Micki och Molle

Jag har länge funderat på att skaffa katt men sedan kom "allergin" i vägen men jag är ganska säker på att jag inte har allergi mot katt. Jag har bestämt mig för att skaffa katt, katter. Imorgon ska jag hämta Micki och Molle och går allt bra så följer dem med mig hem imorgon. Ska bli så underbart att äntligen få ta hand om kisar.
Så, jag längtar till imorgon.

Klassfesten...

Vågar man skriva om klassfesten, hur många känner egentligen till min blogg som känner till klassfesten.

Jag känner mig bara tvungen att skriva om den här och nu, rakt upp och ner.

Jag var på klassfest förra lördagen och hade mitt livs härligaste kväll! Jag är otroligt glad att jag gick dit trots den enorma nervösitet som härjade inom mig. Jag har nog aldrig varit SÅ nervös i hela mitt liv som jag var i lördags. Jag anlände tidigt till festen för att undvika komma bland de sista.Till min stora förvånng var jag 2:a person som tillhörde festen.Vi var två personer, jag och en kille som jag aldrig träffat. Vi började prata och sedan dök en kille till upp och de verkade känna varandra, i samma ögonblick fick jag syn på två tjejer från min klass och gick fram till dom,först kände de inte igen mig men när jag sagt mitt namn så förstod de vem jag var. Efter en bra stund med samtal om våra klasskompisar, vem som hade barn, var gift osv började resten av klasskompisarna att dyka upp....Känslan jag hade när jag fick syn på dem är svår att beskriva men det var en positiv känsla. Det var ´jätteskoj att träffa dem igen. Efter hälsningarna började folk mingla runt lite för att sedan sätta sig vid sina respektive "klassbord". Vissa personer förändras aldrig, personer som alltid märktes under skoltiden. Men det gjorde inte mig så mycket, jag var så glad över att det kändes bra att träffa dom. Det var en annan tid.....det var samma personer men en annan tid. Man förändras ju....(förhoppningsvis).
Kvällen bestod av en massa prat om gamla minnen, skratt och dans! Men också...osäkerhet,passion....dumma känslor.

Jag ville inte åka hem....Festen började klockan sju och slutade 03.00. Jag gick halv ett....men hade gärna stannat längre OM inte musiken varit så förbannat högt. Det bästa av allt var....att jag upptäckte hur mycket gemensamt jag egentligen hade med dessa OCH att jag tog tjuren vid hornen. Nu känner jag mig så mycket starkare. Jag bevisade hur stark jag är och det är jag banne mig stolt över!

nervös nervös......nåt mer?

Kan man vara så nervös att man blir sjuk av det?

Usch usch.....jag är NERVÖS....jätte-mycket. Har suttit framför teven hela dagen, sedan jag kom till mina föräldrar. Jag är så nervös att jag inte kan tänka klart. Har suttit och tittat på gamla videoinspelningar med minnen från grundskolan, klassen från grundskolan. Jag ska nämligen träffa några av dem imorgon....har inte sett dem(några har jag stött på vid vissa tillfällen) på tio år...Imorgon är det återträff för en klassfest och mer än halva klassen har anmält sig. Jag vet inte vad jag gett mig in på....jag e så rädd men samtidigt säger min intution till mig att jag lär ångra mig om jag inte går på denna festen. På söndag är det över.

allergisk

Jag tror att jag är allergisk. Härom dagen gjorde jag en allergiundersökning och får veta svaret om några veckor. Det känns som jag är allergisk med tanke på alla symtom jag har, snuva ,nysningar, ögon som rinner.....i närheten av katter..*SUCK* Så nu kan jag glömma att skaffa katt.


Usch......nu är det bara 3 dagar kvar tills klassfesten. Har precis varit inne och kollat hur många som anmält sig och antalet folk växer. Nu är klassen uppe i 13 stycken och fler lär det bli, jisses...och .jag som trodde att det bara skulle bli en liten skara. Vad har jag gett mig in på?!:P  Men jag kan inte låta bli att att se framemot det så jag hoppas att det blir kul, annars så vet jag hur jag ska göra, trivs jag inte så lämnar jag stället, efter måltiden förståss:PVad händer annars? Läxorna är färdiga, skönt! Jag lyckades ha lite ork kvar att laga lite mat. Det händer en hel del imorgon och då är det skönt om jag slipper laga mat. Bra att kunna ha en liten planering ibland;)

Ikväll blir det TV-mums!

* bonde söker fru
* Greys anatomy (dubbelavsnitt!)

Ha en fortsatt bra lill-lördags-afton!

Mitt val, min väg, mitt beslut

Tycker inte om att sitta vid datorn för länge eftersom jag får ont i ögonen och stel i nacken som leder till sprängande huvudväk vilket jag VILL undvika!

Jag gör som jag vill, jag umgås med människor som jag vill umgås med och sedan är det bra.Sålänge jag gör det med hjärtat.


Man han inte lyckats undgå att bli informerad om den senaste fruktansvärda nyheten i Finland. Mordmassaker på en skola i Finland där elever och lärare blev nerskutna av en elev som egentligen BEHÖVDE psykologisk vård, vad gjorde samhället åt denna killen, märkte inte föräldrarna något? Märkte inte lärarna? Spelade denna eleven så bra att ingen kunde förutse att något sådant som man enbart ser i filmer( med undantag för att sådant sker även i verkligheten IDAG). Vad ska samhället göra åt dessa umgdomar som mår dåligt (och det är många ungdomar som idag mår dåligt och det kvittar vart i världen det är)?

Så hemskt så hemskt......det handlar inte bara om våld denna gång. Denna gång handlar det om en människas psyke som var ostabilt.

*hjälplös*

Idag är det min födelsedag!

Japp, så är det.

Har fått lite trevliga grattis-msm och kort. Hela släkten firade mig hemma igår, det var mycket trevligt. Blir ju väldigt högljutt med alla på en gång men det gick bra! Jag höll bara kaffekalas. Fick många fina presenter, som jag blev väldigt glad över. Jag kan säga så här...att jag har världens bästa familj och släkt som bryr sig om mig väldigt mycket. Känner mig verkligen älskad och uppskattad. De tyckte alla om min fina lägenhet också och jag är mycket nöjd med den själv och ännu mer nu när jag fått mina älskingskökstavlor och köksklocka, en modell utav en stationsklocka som hänger utifrån kryddskåpet. Klockan har två sidor och hänger i profil så man ser urtavlan, himla fräckt. Mitt kök är så mysigt nu och jag är supernöjd! Idag längtade jag för första gången till mitt hem:D
Efter nyår ska jag måla i mitt vardgsrum och så ska jag införskaffa en ny bäddsoffa som tar mindre plats. Och den jag har ska jag sälja. ...SNART!

Vad händer idag då? Jag är färdig med hemuppgiften,skönt! Ska nog sätta mig vid teven och koppla av.


ovälkomna farliga läsare!

Sitter här med the real group i bakgrunden som ljuder ifrån mina högtalare, i väntan på att min tvätt ska torka. Det är inga problem med själva tvättningen, det går snabbt men när sedan kläderna ska torkas går det otroligt långsamt, den blir aldrig torr.

Jag har funderat ett tag på om jag ska lägga ner min blogg. Först och främst skriver jag för min egen skull och vem det sedan är som läser bryr jag mig inte ett dugg om....eller? Jag vet att de jag känner läser och det är okej men sedan OM man dock inte lagt lösennord på sin blogg, är bloggen tillgänglig för även ovälkomna ögon..och dessa okända ögon kan vara precis vem som helst. Internet har sina fördelar med komma i kontakt med andra intressanta människor men samtigt har det också sina nackdelar till att man kan komma i kontakt med "FEL" människor. Men man får ta ansvar för sina egna handlingar. Och det är synd att det finns sjuka människor där ute men livet har sina fördelar och nackdelar, man ska inte vara rädd utan ha respekt! Det är viktigt att komma ihåg dessa skillnader. Det som skrämmer mig är tanken på vilka " farliga" människor som  ser mina bilder på denna blogg vilket är synd för det är kul med en blogg. Det roliga med en blogg som skiljer sig från en vanlig dagbok-är att man kan piffa och utsmycka den genom att  till exempel  lägga upp trevliga bilder.Bloggen är som en egen liten hemsida.Men  man får välja,, Vill  man skylta med sina tankar och lägga upp bilder på sig själv ....men vill bara att ens vänner ska ha tillgång bör man sätta lösennord annars.... får man räkna med ovälkomna farliga personer.

Jag hade velat lägga upp bilder i bloggen som jag tagit i min lägenhet men nu vet man inte vem som ser som sagt. Bilderna finns istället i min bilddagbok för de som har lösennord dit.

klimatet är upp o ner

Cyklade ner till affären som ligger nere i stan och när jag stod i dörröppningen kom jag på att jag inte hade tillräckligt med pengar på kontot. Så jag cyklade hem igen för att föra över pengar på internetbanken. Nu har jag gjort det och ska iväg igen. Undrar vart vintern tagit vägen, nu är det varmt igen, det är nåt fel på klimatet. Varför jag klagar? Jag vill ju kunna använda mina nya höstkläder utan att behöva bli svettig.


Men nu ska jag trampa iväg igen......so long!

RSS 2.0