Ett sätt att fly från verklighten


Mina Tv program i veckan.

Måndag: outsiders(OM det är intressant) och Cityakuten.
Tisdag: Greys Anatomy(ett MÅSTE)
Onsdag: OC (ett MÅSTE)
Torsdag: Du är vad du äter(ibland ifall man har tråkigt)
Fredag: Let's Dance (ifall man har tråkigt)

Hrm........japp, bättre att glo på TV än att sitta här iaf.


Igår såg jag en berörande film på kanal 5 som handlade om en ung kille som fick en son, hans tjej(mamma till ungen) ville adoptera bort ungen till en annan familj som hade kapaciten" att ta hand om honom istället. Men denna kille som var ungens pappa ville behålla ungen. Han "stjäler" sin unge och reser iväg med honom till sin mormor. Sedan börjar kampen för denna kille att behålla sin lille son. Den var gripande och spännande. Det var en fin film.
Den hette "Me and Luke".Ta hand om din hälsa!


Ja vad ska man säga? Jag försöker kämpa på men det går ju upp o ner i själva utvecklingen o det hör till. Ena stunden känns allt bra och man känner sig stark o sedan i nästa stund faller man lite igen. Men huvudsaken att man tar ig upp igen.

Idag har det varit ett otroligt vackert väder, åh vad man saknat solen!: Så otroligt skönt att få känna solens varma strålar i ansiktet även om luften är kall men jag tycker det är underbart ändå. Luften är så härlig och frisk!
Jag tränade musklerna,speciellt rumpan hehe:P Det kändes gott att få träna musklerna igen och få upp konditionen lite. Med bättre kondtionen så stärks imunnförsvaret i kroppen. Med sund kost och träning förstärks infektionsförsvaret. Alla borde ta hand om sin hälsa!


Jag har inte mer o skriva här för jag är inte på skrivhumör.........känner mig lite...........blä idag...


En blick i sagans värld.....


I sagans värld slutar allting lyckligt, ingen blir sårad, kärleken övervinner allt! Prinsen får sin prinsessa och vice versa. Detta är sagans värld, alla lever lyckliga i alla sina dagar. I sagans värld förekommer den där riddaren på den vita hästen , de goda änglarna , den vackra flickan eller prinsessan som möter riddaren och det blir kärlek vid första ögonkastet, de lever lyckliga i alla sina dagar. Det finns inget olyckligt slut mellan kärleksparen i sagans värld.
Men detta är fantasivärld som inte existerar i den verkligheten. Men visst är det skönt att drömma sig bort ibland men vad hjälper det? Verkligheten är tuff och som människa måste man jobba konstant helatiden med relationerna till sina medmänniskor, allra mest för sig själv.

När den där sagan tar slut gör det mer ont än nånsin för att man levt i en fantasivärld och blundat för verkligheten. Om man istället lever efter sättet som man SKA leva efter dvs, leva för stunden(vilket är lättare sagt än gjort) och njuta för varje dag man fick  tillsammans och samtidigt vara medveten om att inget varar för evigt istället för att ta varandra för givet, så finns det nog större chans att klara av förhållandet. Tar aldrig en människa för givet, ta aldrig varandra för givet! Det är inte värt det! Du kommer bara att ångra dig sedan.
Man är alltid efterklok, men som det heter, lär av dina misstag istället för att fastna i grubbel. Oj , om jag bara kunde leva efter mina egna ord, suck. Men istället lever jag kvar i den orealistiska fantasibubblan som bara existerar i  sagans värld. Jag lever i en drömvärld, trots allt "svårt" som kan orsaka konsekvenser i ett förhållande om man går tillbaka till varandra , övervinns av den sanna kärleken.

Vi tjejer grubblar nog mer än killar. Killar bara går vidare och släpper det men innerst inne mår de dåligt men vill inte visa det. Killar harju blivit uppfostrad till att inte visa känslor så öppet som vi tjejer. Det var ju tjejerna som grät i skolan då de slog sig medan killarna (fast det gjorde ont för dem också) var tvugna att visa sig matcho annars hade de kanske blivit retade och kallad för mesig eller nåt.

Men nu som vuxna  tycker vi kvinnor/tjejer bara det är manligt när en man/kille(vuxna) visar känslor, iaf sådan är jag.

Inbrott på polistation i Åstorp

Jag skojar inte!


Ska man skratta eller gråta?  Det låter iallafall som taget ur en komedisketchNu ska  jag skriva av mig lite.............

Jag MÅSTE ha ett jobb till sommaren annars överlever jag aldrig min skrangliga ekonomi. Men vart finns där lediga jobb? Vart finns där jobb UTAN krav på utbildning? Jag MÅSTE ju ha jobb till sommaren och då är jag inte färdig med utbildningen. Men om jag nu har en sådan tur att min kommande praktik ska leda till ett jobb så vore det WUUUNNDERBAAAAR! Men jag måste ta det säkra före det osäkra och snacka med min huvudlärare på skolan om att det är bråttom med jobb!
Vecka 4:
Måndag: träna, styrke
Tisdag: skola, banken
Onsdag: skola
Torsdag:skola , kören!!!!!
Fredag träna,styrke..friskvård
Lördag: vänner (HOPPAS)
söndag: kanske träna igen

Så ser veckan ut i nästa vecka.


J lovade ringa mig om ett par timmar och nu har det gått ett par timmar så då ringer hon när som helst! Men ska läsa lite om farmakatologi medan jag väntar. Ska ju börja med kursen på tisdag och då vill jag vara förbered.

Så här är det med utbildningen. Jag har kommit överens med mina lärare till varje kurs om att gå lite snabbare framåt i undervisningen. Denna utbildning är inriktad till individuellt arbete i skolan. Varje individ på utbildningen SOL läser i sin egen takt tillsammans i behov av stöd av sin huvudlärare. Själv vill jag gå lite fortare fram för att få en chans att hinna bli färdig innan min praktik börjar i vecka 13. Jag ska praktisera heltid dvs måndag- fredag. Detta innebär nu att mina studier läggs in på heltid också vilket  passar bra att "lägga till" lite mer lektioner för att fylla ut dagarna i veckan så jag inte bara går och flyter vilket är dte värsta jag vet! Speciellt just nu när mitt känslomässiga är lite ur balans.
Nu fattas bara att den där efterlängtade kören ska höra av sig. Jag hör av mig till dem i nästa vecka om de inte hör av sig. Jag MÅSTE bara ha en plats!!! Det vore min RÄDDNING!


Nyårsafton 2006/2007

Vilka människor det finns! (gapar)


Nyårsfirande på Swing In var det som gällde för i år.

Kvällen började lugnt med en god middag hos min kompis J som vi
hjälptes åt med.
Eftermiddagen var det dags att göra sig iordning inför kvällens höjdpunkt som
var Swing In i Malmö där vi skulle fira själva nyårsafton med dans och mingel.

Vilket ställe,WOW så pampigt och så fint och mysigt, verkligen oerhört mysig miljö med gamla
antika möbler och fina antika tavlor och ljuskronor hängandes i taket,(lite slottkänsla, hehe)
Det var ett lagom stort ställe och vi var nästan de första vid ankomsten kl.22.00.
De spelade bara en massa kärleksballader(perfekt tajming suck). Men ju mer folk som strömmade in ju högre blev musiken och när musiken var riktigt igång och de för engångskull även hade kommit igång med låtarna fick jag en enormt sugande danskänsla men där var ju ingen på dansgolvet just då utan alla satt runt omkring o tittade på och det var ju för pinsamt för min kompis och själv vågade jag ite bara ställa mig och dansa.
Men vi väntade lite genom att gå runt och se oss om och till min STORA förtjusningen fann jag min favoplats för kvällen.......hmm vad kunde det vara...kan ni tänka er......en KARAOKEEBAR!!!!! Jag var överlycklig!:D Där höll jag till den mesta tiden av kvällen, SÅKLART! haha

Kvällen bestod annars av:

*Lite trevlig klassisk vals på dansgolvet
*En massa sånguppträdande i karaokeebar
*Lite bråk med en lite FÖR berusad man som minsann var en musiker och trodde inte alls på att jag *kunde sjunga bara för att jag visade mig lite PRYD .Vadå PRYD??? Är man Pryd för att man ogillar när *okända fulla vuxna karlar klänger på en??????!!! Visa lite RESPEKT människa!!! ( Vad är det med äldre *vuxna och sprit? De är min själ värre när de får sprit i kroppen än när unga får det)
*Lite dans, inte mycket eftersom danssgolvet var fullt med berusade äldre vuxna som inte kunde hålla *balansen vilket belv för påfrestande så vi gick en runda till.
*Tolvslaget.....GOTT NYTT ÅR!!!! Alla bjöds på champagne och sedan nåt liknande "konfektyr som de sköt ur från taket eller nåt hehe och sveriges nationsång och därefter "happy New Year" med ABBA som vanligt;)
*Festen fortsatte med lite dans och mingel och en massa sånguppträdande i karaokeebaren.
*Kvällen på Swing In avslutades med en sista karaokeesång för mig(det var inte bara jag som sjöng om ni tror det, där fanns andra som var riktiga naturbegåvningar)  och därefter tackade vi för oss(jag o min kompis J) och begav oss hem i ur och skur!!!! Usch vad kallt det var men bussen kom precis!


Somnade med lite tankar från kvällens händelser...........hrm jag säger en gång till.......vilka människor det finns....-Ija

RSS 2.0