Gott Nytt År!


Jag önskar er alla ett gott slut på detta år och ett Gott Nytt År!

Ett helt nytt oskrivet år har vi framför oss, se till o göra det till det bästa nånsin! Vill ni förändra er så har ni chansen nu!

Saker jag vill uppnå med 2010

* hitta en fast punkt i tillvaron-ett jobb
*ett mer rikt socialliv
* balans mellan kost och träning
* Tycka om mig själv
*sluta bry mig om andra människor och vara avundsjuk på andra
*uppskatta livet mer!

Jag hoppas detta kommande året blir ett fantastiskt år men det får JAG se till att det blir!

Ha det riktigt skoj ikväll!!!!

Gott Nytt År!!!!

Då kör vi! 2010 here we come!


Får ett sms av min väninna- "min bror ska ha fest, en massa najs grabbs du vet. Vad säger du om det?"
Självklart är jag med på det! Och tackar nej till övriga inbjudningar.

Idag , dagen innan nyårsafton ringer min väninna och berättar att det inte blir av. Hennes brors sk vänner börjar klydda och vill på utgång. Så det blir ingen matinbjudan vilket betyder ingen hemmafest. Och häromdagen var jag iväg o jagade efter grejer till min nyårsutstyrsel. Allt detta förgäves. Det känns liksom lagom kul. Och vad är det för fjortisbeteende att bege sig ut på nattklubb istället för en hemmafest????

Jag som hade sett framemot att träffa nån trevlig grabb. Men jag får nog lägga ner de planera på att försöka försöka helatiden......och lägga enrgi på annat och hitta mig själv och hitta ett sätt att trivas med mig själv så jag börjar glänsa. För en person som tycker om sig själv är otroligt attraktiv! Det kvittar hur mycket jag tränar så kommer det finnas nån som är snyggare, mer vältränad eller bättre än mig på att sjunga. Vad kan jag göra det? Inget.
Du kan inte vara bäst på denna jord. Låt det vara. Och lär dig trivas med dig själv. Titta dig i spegeln och säg till dig själv att du duger som du är med eller utan volanger.....lite överflödiga kilon här och där...eller en stor personlig näsa.....det är jag! Livet är så mycket mer än det. Livet håller på att springa förbi dig om du inte stannar upp o lär dig uppskatta livet!

Jag väntar på att min väninna ska höra av sig så vi kan bestämma hur vi gör. Har ingen lust att umgås med par...vill inte det.

 

Nåja,hoppas ni andra får ett fint slut på 2009 och ett Gott Nytt År 2010!

Ta chansen o gör nåt åt det här året nu!:)



 

GOTT NYTT ÅR och SKÅL!!!!



Jag får frispel på dessa karlar!

Här sitter jag i ett mycket varmt rum med en bröölande katt som vill ut. Här är så varmt pga datorn. Jag är hos päronen, och ska stannar till efter nyår tror jag det blir.

Jag vet inte vad jag ska hitta på till nyår. Inget är bestämt. Jag är bjuden på ett ställe men verkar inte bli av. Jag vill mest umgås med min väninna i malmö men hon vill ha med sin nya kille så jag blir då femte hjulet. Jag har ingen lust till nån fest eller ståhej, vill bara ta det lugnt och slippa klä upp mig men ändå vara social. Nåja.....får se vad det blir. Blir så trött på att grubbla på det.

Träning har jag fått hela veckan  utom i tisdags då jag hade en extrem huvudvärk, annars har jag hållit igång med nån form av träning, mest jogging. Kanske tar o vilar imorgon OM jag klarar det. Har ju redan vilat i tisdags. Mår bra av att hålla igång, kanske ett sätt att fly från de jobbiga med. Vad vet jag? Nog är det jobbigt i min skalle. Jag vet inte hur nästa år blir. Jag hade ju bestämt mig för att börja praktisera men nu verkar de som arbetsförmedlaren har schabblat bort det-tack ska du ha! Suck, blir så trött. Vill bara att mitt liv kommer igång!!!!

Och karlar??? Vad ska man med dessa till när de bara ställer till besvär. Träffade en igår men han har så strulit i sitt liv så pallar inte med sådant. Idag var det tänkt att vi skulle ses, Han nästan tjatade om det igår men men det dök upp annat, som vanligt! Nej, vill inte ha nån strulpelle i mitt liv.

Usch är så varm nu, så ska avsluta detta inlägg och stänga av datorn.


Blä för saker just nu.....har ett sådant fattigt socialt liv....usch......jag är avundsjuk på andras liv.....förlovningar, familejlycka osv.....

Nån gång kommer väl lyckan till mig också.....

Tack och godnatt


Juldagen bjuder på regn

Japp, det ser inte bättre ut.

Hade en trevlig julafton igår och idag är det bara slappedag.Har iofs tränat idag, styrke och cardio stod på schemat. Har sprungit varje dag utom i tisdags, vilade från träningen då. Och idag har jag styrketränat, känns bra i kroppen.

Fick en inbjudan att komma på besök hos en "kompis"?  Nåja, känner för att vara lite social idag men ändå ta det lugnt.

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Ska väl gå o göra mig iordning lite.


Ha en fortsatt trevlig juldag!


Nu snöar det i hela landet


Har nästan precis kommit från ett möte angående den stora renoverningen o byte av stammar i huset som skall äga rum nån gång i februari.  Det ska bli skönt när det är färdigt. Men undertiden är det inte kul. Det värsta är för mina kisar som ska tvingas hålla instängda i vardagsrummet då det ska stökas och bökas både i kök, hall och badrum.  Och även om det handlar om tre veckor kan jag inte bo hos mina päron då de har en kisa som inte går ihopa med min ena kise.  Nåja.....får fundera vidare.

Idag har det snöat hela dagen.......och det är först nu som snön lägger sig, kan man hoppas att det håller sig kvar till julen? Eller är det för mycket begärt här i skåne? Det hör faktiskt till med snö på jul. 

Det är onsdag, imorse var jag ute på en spingtur o lite styrke för mage och rumpa. Imorgon ska jag ta mig ut på en tidig morgonrunda innan frulle....så blir det sen frulle istället eftersom jag ska vara i helsingborg klockan tolv imorgon. Då får jag kämpa mig upp ur sängen klockan sju, skulle ändå vara skönt att ge sig ut och traska innan det börjar ljusna helt.........Det blir att lägga sig i tid, typ halv tio och man ska få de behövande timmarna. Ikväll ska jag se på "Bonde söker "......

Usch känns som jag kan vräka i mig hur mycket som helst dagarna innan mens, skitjobbigt! Har redan krängt en skål med k-special o filmjölk samt två knäckebröd och två st korvbröd med smör plus en clementin.....inte klokt ju! Blir så trött på det! Men det behövs energi till träningen:)

Nej nu ska ut och röja i köket

Bjuder på en gammal bild:



julpynt

Usch fy sjuttsingen vad jag mår skit i min mage. Har vräkt i mig godis så jag tror att min mage snart spricker:O

Sitter här och njuter av min mysiga julbelysning och tittar på teve samtidigt som jag bloggar. Hela dagen har gått till att städa, har städat hela dagen, dammsugit, tvättat golvet, städat bort baskiluskerna från sjukan, gjort rent i badrummet(det brukar jag alltid göra). Skurat ugnen bara locket, men ska köpa svinto för att få bort de äckliga brännrester som sitter så hårt. Tänker inte använda ugnen tills dess. Det luktar vedervärdigt när man använder ugnen usch!  Efter städningen tog jag fram granen, klädde den, nåja så enkelt var det inte. Hade först en historia med julgransfoten som efter en del svärande och spottande blev vänner igen. Men sedan var det dags för julgransbelysningen att bråka,precis då ringer mobilen och det är T och han gnäller över att jag inte svarat , men hur ska jag kunnat göra det när jag inte hört nåt för dammsugaren och varit igång hela dagen med städningen. Nåja, men han och tjejen skulle komma förbi utanför, egentligen hade jag inte tid men hade hade lite gåvor till mig och då blev det genast lättare att ha tid till o ses haha.....Nä men man var ju nyfiken på hans tjej men eftersom de blev ett snabbt ögonblick för de skulle vidare till Malmö o fira A. Men får säkert en annan chans till att prata mer på nyår om nu J kan bestämma sig suck. Nåja.
Jag gick tillbaka till julgranspyntet och blev även vän med detta.

Delar med mig lite av bilder.....


Nu ska jag bege mig till teven...det är ju Robins show....älskar den mannen, så jäkla bra!:D

Tjingeling!






Idol 2009 och möte med jobbcoach

Sitter här och kikar på nyheterna, har kollat på idol och är ganska säker på vem som vinner idol 2009. Men det återstår att se.

Har varit inne i hbg idag och träffat min jobbcoach och det kändes så bra! Vi klickar direkt och hon är den enda som har sagt bra saker, hon är den enda som har sagt ärliga o raka saker(förutom T) även om sanning gör ont men det tåls att höra. Har så gärna längtat efter att få höra detta från nån pedagog. Livet är inte antingen eller utan det är både och. Its time to grown up! Jag hoppas få hjälp på vägen att hitta min fasta punkt i livet! Jag är fortfarande ung men ändå inte.........jag går emot vuxenvärlden......snart trettio.....Blir väl att jag skaffar familj o så senare i livet. Men det är mitt liv, det är jag. Man ska gå sin egen väg, brukar bli bäst så.

Nu fortsätter Idol.......gotta go!



Blä för magsjuka!

Det har jag haft, från båda ändena(trevlig information) och det var inte kul. Började klockan tre på måndageftermiddagen och sista gången jag sprang på toan var fem över tolv på natten, dagen efter var det lite bättre. Tog en promenad till affären, hade fortfarande stickningar i magen pga den var tom. Köpte knäckebröd,ost och K-special plus en fiskgratäng. Fick i mig två knäckebröd med ost och the. Sedan på kvällen åt jag fiskgratäng och ett knäckebröd men inte allt på en gång, får börja lugnt. Idag var allt borta skönt. Tog en promenad till den andra affären och köpte hem vad man behöver. Har ju flera matlådor med chili corn carne i frysen som jag lagade i söndags. Det lär jag inte äta på ett tag tills magen stabiliserat sig helt. En sak som var positiv med detta, eller det finns nog inget positivt med att kräkas men min mage har aldrig varit plattare, JO när jag vägde 50 kg så hade jag platt mage men annars är den alltid svullen på ett eller annat sätt och det är så jäkla tråkigt!  Jag börjar få abstinensbesvär efter träning. Och det märks i mitt humör för jag känner mig lättretlig och tar åt mig av minsta lilla, blä. Imorgon ska jag ta itu med viktiga saker så det händer nåt! Ibland behövs det en vändpunkt för att man ska lyckas förändra sitt beteende!
På fredag ska jag nog tvätta och på lördag är det storstädning samt julpyntning, ta fram granen osv........

Men ikväll ska jag njuta framför teven framför det ena programmet följt av det andra, det börjar med "halv åtta hos mig" sedan "bonde söker.." som följs av "Grey's och sist avslutas denna sköna kväll med "SYTUCD"

Ha en skön onsdagskväll!












Party ikväll!


Ikväll är det party , ska bli trevligt! Och imorgon är det adventsmässa, mysigt och kul:)

Fick sådan energi av kören igår, speciellt när man får höra komplimanger för det man älskar att göra, sjunga. Och när det dessutom är begåvade sångtalanger som berömmer, då är det nåt extra:)


Japp, jag sitter här och skriver och det känns "knappt" med tiden, jag ska hinna äta mellis, sedan en springtur, äta lunch/middag (senare måltid) och sedan duscha,tvätta håret,lägga makeup, fixa håret och sedan ska jag vara färdig till halv fem. Packa ska jag också, men är osäker på om jag ska packa md mig adventsmässagrejer eller om jag hinner hem innan.....Vi ska nämligen vara på adventsmässan tio i tre på lördag. Kanske lika bra att packa ner det......får leta en fram en väska som rymmer bra.


Nej jag har inte tid att sitta här, ska väl förbereda mig inför en joggingtur,........tycker egentligen bäst om att springa på eftermiddagen efter lunchen....men men......det hinns inte med idag så lika bra att ta det  det nu, så är det gjort. Sedan kan man fokusera på det andra.




Japp, tjingeling



Bild på kisar

Jag tränade lite ändå. Men fick värma upp. Precis när jag värmt upp och ska köra styrke så ringer mobilen, så jag blev lite avbruten där men löste det ändå. Satte på högtalarfunktionen på mobilen och styrketränade samtdigt, smidigt och effektivt hehe.  Det blev lite axlar-framsida och biceps samt triceps.

Ikväll ska det sjungas, fy vad roligt! Jag älskar verkligen att sjunga i Divertimento. Mina körkamrater är så begåvade samt att vi har den bästa kördirigent man kan ha. Hon må vara 25 eller 26 men så jädra duktig hon är! Hon håller på att utbilda sig till sångpedagog och det märks! Vi är så glada att vi har henne!  :)
Kvällens körrep blir nog julsånger eftersom vi sjunger på lördag då det är adventsmässa, ska bli mysigt:)

Och ja....det har okså löst sig med kläder till imorgonkväll. Hoppas bara det sitter bra annars skiter jag i vilket och kör på ändå. "Allt klär en skönhet" *skratt*






Ett par bilder på katter, den vita är min farmor och farfars kise och den randiga är min maaajki (micki)








So long for now

hrmm........ska jag eller ska jag inte?



Här sitter jag ombytt till träningskläder, har slängt i mig lite middag nu. Har vart iväg på ÖB o handlat lite smått o gott. Jag har verkligen ingen lust att träna ..........Men jag vet att jag mår bra efteråt. Fast detta är iofs bara styrke men ska köra cardio efteråt istället eftersom det inte blev någon morgonpromenad, japp datorn har tydligen blivit så intressant på sista tiden att jag lägger mig alldeles på tok för sent. Bättring!

Och igår fick jag en liten påminnelse att det är tjejmiddag imorgonkväll och sedan blir det antagligen utgång, shit vad ska man ha på sig??? Jag har inga nya kläder. Dessutom dagen efter är det adventsmässa så blir att man sover över i Lödde. Kläderna för adventsmässan är klar. Men eftersom jag glömt bort att det är imorgon det är "party" i Lund så får jag kanske tänka om.....blää ogillar att inte veta vad man ska ha på sig, alltid samma visa. Och man är ju inte helt nöjd med sin kropp heller. Jag har gärna byxor imorgon eftersom jag hade kjol sist. Men hrm......man kanske ska fundera ut på det istället för att träna.....Känner att jag inte har nån ro att träna:S Men har ju inte styrketränat sedan fredags.......blir ju inga resultat då. Och så är jag tvungen att värma upp nu när jag väntat för länge, att värma upp är sååååå jobbigt! Skulle haft en motioncykel.


Nåja.








Over and out****

ingen träningslust idag

Kände inte alls för en powewalk idag. Sov till halv tio, har vänt på dygnet helt, inte alls bra. Det blev en promenad iallafall på 80 min men jag vill inte kalla det för POWERwalk. Får se om jag orkar med styrketräning senare, jag tror inte det. Får ta det imorgon istället efter att jag träffat jobbcoachen. Ska iallafall hinna med en springtur på morgonen. Jag har bokat in en dum tid...middagstid...hur fasen ska jag hinna käka lunch innan? Jag har ingen lust att käka lunch ute, får helt enkelt käka en större frulle....hur nu det ska gå till, iallafall en senare frulle. Jaa vilket dilemma man har.


Har inget mer och tillägga for now so I talk to ya later.....see ya!







RSS 2.0