artister

Yes! Ska på bio nästa helg med en Mr cute......ska bli mysigt och trevligt! Trivs i hans sällskap och hoppas få lära känna honom bättre. Han gör mig nyfiken.


I måndags (tror jag det var) köpte jag ett paket med glasssnickers och nu är de uppätna :P Igår köpte jag två chokladkakor, snacka om chokladmonster:P Men jag går ju ändå inte upp i vikt så varför bry sig? Det enda som påverkas är ju hyn men men jag ska prata med läkaren om medicinen och min viktminskning, jag vill inte vara för mager.Hoppas det fixar sig!


Ikväll är det kör.............och idag kommer Cecilia Bonde (solist till you raise me up) och övar med oss till nationaldagen. Hon är säkert jätte-duktig, såg på nätet när jag kollade upp henne att hon känner  Johan Östberg(som medverkat i fame factory) men han är ifrån Landskrona. Johan Östberg har varit gästartist för sommarchansen , kvällspostens talangtävling som ordnas varje sommar i pildamsparken. Har själv varit med och medverkat som en talangtävlare men där stannar vi*host*.

Johan ö......träffade jag en sommar på falsterbobaden och han kunde inte slita blicken ifrån mig........jag undrade vad det var han tittade på.......för så intressant ser jag väl ändå inte ut? Aja......han är speciell.........har en speciell personlighet som vi kunde ta del av i fame factory.
Nä, slut på reklam för Johan Östberg. (hoppas hans tjej eller vänner inte hittar till min blogg:P)


Solen skiner!


Rensat!


Såja, nu har jag rensat och det känns bra. Bort alla jobbiga känslor., den frukstansvärda berg och dalbanan som pågick under ett bra tag tills jag tillslut tog steget ut och vågade släppa taget. Detta steget borde jag tagit för länge sedan men bättre sent än aldrig, nu är det gjort. Tiden är bara ett minne blott. Det finns en för alla men det är beroende på NÄR man möts.


Den 12 börjar allvaret, då kommer in enrgi att gå åt. Jag är ledig från allting just nu vilket känns lite jobbigt, jag blir rastlös över att inte ha nåt att göra. Men undertiden får jag väl passa på att göra andra saker som kan komma nyttiga till hands.Imorgon ska jag göra en massa saker. Det är lustigt, antingen allt eller inget, så fungerar visst livet. Antingen så får man allt eller inget alls. Lika bra att börja vänja sig. Livet har börjat!


Nu ska jag äta lite lagad mat......pastaröra och pasta(inte ofta man nuförtiden tar sig tid o laga mat till sig själv)


Det var allt......

Rensa!


Vet ni vad jag vill göra nu? Jag vill rensa bort allt det förflutna för det existerar inte längre för mig! Det är skönt att lämna allt det gamla bakom sig för att lämna plats åt nya möjligheter!

funderingar

Usch, det känns verkligen inte som det åskat tillräckligt trots den långa tiden på småtimmarna då ett åskoväder drog över skåne. Jag vaknade till av en blixt och en til, en till och ännu en tills det blixtrade nonstop.Tur att man låg i sin säng och sov.

Vad är det med dessa killar som ringer och frågar om alla dessa erbjuanden för abonnemang och telefon osv...? Är jag så rolig när jag pratar med dem, alla verkar ha kul åt mina lustiga kommentarer, nåja det är väl bra att man kan bjuda dem på lite skratt. Ett gott skratt förlänger livet.


Det är fortfarande väldigt varmt och kvavt trots åskan som sagt. Det var så varmt att det inte gick och ligga och sola för länge så det blev bara en halvtimme för mig men det räcker nu på våren då solen är mycket skarp för den europeiska huden. Hoppas på mindre värme imorgon, känenr mig så blev att jag bara måste ha färg för det lär inte bli tid att sola i sommar då man ska jobba häcken av sig.

Jag håller på att läsa om medicinhantering till degeringen och det är så mycket att läsa, så svårt att få det att fastna. Jag har extra svårt med läsning, jag lär mig bäst när jag får se hur i praktiken.....än att läsa och försöka förstå utan att man sett hur det kan vara. Jag försöker iallafall!

Jag är tacksam för jobbet och kören! Två saker som jag lever för just nu!


Läsa

Suck, vad gör jag här??? Jag borde sätta mig ner och läsa på om delegering för medicinhantering men istället sitter jag här och väntar på................Men jag borde läsa.....åh LÄSA vad det låter tradigt......speciellt när innehållet är en massa fakta som man ska plugga in...blä ogillar det. Usch vad tråkig jag är idag.Kankse lite bitter för att jag inte fått prata med nån speciell idag suck. Men är det bara jag som ska höra av mig? Nope........"dumpa honom om han inte vill ha dig"......heter det ju.

Nä nu får jag återgå till det viktiga men dock så tråkigt...........suck

jobba jobba jobba..........

Tro det eller ej men jag sitter faktiskt här och väntar på en Mr för att få en chans att prata innan vi ska träffas imorgon. Känner mig lite nervös inför mötet men så är det alltid för mig med nya möten. Det ska bli kul att ses, hoppas det går bra. Hrm...det hade känts lite bättre om vi hade pratat lite ikväll som sagt men det är inte alltid det blir som man vill.Meningen med livet har andra planer. Det är bara att leva i det och ta det som det kommer så får man svaret tillsut, men den som väntar på nåt........väntar aldrig för länge.
Jag har inga känslor.........jag är bara nyfiken på honom.......vi verkar påminna om varandra men som det ser ut nu så ligger vi på olika........Han är inte så erfaren.....och ändå är han äldre än mig. Men......mitt första förhållande var med en kille som var yngre än mig men kändes som han var äldre än mig pga sina större erfarenheter. Först nu kan jag verkligen förstå hur han upplevde mig..........Är det meningen att jag nu ska uppleva samma för att förstå alla vinklar av hur ett förhållande kan vara.....men framförallt vart man själv står på relations-planet. För första gången i mitt liv behöver inte killen ta hand om mig och ge mig en trygghet som jag saknar hos mig själv för det har jag själv. Jag vill vara trygg med mig själv innan jag inleder nåt. Och om jag ska satsa på nåt så ska det kännas seriöst.........annars kan det vara. Jag är inte en människa som leker med andra människor för att lära känna mig själv och veta vad som passar för mig.  Jag har respekt för mig själv.
Men åh jag vill prata med honom så jag vet hur det blir imorgon.......jag kanske blir tvungen att vänta en stund till.......eller så får det bli som det blir.


Min sommar 2007: jobba ,jobba,jobba,jobba osv osv.......Jag vet hur tufft det kommer att bli för mig pga mina problematik....Att smälta in i reglerna och arbetsuppgifterna....komma ihåg vägen.......komma ihåg vårdtagarna men det ska samtidigt bli kul........roligt att få finnas för de gamla som behöver.
Jag ser framemot denna lärorika sommaren som jag har framför mig.

Nu är klockan snart åtta............han lär nog inte dyka upp..........suck


Jag ska försöka se till att hinna få tid till att besöka malmö så mycket jag kan innan jobbet sätter igång för sedan så lär jag vara upptagen under hela tiden jag jobbar.........och det är då jag kommer att vara tacksam för singellivet och eget boende!:)


Imorgon väntas iaf: städning, tvättning(om det är ledigt) och sedan ska jag på "dejt":)


Nä nu får jag käka lite kvällsmat!

Ha en bra fredag!

Sommarjapp!

Idag fick jag sommarjobb! Så nu lär jag inte ha sysselsättningsbrist i sommar! Skönt att ekonomin får balans igen.

Men jag lär vara tröttast efter den första tiden då det gäller att smälta in alla nya intryck i jobbet. Man ska ju vara flxibel och det inte min starkaste sida men det SKA gå!


Kör ikväll tjoho..............Orkar inte skriva mer.......full rulle på msn idag hihihi

Give the world a smile today

Hallå.....

Jag känner mig irriterad och trött pga olika anledningar som rörighet i mitt liv just nu.
Jag är förbannad på CSN, de har jag tröttnat på för längesedan men jag behöver ju pengar för att klara av att försörja mig själv. Hu, längtar tills man har ett jobb med fast inkomst så att man kan börja betala av sina skulder.

Shit vilken j***a pratkvarn,förstår inte hur man kan anställa någon som pratar mer och arbetar mindre. Hon höll ju på att gå mig på nerverna med sina jäkla frågor om allt annat som inte handlade om själva uppgiften.Hennes mobil ringer när jag och hon hjälper en vårdtagare med liften, vad gör hon? Jo hon svarar såklart medan den stackars vårdtagaren får hänga kvar i liften, grrrrrrr ....tala om vad man får behärska sig i sådana situationer men jag klarar det av någon märklig anledning...(?)

Idag var det min sista dag, snyft. Jag kommer att sakna dem, allihopa. Jagfick en "avskedspresent" av min gulliga handledare, så snällt. Jag gav dem en present i form av en blomma som de blev väldigt glada över, fast egentligen så var det riktat åt min handledare för mitt ansvar har ju legat hos henne.

Ja just det, nu kämpar jag!

Imorgon gäller det...........hoppas hoppas*

Ikväll......samtal med J.......och sedan vill jag så gärna se mitt favoprogram idag Grey's Anatomy (ego ego).Upp och hoppa din lilla loppa!!!!!!!

Solig dag med fotografering

Det är så härligt med sol och sommarvärme, det är precis sådant väder som det varit idag.

Min väninna hämtade upp mig i eftermiddags och så bar det iväg till Bo01 i det härliga vädret. På bo01 blev det lite fotografering på denna spännande plats. Det är så vackert med havet som omger de stora stenarna, bryggorna och asfalten. Då kunde man inte låta bli att fotografera;) Det blev några fina bilder tagna med min mobil som jag lagt upp i min bilddagbok. Jag har funnit ett intresse i fotografering, tycker det är skitkul. Än så länge får det bli med min mobil, men den tar helt okeybilder. Men jag ska spara till en digitalkamera tiden framöver.

Tack J för en härlig dag tillsammans med dig som alltid!:)

Tacksam för att jag har mina vänner. De må vara få men de är äkta! Hellre få och riktiga än flera ytliga!

Usch.......denna vecka händer myket på samma gång. På fredag kommer pengarna samtidigt är det slokavslutning och räkningarna ska betalas.På lördag ska jag träffa den nya kontakten. På torsdag ska jag åter få träffa de härliga körvännerna och sjunga tillsammans. Vi ska nog öva inför kommande konserten den 6 Juni.
På torsdag ska jag också på möte med kontakten om sommarjobb. Så det känns lite.....osäkert just nu med saker och ting. Jag har knappt någon kontakt med mina klasskamrater längre, aja det ordnar sig. Jag hittar nya kontakter.

Nu är klockan mycket och jag borde ta och slagga.............hjälp får nog handla imorgon, tror att mina kläder har kommit från ellos......och sedan får jag ta och köpa nån tackpresent till min handledare. Uh, får nog skriva ner allting på ett papper för att inte missa nåt.

Jag är nöjd med dagen. Godnatt

Lite slutord för dagen

Usch, känner att jag suttit för mycket vid datorn idag plus att jag inte sovit tillräckligt inatt. Ska aldelles strax gå till sömns men först ska jag skriva av mig lite i bloggen. Har glömt min bok som jag brukar skriva i innan jag lägger mig. Så det får bli på nätet denna gång  men jag får se upp så jag inte lägger ut för mycket av mitt inre här eftersom detta är till för allmänheten. Jag kan ju skriva precis vad jag känner inom mig i min riktiga bok.

Idag har det varit en riktigt slappdag, tog det en massa lugnt idag vilket behövdes efter en lång natt igår men kul hade jag. Imorgon åker jag hem til Landskrona igen men först ska jag besöka min väninna en stund.Susta veckan på praktiken nästa vecka, oj känns kontsigt och jag MÅSTE köpa någonting som tack för denna lärarika tiden. men jag lär kanske träffa dem igen vilket jag hoppas innerligt på att göra för detta var det bästa inom arbetsmarknaden som jag varit med om. Tack till er alla underbara på v 2 solbacken!

I veckan ska jag trägga den sk kontaktpersonen för sommarjobb i helsingborg, då får jag antagligen mitt svar. I helgen ska jag träffa en ny kontakt vilket jag tar det som det kommer, men det känns spännande iallafall. Denna gången har jag mer i mitt bagage av erfarenhet så jag bemöter detta på annat sätt.

Det handlar inte om att möta en kille/tjej som har alla egenskaper som man helst ser hos partnern utan det handlar om att komma överens, handlar om att hitta en partner som man kan sammarbeta med, som kan möta dig på alla plan! Det kvittar om man träffar en tjej/kille som har allt man attraheras av om inte denna tjej/kille kan möta/hantera dig som den person du är!
Man kan aldrig ändra sig, man är som man är däremot kan man jobba på minde eller bra sidor.....förstärka eller förminska.....men aldrig bli någon annan utan man är den man är, kom ihåg det. Det finns alltid någon för någon! Så många människor som vi är på jorden är det mycket sannolikt att där ska finnas en som är din själsfrände och matchar dig på alla plan!


Bra: samtal med kompisar, samtal med familj, planerade inför veckan.....kämpar med min styrka!

Tacksam: min familj, vänner, mig själv, solen, våren,musiken,sången, min inre styrka, hälsan

Hjälp mig: att göra det bästa av morgondagen!


Godnatt och sov gott!

Helt otroligt!

Ojoj.........jag lärde mig mycket av kvällen igår. Hur kan en människa veta så mycket om någon bara genom att läsa av? Han träffade spiken direkt!


Var på födelsedags/utflyttningsfest igår hos min väninna och hennes sambo. Det var en trevlig fest och trevligt folk som alltid.
Presenten blev bra, tack och lov. Det är svårt att veta vad man ska ge men det löste sig. Det var ju ytflyttningsfest på samma gång som födelsedagsfest eftersom de flyttar snart till större lägenhet, ska bli så spännande att se sedan.

Jag hamnade på balkongen med två av värdparets närmsta vänner, vi snackade en hel del. Det var lite trögt i början med socialkontakt men det släppte efter några timmar, då man blivit varm i kläderna UTAN något hjälpmedel(dvs sprit)

Senare emot kvällen när folk började tacka för sig och ge sig av, vissa skulle fortsätta festandet på nattklubbar och andra skulle hem till sängen och sussa) fick jag chans att prata med denna person som har en känsla av att kunna läsa av människor han träffar. Han har läst av mig och allt stämmer och han har aldrig haft med avläsningen. Vi pratade om mig och människor jag träffat som han också träffat........han träffade spiken direkt om det han berättade. Och jag kan säga att jag fick egentligen samma känsla om denna person vi pratade om när jag för första gången fick kontakt. Nu har jag lärt mig att lita på min intution.
Men det kändes bra att prata med denna person igår.....det gav mig aha-upplevelser. Jag är tacksam för informationen jag fick och vägledningarna. Jag är tacksam för den intressanta och hjälpsamma disskussion på kvällen tillsammans med de personer som var kvar på festen. 
En person sa en gång, lita på hjärnan, inte bara dina känslor.Det stämmer ju! Lyssnar man för mycket på sina känslor blir det bara blaha av allting.....känslorna styrs av handlingen......eller tvärtom. Och hjärnan är ju ditt medvetna......har du ingen kontakt med ditt medvetna blir det svårt att få kontakt med dig själv och då blir du vilse.
Jag är tacksam för alla råd jag fick av er människor som var kvar igårkväll innan jag gick hem.

Tack till min väninna som ordnade en trevlig kväll!

 Jag och min väninna ( vi kommer åldras tillsammans, friends forever!)


Stadsrunda i city

125502-36Underbart väder idag med strålande solsken. Har varit en runda på stan med min väninna J idag. Det blev lite besök i olika butiker. Vi lunchade i bestående av kebab på ett ställe på lilla torg, har blivit vårt stamställe vid det här laget, hehe. Dagen bestod av lite flams och trams och mycket prat, det blir alltid mycket snack och OFTA psykologiskt snack om livet och kärleken och allt annat. Jag känner att hon har blivit en nära vän till mig. Vi träffades genom våra mammor som är med i facket båda två. Nu på senaste tiden har vi kommit varandra närmare. Det är skitkul att vi fått en sådan bra kontakt!
Rundan på stan avslutades med en glass på Mc'Donald's och sedan promenerade vi till bussen.
Tack för en trevlig dagsom alltid!:)

Känner mig väldigt trött just nu, kan bero på alla intryck man fick i stan. Det är så svårt att förklara min situation för den är så svår att beskriva. Men jag föredrar en stressig situation med NÅGRA FÅ vårdtagare som behöver hjälp än en mellanstor stad som malmö och en massa folkmassor. Intrycken är värre än.......det handlar om vad sinnena tar emot, mina sinnen är extra starka....synen,hörseln blir ännu tydligare än hos andra människor utan ADHD-problematik. Men det är tur att man omger sig av människor som kanske inte kan förstå men som ändå försöker......de har tålamod med mig, sådana människor är riktiga vänner, som accepterar en som den man är. Tack till dem!
uppdatering.....

För er som läste mitt senaste inlägg med lite flumtext undrade säkert om jag var ok, hehe. Men det är ingen fara. För er som känner mig vet att jag kan flippa ut och visst har jag legat lågt ett bra tag och nu är det dags för att bli den goa, spralliga och glada Cecilia som jag egentligen är! Jag börjar till helgen, ska släppa loss på lördag hihi!


Hu, har suttit här vid datorn sedan jag kom hem från jobbet och beställt nya varor på ellos.Fick de varor som jag beställde för nån vecka sedan men var ej nöjd med plaggen så jag skickar tillbaka dem men vill inte å helt tomhänt så jag beställer nya.Förhoppningsvis sitter de plaggen bättre!
Det är synd för de plaggen som jag är tvungen att skcika tillbaka, hade annars tänkt använda tunikan som var en av de beställda varorna. Men jag hittade andra alternativ så det ordnar sig!

Nu ska jag berätta om söndag!

Vaknade på morgonen och kände olust och nedstämdhet,försökte hitta en förklaring till det men lyckades inte. Jag tog mig upp, käkade frukost, gjorde iordning i lägenheten. Planerade lite saker för dagen som skulle passa in med konserten på kvällen(Det var andra vårkonserten tillsammans med körerna Divertimento,Backa o Svedalakören).Jag var inte alls på humör för att träffa folk och sjunga (mycket anledning till att det inte gick så bra sist) och kände bara apati. Hade helst velat stanna hemma, kände också att jag inte riktigt kommit in i gänget(kören). Jag kände så motigt att jag blev ledsen, kände press från familj och släkt för jag visste hur mycket de sett framemot denna konserten.Jag sa t o m att jag hellre hade jobbat än stått och sjungit. Jag hade ingen lust att snygga till mig, ville inte sminka mig men tydligen fanns någon vilja, något drog mig dit till kören iallafall. Jag visste nog innerst inne hur bra det skulle kännas sedan men jag var inte i kontakt med den positiva känslan.
Jag kände mig arg pga att jag bestämt med en körmedlem att vi skulle cykla tillsammans dit för att jag skulle hitta. Men det hade hon tydligen glömt(glömmer ofta) och jag blev irriterad och kände mig arg eftersom jag var orolig för att jag inte skulle hitta men samtidigt visste jag innerst inne att jag skulle hitta.Jag har blivit smartare på senaste tiden hehe. Men när jag träffade henne på plats så förlät jag henne och sedan var det dags att sjunga upp. Under uppsjungningen vände allt, jag kände mig motiverad till att sjunga och tänkte ge en allt på denna  konserten! Dessutom börjar det kännas bättre i kören med medlemmarna, jag börjar känna mig som en i gänget, underbar känsla! I höst väntas en övernattningshlg, sk studeringshelg där vi umgås med varandra och lär känna varandra bättre och denna helgen blir grunden för vårt upplägg av kommande nyårskonsert!:D

Efter konserten träffade jag en gammal klasskamrat från gymnasiet(jag undrade vad hon gjorde där men kom ganska snabbt på att backakören är från kirseberg i malmö och där bodde min fd klasskamrat så det förklarade saken,hon hade nämligen sin mamma i kören) vilket var jättekul! Hade glömt hur hon var i gymnasiet och upplevde henne lite typ....påverkad......men hon var nog så i gymnasiet, det är bara jag som glömt, det är ju ett antal årsedan nu:) Men kul var det, hade hoppats att kunna ta upp kontakten med henne men får se om vi stöter på varandra igen.
Nu längtar jag tills jag får sjunga tillsammans med kören igen!


Hu, jobbet ja........jag trivs på jobbet men jag kan tillägga att det känns osäkert med min framtida planering. Först och främst ska jag försöka göra allt för att få ett sommarjobb. Ska prata med personen som har hand om sommarvikarier i hgb imorgon. Imorgon blir det en heldagsutflykt med de boende till borstahusen vilket ska bli väldigt trevligt! Skönt för dem att komma ut och se vad som händer i världen. Vissa boende ska inte följa med pga vissa anledningar, sorgliga anledningar men vad ska man göra när vissa anhöriga förbjuder att ha roligt! Blir så upprörd! Jo minsann, nu får man verkligen se vad som händer om man inte vågar leva livet, då slutar man som bitter och vresig när man närmar sig ålderdromen.
Ja just det, idag fick jag uppleva något speciellt som jag aldrig någonsin upplevt, detta kan låta konstigt för vissa men jag har aldrig sett en död människa.(har väl haft turen(?) att inte behövt det) Idag var det första gången jag fick se en bortgången människa. En boende lämnade oss idag och efter ett par timmar fick jag frågan om jag ville ta möjligheten att få se en bortgången människa. Och det ville jag, vi har ju pratat om det i skolan och jag lär få uppleva detta så småningom ändå. Känslan jag fick av synen.........var annorlunda........det vilade en frid......hela rummet kändes fridfullt, klockan tickade inte, kroppen som låg i sängen......var bara ett skal, själen var någon annanstans. Kroppen såg ut som en vaxdocka. Vackert och fridfullt men lite sorgligt när de lämnar.


Jag är så tacksam att jag får vara med om denna möjlighet, och lära mig mer om människan och livet genom detta yrket. Detta är mitt kall, underbar och skön känsla att äntligen veta vart man hör hemma.
" Ta vara på varje ögonblick, var tacksam till livet, du har bara ett liv på jorden"

125502-3

125502-3

Jag vet att klockan är mycket men jag kände bara mig tvungen eller jag ville skriva av mig lite i min blogg innan jag säger hej till sängen.

Ville skriva om kvällen men jag gör det imorgon, nu fastnade jag på msn hehe.

Jag hade skiiitkul ikväll!!!!!! Naj jag skulle berätta mer......jag hinner inte nu......har fastnat......fastnat...fastnat på msn tjooohoooo hahahaha

Vem vann igår?

Orkade inte sitta uppe och se klart hela röstningen så jag stängde av tvn och gick och la mig. Men nu undrar jag vem som vann, har nog förstått på alla bloggars rubrik att eller msn rubrikerna att det inte var Sverige som vann. Om Sverige är tvungna att kvala nästa år så kommer vi inte med och då är det ingen ide att titta på eurovision song contest längre, och inte ens melodifestivalen.Och om vi europeerna åker ur tävlingen så kan man inte kalla det för eurovision song contest längre.Så, nästa år ska jag se en bra film istället eller jag kanske rent av gör nåt annat......Jag kanske befinner mig i ett annat land? Jag kanske har mött mannen i mitt liv? Mycket kan hända på ett år.......får väl se vad framtiden har utstakad för mig ( jag byter ämne ganska snabbt, hehe)

Ikväll gäller det!  -Divertimento, ska vi sätta "country garden" denna gång? -Klart vi ska!!!! Nu när vi dessutom har våra nära och kära i publiken så kan det bara gå bra! ;) Men ujujuj vad nervös jag är..........sångerna sitter inte som de ska.............är det försent att tro på under kan ske?..............okey, break your legs!!!

*tar ett djupt andetag*


Lördagsmys med me and myself


Ikväll gäller det, då ska vi sitta bänkade framför tv.n och heja på bästa bidraget dvs The Ark med " worried kind" (eller hur det stavas).

Man hade dock gärna haft lite sällskap i röstningen, får väl skaffa mig ett husdjur. Funderar ganska mycket på att skaffa en liten kisekatt när jag flyttat till nåt större. En väninna till mig berättade att hon fått tag på en trea som hon och sambon ska flytta in i snart. Glad för hennes skull är jag! Samtidigt är jag nyfiken, tycker det är kul med inredning och sådant.Min väninna brukar vara duktig på inredning, så jag ser frammot att se lägenheten. Men när ska jag visa min lya? Jag har snart bott här i ett år......och ingen av mina väninnor har sett lägenhet. Jag kanske hinner flytta härifrån innan jag visar denna för fler.

Idag har jag varit duktig och städat och gjort det fint och snyggt i hemmet. Sedan handlade jag lite trevliga saker på Ö&B som blev en gymrunda med cykeln. När jag kom fram till kassan och skulle dra mitt kort så hade jag inga pengar på beloppet. Fick cykla hem och in på nätet och föra över pengar från mina andra konton och sedan cyklade jag tillbaka men framme vid kassan hade hon redan "spärrat" så jag inte kunde betala med kortet. Så jag fick cykla iväg till Hemköp som låg en bit längre bort, hämta ut pengar och tillbaka igen till Ö&B men vid denna tiden hade där hunnit samlas sig en massa folk så köerna var mil långa(kanske överdrivet). Men allt ordnade sig. Jag fick betalat mina varor och sedan cyklade jag hem och ställde cykeln för jag bestämde mig för att inte cykla mer idag. Jag hoppas att den lilla butiken på hörnan har varorna som jag behöver till ikväll.


Jag fick iallafall motion och frisk luft.

Grattis! Du ser 8 år yngre ut

För oss som ofta får höra att vi ser yngre ut än vi är  kan uppleva det jobbigt i den unga åldern då man vill se äldre ut. Men sedan om sisådär 10 år så kan vi vara tacksam för att vi ser yngre ut för när vi börjar närma oss åldern så vill vi alla se unga ut. Så, när jag är 35, ser jag fortfarande ut som en fräsch och snygg 25-åring, haha:P


Vilken dag på jobbet, så mycket man skrattade idag. Det var längesedan jag skrattade så mycket att tårarna rann och man knappt fick luft. Det är bevisat  om man skrattar mer känns allt mer positivt. Så kändes idag,tack vare att vi skrattade så mycket idag så kände man sig positiv. Man skrattar tillsammans med arbetskollegor och vårdtagare, så härligt!

Åh min stora dröm just nu vore att hamna på en bra arbetsplats med underbara arbetskamrater som man har kul med, som nu......Tack, ni är underbara!!!!!!
" Ha inga förväntningar för det blir aldrig som man väntat sig"

" När du minst anar det så sker det "


Den dära ping pong-låten har satt sig på repeat i min hjärna.......*It's only feels like lov.....osv*


Have a good friday!!!!


en regnig ledig dag

Regnet bara öser ner idag. Har inte gjort så mycket vettigt idag förutom lyssnat en del på musik och beställt lite mer kläder från ellos. Jag blev helt av mig i en mönstrad halternecklinne men till min STORA besvikelse så hade någon annan hunnit före*suck* Jag får nöja mig med en tvådelad bikini i samma mönster. Jag valde ett annat linne iofs som kom som god tvåa.

125502-27125502-26125502-28Detta linnet ville jag ha och jag var tydligen inte ensam om det.

Min första jobbdag som undersköterska


Jag kom till jobbet kvart i sju, några minuter i sju när jag sätter på larmtelefonerna så börjar det pipa direkt , hemskt vad morgonpigga vi var idag då, hehe.
C började också sju och suckade åt att känna av stress direkt från vissa vårdtagare.Själv upplevde jag inte det så jobbigt, kanske för att jag precis börjat med detta och känner av ett stort intresse!:)
Men jag tyckte att det gick bra. Det blev bara lite missförstånd med tjejen som jag ersatte , hennes tant skulle duscha idag men det blev inte av.Men jag tar hand om det på fredag, så det ordnar sig.
Sedan fick jag besked idag om förfrågan till att jobba i nästa vecka och det kunde jag givetvis så nu ska jag jobba i två dagar i nästa vecka. Jag är såå glad över att de gillar mig!:D Min dröm vore att få en plats på denna våning, för människorna på den våningen jag jobbar är helt underbara! Och jag har börjat lära känna de fina vårdtagarna också, finns ju en del som kan vara lite vresiga med sina humör, men jag fixar det! Jag blir lite överraskad över mitt sätt att bemöta stress i vården med dessa människor, jag klarar det galant. Hade de som känner mig sett mig så hade de inte trott sina ögon för jag kan vara tvärtemot i privatlivet men jobbar för det och man blir ju äldre och utvecklas OM man vill.

Hela dagen har gått bra, jag gick hem vid fyra och nu sitter jag här och nyduschad.

Blev så sugen på något sött som choklad igår och ställde mig och gjorde en kladdkaka och visspade grädde. Tåg lite av kakan idag efter jobbet. Får nog ha lite ikväll med till my favorite serie just nu, "Grey's Anatomy".* Tiden är förbi, nu är  det historia *bolly*

Kul!

Glada nyheter för min egen skull!

Imorgon,onsdag och fredag räknas jag som personal på äldrboendet där jag har min praktik. Min handledare och en annan arbetskollega ska åka iväg och de behövde ersättare så då tänkte de på mig, chefen också, så snällt av dem, så glad man blir av att känna att man är behövd!:)
Så imorgon är jag ingen fjuttig elev utan då tillhör jag personalen och få ansvaret om vårdtagarna, ska bli spännande. Detta är ju stort för mig.

Eftersom jag nu får lön dessa två dagar som jag jobbar så vill jag unna mig nåt eget. Jag har beställt lite fina sommarkläder på ellos för fräscha upp sig lite. Har fastnat för den gula färgen, den är så snygg speciellt den ljusgula till solbränna. Jag har avancerat lite med färgvalen, et är första gången jag köper nåt i stark rosa men det ser jag som en utmaning hehe, fånigt kanske.


Detta är min egen blogg och jag får skriva som jag vill för här finns inga obehöriga som läser ändå. Jag är så trött på dessa förfrågningar om nycklen till mitt fooalbum på e-kontakt. Jag har slutat svara dem nu. Finns det inget intressantare hos mig än bara utseendet? Nope, jag lär inte träffa mr right på nätet. Och det verkar kännas svårare att få kontakt med någon som klickar än det var för några årsedan. Kanske beror på att min tid inte är inne. Nu börjar detta bli tjatigt. Ska sluta tänka på det. Ska lägga ner min energi på framtida val av yrket.


stolt!

Så stolt över mig själv idag! Jag fixade att byta kateterpåsen utan att söla.. Så duktig jag är!:D hehe
Idag kom min lärare på besök och vi tilslammans med min handledare disskuterade hur det gått för mig på praktiken. Jag kan sakna skolan lite emellanåt med vissa teoriämnen. Idag kom jag fram till vad jag vill jobba med inom vården, jag vill jobba inom äldrevården och hjälpa de gamla. Det känns som jag passar bra för det. Känns skönt att äntligen veta också.

Annars......hoppas jag få sola lite om solen tittar fram imorgon. Är ledig två dagar i rad och ska passa på att sola då.

Ibland kan jag undra när min själsfrände dyker upp men jag är ganska säger på att jag inte finner honom på nätet, min starka intution säger det iaf och den är väldigt stark och brukar ha rätt för sig.

Jag känner inget starkt behov av en pojkvän som jag kunde känna för några årsedan vilket är skönt men det är nog också en trygghet hos mig själv som växt fram och jag är stolt över mig själv att jag låter mig vänta tills tiden är inne.

Härom dagen tog jag fram ett gammalt program från musikalen "Sweet Charity" som jag medverkade i under gymnasietiden. Där fanns en kille som medverkade i samma musikal.När jag såg killens namn förstod jag att det var samma kille som var gästartist på Divertimentos nyårsrevy 2007. Jag upplevde honom nördig och fjantig i musikalen men att han hade en sådan grym röst som han visade på videon trodde jag aldrig. Killen har mognat sedan gymnasietiden med, hehe konstigt, det var ett antal årsedan hehe. Men det var en kul grej att upptäcka!

Denna helgen är jag ledig men på söndag är det dags för en konsert till men nästa helg blir det fest hemma hos M, längtar!:D


Konsert

Pust, är så trött efter att sjungit nonstop sedan 15.00 idag.

Vi hade övning från 15.00 till 16.45 sedan  hade vi lite paus till 18.00 då konserten skulle börja. Vi sjöng sammanlagt 21  låtar under konserten så nu är man trött.
Konserten gick bra men det kunde gått bättre på en svå låt som min kör sjung men vi sätter den nästa gång.

Imorgon är det praktik och jag ska göra mitt bästa som vanligt. Tänkte prata med chefen imorgon angående sommarjobb, och ringa ett samtal om sommarjobb på ett annat ställe i helsingborg. Sedan står lite andra saker på schemat.


Men nu ska jag inte sitta här mer.......

Usch!

Slog ihjäl ännu en spindel i förmiddags, min lägenhet vimlar av spindalar. Jag har ju ett annat val än att ta dö på dem. Jag kan ju ta ett glas och sätta över spindeln och sedan tar jag ett papper o håller för glaset så inte spindeln trillar ut och sedan går jag ner i trädgåren och släpper ut den? Men jag är för feg, isch borde komma över min spindelfobi istället.

Nu till något annat som också är usch, som är värre för det handlar om dejting. Jag vet inget, jag kan inte säga till en människa att jag är intresserad av honom när jag bara växlat lite ord i mejl:S Jag vill inte såra , så jobbigt att vissa killar måste blir så förälskad av mig. Nä tagga ner hörre ni!  Det krävs mycket för ett förhållande, jag tror på vänskap och att lära känna varandra och ta det för vad det är. Men nu har jag nog gjort killen förvirrad. Usvch....tur jag ska prata med J idag, hon brukar förstå mig:)
Jag vet bara vad jag vill, jag letar inte efter en kille som kan bli min pojkvän utan det sker när det sker och jag är inte intresserad av ett krävande förhållande igen.

Suck...........

Nu behöver jag skriva av mig i glädje istället: Tjoho vad skoj det ska bli med vårkonserterna, finns en låt som jag inte lärt mig än men den verkar lätt att lära sig så det kommer med.
Har precis strukit min skjorta inför konserten och provat mina svara finbyxor som jag köpte för två årsedan(hade lite mer kilo då) men som inte sitter alltför dumt på mig. Skönt!

Nu ska jag ta och fixa lite käk...........och öva lite på sångerna indför konserten......laalalal laaaaaa

Valborg och 1 Maj

woine woine woine , är det söndag idag? Nä det är ju tisdag men det känns mer som en söndag. Kanske beror på att man jobbade hela helgen och var ledig på valborg och 1 Maj. Men det betyder att veckan blir kort=)

Det var lika härligt att träffa J igen, vi fjantar och fnittrar som vanligt och folk tror nog att vi fått i sig lite starkt, hehe. Med tanke på vad folk stank sprit i måndags! Mitt på blanka dagen hade de ölburken i handen. Man kände på sig att det skulle bli en orolig valborgsmässoafton men tack o lov slapp man få reda på det. Men tidiningarna/medierna triggar upp allt också.

Idag träffade jag M på förmiddagen , tog en fika och hon visade fotona ifrån thailand och lite annat inköp från landet(hon och sambon har varit 3 veckor i thailand). Men det var lika trevligt som alltid. Vi har känt varandra länge, nästan sedan barnsben och jag har en känsla av att vår kontakt aldrig kommer att rinna ut i sanden. Vi vet precis vart vi har varandra och även om vi är olika så håller vår vänskap vilket är kul=)
Längtar tills den 19 Maj, ska bli skitkul!:D


Isch, imorgon blir det en del måsten som ska göras. Lite krångel på ekonomiska planet och lite jobbggrejer. Men det ordnar jag imorgon!


Nu ska jag skriva ner.......de viktiga uppgifterna!


RSS 2.0