Glad första advent!


Denna dag har jag varit ute på stan och " gjort reklam" för körens sångshow och det gick bra. Vart liite kallt om fingrarna efter ett tag men vi fick utdelat en del reklamlappar samt en massa ballonger till barnen. Jag hoppas på att många som möjligt kommer på föreställningarna nu när vi dessutom varit så duktiga och marknadsprodukterat oss:)
På vägen hem köpte jag med mig en pizza, orkade inte så och laga mat. Nu sitter jag här med Peter Jöbacks julskiva i bakgrunden, älskar den skivan!:)  Håller också på att tvätta och snart ner igen och slänga in sista maskinen. Orkade egentligen inte tvätta idag heller men så är det gjort och så har man rena kläder för veckan:) Händer ju en grej i nästa vecka....usch det ser jag inte framemot men får göra det bästa utav det.Blev en väldigt suddig bild på min adventssjukstake. Fick lite inspiration från Englas showroom med hjärtan runt ljusen, tyckte det blev fint:)


Nu ska jag som sagt åka ner i källaren igen så jag blir färdig med tvätten och kan hålla kväll:)

Ha en fortsatt mysig första advent!
några ord innan läggdags

Jag är så himla trött men tänkte först skriva ner lite, ventlilera mig lite.

Ikväll gick jag för långt (dock inte längre än jag gjort tidigare men det räckte tror jag). Man ska LOCKA en fågel, inte fånga, då blir den rädd. Men jag vet inte hur man lockar någon pga min ivirighet. Jag vill att det sKa hända NU NU NU! Men så funkar inte verkligheten. Men hur som helst.....vill han inte så vill han inte, man kan inte tvinga någon. Jag bör låta honom vara ifred nu och se om han kommer tillbaka, inte vänta på honom utan bara gå vidare. Vi har nog ganska olika liv, han lever för sina arbeten........han lägger fokus kring arbeten och träning och SEDAN NÄR han träffar en tjej och skaffar barn så har han inte tid med sådant då. Men vem är tjejen? Han pratar inte om mig iallafall.  Suck........han verkar så gullig och SNÄLL.....och GLAD och POSITIV.....vem vill inte ha en sådan kille? Som sagt får se om han kommer tillbaka............tror det är ganska kört.


Haha på tal om att komma tillbaks. En glömd person hörde av sig ikväll, han var i stan och hade vägarna förbi mig så jag gick ut och mötte honom en stund. Han är ju förlovad o allt.....hrm...ja killar.....


Veckans träning är iallafall avklarad, skönt. Imorgon väntas städning och pyntning....ska bli mysigt med det sistnämda och sedan på söndag är det julskyltning i stan.....ska göra reklam för "vår"(kören) show:)


Veckans träning:

Måndag: springtur 20 min    sedan rumpa och ben
Tisdag: powerwalk 60 min
Onsdag: springtur 20 min     styrke bröst,axlar 20 min samt uppvärmning med dans 20 min
Torsdag: powerwalk 60 min
Fredag: springtur 27 min                              uppvärmning 10 min dans, 25 min styrke biceps,triceps o rygg,dans till en låt som avslutning.
Lördag: VILA
Söndag: VILA


GoDnAtT!~~


Dagens händelse+veckans träning

Goddagens bloggen!

Idag har jag varit å flängt hit och dit. Jag hade planerat in dagen med att skjuta fram powerwalken då jag var tvungen att åka till Netto där de hade extrapris på en massa varor. Och är man "fattig" som jag passade det alldeles utmärkt att utnyttja tillfället. Och för att det inte ska hinna ta slut bör man vara där i god tid. Efter frukosten trampade jag ner till soc-skitet och lämnade kontoutdragen (förresten nu tar banken betalt för att ta ut kontoutdrag, 50 rikstaler ska de ha, för jäkligt!) sedan fortsatte jag till affären, kom dit. Kycklingen på extrapris som de skulle ha hade inte anlänt än och de skulle få frysvarorna innan två. Jaha, typiskt! Jag plockade åt mig andra varor och sedan trampade jag hem. Kom hem, tog en powerwalk, åt snabblunch=gröt med socker kanel,1 banan och en advocado. Sedan in i duschen. Kom på att jag glömt att skicka in en ansökan för nästa månads inkomst , shiiit. Tänkte ta det påväg till affären. Klädde på mig, trampade iväg till soc igen och fyllde i en ansökan och sedan vidare till affären, kycklingen höll de på att packa om. Men jag plockade andra varor under tiden. Nu är mina pengar slut. Sammanlagt blev det tre fulla kassar(inte samtidigt dock). Åt middag för en stund sedan och nu sitter jag här och vilar lite. Ska snart ut i köket och diska upp och lägga maten i matlådor.

Nästa vecka ska jag på jobsamtale i Danmark, får se hur det går. Mer skriver jag inte.


Vecka 47 träning:

Måndag: powerwalk 60 min          styrketräning/uppvärmning med dans   40 min
Tisdag: powerwalk 60 min
Onsdag:  springtur 20 min
Torsdag:  powerwalk 60 min 
Fredag: springtur 20 min           styrketräning/uppvärmning med dans   45 min sammanlagt
Lördag: VILA
Söndag: VILA

Jag får nog skriva ner träningen medan det är färskt i minnet annars glömmer jag:S

Vecka 48 träning:

Måndag: springtur 25 min               styrketräning(rumpa, ben) 30 min
Tisdag: powerwalk 60 min
Onsdag: springtur  20 min               styrketräning(axlar och bröst) med uppvärmning 40 min
Torsdag: Powerwalk  60 min

trampa trampa

Vad har hänt med mig? Jag bara står och trampar i samma gyttja och kommer ingenstans.
Det enda som jag får gjort är träningen men det är ju inte det viktigaste.

Alla jobbsökanden då? Jag har bara tröttnat på att söka för det blir aldrig något utav det. Ingen som hör av sig. Jag har tröttnat på att söka jobb i Danmark! Så Sverige är mitt enda hopp, men här är det ju hopplöst! Jaha ja, lär väl få gå på soc ett jäkla bra tag inna  det händer nåt, fan vad kul *NOT* Man känner sig så jäkla liten när man är ett socfall.......lågstatusen ligger längst ner på botten. Vad ****ska man göra???????????

Sedan tack vare att jag inte har nåt jobb att gå till, jobb att tänka på om dagarna går tankarna åt de mest oväsentliga för en sådan som mig......"kroppsfixering" Jag har börjat tjata sönder nära och kära om träning och vikt igen suck. När jag tänker tillbaka på tiden då jag vägde som minst för 3 årsedan ungefär (då var jag en spinkis men inte utav träning utan av annat syfte) och trivdes jag med den kroppen? Alla påpekade att jag var en spinkis, de som hade "kroppsfixering" ville bara se ut som mig men de andra som trivdes med sig själva och inte hade någon kroppsfixering tyckte att jag var för smal. Och visst var jag för smal, anorexihållet, inte snyggt nånstans. Jag förstår inte, varför vill jag se ut så igen? Jag minns den nyårsaftonen 2006/07 då jag och min väninna skulle fira ute på ett ställe och helatiden när jag var där kände jag mig som en klenis...önskade ha mer fett på kroppen. Min väninna fick mer uppmärksamhet än mig. Men det betydde att jag inte trivdes med mig själv. Och jag har konstaterat att jag klär inte att vara en spinkis. Eftersom jag är så "liten" i kroppen så försvinner jag nästan om jag skulle blir en spinkis. Vad är det för sjuk besatthet jag har åstadkommit med mig själv, att låren inte får gå ihopa? Jag närmar mig trettio år och kroppen förändras. Men jag vägde mer i slutet av tonåren än jag väger nu. Hrm.....ja denna eviga kroppsfixering. Varför inte bara träna, äta och njuta av det goda och sedan lägga fokus på annat som att njuta av livet??

Sedan kommer nästa problem....kärlek, killar och relationer men det orkar jag inte skriva så mycket om. Mer än....att det finns en kille som jag vill träffa och ta reda på om det kan bli nåt......Men han är så upptagen som alla andra killar varit med sitt jobb och "jobb" två....Varför möter jag bara "upptagna" killar????  Det roliga är att det är DE som KONTAKTAR MIG! Och sedan kommer de på att de egentligen inte har tid för nåt förhållande? Haha är det inte skrattretande??? Som tur har jag flera kontakter men jag vill ju träffa HONOM!!! Han verkar kunna vara en potentiell partner för mig. Men som det ser ut nu hinner han knappt med sig själv. Han vill helst träffa någon från sin egen hemstad.......men varför kontaktar han mig??? Grrrr Jo för att de INTE tänker.........De blir väl uppslukad av min skönhet och charm i de skrivna orden *skratt* nej men allvarligt, Varför???? Han tycker att vi ska hålla kontakten och lära känna varandra ännu bättre i "de skrivna orden" ? Ursäkta? Men hur kan man lära känna varandra "bättre" genom skrivna ord? Jag vet ju sedan många gånger tillbaka hur hela bilden kan ändras i verkligheten från den bilden man fått genom de skrivna orden. Men han insisterar på det och sedan i framtiden, vem vet, så löser vi en träff??? Han vill inte gå för fort förbi nyförälskelsen och vill att man är bästa vänner först....meeeh kom igen...den blir man ju ändå! Hur ska man kunna lära känna varandra som man hade kunnat om man bodde i samma stad?? Får väl förklara för honom eller bara strunta i det! Som nu tex, är han för "upptagen" att skriva till mig här på MSN....han är online nu.  Sedan säger han att han tackar inte nej till chansen att forskar om jag är hans blivande fru och mamman till hans barn. Så sjävlklart hade han VELAT träffa mig om siuationen sett annorlunda ut. Jaja jag lämnar detta nu.

Skönt att skriva av sig iallafall.......Nu ska jag ta och göra mig en toastmacka.....med banan, skinka....och ost? Kan man ha ost på banan? Jo på Pizza har de....då ska det gå här med, nåja vi provar:)


En rundtur med Tobbe:)

God eftermiddag bloggen!

Imorse ringde Tobbe och frågade om jag ville ha lite skjuts, det vill säga följa med i "lastbilen"....Jag hade 20 minuter på mig, mitt humör var inte på det bästa. Jag fick tänka snabbt, jo jag behöver komma ut lite så sagt och gjort. Tobbe kom och hämtade mig i sin la.......lilla(?!) bil.......Stackarn har ju fått problem med sin lastbil så nu får han vara god o köra en vanlig bil....så booorring......Men det var en trevlig tur med trevligt sällskap och många goda skratt som vanligt:P
 Vi käkade lunch på MAX och denna gång valde jag ett nyttigare alternativ för mitt samvetes skull. Det var en god burgare med gott och nyttigt tillbehör. Hrm....men nu efterhand mår jag lite kasst i magen, tror det var dressingen. Så hädanafter kommer jag att beställa laktosfrimat!

När jag kom hem igen, surfade jag lite, fick springa över med ett brev(för andra gången) till grannhuset , till någon med samma efternamn som mig men inte samma förnamn, jäkla brevbärare. Hon var inte heller glad på brevbäraren och sa att nästa gång hon möter brevbäraren så ska hon säga till honom för så här får det inte gå till osv....  Jag höll med. Hon tackade för besväret och jag sprang tillbaka till min lägenhet. Sedan drog jag på mig löparbrallorna och snörade på mig joggimngskorna och gav mig ut på en liten joggingrunda på 25-30 minuter. Denna rundan har tagit mig 30 minuter när jag var i början på min springtur för ett årsedan så antagligen springer jag fortare nu för detta tar fem minuter kortare tid.  Men men, det var skönt efteråt.  Nu har jag suttit här oc svetten har torkats lite, dags att ställa sig i duschen, ska först laga lite käk.


Ikväll är det kör, ska bli skoj!:)Förra veckans träning:

Måndag-vila
Tisdag: powerwalk 70 min   styrke armar
Onsdag: powerwalk  60 min     jogging 20 min
Torsdag: powerwalk 70 min
fredag-vila
lördag:vila
söndag:vila

Blev inte så bra träningsvecka men bättre än inget men dessutom har jag krängt en massa onyttigt men tar igen det denna vecka.


Nej nu-käk!!


Nytränad och dagens fundering


Sitter här vid datorn och har precis kört igenom ett pass med kondition och styrke.  Ska snart ta en dusch och sedan ska jag laga lite mat.

Jag har funderat över en sak. Modet idag. Är det bara jag eller är det fler som tycker att modet är gjort för de smalaste människor utan former och fett. Det här med leggings eller smala jeans sitter snyggast på smala människor. Och som Kissie skriver i sin blogg, hennes lår får inte gå ihop för det är inte snyggt, man ska ha raka smala nästan skelettben......Men vem har bestämt det? Klädestillverkarna? Media? Jag själv? Man blir lätt påverkas i dagens samhälle av alla modellideal och de är värre än nånsin, det är anorexifall....Alla tränar och säger att de gör det för att må bra, andra står för att de tränar för att tappa i vikt(då de redan är smala). Jo det finns de som är smala som tränar och tjatar om sina mått på sin blogg och våg och annat.........Samhället har blivit överfixerat av träning och hälsa! Och jag själv har ett sjukt mål som jag inte haft tidigare,,,,jag vill ha smala ben eller rättare sagt smala LÅR, som inte går ihopa. Hur sjukt är inte det???? Det finns ju en träningstjej med en blogg som jag följer konstant och det hjälper ju inte att hon lägger upp lättklädda bilder på sin enormt välsvarvad kropp.....hon har verkligen en perfekt kropp....Och det är fler som vill se ut som henne och har som mål att träna ihjäl sig nästan men samtidigt skriver hon om att träning ska vara kul och allt annat samtidigt som hon lägger upp bilder på sin kropp....Vad ger det för budskap???  Nej.........usch.....Jag vill INTE ha ett mål med min träning, jag vill träna för att det är kul och att jag mår bra, inget annat men så är det ju inte. Jag tränar för att se bra ut! För att BLI smalare, vart då nånstans??? Jag är ju tillräckligt smal! 

Nu till något annat nämligen kärleken: Ja denna eviga längtan efter någon att älska och någon som älskar dig tillbaka. Det är så längesedan jag upplevde det att jag nästan glömt hur det känns:S  Känslan av att tillhöra någon, vara på samma nivå, dela samma humor, skratta, gråta, njuta tillsammans av livet....Jag har en längtan till....jag vill hitta nån och bilda familj. Jag har en längtan......men den längtan får bestå.


Nu ska jag äta, är så hungrig, duschen får vänta.
Fredag den 13:e


Jisses vad seg och trött man är idag. Har varit en vända på arbetsmarknadsenheten(aldrig kul) och sedan fortsatte jag till affären och handlade lite gott gott till helgen, bland annat julskum, blev så sugen när jag såg dom i någons blogg. Sedan passade jag på att köpa de nya ballerina kexen med pepparkakssmak och en påse naturgodis mums!  Har precis käkat lunch eller middag, makaroner med köttbullar och ketchup, vart så sugen på det hehe. En morot åt jag till för att vara LITE nyttig hehe.

Idag är det vila från träning, dock ska man inte träna dagen efter vaccinationen, blev ju vaccinerad igår. Har lite ont i axeln men inte så farligt, dock ingen feber! Men jag känner mig trött och seg. Men imorgon hoppas jag ta nya nya tag med träningen, då står det en hel del sysslor på schemat som storstädning,fast först träning, powerwalk och sedan på kvällen ska jag försöka orka med en joggingtur också.

Ikväll är det IDOL, och veckans tema är duetter, ska bli så himla spännande att se. Mina favoriter blir nog Tove och Erik, har läst lite om deras framträdande att de klickar väldigt bra så det ska bli skoj att se och höra:)

Nej, tror jag går och vilar mig lite, lägger mig med en bok eller kanske sätta sig med bok. Jag lyckas alltid somna om jag LÄGGER mig och läser hehe.


Ha en mysig fredag folks!

andra springturen och vaccination

Sitter här och äter ett äpple och eftersvettas. Har varit ute och sprungit med mina nya löparbrallor och jag kan säga att det gick betydligt bättre denna gång. Så skönt det var! Dock blev det bara 20 minuter men det får räcka till en början, jag ska öka tiden så småningom. Idag höll jag högre tempo än förra också så nu är jag på gång hehe. Vet inte om det har med o göra min enorma portion mat i middags. Kost och sömn är A och O för att träningen ska bli bra, kännas bra och vara effektiv! Ska snart slänga in en kylling i ugnen.......

Imorgon ska jag till Lund och vara på det där rekryteringsmötet klockan nio, där fortsätter intervjuerna sedan förra fredagen.Efteråt ska jag på en lunchdejt(?).Är lite nervös men gör inte så stor grej utav det.
Jag lär inte hinna med någon morgonpromenad imorgon om jag inte går upp i ottan men det är jag inte så road av. Så imorgon tar jag styrketräning när jag kommer hem istället samt lite motion efteråt också, får se om jag orkar ta en springtur också, det visar sig. 

På  torsdag ska jag till AMS och uppdatera min handlingsplan.Ska passa på att säga en del saker till handledaren också. Sedan........mellan 15-19 erbjuds jag vaccination emot svininfluensan och jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska ta den eller inte. Jag kan iallafall inte träna efteråt utan det får ske på morgonen istället. På kvällen är det kör tjoho....och denna gång har jag VÄLDIGT nära, vi ska nämligen sjunga i en lokal där jag bor hehe.  Men ska jag ta vaccinationen eller ej? Det är ju lika bra ifall man skulle bli sjuk. Men jag är inte heller i riskzonen vad jag vet.....mina föräldrar ska inte ta den , inte min mormor o morfar heller.  Men det är ju gratis ändå,,,,,,men ahh sådan beslutsångest man har!


Nej nu ska jag ställa mig i en varm dusch.......sedan mat!

Helgen

Helgen har varit trevlig!

På fredagen tog jag det lugnt efter rekryteringsmötet , jag städade hemmet lite lätt dock och på kvällen vart det mys med idol och popcorn.

På lördagen sov jag ut och sedan stack jag ut på min första joggingtur på lääänge och det vart tungt må jag säga. Efteråt fick jag trampa ner till affären och köpa kattsand och sedan var det iväg igen till närmaste bankautomat för att hämta ut pengar till kvällen o bussbiljett.

På kvällen var det partaj i helsingborg tillsammans med några tjejer från kören. Vi samlades hemma hos värdinnan för helgen. Där blev det hemlagad pizza med en massa goa läckra pålägg. Till maten drack det vin och vatten sedan till efterätt glass och kaffe, gott!:) Det pratades en hel del, stora ämnet var dejting på nätet, men kul var det med dessa diskutioner. När maten och glassen sjunkit lite så begav vi oss ut i helsingborgs nattliv. Första stoppet vart Wallmans men där stannade vi inte så länge. Väldigt mycket fulla människor och sedan var det inte helt rätt musik att dansa till samt att brandlarmet satte igång helatiden.  Så vi fortsatte till la cardinal, en av tjejerna fick för sig att det är fri entre innan tolv på la cardinal men tji fick vi. Det är aldrig fri entre så då var saken klar, vi begav oss till grannstället cantinan och där stannade vi hela natten. Mycket dans blev det och emellanåt vart vi tvungna att säga till DJ:n att spela nåt annat och han var inte så svårflörtad;) Jag fick MJ:s thriller, älskar att dansa till den musiken! Mot slutet blev vi (alla utom jag)hungriga så vi tog oss in på ett matställe bredvid nattklubben. Där beslutade vi oss för att avsluta kvällen och bege oss hemåt med nästa buss. Men när vi gick tillbaka till dansstället för att hämta våra jackor så gick de andra tjejerna in på dansgolvet igen så det blev två danser till sedan vart vi och fötterna nöjda.
Vi tog bussen hem till värdinnan där vi fick varsitt rum att sova i....Jag kan dock poängtera att vi inte hade så många timmar på oss att sova då vi skulle upp halv nio för att vara på teatern i LA klockan tio(!) för en kördag. Men själv skulle jag åka till päronen och bli firad tillsammans med min bror av släkt och familj även om jag velat sjunga o dansa och umgås med kören! Men så går det när man inte har koll på saker!

Söndagen åkte jag som sagt till päronen och träffade familjen och släkten o åt gott, det var väldigt trevligt. Men med tanke på den lilla sömnen jag fått så stannade jag inte så länge utan tog ett tidigare tåg hem. Och det gjorde jag rätt i. Kom hem, slog mig ner vid datorn, satte igång teven......käkade upp mina presenter.....sedan chattade jag lite med folk på MSN tills ögonen gick i kors och det var dags att sova.


partyoutfit:
svart pennkjol från indiskan
topp köpt utomlands
midjeskärp carlings
tjejerna : Camilla, Madde och Pernilla!Lite suddig bild men tog denna medvetet för att man inte skulle se så tydligt.


Hur gick det?


Jodå jag sprang men tungt var det både för andningen och benen, benen kändes tunga som bly mot slutet. Jag fick tom med gå lite men blir nog lättare med tiden, längtar till de springdagar då det känns som man flyger fram:) Och jag ska kämpa mig dit!  Så nu blir det powerwalks på morgonen och sedan en joggingtur på eftermiddagen och de dagar jag inte springer blir det styrketräning och vice verca:) Kanske ändras måtten också? Shit, nu går katten i lådan igen, måste käka min gröt och sedan ta en snabbduch och iväg för att köpa kattsand!

tjingeling!

Hur ska det gå?


Idag tänkte jag inviga mina nya joggingskor och jag är lite smånervös eftersom jag inte sprungit på hur länge som helst och sist jag sprang gick det inte alls bra. Det körde tom förbi en van där en kille stack ut huvudet o skrek -"spring lite fortare!"  Men nu skiter jag i vad andra tycker och tänker, jag gör detta för MIN skull och ingen annans! Det är bra att bara komma ut och springa, det är mycket duktigt att jag springer huvudtaget. Nu i början lär det nog gå tungt men efter ett tag ger det väl med sig. Tyvärr så har jag inga löparbrallor som hade varit det ultimata för springturen så jag får köra med mitt skidunderställ och hoppas det funkar lika bra!

Nej nu ska jag ta på mig glasögonen, käka lite lätt frukost och dricka the och sedan bär det av!:)

 

Hej svej!


Rekryteringsmöte


Jag trodde att jag skulle på jobbintervju i Lund idag. Tog tåget in(orolig att jag inte skulle hitta) och frågar mig fram efter vägen. När jag tillslut är framme vid AMS möts jag av en stor folkmassa, vad är detta? Tänker jag. Läser på porten att det är rekryteringmöte, kul? Jag vet inte vad det innebär , har aldrig varit på ett sådant förut. Men hur som helst så gick vi (hela folksamlingen) in i en sal och där fick vi en massa information om företaget som söker personal.Efteråt fick vi varsin en nummerlapp, jag hade nummer 90 och numrena började på ett såklart. Jisses, här kommer jag få sitta hela dagen. De skulle ta in 20 nummer åt gången och två minuter per skalle skulle intervjun ta. När vi sedan var på nummer 31 fick vi ny information. Att de som hade tom siffran 60 skulle stanna kvar och vi andra fick gå hem men vi skulle spara vår nummerlapp då vi komma att behöva den till nästa vecka när vi var välkomna tillbaka och fortsätta intervjuerna. Ja, jag får väl göra, åka tillbaka då. Men då ska jag passa på boka in en träff med min kompis i Lund.

Så jag har nästan precis ätit lunch och behöver städa hemmet för imorgon ska jag ut o partaja och då vill jag inte hålla på att städa. Tänkte prova mina nya joggingskor också idag men jag tror att jag hoppar över träningen, har ändå sprungit från stationen till AMS i Lund och sedan cykelturen från stationen så helt förslappad är jag inte idag och igår tränade jag mycket också. Nej det skadar inte och vila. Jag vilade iofs i Tisdags men tänkte träna imorgon igen så tar städningen idag men inte orkar jag med nån storstädning , nej det blir bara att plocka lite och dammsuga. Jag känner bara för att lägga mig på sängen och vila, bläddra i nån tidning(om jag haft) men tror jag läser den där boken istället. Jo jag gör det, det är så ruggigt väder ute att man bara vill kura ihop sig med en filt o nåt bra att läsa.


Idag är det fredag, mysfredag......men inget gottmys för mig....jag ska äta på söndag istället och då ska jag äta vad jag vill, då har jag en ätardag fast jag har redan fuskat i veckan. Igår blev det fyra stycken havreflarn och i tisdags när jag var iväg med mamma blev det kanelsnäcka och varm choklad och sedan efter lunchen en elefant. Men men jag bryr mig inte eller jo det gör jag men jag orkar inte.........så livet är till för att njutas.


Nu ska jag avrunda här.

Ha en myyyyysig fredag!


Happy Birthday to mee!

Idag är det ingen vanlig dag utan jag fyller åt. Ett år äldre än förra året:P


Vad ska man ägna sig åt på sin födelsedag? Söka jobb! Tjoho vad skoj, nä min själ, idag fyller jag år. Just nu har jag avnjutit lite mellis , en frökusmacka med keso och banan och en kopp the, gott:) Från högtalarna strömmar Eva Cassidys ljuva stämma, katterna springer ut och in på balkongen, kallt är det brrr. Men sitter med min gosiga långkofta och nya jeansleggings som jag införskaffade i tisdags när jag umgicks med mamsen.  Saknar verkligen att shoppa så det där behövde jag! 
Det blev en morgonpromenad i förmiddags men inte så lång men tydligen lyckades jag komma över en timme ändå, det är ju bra för jag tror att jag hoppar över styrketräningen idag och sprarar den tills imorgon. Har varit iväg på Team Sportia och köpt ett par nya joggingskor, jo de har ju värsta nedsatta priserna och då får man passa på så nu kan jag börja springa igen, härligt(ska bara invänta mina födelsedagspengar och köpa löparbrallor och tröja)  Sedan passade jag på att köpa ett par snygga trosor från clique. Jo men det är ju min födelsedag! Sedan gick jag och handlade lite, mest frukt....så nu har jag fylllt på med frukt, keso advocado osv....Ikväll är det kör och det ska bli trevligt, därför som jag vilar istället idag. Man ska ju vila mellan träningsdagarna. Men vi kör hårt imorgon istället:) Och på lördag är jag fortfarande osäker på hur jag ska göra......hade ju varit skoj att umgås med körtjejerna , aja får prata med dom om det ikväll. Dessutom missar jag kördagen på söndag då jag har kalas suck. Så går det när man inte planerar. Nåja jag får plugga mer på sångerna då.Nu ska jag fortsätta kolla efter lite lediga och sedan är det dags att börja med lunchen.....

träning,hälsa och relationer
God eftermiddag bloggen!

Idag kom jag äntligen upp ur den varma sängen och iväg på min morgonpromenad men hey jisses vad de blåste. Jag höll på att blåsa omkull men man fick kämpa mer än vanligt. Dock blev man inte lika svettig som vanligt pga de kyliga vindarna. Men tror ändå att de tog lika mycket som annars.  75 minuters kämpande powerwalk i den kalla blåsiga novembervädret blev det iallafall. Efteråt körde jag lite magövningar.Sedan räcker det med träning för idag. Styrketränade igår, måste ha en dags vila mellan varje.

Min mage mår för tillfället inte alls bra. kanske beror på allt godis jag stoppade i mig undetr helgen, men så länge ska det väl inte hålla i sig? Det borde släppa vid det här laget. Eller så är det morföräldrarnas mat som innehåller laktos. Jag har ju märkt vilken enorm skillnad det är när jag käkar laktosfria produkter och när jag inte gör det. Nåja, det var sista matlådan nu från dom sedan kör jag egen mat. Fast jag är ändå tacksam för den maten jag får av dem, god är den ju. Men tror de kör med laktosfritt hädanefter och då blir det inga problem. Nej, denna helf blir det inget gottis för min del eller jo de blir ju tårta och sådant på söndag då vi har kalas för mig och min bror. Men både på fredagen och lördagen håller jag mig borta, samtdigt sparar man pengar.

Så vad har jag hittat på hitills idag då? Jo förutom promenaden så har jag sökt jobb, skickat iväg ansökningar. Känner mig alltid duktig när jag gjort det. Och så är det onsdag idag vilket betyder teve-kväll:) Jag har hunnit käka lunch också och när jag skrivit detta inlägg tänkte jag lägga mig på sängen med en filt och fortsätta läsa i den intressanta boken "hemligheten" om relationer och försöka bli klokare.På tal om relationer och singelliv och dejting......Det finns ju en enda som är högsta prioritet just nu och jag har försökt att förklara för honom men han insisterar på att han inte vill ha distansförhållande men man kan aldrig styra kärleken helt, och besluta sig för vem man ska bli kär i, det bara blir så. Jag vill inte ha distansförhållande. Men vad gör man när man hittat någon där allt talar FÖR att det verkligen kanske kan bli något OM man ser till å träffas. Jag vet inte hur länge jag kommer att ha tålamod med att vänta och se.......Vad ska man vänta på? Att bli gråhårig?? Nej, och jag är medveten om att denna person har måånga runtomkring sig som GÄRNA inte tackat nej till honom. Men det skiter jag i! Men vart går gränsen till att man är tvungen att släppa taget om denna person? Än så länge håller jag ut....än så länge visar han intresse.....men när ska han ge med sig och gå med på en dejt och kanske riskera ett distansförhållande....till en början??? Svaret står skrivet i stjärnorna........Men tills dess håller jag kontakten med andra också precis som han lär göra.


sexig outfit hahaha:P


Blev ingen morgoncardio

Det blev inte som jag tänkt morgonen. Det var tänkt att jag skulle stiga upp klockan sju och ge mig ut och traska vid åtta men så blev inte fallet tack vare min kära (läs störiga jobbiga) katt! Han startade att gala klockan sex på morgonen så jag vart för trött att gå upp klockan sju och slumrade vidare. Gick upp tio i nio istället , ringde till mamsen och pratade med henne i en timme sedan åt jag frukost så nu sitter jag här med min kopp kaffe och ska smälta frukosten lite , sedan ska jag ge mig ut i detta gråa novmberväder och traska.


Dagens planering:

Powerwalk
lunch
handla
träna styrke
middag
söka jobb
tvätta


Nu ska jag som sagt dricka upp kaffet och sedan ge mig ut på promenix!


see ya later!


RSS 2.0