hemska grannar!

Regnet bara öser ner utanför. Jag har funderar på klädval ikväll....blir inte lätt. Alltid lika svårt att veta vad man ska ha på sig. Så himla tråkigt väder. kanske skiner upp ikväll, man kan ju alltid hoppas.

Kvart över två inatt vaknar jag av att jag fryser lite och  lägger filten över mitt  påslakan. När jag sedan lutar mig tillbaka för att somna om så hörs dunrande oväsen av hög musik, de lät som de kom utifrån, från en bil.Men jag hörde ingen motor som var igång så jag kollar först på klockan, den visar kvart över två och sedan öppnar jag dörren ut till trappan för att höra om ljudet kommer ifrån några grannar. Ljudet kom ifrån ett par grannar som jag ringt på tidigare för att be dem sänka volymen på stereon. Den gången dröjde det innan de öppnade men efter några ihållande ringsignaler så gav de upp till slut och öppnade dörren(jäkla idioter).
Igår eller innat, imorse öppnade de inte, jag vet inte hur många gånger jag ringde på deras dörr, men de öppnade inte, får man verkligen bete sig så???Efter en stund gav jag upp och gick ner till mig själv för att försöka komma till ro men den ihållande basen störde min sömn så jag gick tillbaka. Denna gång ringde jag ilsket på, jag visste att de hörde mig men de bara ignorerade mig så jag ringde , ringde, ringde ringde osv. Men istället höjer de volymen (! ) Det är för jäkligt att hålla på så här!!!!! Halv fyra går en annan granne upp och knackar på deras(idioterna) dörr och då öppnar de (?!)  Han fick dom att stänga av radion. Vilka ****** psykfall!!!! Fortsätter de så kommer jag anmäla dem........Skönt att fler blev störda iallafall.
Det var en lördag men det finns gränser, vissa gränser, kan man inte ta hänsyn till sina grannar så kan man flytta till hus isåfall!

Mysfredag!

Igår skrev jag att jag var sugen på pizza och det skulle jag tom vara idag men där hade jag fel! Jag har iallafall köpt min godispåse och en 2-liters cola, expediten trodde säkert att jag skulle dela den med någon men icke sa nicke hehe. Det var tänkt att jag skulle ha colan till pizzan men nu blir det ingen pizza. Åt en stor portion mat idag som jag hade med mig till jobbet som jag lagade igår. Det var en rejäl måltid och jag tycker inte om att slänga en massa mat så jag slängde i mig allting tills det stod upp i halsen på mig så jag är fortfarande mätt, njae någorlunda mätt iaf. Kvällsmaten blir enkel bestående av yoghurt, banan o ägg.
Sedan tar jag fram godispåsen och sätter mig framför teven och bara slappar..........Men jag klagar inte för att känna denna sköna trötthet, jag njuter av att gå upp tidigt om morgnarna och jobba jobba för att sedan åka hem och känna sig nöjd med sin insats för dagen. Jag är nöjd och tacksam för detta sommarjobbet:) Detta jobbet är dessutom kul, jag träffar människor varje dag. Precis som en arbetskamrat till mig sa idag, detta yrket bygger upp ens självförtroende mer för att man lär sig hur människor fungerar, fantastiskt!:)

Imorgon blir det in till stan med Tina, Jennie och några fler:)

Ha en fortsatt bra fredag!

konstiga drömmar

Det var ingen bra dag idag. Jag känner av en slags irritation helatiden(tur att jag lever singelliv då). Jag känner mig trött och gnällig fastän jag la mig vid nio igår men drömmen förklarar min trötthet. Man sover ju inte ordentligt när man drömmer.

Först vaknade jag av en märklig dröm.
Jag drömde om en stor komet som skulle träffa jorden, denna komet var nästan lika stor som solen och täckte hela jorden.....Det var bitar från solen.......I verkliga livet hade ingen överlevt men här lyckades vissa överleva , precis som i en film. Jag var inte tillsammans med min familj utan de var någonannanstans när detta inträffade. Men under detta lyckades jag mötte denna någon och familjen.........Vi kom i kontakt och började prata. Vi visste båda att detta kunde vara sista gången vi såg varandra i livet och han berättade att han fortf älskade mig(weird). Jag förstår inte vad denna drömmen betyder.......eller jo det gör jag, men märklig och läskig dröm var det.

Efter jag kommit tillbaks ifrån drömmen kände jag att jag hade hemska buksmärtor, de kändes som håll, ungefär samma känsla som sist jag hade ont. Jag funderade på att stanna hemma från jobbet men hoppades att det skulle avta. Men det gjorde det inte. Jag åkte till jobbet, gjorde mina arbetsuppgifter sedan åkte jag hem, dock efter medicindelegeringen. Hela jobbdagen har varit konstig och jag har känt mig ofokuserad pga smärtor. Men jag stod ut till lunchen iallafall. Har varit med om skitjobbiga vårdtagare idag, f****(ursäkta språket) vad förbannad jag blev på honom! Men jag höll såklart mitt humör i skick även om jag satt i en jäkla frustrerad sits med denna vårdtagare som bad mig hjälpa honom att torka upp efter mjölken han själv spillt upp. Jag hade nämligen hört från andra vårdbiträde att man inte ska vara en pass-upp till vårdtagarna men i detta fallet skulle jag tydligen vara en, sncka om förvirring...fy ***** vad irriterad jag blir på sådant!
Jaha, en prövning från den andra sidan av vårdyrket. Inte nog av bråk med en vårdtagare, jag fick för mig att en vårdtagare hade lämnat jorden. Det var ju så tyst och hon var blek.......och såg inte att hon andades så innan jag kollade ordenltigt efter så lät jag mitt handlingsarbete gå före tänkandet och ringde upp till en arbetskamrat som jag skrämde upp. Precis när min arbetskamrat svarar och jag förklarat "den tråkiga nyheten"(som inte stämde) så far vårdtagaren upp och börjar snacka, precis som en uppståndelse från de döda. Åhåjaja......suckar........vad har jag nu ställt till med. Jag fick förklara mig igen......kände mig urdum men hoppas de förstår hur snurrig man kan vara ibland som människa.

Jag är så fruktsansvärt sugen på gottis.......Har redan käkat ett euroshopperchoklad men vill ha mer, vad tusan är det med mig? Magen krånglar......känner mig allmänt ostabil.........

Just nu vill jag bara vara ifred och är glad för att jag är singel. Får snart börja med maten som jag ska ha till lunch imorgon. Kommer nog vara sugen på pizza imorgonkväll.......hrm.....ska jag handla pizza från pizzerian eller köpepizza......det beror på....men är så sugen på pizzeria, var så längesedan. Aja, får se vad jag känner för imorgon.
Nu ska jag sluta att skriva onintressanta saker som vad jag ska äta till kvällsmat på fredag.....

på återseende

Tjillevippen
Åt fanders med e-kontakt!

Vem har sagt att det är bättre att dejta på nätet än i verkligenheten, dvs krogen. Det är INGEN stor skillnad på krogen och nätdejting. Den enda skillnaden är att man kommunicerar med skrivna ord men själva dejtandet är detsamma. Det är en köttmarknad där man tar det som ser trevligt ut sedan går man vidare om det finns minsta fel på denna person man fått kontakt med( jisses, det är ju så stort urval vilket gör det enklare att vara kräsen) Men att hålla på så och jaga.......vad är det för liv? Jag har tröttnat på det! Nåja, har några månader kvar på mitt konto som jag låter vara kvar för man vet aldrig. Men sedan är det stopp på internetdejting för min del. Detta är första gången men känns inte rätt för mig. Jag har dejtat på lunarstorm men lunarstorm var ingen dejtingsida och då var det lättare att få napp där istället eftersom man inte hade samma krav. På dejtingsidorna är målet att hitta en partner! Vilket gör hela situationen stressig och det är det sista som jag ska utsätta mig för, dessa fjantskallar som är så desperata för de inte klarar av att leva själv!

Men nu har jag tröttnat!


Dag 2 på jobbet:
Jag var ännu snabbare idag men man lär sig ju. På torsdag ska jag göra ett delegeringstest med en sjuksköterska. Sjuksköterskan ska gå bredvid mig då jag ger ut medicin till vårdtagarna.
Jag trivs med detta jobbet. Än så länge är schemat jag har helt okej, jag har inte så många våradtagare men det känns bra att de lagt upp det med att börja med ett lugnt schema och sedan när jag ska börja på nästa schema som har fler vårdagare så har jag lagom kommit in i rutinen:) De kan ju inte bli bättre!


Ikväll ska jag bänka mig framför tv och titta på allsång på skansen! Har laddat frysen med glass, var ju specialerbjudande på ett visst antal och då passar man på. Värmen ska ju dessutom komma igen! Stackars de gamla, hoppas det blir mild värme!

Nu ska jag ta o käka lite kvällsfika.....see ya

sömnbrist ger huvudvärk

Och man känner sig som en zombie hela dagen efter.* Inget napp där heller, då metar vi vidare*Idag:  Jag var lagom på humör när jag kom till jobbet idag och samtidigt visste jag vad som väntade mig. Det var på riktigt idag, idag skulle jag jobba på egen hand, ta hand om vårdtagarna själv och anteckna i deras pärmar.
Antagligen har jag gått och spänt mig hela dagen för jag har fått en sådan nackbesvär som övergått till skallevärk. Och att jag inte sovit inatt har inte gjort saken bättre. Ikväll ska jag lägga mig i tid så jag är utvilad och pigg imorgon.

Mina besök hos vårdtagarna var lätträknade på fingrarna eftersom henne jag vikarierar för har inte så många besök utan hon har mest pappersarbete men istället för pappersarbete så får jag lite extra rundor från de andra arbetskamraterna.
Jag var hos en vårdtagare som tog nästan en timme men han var så tacksam för min hjälp och sådant gör en varm och glad inombords.

Men jag hade sådan huvudvärk idag påvägen hem.....men nu känns det lite lättare. Var nog mat som fattades med.

Nu ska jag betala räkningar!

Sitter med ett frågetecken.....

Jag har precis sett en film, Dejavu, den var spännande men väldigt snurrig emellanåt. Men det var väl en sådan frågeteckenfilm. För vi alla satt som ett frågetcken efter filmen. Huvudpersonen dog men samtidigt klarade han sig i en annan tid. Ja, som sagt den var lite överdriven emellanåt. Men den var bra ändå.


*ler* Vad kul det ska bli att träffa denna person, *längtar*  Men samtidigt , man tar det som det kommer. Hans röst påminner om någon.......någon bekant......hans sätt att prata.  Äsch, känner mig irriterad nu men jag är trött.

På måndag är det allvar med jobbet.........usch...hur ska detta gå?   Jag vet inte vad jag ska om det just nu så jag bör ta göra mig iordning för läggdags för nu är medicinen ur kroppen så det är lika bra att säga tack till denna dag.
Usch....jag fick nyligen en obehaglig tanke.....tänk om jag inte skulle vakna imorgon, utan mitt är slut imorgon? Man vet aldrig. Fick höra att en kvinna upplevt att hennes make inte vaknade en morgon då han skulle vakna. Hade somnat in och fått en hjärtinfarkt......hemskt*
Ni som lever tillsammans........somna aldrig ovänner!


Nu ska jag stänga ner......är så trött......

Godnatt

Så kom solen fram tillslut

Midsommar är här och det regnade och blåste i förmiddags och det såg inte ut att bli bättre. Men först nu på eftermiddagen/tidig kväll så kom solen äntligen fram. Glad för er som firar midsommar utomhus, på nåt mysigt ställe med sjö och dansbana i närheten med ljudet av dragspels toner och folkets skratt och sång.


Själv sitter man här vid den fyrkantiga saken och knappar på dess rektangulära platta med en massa knappar att trycka ner.........Tog en promenad i eftermiddags , behövde bli av med den inre frustration och irritation som jag bar på. Jag hade hoppats att få vara ensam på promenadvägen men jag mötte den ena och det andra. Det blåste när jag gick på ett håll så mina ögon rann, samtidigt passerade jag förbi ett förälskat par som låg vid vägrenen och åt sin picknick som de hade med sig. De tittade på mig och trodde jag var ledsen då mina ögon rann, det kändes dumt. (Ja ledsen för mitt brustna hjärtan som gick itu för mer än ett halvår sedan? Nej det var vinden såklart).

*tog en paus då jag råkade klicka bort det jag skrivit men hittade det igen bland mina arkiv som tur var men nu måste jag komma in i skrivstämningen igen vilket är svårt, suck*


Åh jag hade gärna velat vara på någon fest nånstans eller nej tar tillbaka det. Jag hade gärna velat umgås med de närmsta men inte på någon fest, jo men inte för stor fest utan lagom fest med sång och dans kring midsommarstången och lite visor vid middagen. Så trevligt, helst ute vid en sjö i en sverges vackra natur någonstans. Men jag sitter här vid datorn.
Imorgon hoppas jag att det blir strandväder för då vet jag en som ska dit!!!!! Åh längtar efter att få känna solens varma strålar smeka min kropp medan vattnet bildar vågar av vinden som kluckar emot strand. Doften av solkrämer blandas med doften av olika blomster.

På måndag sätter allvaret igång på sommar vikariatet och jag må känna mig lite nervis för medicinhanteringen och att komma ihåg alla saker, alla vårdtagare. Men det ska gå bra. Alla upplever samma känsla i början, det är naturlig känsla. Men jag fixar detta också. Jag ser framemot detta. Sedan jobbar jag HELA sommaren tills skolan startar igen och sedan startar alla aktiviteter igen som kören och det blir en massa övningar och planeringar fram för oss inför våra kommande uppvisningar som ska bli så förbannat kul!:D


Fortsatt skön midsommar!


Moments of joy


* Hrm vilken knasboll han är, hade aldrig funkat.*
*Fy vad varm jag är, pust. Hoppas tvätten snart  är torr.*
* Usch, vart tog spindeln vägen, nåja , han har väl gömt sig*


Jag undrar varför min mage är uppsvälld, ganska jobbig känsla, speciellt om man sitter vid datorn som altsrar värme dessutom.

Idag har jag städat och tvättat(håller på att torka).
Det gick bra på jobbet idag och idag var en sådan dag då man kommer att tänka på
att i detta yrket som dock kan vara tungt och jobbigt så får man även lika mycket tillbaka av dessa vårdtagare, som jag fick idag. Jag var ute en sväng med en vårdtagare, först när jag fick den uppgiften kände jag lite olustigt och var bekymrad över vad jag skulle prata om med när vi promenerade, jag kände ju inte denna människa. Men det löste sig till det bästa, det gick bättre än väntat! Och jag fick nu en chans att ge honom en bild av mig.

På eftermiddagen var jag på utbildning av delegring, jag är osäker på om jag klarar detta med medicinhantering eftersom det är en massa att hålla reda på. Men jag vill ju och skam den som ger sig!

Tack vare denna stunden med en vårdtagare gav det mig hopp om att det kommer att gå bra att jobba i hemvården.


Åh hå jaja, nu vill jag sätta mig framför teven och slappa och sedan är jag så trött att jag behöver sova.


Over and out^^^^

Nöjd=)

Är jag med dagen. Har fått en del ärenden gjort vilket känns skönt.

Har handlat de varor som jag behöver nu. Undvikit att köpa socker som DÖDAR hjärnan.
Jag har käkat två lagade måltider idag, det var längesedan jag gjorde det. Men nu ska det bli ändring på det. Allt för att ta hand om mig själv och min kropp. Jag vill må bra och känna balans.

Imorgon ska jag ta itu med den andra delen av ärendena, tvätta och städa. Packningen tar jag hand om på torsdag förmiddag, finns ingen chans att jag hinner ge mig ut till stranden o sola, börjar jobba klockan 15.00 men måste åka med bussen en hel timme innan.

Jag har verkligen inte känt mig uttråkad alls idag som jag brukar göra när jag bara är hemma även om jag gör en del småärenden undertiden som handla. Jag har nog behövt att vila ut idag, var så himla trött igår att jag fick huvudvärk och det vill jag helst slippa när man jobbar för jag vill kunna utföra mina arbetsuppgifter på bästa sätt.

Jag har solat en timme idag UTAN solkräm( blir bara ojämnt med solkräm eftersom det blir olika mycket....o svårt att veta vart man tagit o hur mkt så resultat blir en "ko") men en kvart per sida, och jag brände mig inte, detta räckte.

Det har varit lagom varmt idag, inte för kallt, inte för varmt. Alldeles lagom!=)

Har handlat lite jordgubbar, blev så sugen på dessa goda somriga bär rikligt med kaffegrädde till;P
Så nu ska jag smaska i mig dem hade jag tänkt, *mums*

På återseende^^^^


Positiva egenskaperHalloj! Idag hade jag tänkt skriva ner lite positiva ord om mig själv. Visst får man självförtroende när man har en pojkvän, en pojkvän som säger underbara saker till en får en att växa. Men man ska inte skaffa en pojkvän bara för att få självförtroende. Då är man illa ute, därför ska jag gölra något nu som kanske är ganska ovanligt i detta samhälle. Att skriva positiva saker om sig själv.


Hehe, låt oss börja med utseendet, det är ofta det som jag får komplimanger för.

Utsidan:

- fina ögon, mycket vackert leende, hela ansiktet är uttrycksfullt, fylliga och fina läppar.
- långa och snygga ben, en nätt liten rumpa, magen har en snygg form, den kan lätt bli tränad, Snygg rygg o snygga axlar och armar som går i rätt portionella med benen och resten av kroppen. Fötterna är nätta och passar till kroppens storlek. Händerna är nätta, smala fingrar. 
Jag är tacksam för mina färger i ansiktet, mellerade ögon och det ljusbruna/bruna håret gör att min hy inte ser för blek ut. På sommaren får jag brun hy vilket gör att jag inte alls behöver nån make up då.

Insidan:

Smart, ärlig, omtänksam, glad, bjuder andra på skratt genom min härliga personlighet. Har en hel del talanger som dansa,sjunga(sjunger bra, har jobbat för det) och rita har jag lite gener i men ritar inte så mycket längre. Men ibland när man får uppleva en vacker bild av naturen så kommer man alltid tänka på målandet.
Jag är en kämpe som inte ger upp i det första taget "man kan om man vill"  Jag är ambitiös och vill alltid göra mitt bästa.
Jag är målmedveten och ingen kan komma ivägen när jag väl bestämt mig!
Ett öga för detaljer har jag, och en känsla för att känna sympati med andra.....förståelse för andra. Stor kunskap i det emotionella, klok och begåvad.
Medveten om mina brister.
Ordningsam.Envis.


Jag duger !

Det gör du med!

En midsommaraftonslängtan

125502-28


Jag har varit i malmö i mitt föräldrarhem i helgen. Det var skönt att bara ta det lugnt och slappa.
Imorgon ska man jobba igen, den långa resfärden är jobbig men jag får stå ut. Jag är medveten om att denna erfarenhet bara är nyttig för mig. Jag växer ännu mer och blir ännu mer stabil, tacksam för det!

Hehe, jag och mamma har suttit på balkongen och sjungit allsångssånger tillsammans(medan regnet öste ner på gården) vilket var mysigt!=)


Det är midsommar nästa helg och det verkar inte finnas någon planering för mig så det blir antagligen att jag tillbringar den i malmö. Bättre och vara tillsammans med familjen än att sitta ensam i en lägenhet. Egentligen så bryr jag mig inte om midsommar. Jag gjorde det förut, ville att det skulle kännas speciellt. Klä sig fin och känna sommarens romantiska atmosfär(då man hade partner) genom dans och sång, men så blev det inte. Jag har dock lärt mig att det viktigaste är att man är tillsammans.
Jag har ett minne från en midsommar i stockholms skärgård, där var det midsommarstång och dans och sång och massa folk. Även om jag bara var 3 år när jag var med om detta så sitter dessa minnen kvar än idag. Det kanske är därför som jag förknippar midsommar med finkläder, midsommarstång, dans och sång.....blommor.....
Jag är en drömmare.......jag har en romantisk sida........Jag anser att midsommar är mycket romantiskt.......det känns mycket romantik i luften......Speciellt midsommarafton.....med solnedgången som går ner i havet.....Jag brukar fantisera om en skärgård.......en sjö...... och en dansbana....Sommaren är romantisk.   Jag hoppas få uppleva på det sättet som jag önskar. Jag lovar mig själv att aldrig försumma ett förhållande igen.
När chansen kommer till mig.......då är jag beredd.  Jag har lärt mig nu.Regn och musikfestival


Idag är det lördag och det regnar. Hade ju velat åka till stranden OM det varit värme och SOOOL.

Stackars de som är på hultsfred, då himla trist att de ska få otur med vädret, men oftast brukar det höra till musikfestiavleler, dynga och gegga,,,,lerigt och lantigt......gummistövlar och öl hehe.

Nåja hoppas det inte stör musikunderhållningen för mycket. Undrar när Korn skulle spela.........jobbigt att man gillar Korn.....jag kommer alltid gilla den musiken.........fast den påminner om en person i det förflutna.
Jag kommer alltid gilla hårdrock och hade gärna velat att min partner gjorde detsamma, fast,,,,,,musiksmaken är inte den viktigaste utan samspelet och hur personen fungerar är viktigare.

Men en sak som jag tycker är konstig på årets Hultsfredfestival är musikblandningen.......hur kan man lägga in en ung popartist som Amy Diamond i Hultsfredfestivals artisterna?  Korn och Amy Diamond.........??? Verkligen olika........Så märkligt...

Denna vecka har jag jobbat, gått bredvid innan jag släpps ut på egen hand i hemtjänsten. Det har gått bra.
*fy fanken vad de spelar högt på basen, sådan r&b som jag inte är så glad för*

Det ska säkert bli bra med jobbet i sommar, jag fixar det! I can do it!


Jag ska ge igen på grannarnas oväsen genom att sjunga höga/glada toner ur ett allsångshäfte på balkongen* hehe*

dålig ekonomidag

Jag skyller på mig själv, har jag mig själv att skylla pga att jag inte är mer nogrann. Jag var så säker på att jag hade pengar kvar på rabattkortet. Men om jag inte hade haft pengar så låg ju en bankomat i närheten som givetvis skulle vara trasig så jag får betala på tåget som bliev "liiite" dyrare än om jag skulle köpt biljett på stationen. Håll i er nu, tågresan från Landskrona till Ramlösa gick på 86:- för att jag fick betala på tåget ,(detta gör jag aldrig om).

Tack och lov hade jag lite skrammel kvar i plånkan som gick till busspengar men sedan var jag pank. Stället där jag skulle jobba, hade ingen bankomat men fick höra att man kunde ta ut pengar genom sitt bankomatkort i en tobaksaffär. Så jag gjorde det, såklart skulle jag ha 0 pengar på mitt konto, alldeles tjusigt! Där står jag med 0:- på ättekulla och undrar vad tusan jag ska göra för att komma hem. Det fanns inte mycket annat att be för än att låna men jag försöker på nära håll först att få hjälp via....mamma (vad skulle jag gjort utan henne?). Min snälla mamma ar givetvis hos en väninna men fick hjälp av min snälla faster som förde över pengar telefoniskt.....från min konto till ett annat konto. Så jag fick mina pengar och kunde betala resan för att åka hem. Men det var såklart inte över där. När jag sedan stod på Ramlösa Station och skulle fylla på mitt rabattkort, kan ni gissa vad som hänbder då? Jo automaten är trasig så där gick inte ladda på något rabattkort. Som tur att jag växel över från bussen och köpte en enkel biljett som kostade 36:- till Landskrona. Snacka om att ruinera en! Pratade med en trevlig kille som också haft otur med biljettköp på tågen. Det känns skönt när man hör att andra också råkat ut för sådana krångel

Nu har jag lärt mig att kolla så man har tillräckligt ifall nåt skulle hända.

Idag var det första dagen....som att gå bredvid. Usch.....jag vet inte om jag ångrar att jag inte tackade nej till detta och tog jobbet på min förra praktikplats, handledaren var helt underbar där. Nu får man se en annan sida av vården. Arbetskamraterna och arbetsmiljön är viktigast på en arbetsplats. Det gör så otroligt mycket att man har fina arbetskamrater att arbeta med och dela även lite privata disskussioner med.
Fy vad arg jag var idag......jag blir så frustrerad att det kryper i mig när jag blir missförstådd. Jag MÅSTE veta! Jag MÅSTE veta vad som skall göras, vad som händer annars funkar inte jag normalt. Så är det att vara jag.
Som tur träffade jag en trevlig och snäll tjej som verkar vara i samma sits som mig vilket gör det lättare att jobba där i sommar, hon ska nämligen också sommarjobba.


Detta var min dag, tur att jag åker hem till malmö i helgen och får maten betald och få slappna av. Denna sommaren lär bli stressig, inte pga av vårdtagarna utan vårdbiträdena.....shit vad vissa är jobbiga........Det var anledningen till att jag belv arg och frustrerad idag. Det var den sk ordningsledaren eller vad man ska säga. Det är ju hon som har hand om allt pappersarbete och hon verkar så stressad och irriterad för att det blir stressigt. Då undrar jag varför hon har tagit den uppgiften som att ha ordning på allt, för det verkar hon inte ha. Jag blir för tusan stressad av henne i närheten.


Nu måste jag laga mat.......suck trött.......men först får jag ringa och gratta min farbror som fyller år idag.


Imorgon åker jag buss.

Bye~~

åska behövs verkligen

Sitter här och äter en snickersglass som jag var tvungen att köpa för att svalka mig med i denna värmen. Idag har det varit riktigt kvavt och jag tror åskan hänger i luften eftersom jag har skallevärk.

Det blev ingen solning idag som jag hade hoppats på för att jag brände mig för mycket igår. Jag tog istället en runda i stan och köpte ett par shorts från Vero Moda som jag velat ha. Det blev ett par korta i grön färg, mycket snygga.
Sedan var jag iväg och handlade ännu mer solkräm på billiga Ö&B.
Så jag har cyklat en del rundor idag och ändå varit ute i solen på ett annat sätt. Det står i tidningen att det ska bli sämre väder emot helgen, då jag är ledig. Därför ville jag passa på att sola så mkt det går nu men det blev inte så.

Imorgon ringer klockan i ottan då man börjar redan klocken 07.00 att jobba och jag har en bit att resa till jobbet men det ska gå bra även om jag är lite nervös. Det ska bli spännande med jobbet.


N har jag inget mer och tillägga mer än att jag blir inne resten av dagen för mitt huvud känns alldeles för tungt dessutom är det svalare inomhus, iallafall hos mig eftersom jag har solen på norrsidan.Ciao!


Ute i solen

Jag har bränt mig trots att jag hade soskyddsfaktor 15 så lyckades jag ändå! Och ändå mötte jag min granne i trappan i förmiddags då hon berättade att ozonlagret är extra tunt(det har jag också hört) och hon brände sig trots solskydd och bara två timmar i solen. Tur att jag var iväg och köpte solskydd innan jag begav mig till stranden. Me det är ju inte alltid som solskydd hjälper speciellt om man själv smörjer in sig på ryggen så missar man vissa områden och där är man röd och o de områden där man varit noga med smörjan där är man ljusbrun....så det ser roligt ut med lite vita handlavtryck från sololjan. Samma visa när man använder solskydd. För ett antal årsedan solade jag alltid utan solskydd och blev brun direkt......nåja lite röbrun var jag först. Men det var annorlunda tider då...solen var inte så stark som den är nu. Men jag har bestämt mig för att ha solbränna i sommar trots att jag jobbar. men så fort jag är ledig så tar jag chansen. Jag ska ut imorgon igen innan läkarbesöket på eftermiddagen. Nästa har de lovat sämre fick jag höra av några badgäster på stranden idag men jag hoppas på sol och sol o sol.....för det tror jag på......jag tror jag tror på sommaren, jag tror jag tror på sol igen........:D
Så, jag hoppas på fint väder till nästa helg för då ska jag ta sommarens första dopp, jag svalkade mig bara lite med vatten idag, kan ju inte bara för mens. Men det är tack och lov snart slut och då kommer jag bada. Temperaturen i vattnet var idag 22 grader, så HÄRLIGT!:D


Har precis käkat lunch, blev lite lätt middag med potatis o kyckling o nån sås.....tog det som jag hade hemma. Lite senare till teven ska jag göra den goda efterrätten som jag provade igår. Stekta bananer med råsocker på....har inte ingäefära eller juice enligt receptet ¨så jag använda mig av kakao istället och sedan gammaldags vanlijglass till det, det var mumsigt! Det ska jag göra ikväll med, fick glass över.
Oj, på tisdag börjar mina provdagar på sommarjobbet, då ska jag gå bredvid men bara ett par dagar och sedan börjar jag på riktigt.......Måste fråga min arbetsgivare om jag ska jobba måndag till söndag......det verkar lite konstigt....man får inte jobba så många dagar......om man inte är ledig mitt i veckan när man jobbar helg.
Aja det ordnar sig. Får skriva upp allt på ett papper och ha med mig.


Fortsatt skön söndag på er!

omplanering för dagen

För det första var det bestämt att jag skulle gå på bio med en kille som jag thaft lite kontakt med ett tag men igår träffades vi och kom fram till att vi inte kan bli mer än vänner pga olika värderingar. Verkligen OLIKA värderingar. Så nu vet man det.

Hade en annan på g som jag också haft kontakt med och bestämde för att träffa honom istället. Inte tänker jag sitta hemma o ha tråkigt för att en drar sig ur.  Jo det var bestämt då från igår att vi skulle ses idag. Jag gick upp tidigt för att hinna med tvätten innan träffen.Men när jag började undra vart han höll hus för tiden började bli mycket så fick jag ett sms av honom där det stod att han inte mådde bra. Fine tänkte jag, solen sken, nä jag tar min cykel och trampar ut till stranden och det gjorde jag. När jag hittat min solplats på en brygga i vattnet så får jag sms av honom(han som jag skulle träffa idag) . Han skriver då att han mår bättre och känner sig piggare. Visst jag solade en timme...med en kvart på varje sida , hehe jag vill ha jämn bränna:P  Vi bestämde för att träffas. När jag kom hem sa jag tiden och platsen men då ändrade han sig och var inte så säker på att träffas(hjälp, tänkte jag, kan man vara med velig?)  Så jag tog en dusch sedangick jag till affären och handlade lite och nu sitter jag här skriver lite av mig.
Imorgon ska jag cykla tidigare så man får mer färg, hehe. Man får passa på nu, sedan börjar jobbet.

Jag förstår mig inte på det där med att hitta någon partner som passar dig på alla plan. Antingen så är de FÖR mycket av det sexuella eller så är de för LITE  av det. Finns där någon som är mitt emellan, som jag?

Jag kan aldrig tänka mig en kristen kille, som har dessa fanatiska värderingarna som står i deras tro....
Jag kan inte tänka mig en kille som anser att sex är det viktigaste!

Finns där nån kille som.......delar samma som mig..........ser sex som en krydda i förhållandet, sex är kärlek mellan två människor.Och inte något som är det allra viktigaste.


Och vad är det med vuxna människor idag, de verkar ju mer omogna än förr. Det finns män över 30 år som anser sex som det viktigaste, sådant är lite omoget. Jag menar........När min pappa var 33 år så var jag 9 år. Man kan ju inte leka av sig hela livet? När är man mogen för att veta sitt eget bästa och ta ansvar för sina handlingar idag? 
Det handlar inte om att bara försörja sig själv och ha ett eget arbete, det där emotionella behöver inte finnas där trots "vuxenåldern".  

Är man tvungen att ragga på 40-åring för att få kontakt med en emotionell mogen man/kille???? Uäää nä tror inte det!


Jag bara undrar........... 


vadå gnällig?

Det var hemskt vilket gnälligt inlägg här nedanför men man är bara människa. Jag är inte lika gnällig som jag var för ett årsedan. Man lär ju sig .

Jag gick upp klockan åtta imorse för att hinna med och tvätta innan jag ska iväg på en dejt. Ska bli trevligt.

Oj, nu måste jag ner till tvätten och slänga in sista maskinen för att bli färdig. Ner till alla mysiga spindlar haha


På återseende!

avreaktion!

Nä tydligen inte, det är växthuseffekten. Denna värme tar kål på mig iallafall! Man kan inte sola när det är för varmt, det är  INTE skönt att sola då! Varför kan det inte bli normal luft här i sverige? För att vi människor har förstört vår fina luft med föroreningar o annat som inte är bra för vår levande natur m.m.

Ska man behöva jobb ännu en sommar då det är sådan ÄCKLIG värme som klibbar fast sig på kroppen, det är svårt att känna sig fräsch, det enda stället man kan vara på är i vattnet, hur många människor har tillgång till det hela sommaren? Ni människor är säkert överlyckliga att det blir en varm sommar men tänk lite längre, när det är så här kvavt får man inte tillräckligt värtska och syre.......hjärnan påverkas av värmen och den kvava luften....man blir okoncentrerad och lättirriterad. Jag tänker extra mycket på de som är ute i trafiken, det är lätt hänt att man tappar förståndet när man befinner sig i en bastu. Det är ganska logiskt. En bastu är till för avkopplning, du kan INTE koppla av när du kör bil!


Jag tycker lika illa om denna -icke-kunna-andas- värmen som vinterkaos.
Det får gärna vara varmt men ingen äcklig klibbig värme ,,,,som ger en huvudvärk.....en sådan tung luft usch....

Okej, nu har jag gnällt färdigt

Nä en sak till.......Jäkla skit.......den där människan vill jag bara bli av med! Det är något skumt, varför lyssnade jag inte på signalerna? Än är det inte försent.

Jaha, detta har blivit en gnällig dag...........får man skylla på PMS???????????


"Ni tjejer snackar om att föda barn , ni skulle verkligen veta hur det är när en kille är riktigt förkyld*atjooo*"

Bullshit! Ni killar.......vi tjejer blir också förkylda men vi har större smärttröskel.....vill ni veta hur det är med menssmärta och ¨känna sig lättirriterad ena stunden och sedan bara vilja gråta i nästa?äSCH........strunt samma..........hoppas ingen läser detta

svenska flaggans dag

Nationalfirande med sång och dans bjöds det på i slottparken idag. Det var väldigt roligt......Divrtimento(sångkören som jag är med i) framförde tre sånger varav en med en solist som är en lokalkändis från Landskrona. Allt gick bra och nu är körterminen slut och startar i höst igen och då med ny energi som vi ska använda oss till främträdanden som vi har framför oss.......vilket ska bli så otroligt skoj!!!!!

Annars har dagen varit bra, lunch på seglarpaviljongen med morföräldrar och föräldrar , mysigt med utsikten över vattnet och whenbåtarna. Därefter bar det iväg till slottsparken där firandet skulle börja och som höll på i några timmar. Man var ganska trött i benen efter att ha stått upp så länge.

Nu sitter jag här som vanligt. Var meningen att jag skulle på en träff imorgon men eftersom jag var för snabb med att avboka det så får jag stå mitt kast med. Aja det gör inget. Då får jag tid för mina hemsysslor istället. Sedan på lördag ska jag på bio vilket ska bli........mysigt? 


Ikväll ska jag se på mitt favoprogram......Grey's Anatomi och det är säsongsavslutning buhu....aja jag hade ändå inte haft tid att se det om det fortsatt i sommar för då jobbade man.


Tisdag den 5 Juni 2007

Usch, stackars mitt lilla huvud, har så ont oga av en lilla anledning.....en liten grej....den "trevliga veckan" som aldrig kommer vilket gör mig vansinnig för den får bara inte förstöra för mig nu när jag har lite uppdrag framför mig.

Imorgon är det nationaldagen i Sverige och jag ska ha sånguppträde med min kör Divertimento. Jag hoppas att skallevärken har försvunnit då.På torsdag ska jag på min andra "dejt" detta år. Då vill man också må bra och jag har provat kläder som en galning för jag vill vara snygg men ändå inte för "uppklädd".
På lördag ska jag på bio med en annan "dejt" haha många bollar i luften eller? Vadå?? Jag är singel, jag sårar ingen! Jag är ung och snygg, varför ska jag sitta hemma och gömma min vackra skönhet? Nope, nu ska jag leva!


Men jag vill inte ha skallevärk, yrsel eller illamående längre!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och för att inte tala om dessa tevliga hormoner som gör mig så sentimental,,,,,,usch nä.........låt mig slippa!


Kalle Anka spelar golf

125502-22

AAAaaaaahhhhh!!!!!!!!!!!! Hehe det skulle man kunna sätta till bilden. Faktum är att jag bara grimatiserade utan ljud, jag hade tråkigt en dag och då satt jag och lekte lite med mobilen genom att ta lite knäppa bilder. Det brukar jag göra i brist på annat.

Nu är jag hemma igen från malmö. Imorgon blir det städning.......eller jag får se hur jag mår. Idag mår jag inte så bra, har skallevärk och orkeslös i kroppen.

Vad skulle jag egentligen skriva om?

Jo jag vill be er läsare att göra en grej om ni vill ha lite kul.........det beror på vilken humor ni har....
Men jag hänvisar er till........www.youtube.com.........och sedan söker ni på kalle anka.......och då får ni fram kalle anka spelar golf bland annat. Klicka där så lovar jag att ni får er ett gott skratt hehe......ni som har samma sjuka humor som mig haha.......
En härlig lördag!


Var iväg och träffade min goa väninna igår och det var trevligt som vanligt! Haha vi är två nötter. Vi hade bestämt möte vid H&M på gustav och jag var lite sen pga att bussen inte håller schematiderna. Min väninna skickade ett sms om att hon gick på toa inne på H&M och där började missförståendet haha. Jag igenom H&M och kom in på hansa för jag trodde hon var på hansas toa men det visade sig att hon var på H&Ms toa men jag kunde inte memorera att de har en toa där. Det slutade med att vi stod med våra mobiler på vars ett ställe.......det går ju bara inte att gå vilse där när man dessutom kan stället men vi två nötter gör såklart det. Men vi fann varandra tillsut men det måste ha varit en rolig syn när vi stod där med en mobil i handen och pratade högt...."vaaa vart är du då? Vaaa jag är här....vaaa???....." hehe....Men det bjuder vi på. Vi har alltid kul och fnittrar ofta, det är så viktigt att skratta. Jag älskar att skratta! Jag säger som min kusin vitamin säger " Killen MÅSTE ha samma sjuka humor som våran släkt haha annars passra han inte in" :D Åh jag ser verkligen framemot att visa upp Divertimentos nyårkonsert för hela min släkt.....alla mina vänner är också välkommna, de MÅSTE bara komma annars missar de något stort, jag lovar er det!   Jag lääängtar så.....åh jag hoppas bara att jag kan fixa studierna samtidigt, för denna nyårskonserten/revyn tar upp all tid från ens privatliv, man får offra arbetdagar för detta jobb. Jag ska jag ska!!!!!!!


På nationaldagen, på ondsdag i slottsparken i landskorna håller vi konsert......och bjuder på tre sånger:

You raise me up (solist Cecilia Bonde)

Ut i vår hage

Sverige Sverige (en pampig sång som Jussi Björling ä känd för)

Detta ser jag framemot.

Till helgen blir det biobesök med en "kompis?"


Veckan efter börjar allvaret............det är mycket man ska hinna med på den veckan.....gå bredvid, bli deleread till medicinhantering. Mycket resande framförallt. Men det ska gå. Det blir en lärorik sommar, jag ser framemot att träffa dessa nya människor.


Idag är det söndag.............slappdag, vilodag.......får se vad som händer......blir nog en söndagspromenad.....


Ha en bra söndag!Håll dig inne på natten?!

Det är inget säkert samhälle längre......detta har pågått länge men blivit värre.....

Inatt inträffade tre olyckor varav en i varje stad i södra skåne......Lund , Malmö och tom lilla Höganäs, där jag bott en gång. Dessa olyckor inträffade på natten så det är nog bäst att hålla sig inne på natten. Glöm att du kan leva som du vill på alla tider utanför hemmet , då lever du farligt! Detta låter sjukt och det är sjukt! Varje gång jag åker bort till någon så måste jag vara säker att jag tar mig hem under säkra förhållanden. Folk får kalla mig räddhare och löjlig men jag är mer rädd om mig själv än vad andra ska tycka !
Visst kan detta hända på ljusa dagen med men större risk på natten..........men det kan finnas idoter som få för sig att kör på en folksamling på ljusa dagen med........det hände ju för inte så längesedan i centrala stockholm. Nu inträffade en liknande olycka (denna gång på natten) i lilla( ! ) Höganäs! Man går inte säker nånstans!

Visst ska man kunna få leva men till anpanssning för att undvika att råka ut för "otrevligheter"

Relationstankar

Jag är i malmö nu. Det känns bra, här är lugnt och tyst förutom att min bror ska starta dammsugaren nu,aja det är en tystlåten dammsugare.Mina föräldrar har investerat en ny för den andra fick man överrösta genom att skrika tillvarandra, inte så bra för hörseln.

Så jag sitter här nu framför datorn och knappar på tangentbordet, känner mig lite rastlös för jag har inget speciellt och göra och då sätter man sig vid datorn, suck. Ska väl alldeles strax ta en promenad till affären med min mamma.


Jag tänker inte göra mig till någon annan för att anpassa mig efter den andres behov. Jag har få vänner men de är också äkta som accepterar mig och mina brister och jag accepterar deras. Att hitta en partner som kan acceptera mig som den jag är kan dröja och jag hoppas att han finns därute nånstans.För det är mitt mål.....att hitta en livspartner att dela livets stunder med. Det är nog de flestas mål.
En sak är viktigt när man delar en relation tillsammans med en partner, det är viktigt att visa sitt rätta jag från början dvs att inte försöka göra sig till någon som passar den andre för i slutändan går det inte att hålla uppe det måttet och då spricker allt för att man ändrar sig för att man visat en annan sida från början. Även om allt är gulligt och rosa från början när man är förälskad så är det då man bara ser de fina sidorna hos den andre. Men om man hunnit lära känna varandra en tid först som två individer med sitt avslappnade rätta jag så är det lättare att lära känna varandra. Så var dig själv !

I en relation är man två......du är aldrig en relation, man är alltid två i en relation. Du kan aldrig jobba ensam för att  relationen ska funka.
Du träffar en partner, du är dig själv, det är upp till killen att avgöra om han accepterar. Men ändra aldrig på dig själv för att du ska passa hos någon.....för det finnas alltid någon som gillar dig som du är!

RSS 2.0