Hänsynslösa grannar och veckans träning!

Jag måste FLYTTA ut från detta dräggstället. Har fått sammanlagt fem timmar sömn inatt för att jag inte fick lägga mig när jag VILLE pga grannar väsnas utan att ta den minsta hänsyn. Jag kan för fan inte jobba morgonpass på helgen för jag får ju INGEN sömn! Allvarligt trött på det! Hela kvällen igår ägnade jag åt att gå runt i trappan och lokalisera vart fan musikoljudet kom ifrån. Ringde på två grannar varav den ena jag sa till 3 (?!) ggr . Den ena verkade lyssna på vad jag sa (sa till på skarpen, vart flyförbannad) medan den andra fjäskade och ragga(jävla svin) , lovade sänka basen för min skull (men gjorde han det??? NEJ!)  I fredags höll grannen precis ovanför mig en fest(som vanligt) spelade skithög musik med bas ända fram till 23.30, då de gick ut. Skulle jag stå ut med samma på lördagkväll också? Hell no!!!  Det finns inga regler, alla gör som de vill (iaf dräggen gör som de vill). Träffade en trevlig granne(som jag träffat några ggr tidigare) i tvättstugan i förmiddags och vi hade en disskussion kring detta. Hon försöker också hitta en annan bostad. Hyresvärden är rena stolpskotten också! Bara de får in sina pengar så är de nöjda och skiter i om man vantrivs , svin!  Påtal om störning....nu spelas det musik igen. Okej, klockan är inte så mycket men här är aldrig tyst en längre stund. Är så trött på det! Här kan man glömma HEMFRID. Ringde till störningjouren igårkväll, 2(?!) ggr utan att de dök upp, så det funkar inte heller. Eller så tar de inte en på allvar längre, fy fan! Sorry, nu har jag kräkt ur mig och ska byta ämne!
 
 
Träningen då? Jodå den har inte gått helt bra, har blivit 3 (?! hallå) vilodagar men så har kroppen behövt det. Tredje vilodagen var oplanerad. Skadade mig i ryggen/axelpartiet, skuldrorna igår och kan inte sträcka upp armarna utan att de hugger till. Gör svinont när jag ligger och ska vända på mig eller bara rör på huvudet. Antagligen gjorde jag en sträckning i militärpressen då jag tvunget skulle använda maxvikt.....smart...Är huvudet dumt får kroppen lida. Så nu kan jag nog glömma styrketräning eller vissa övningar iallafall. Formen är uppsvälld och vi ska inte snacka om hur jag skött kosten i helgen, fy fan vad jag tjockat mig! Det började i torsdags när jag gjorde inköp. Var på coop som hade jubileum och satt ner sina priser, spec på skitkosten och jag som trånat efter socker hela veckan och varit fruktansvärt ståndsaktigt trots alla frestelser som funnits omkring mig släppte på alla tyglar och resultatet blev- 2 burkar berteglass, en kladdkaka och en knäckebräck , en påse lösgodis (vart inte nöjd med chokladet i lösgodiset) och en stor fet marabou kaka nonstop. Detta krängde jag på fredagskvällen, lördagskvällen (plus annat skit hos farmor o farfar) och resten idag......Kanske är detta tröstätandet tecken på att man vantrivs i sitt hem, känner sig stressad av alla oljud?
 
 
Här kommer veckans träning:
 
Måndag: VILODAG
 
Tisdag: intervaller- crosstrainern 30 min (fy fan vad jobbigt) plus mage 15 min och 15 min PW på bandet
 
Onsdag: Styrketräning BEN 60 min
 
Torsdag: VILODAG (annat för mig)
 
Fredag: intervaller-crosstrainern 30 min plus mage och PW-intervaller 20 min på bandet
 
Lördag: styrke plus cardio.....lite armar och 50 min PW -intervaller på bandet
 
Söndag: VILODAG   (AJ MIN RYGG)
 
 
Vilodag: 3
Cardiointervall: 4 pass
Styrke: 2 pass
 
Totalt: 4 pass
 
Summering: Ingen bra vecka. Kom lite grejer ivägen men så blir det ibland . Nästa  vecka vet jag att jag kommer ha två vilodagar pga två knäppa jobbpass varav det ena jag inte lär få ihop mycket sömn. Tack grannar!

Kommentarer
Postat av: Emma

Låter minst sagt som att du haft en tuff helg... Att ha många vilodagar är det inget fel på, men vad trist med skadan... Hoppas att det läker snabbt. Jag har också svullat i helgen. Ätit godis tors-söndag, bakat muffins och fikat. Men det är gott och förhoppningsvis ger det lite extra energi inför den kommande träningsveckan :)

Hoppas du får en bra vecka.

Sv. Ja, det går så bra nu. Himla kul! :D Ja, sött och salt är gott ihop. Får se om jag vågar mig på protein på gröten då. Men i värsta fall får man väl hälla ut och göra nåt annat :) Om man inte vågar testa kan man ju missa nåt som är fantastiskt gott också :)

Ja, du får kika runt. Men står väl bland bakgrejorna och/eller fröerna :)

2012-10-22 @ 12:19:04
URL: http://semmla.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0