ZumBa? Nej tack! Kvällsgympass JAA!

Hemkommen från gymmet och zumban! Jag fick tillbaka suget för styrketräning, najs! Körde på och fick bra kontakt, najs najs!  Körde 3 övningar bröst varav en ny övning för variation och där ljög jag! Jag körde bara 2 övningar bröst varav en ny övning. nej...jag körde lite olika......körde helt och hållet på känslan idag och då gick det bra! :)  Körde nog 40 minuter styrka och sedan var det dags att dansa.....men....det var mest en massa vickande på höfter och åma och kråma sig.....Vart tränas pulsen? Nån enstaka låtar fick man upp pulsen och sedan stängdes musiken av igen....suck.....Jag ångrar att jag inte satte mig på cykeln och trampade. Blev knappt svettig på zumban men nu vet jag det, no more zumba!   Men jag borde satsa på att vara på gymmet kvällstid......om jag inte ska förbli singel resten av livet;)  
 
Drack en prottedrink efter dansen, borde druckit den efter gympasset istället men men. Sedan när jag kom hem åt jag en skål med musli, solrosfrön, kanel och almond soyamjölk. Undrar om det räcker:S
 
Suck nu spelar grannarna igen. Att de inte fattar, ska man behöva gå och säga till dem igen?! Jo får nog göra det suck.
 
Nu avrundar jag här.Håll tummarna att jag får sova HELA natten och vaknar UTVILAD till morgondagens pass för då ska röööva och beeen piskas;)  
 
Sov gott!
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Härligt att du fick till ett bra gympass :D När man minst anar det brukar det kunna komma tillbaka. Bara o hoppas att det håller i sig. Man ska verkligen köra på känslan när man är lite opeppad. Helst utan några som helst förväntningar och lite småtrött, då brukar det gå som bäst :)

Hoppas du får sova gott inatt!

2012-09-20 @ 22:03:20
URL: http://semmla.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0