Lite glada nyheter

Hemma i malmö i helgen. Ska hjälpa brorsan att tömma kattens låda men jag får middag för det:)

Tänk vad mycket man kan inbilla sig! Och jag har verkligen nåt en gräns som har sagt sitt. För ett tag sedan kändes det bra men ändå rörigt och ville gärna ha svar men nu har jag fått ett svar som jag inte ville vara medveten om. Jag har antagligen förträngt sanningen och lagt över det till mitt undermedvetna. Helatiden påminde jag mig själv om sanningen men ändå lyckades jag förtränga det vilket förklarar den svåra känslan jag upplevt (igen). Men nu hoppas jag att jag rest mig för sista gången angående detta.
Livet har sina jobbiga stunder emellanåt, suck.

Nu till trevligare stunder: Var på kören igårkväll och jisses vad skoj vi hade. Skyller allt fnitter från körmedlemmarna på trötthet. Men det är skönt att bara få skratta så man får ont i magen nån gång, vi människor har behov av att skratta! Detta är en proffessionell kör som tar betalt för sina konserter men ibland kan även de proffessionella klanta sig hehe men roligt var det!
Jag börjar trivas mer o mer i kören.

Det verkar se ut som jag har och göra i sommar med jobb. De har äntligen hört av sig angående sommarjobb inom hemvården och jag ska ringa tillbaka på tisdag för att boka möte för intervju. Jag har en känsla av att detta kommer att gå vägen och jag brukar ha rätt när den sk starka intutionen arbetar.

Så det ser ut att ordna sig för mig på andra områden och det är egentligen vad jag ska lägga fokus och enrgi på just nu!

Praktiken börjar närma sig, snart ska man ut och möta behövande människor i vård och omsorg och det ska bli kul!

kläder för väder

Lika fint väder idag som alla andra dagar men de har sagt att det ska bli lite sämre i helgen, tackar för den! :P
Detta ombyte av väder gör det svårt att veta vad man ska ha på sig. Om det blir regn, vad gör man då? Nåja det ordnar sig säkert.

Skolan idag och läst om sjukdomar i urinorganen, intressant faktiskt!

Lunch efter skolan med en väninna, trevligt med socialt umgänge.

Åker till malmö i helgen för lite trevliga saker, bland annat träffa en väninna och gå på möte.

Men ikväll är det sjunga sjunga sjunga och sjunga!:DSo long!

måndag!

Vilka konstiga drömmar man har ibland speciellt när de påverkas av nojjor.


Imorse var jag tillbaka på maskinvikterna och det kändes så gott att äntligen få träna musklerna igen.
Största delen av dagen har jag suttit med skolböckerna. Först arbetade jag med neurotiska störningar och sedan nervsystemets sjukdomar. Det är intressant att läsa om kroppens funktion och dess sjukdomar. Psykiatri är svårt men intressant!

Känner nu att jag behöver ta en paus från pluggandet så då sätter jag mig här, i brist på annat:P Men jag håller på att laga mat.

Nu ska jag fortsätta med maten.......

RSS 2.0