upp sina liv där. Man läser om andras "lyckliga" liv. Och det är inte roligt, bitterfitta som jag just nu känner mig. Blir ingen solning idag heller då solen vill gömma sig Nej, om man ska försöka komma till ro, det vore skönt. Så benen och resten av kroppen orkar dansa ikväll!


Imorgon är det fredag-hem till Malmö, najs najs najs!

Veckans träning

Måndag: crosstrainer 45 minuter intervaller plus mage 20 minuter

Tisdag: fm: pw 20 min  gym-b-b-t  pw 20 min                    kv : dans-fuega 45 min

Onsdag: crosstrainer 45 minuter intervall plus mage 20 min

Torsdag: fm pw 20 min   gym-axlar-rygg-45 min  pw 20 min

Fredag: medelgympapass 45 min (styrka o kondtion)

Lördag: Vila....aktiv? (lagom rask promenad)

Söndag: POWERwalk 60 min  


cardio:5 pass
styrka: 2 st
totalt: 7 pass

Övrigt: En hårdare träningvecka väntar!






Ingen nyttig vecka här inte

Ujuj vad det spårat ut med kosten denna vecka. Började med att jag köpte en nutellaburk i måndags eftersom det var extremt billigt och jag inte ätit det på lääänge. Som tur var det "bara" liten burk.  Sedan i torsdags hoppade jag dansen på kvällen och fikade onyttigt samma dag. Och så var det fredag och det nya marabou.....och en påse bilar.......Åt upp resten på lördagen plus en massa annat....köpte dessutom glass och så fick jag se att alla marabou-nyheter anlänt till butiken och då var man bara tvungen att testa en till.....Jag är glad att jag bara köpt en då. Nej, imorgon blir det en PW innan frulle och sedan följs resten av veckan av hårdträning och nyttig kost. Vill man ha resultat får man äta därefter också!


Dagsformen.Dåligt ljus som inte tar fram de lilla rutorna ovanför magen:P



Nu ska jag fortsätta ägna mig åt teven och "kvällen är din":)

Veckans träning

Veckorna går så fort så man hinner inte knappt komma ihåg vad man tränade.

Vecka 18

Måndag: crosstrainer 45 minuter intervall   sedan magövningar 20 minuter?

Tisdag: gym: axlar,rygg 40 minuter uppvärmning PW 20 min x 2

Onsdag: crosstariner 45 minuter intervall sedan magövningar 20 minuter

Torsdag: fm:PW 20 min , gym bröst,bic , tric  PW 20             kv: Dans-fuega 45 min

Fredag: medeljympapass 45 minuter internsivt (styrka o kondition)

Lördag: PW 20 min ,gym ben o rumpa 40 min PW 20 min

Söndag: VILA


Gym: 3 st
cardio: 4 st
Vila: 1 st

Totalt: 7 pass



RSS 2.0