skola

Då var man färdig med skolarbetet. Hoppas jag får ett väl godkänt vilket jag tycker att jag är värd! Pratde med en kompis från skolan idag, vi pratade om skolarbetet och jag tror att jag och hon är de flitigaste eleverna, det känns iallfall så. Det är bara jag och E som är aktiva på lektionen, de andra sitter tysta. Iallafall, vi ska luncha imorgon efter skolan och snacka lite skit hehe.

Tog en promenad i det blåsiga vädret idag, hoppas inte att det blåser lika mycket imorgon, då får man hålla i hatten:P

Längtar till lördag då jag får spänna musklerna igen....haha låter som jag är en bodybuilder:P

Helgen blir väl annars lugn....lördag är det träning och städning som gäller.

Usch.......får ont i magen när jag tänker på min skuld till csn.....och jag som är arbetslös......csn kräver av mig att jag ska betala, hur ska jag kunna göra det när jag inte har ekonomi för det? Ska prata med läraren om det imorgon, suck för csn-skulder.
En programledare i ett "ordprogram" berättade att hon blivit av med sin csn-skuld och kunde andas ut. Vad jag önskar att det gällde mig:(

TV ikväll:

19.00 unga mödrar
20.00 Du är vad du äter

Vänskap!

Vad är vänskap? Vänskap är att både ge och ta annars är det ingen vänskaprelation. Det kan innebära att man kanske är tvungen att offra lite av sig själv för att vänskapen inte ska dö ut. En vänskap där bara en håller i tråden tröttas ut tillslut. För att behålla sina vänner måste man jobba på det.....för att behålla sin partner måste man jobba på det. Detta är en utvecklingsprocess som inte står stilla utan fortsätter automatiskt i följd med utveckling av människans erfarenhet och upplevelser. Det är jobbigt och tufft att behålla sina vänner.......pga andra saker som är viktiga  för en men det handlar om att anpassa sig. Men utan vänskap är det svårt att utvecklas..........den mesta utvecklingen sker genom sociala relationer.....

Även om man har ett liv......jobb,familj och fritidsaktiviteter......finns där alltid en lucka för sina vänner annars är vännerna inte så viktiga eller?...

Vad tycker ni?

125502-33

längtar till sommaren, solen och värmen!

hoppa träningen

Jag struntar i träningen idag pga träningsvärk, tog i för mycket första gången. Det är bättre och låta musklerna vila och ta igen sig till nästa gång. Istället ska jag ägna dagen åt att skriva klart skolarbetet och skicka iväg jobbansökningar , sedan blir det en promenad i eftermiddag.

Nu vankas det frukost *hungrig*

Årets första gymbesök!

Idag tog jag mig till gymmet som ligger någon mil utanför bostaden. Men eftersom jag får otrolig rabatt till medlemskap på gymmet så är resan värt det.
Tiden på gymmet tog längre tid än normalt pga möblering. Alla gamla maskiner var utbyta mot NYA  vilket gjorde det svårare att hitta till "mina" maskiner. Men det löste sig. Man får fråga sig fram;)

Imorgon ska jag ta mig in igen för ett bas pass.....inte lika roligt som aerobicdans men jag vill komma i form!
På lördag blir det styrke igen och sedan på måndag.....aerobicdans!!!:D
Idag har jag ändrat i mina jobbansökningar.Gäller att ligga i nu.......*HOPPAS*

En runda på gymmet<-----------Ac Sport Center..........där jag fick smak på träning:)

Ikväll händer inget kul på TV OM inte Topmodell har premiär.

Oj klockan tickar och jag får ta och käKA  lite middag.....

Äntligen!

Äntligen har jag fått ett nytt gymkort! Det gick bättre än jag väntat mig, skönt!
Denna vecka hinner det inte bli så mycket träning pga planen. Planen är att träna 3 ggr i veckan och vila en dag mellan varje träningsdag. Och sedan så har jag skolan som jag ska anpassa mig efter. Men det löser sig! Nu får min muskler äntligen jobba på riktigt igen. Jag ogillar aerobicpass och föredrar styrke framför det men dansaerobicpassen ska jag gå på! Sedan när kroppen vant sig vid träning ska jag se om jag ska försöka mig på tuffare pass....som step och bodypump.

Usch......vi har fått i uppgift av läraren idag att skriva ett arbete om en valfri obotlig sjukdom.Jag valde KOL. Grejen är att jag inte har tillräckligt med fakta för att kunna skriva arbetet. Och jag vill satsa på ett VG! Därför är enda lösningen att söka på nätet och skriva ner samtidigt som man läser, shit lär bli snurrig i skallen men vad gör man inte för ett väl godkänt betyg!

Denna vecka händer en hel del........onsdag:träning  och plugga
                                                                  torsdag: plugga
                                                                  fredag:skola fika me en väninna
                                                                  helgen: förhoppningsvis besök av min väninna annars tränar jag:D


Ikväll på TV: 19.00 unga mödrar
                      20.00 Gossip girl -nypremiär
                      21.00 I huvudet på Gynning


Bäst att sätta igång me arbetet då....

fullbokat!

Jäkla skit, fasen vad Aerobicdans-passet är populärt! Man är tvungen att boka en hel vecka innan för att få en plats!
Nu sket det sig med dans på lördag, aja min väninna kanske hade tänkt besöka mig då vilket jag hoppas.

Men nästa gång då.....!

Nu ska jag se till och få i mig nåt ätbart!

Vill ha!!!

 Dessa ursnygga jeans VILL jag ha! Eftersom det är svårt att prova innan man beställer så vet jag inte hur de sitter i verkligheten. Kommer ihåg ett par jeans som jag beställde och inte alls satt lika snyggt på mig som på modellerna på bilderna. Men det är värt att chansa eftersom man har returrätt på varan. Därför ska jag chansa men får nog snabba mig annars lär de ta slut.!

byxa

Dansträning!

dansochträning

Nu ska jag försöka få igång min fysiska träning i form av dans , det blir dock inte ren dans utan dansinspirerat aerobicpass eftersom jag inte har råd att gå danskurs!

Men nu ska det svettas och spännas i gymmet igen! SNART!Escada S- Slående, Sofistikerad, Strålande,Sensationell

Escada doft!

Mina föräldrar kom hem i fredagskväll efter att ha varit på Lanzarote i två veckor. Med sig i resbagaget hade de en väldigt god parfym som jag valt ut. Escada ! Hur jag fann denna parfym? Det var inte genom doften (vilket det oftast brukar vara) utan jag läste mig till doften. Låter lite underligt kanske men så är det. Jag fastnade för beskrivningen och sedan för att vara på den säkra sidan med tanke på kostnaden åkte jag ner till stan för att testa doften och jag hade aldrig varit med om en godare parfym (även om jag nu inte brukar vara en parymfantast)! Jag provade även andra escada parfymer men ingen slog Escada S. Jag har svårt för väldigt söta dofter vilket min mamma också har som ger huvudvärk  och därför gillade min mamma också denna parfymen skarpt! Hon ville behålla den själv men nix nix, den är MIN!:D

Så här stod det om parfymen:

En karaktärsfull och uppfriskande doft skapad
för att inspirera kvinnor som vill bejaka sin person-
lighet släppa fram sin färgstarka sida.Med ett modernt
inslag av hasselnöt under en lysande kvinnlig doft. Escada S-
Slående ,Sofistikerad,Strålande, Sensationell


Med andra ord....Perfekt för mig som handen i handsken;)

tankar kring framtiden

Detta vill jag uppnå inom snar framtid

*Ett jobb och inkomst


Mitt drömliv:

*Ett fast jobb med underbara arbetskamrater
* regelbunden motion
*fritid
*träffa vänner och familj

Ett aktivt liv är min önskan inom snart framtid men vi får se vad som händer.........kanske jag börjar studera vidare? Men först ska jag ha ett jobb.......

Skolarbete och tvättning

Har en kelgris i famnen som vill hjälpa till att skriva  hehe.....Är snart färdig med skolarbete, skriver om katolsk kultur i livets slutskedet.Jag tvättar också men är snart färdig.Ska väl snart börja med middagen, har en stor spindel i badrummet men katterna tar den säkert.

Tränade imorse:D

Så......ha en trevlig söndag

PANK! PANIK!

125502-39
Usch, det kikar inte dödskönt i kistan just nu. Genomgår verkligen en ekonomisk kris och har bara hoppet kvar. Jag har inte fått mina pengar från csn. Men skippa csn!jag har inte csn så länge till eftersom min utbildning snart slutar. Så......nu MÅSTE jag ha ett jobb!!! Har skickat in en intresseanmälan till vikariebanken och hoppas de nappar!
Men detta räcker inte......ska kontakta ett ställe jag gjorde min praktik på...och vidare få tips om andra ställe.......nu gäller det att ligga i!

Idag har jag:
* städat
* rengjort katternas låda
* hängt upp mina bambupaneler
*dammat
*dammsugit
*torkat golv
*handlat

Ikväll blir det lugn(om mina katter tillåter mig?) och ro framför....killen höll jag på att skriva....haha! Jag menar TV:n.
Imorgon ska jag banne mig ta en promenad.....och andas in lite frisk(?)luft. Sedan ska jag göra färdigt minemap(eller hur det stavas) till redovisningen på tisdag i skolan.

Ska börja med maten nu.......lax, potäter och nån sås på cremefraiche och kryddor....och så grönsaker förståss.

Nya krafter!

Igår började jag med hälsosamma vanor. Promenad på morgonen och lite styrke. Sedan handlade jag frukt och grönt som jag fyllde kylen med. Träningen  var tuff  igår men desto lättare gick det idag. Det var oerhört skönt att känna musklerna i kroppen arbeta igen. Jag ska ta min morgonpromenad varje dag, åtminstone så ofta jag kan. På måndag när skolan börjar ska jag försöka se till och fixa ett gymkort (får rabatt genom skolan).Träning gör en piggare och gladare(endorfiner bildas).
Jag trivs i min kropp och bryr mig inte om hysterin att tappa kilon. Dessutom har jag normalt BMI. Så länge min kropp får arbeta så ofta den kan, är jag nöjd!

normalt BMI= 20-25

Så underbart väder igår, solen sken och himlen var blå, inte nog med att man LÄNGTAR till ljusare tider.Det är FÖRSTA gången jag längtar till våren! Kanske beror det på att vintern varit ovanligt grå och mörk denna gång.

Har brunt vatten i kranen......inte kul.....har ringt kommunen om detta och de lovar åtgärda problemet men jag undrar NÄR det sker? Man är ju i STORT behov av vatten!:o

Nu nalkas det lunch med Våra bästa år:D

Au revoir!

Smal eller Osund?

Jag vet inte vad jag ska säga efter att ha sett  hur många som vill vara lika smala som det "sjuka" hollywoodidealet. Jag undrar bara vart vi är påväg? Vart ska detta sluta? Det är många som tycker att supermodellernas kroppar heta och snygga........Men att döma ur en hälsoexperts synvinkel är det osund kroppsuppfattning.Förklaringen till att supermodellernas kroppar ser ut som de gör är att de svälter sig för att behålla den osunda kroppen.Förstår inte varför det ska vara så. De är inte ens vältränade.....det är bara svält.

Jag såg dokumentären sanningen bakom Viktoria Beckham och fick höra från hälsoexperter det ena och det andra.Men idag är det inte många som kan se på vad som är gränsen till osund kropp. Överallt hänger det stora rubriker hur man går ner i vikt  på bästa sätt.......så får du platt mage på bara sex veckor osv...och så har vi våra kändisar.....våra hollywoodkändisar som lever i det glamourfyllda hollywoodlivet. De är så snygga på bilder...med sina smala brunbrända (retuscherade) kroppar osv. Det får oss mer maniska till att försöka nå deras resultat med hård träning. Grejen är att de har råd till att se ut som de gör.....operationer och egna gym/personliga tränare. Vi "vanliga" människor får betala dubbelt så mycket för att nå samma resultat. Men eftersom vi HELATIDEN ser dessa smala kroppar och inga sunda blir vi automatiskt programmerade till att tro att vi ska se ut så......för det är normalt. Idag är Marilyn Monroe fet.

Denna träningshysterin att tro att smala kroppar=hälsosamma kroppar ger oss press och press leder till stress....Denna eviga press på att du måste vara uppe i 4-5 grr träningspass i veckan plus promenader.....???Är du en proffesionell idrottare eller vadå?? Det räcker med högst 3grr i veckan för att hålla regelbunden LAGOM hälsa och äta därefter....Om du tränar mycket ska du äta väldigt mycket osv. Så mycket press.........varför göra saker inom livet till ett måste när det redan finns måsten som är självklara?


Jag har gått upp alldeles för mycket under vintern och ska bli av med dessa kilo.....jag ska ner till 53/54 kg igen. Det var lagom.....LAGOM?  Nu är det slutätit av socker. Jag ska bli smal......SMAL.... eller OSUND?

OVER YOU


Now that it's all said and done
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down
Like an old abandoned house

What you said when you left
Just left me cold and out of breath
Fell to far, was in way to deep
I guess I let you get the best of me

Well I never saw it coming
I should of started running
A long long time ago
And I never thought I'd doubt you
I'm better off without you
More than you, More than you know
I'm slowly getting closure
I guess it's really over
I'm finally getting better
Now I'm picking up the pieces
and spending all of these years
Putting my heart back together
The day I thought I'd never get through
I got over you!

You took a hammer to these walls
dragged the memories down the hall
Packed your bags and walked away
There was nothing I could say
When you slammed the front door shut
A lot of others opened up
So did my eyes so I could see
That you never were the best for me

Well I never saw it coming
I should of started running
A long long time ago
And I never thought I'd doubt you
I'm better off without you
More than you More than you know
I'm slowly getting closure
I guess it's really over
I'm finally getting better
Now I'm picking up the pieces
And spending all of these these years
Putting my heart back together

It's a day I thought I'd never get through
I got over you

Well I never saw it coming
I should of started running
A long long time ago
And I never thought I'd doubt you
I'm better off without you
More than you, More than you know

Well I never saw it coming
I should of started running
A long long time ago
And i never thought I'd doubt you
I'm better off without you
More than you, More than you know
I'm slowly getting closure
I guess it's really over
I'm finally getting better
Now I'm picking up the pieces
and spending all of these years
Putting My heart back together

Oh Ooooooh!

Now I'm putting my heart back together!

oh Ooooooooh!

Cause I got over you!
I got over you!
I got over you!

The day I never thought i get trough......

I got OVER YOU


galenskap och Madonna !

Vem kunder tro att två "slackers" kunde ha en rolig och galen nyårsafton?

Nyårsafton firades av två väninnor som satt och bläddrade i en hög med skvallertidningar och kommenterade alla sjukt smala hullywoodkroppar till en middag bestående av tacos.

Nyårsafton 2007 blev en avslappnad afton iklädd myskläder, en annorlunda nyårsafton men trevlig!

Efter tolvslaget började efterfesten med en madonna-dvd och galen dans och sång som vi fångade på film haha.........

Så här kan man också fira nyårsafton....

God fortsättning!

RSS 2.0