Halloween/Alla helgona helgen

Japp då var det alla helgona helg men här i Sverige så firar vi samma seder som USA vilket jag tycker är lite jobbigt och lär nog inte ändra min åsikt kring det.  Jag gillar oktober månad, den är orange för mig. Och orange är en härlig färg!

Ikväll blir det lite mys och film.

Veckan har jag skött min träning med powerwalks och styrketräning. Idag har jag en träningsvärk i armarna samt ben och rumpa som heter duga! Men det är bara gott! Då känner man att styrketräningen gjort nytta!

Har inte så mycket att skriva om....mer än att jag snart ska ta mig lunch och sedan ska jag bege mig till stationen och möta upp A.


Veckans träning:

Måndag: powerwalk 70 min
Tisdag:  powerwalk 70 min + rumpa
Onsdag: powerwalk 60 min+mage o rygg
Torsdag:
powerwalk 65 min + styrke armar, biceps,triceps,axlar
Fredag: fitnessyoga (vila) 80 min
Lördag:
Powerwalk 75 min+rumpa
Söndag: VilaNej om jag ska få i mig nåt att äta


Ha en skön alla helgona helg!

Tisdagkväll


Sitter här och tittar på "unga mödrar" som går på kanal fem. Mitt liv är helt kaos just nu.

Imorgon ska jag ringa runt och be om uppskov för de kommande räkningarna. Det blir en rolig sysselsättning men vad gör man?

Imorgon får jag trevligt besök från Lund iallafal, det ska bli trevligt:)  Men innan dess ska jag fixa dessa telefonsamtal och så en powerwalk på morgonkvisten ska jag hinna med innan frulle.


Imorgon var dagen då jag skulle åka o träffa "han" men det sket sig av sina anledningar. Hoppas bara han håller vad han lovat. Och så har jag lärt mig att inte handla så impulsivt!

Ikväll ska jag fortsätta läsa den spännande boken på hur man lever som singel i dejtingljungeln och hur man behåller sina relationer osv. Mycket intressant bok!

Men så ska jag också se på The mentalist, nya avsnitt idag!:)

Behöver skriva om dagens göra på en lapp till imorgon.

Man kan verkligen se hur jag mår, syns i ögonen:S

LördagmorgonTja, uhu jaja  Haha då är man uppe efter bara fyra timmars sömn. Men det gör jag inte om, satt och tjöta med två goa killar;) Den ena är högsta prioritet att träffa, jag vill! Men det återstår vad han vill. Är det meningen så kommer vi att träffas men jag tror att vi skulle passa väldigt bra ihopa. Vi verkar ligga på samma nivå i olika sammanhang.

Japp jag är i malmö i helgen, sla fira farfars födelsedag idag och imorgon ska jag träffa min goa väninna som jag inte träffar så ofta*sakna*

Jag äger ingen våg själv men mina päron har en och när jag är här på besök så passar jag på att väga mig ÄVEN om man inte ska fokusera på vågen utan måtten. Men jag provade att ställa mig och var medveten o vad den skulle visa men till min stra förvåning och lycka så har jag gått ner(!) Äntligen nu går det på rätt väg. Jag har känt det runt midjan också, snart komer jag i mina gamla stuprör fast jag får ju på dem men dom sitter inte snyggt, jag vill ner till 53-54 kilo det är lagom.  Men jag fortsätter med mina powerwalk och styrketräning så ska det nog ge med sig tillslut:) Sist jag vägde mig hos mina päron låg vågen på 57, 6 men nu väger jag 55,9 :)Och trots det så äter jag ändå snask men rör man sig regelbundet så håller man figuren:)  Då vet jag att det inte beror på medicinen iallafall:)

Men där är det bevisat att man förbränner med POWERWALK också! :)

thoughts and feelings


Usch idag jag vill jag inte längre vara singel. Nu har det för fasen gått TRE hela år plus några månader. Hur länge vart det tänkte att jag skulle vänta? Jag vill inte vänta längre! Det den där längtan efter tvåsamhet blir starkare och starkare. Jag har kontakt med massa olika killar men det klickar aldrig, på det ena eller det andra viset. Antingen är jag för kräsen eller så är den andre för kräsen. Just nu har jag fastnat  för en till som inte verkar ett dugg intresserad av mig eller så är det en hel del faktorer spelar in i förklaringen att han inte bara ser till å vilja träffa mig. Han verkar så underbar, samma humor som mig och lite känslig är han. Ja varför kan inte bara livet bli underbart nån gång för mig....och alla andra som befinner sig i samma sits.  Nej, det där med kärlek och dejting är inte lätt. Varför ska man gå och tråna efter någon som inte visar samma intresse till en? Nej som heter "Don't let the imaginary person  keep you from loving the real one right in front of you" Så jag släpper energin och tankarna och förhoppningarna om honom, I guess. För inte tänker jag kämpa om en kille tillsammans med alla andra tjejer, det är ingen jäkla tävling. 

Sedan kommer vi till det där med arbetslös, usch och det gjorde det inte lättare när jag idag tackade nej till ett jobb, ett städ jobb i en annan std, kvällstid, sex timmar varje kväll, sena kvällar 22.00 slutar passet och så ska man ta sig hem också???? Faaaaaaan!

Och träningen: Jo jag tränar som en idiot men inte fan händer det nåt! Samma jäkla fett sitter kvar runt midjan usch urk! Men jag orkar inte bry mig, allra minst när det inte finns nån som intresserar mig, men där ljög jag. Jo visst finns det fler än bara "han"....och jag har varit där förut, tävla med andra....been there done that! Så nej tack NOT ANY MORE! Oj nu kom jag helt bort ifrån ämnet träning, säg vad det är som finns mest i min skalle nu??? :(


Jag älskar killar med humor, en härlig personlighet, underbart leende och fina ögon!!
Idag är det iallafall onsdag och det betyder    Bonde söker fru (skönt att få skratta lite) och Grey's anatomy (drömma sig bort)

Det fattas bara nåt gott att tugga på............men men nej igår åt jag en stor chokladkaka så det får vara. Men det känns som diet kvittar nu som sagt så.Ja detta inlägg blev kanske lite rörigt men jag skriver av mig först främst för min EGEN skull.


Nu väntar disken! Tjingeling


lugna söndag


God eftermiddag denna härliga höstiga söndag.

Idag är det slappedag med stort S . Jag vilar från träning, jag vilar från allt utom datorn:P

Min dag so far:

ätit frukost
busat med katterna
tvättat håret
sjungit mariah carey
pratat en stund med grannen
läst bloggar
kollat ansiktsboken


Jag borde ge mig ut på en promena men orkar inte:P Tror jag lägger mig på sängen eller i soffan och kikar igenom reklamen.....

Det vart mycket tråkigt, det som hände härom dagen.....Det värsta är pengarna som jag förlorar, men nu har jag lärt mig att inte vara så impulsiv och jag som aldrig är impulsiv. Och nu vet jag hur jag ska göra för att inte hamna i samma spår igen.
Fasen vad grannen ska väsnas, måste nog sätta igång musik så jag slipper höra.


Veckans träning:

måndag: powerwalk 75 min
tisdag:powerwalk    90 min  + styrke mage
onsdag:powerwalk 90 min  +axlar,triceps
torsdag: powerwalk 75 min  +rumpa
fredag: lite cardio och styrketräning, axlar,biceps, triceps
lördag: powerwalk 60 min

Men händer det nåt? Inte ett skit!  Fast nu ska man ha tant röd också.....blä det förklarar mitt humör de senaste dagarna och nu har katten skitit igen suck!


Världens bästa onsdag!:)

Idag är det onsdag min favoritdag i veckan! Då är det teve-mys och snart helg:D Inte för att det är nån skillnad på att vara ledig på helgen då man inte har nåt jobb.

Jag vart i malmö i helgen och det blev rörigt. Jag var redan då säker på att jag skulle åka tillbaka till malmö på måndagen men hade för lite pengar så jag vart osäker och visste inte hur jag skulle göra och väntade FÖR länge med att avboka, japp så kan det gå. Och jag förstår självklart att den jag skulle besöka är skitsur på mig. För man hör inte av sig dagen innan och avbokar OM man visste men nu visste jag inte heller. Nåja....om man inte förstår sig på mig så kan det vara också!  Jag låter det vara , orkar inte tjafsa!


Imorse blev det en promenix som vanligt. Men hua vad kallt det vart! Jag ångrade  att jag inte tog understället, det hade behövts. Det får jag ta imorgon. Under promenaden såg jag att det vart lite frost på sina fläckar av gräset så idag blir det att ta in trädet som står på balkongen så det inte fryser ihjäl:S Ska nog göra det innan mina morföräldrar dyker upp. Får besök av mina morföräldrar idag:)

veckans träning:

måndag: powerwalk 90 minuter
tisdag: powerwalk 70 minuter  , styrke , triceps, biceps och axlar 30 min
onsdag: powerwalk 70 minuter  + styrke mageNej, om man skulle ta in trädet då:P

 

 


What???

Välkommen till ännu en dag i denna rosa månad. Nu när jag loggade in på blogg.se fick jag syn att Stephen Gately från Boyzone är död(!) Det känns som massa unga människor dör från höger och vänster, så tragiskt! Det var ju inte detta som mitt inlägg skulle handla om men vart tvungen att kommentera denna tragiska nyhet.


Det är en ny dag, måndag och helgens vila och gottor är förbi. Sov för länge idag, till halv tio usch får inte hända igen, imorgon ska jag ställa klockan på 07.00 så min promenad blir klockan 08.00.
Nåja, det blev en powerwalk på 90 minuter iallafall.Förra veckans träning:


Måndag: powerwalk 60 min
Tisdag: powerwalk 60 min (minns ej i början av veckan)
Onsdag: Powerwalk 60 min   jogging 20 min plus styrke
Torsdag:jogging (snigel) 50 min plus mage och rygg styrke 
Fredag: powerwalk 90 minuter 

Som ni ser är det mycket powerwalks, har lagt till mycket och nu kommer jag bara hålla mig till powerwalks. Det är lika effektivt som en joggingtur läste jag. Och nog kan det vara så!
Jag känner redan att det börjar hända saker:)


Nej om man skull ta o kika runt lite på lediga jobb:S


Sista springturen


Det vart en riktigt fruktansvärt jobbig springtur, jag flåsade som bara den och benen släpade efter. Jag fik tom stanna och promenera för att det gjorde ont i knäna. Nepp det är dags att kasta joggingdojjorna eller använda dem som walkingskor. När tom mina walkingskor är bättre att gå i än joggingdojjorna så är det nåt som inte stämmer. Jag får väl hålla mig till powerwalks. Men jag vill ju svettas och få upp pulsen, då får jag springa inomhus med mina aerobicskor istället. Men får hitta nya sätt helt enkelt för att hålla motionen vid liv.

Veckans träning:

måndag: powerwalk 75 min
tisdag:powerwalk 70 min
onsdag: powerwalk på morgonen   60 min
             joggingtur på eftermiddagen 25 min
             styrketräning triceps+axlar 20 min
torsdag: joggingtur 50 minuter +mage och rygg

Efter Maxmålet idag vart man tvungen att springa en längre tur även om det tog emot. Blev inte så glad när en bil körde förbi och en kille skrek "spring lite fortare" Det är en grej med att jag inte gillar att träna bland folk. Men men det är bara att ignorera de dummskallarna!
             
 


Jag tog mig ut och kämpade mig igenom!


Ska det vara så jäkla svårt??????

Jag förstår det inte! Det har aldrig nånsin tagit så här jäkla lång tid för mig att tappa kilon!Känns som det inte händer nåt och nog kan man se skillnad från förra sommaren. Kan ju bero på den jäkla medicinen som bromsar hela förbränningen. Men jag ska ge det lite tid, typ en månad ska jag ge det och har jag inte fått nån skillnad trots att jag undviker godis och sådant som jag undvik då jag tappade så ska jag banne mig ringa upp och be om att få trappa ner på medicinen. 

Jag försöker minnas tillbaka hur jag gick till väga för att tappa kilon sist, jo det var ju cardio cardio regelbundet. Det kanske inte var så långa joggingrundor men det var korta och regelbundna rundor. Men så har jag ju inga bra joggingskor. Nåja okej, då ska jag köra enbart cardio nu och så slänger jag in lite styrke emellanåt. Men nu ska jag inte vila en enda dag. Eller jo en dag kan jag vila. Nåja vi kör på nu. Om jag skulle trappa ner på medicinen så har jag träningen som ger mig endorfiner,det är mina lyckopiller!


2008

2009  Imorgon ska jag följa med Tobbe till jobber sedan blir det en joggingrunda eller powerwalk eller båda två, beroende på hur mycket jag hinner.


Idag är det onsdag vilket betyder Bonde söker fru och Grey's anatomy!:D   Snyft...miss O'malley

Ha en under lill-lördag!en nattinlägg

Jag brukar inte blogga så här sent, det var ett bra tag sedan jag var uppe så här sent. Men eftersom jag inte ska till något jobb imorgon så tänkte jag skriva av mig innan det är dags för nanna kudden.

Som sagt så har jag pausat från träningen då jag varit förkyld men det börjar lägga sig nu så imorgon ska jag ut på min efterlängtande promenad. Jag ska inte börja med joggingturer än utan håller mig till promenader. Så får vi se hur fort jag klarar att gå imorgon. Man ska ju lyssna på kroppen.

Det är väldigt passande med att sätta igång med träningen, nu när världens bästa träningsblogg har satt igång igen Sofi Lindberg har varit ute och rest men kom hem ikväll så nu blir det att följa hennes blogg och hennes träning igen. "Kunde hon då kan jag!:D "

Så nu är det träning träning som gäller för att få bort det jag vill ha bort. Men en sak är jag glad över, mina vintershorts sitter inte åt för mycket vilket betyder att jag inte är större än jag var förra året, det kan väl handla om några cm runt "stussen" på magen.


Det känns som jag bara jagat killar hela helgen på dejtingsidorna. Är nu medlem på två sidor. Men varför är de inte tillrcäkligt intresserade som jag är intresserad av????  Nåja, tiden är väl inte inne för mig än. Återstår att se.

Imorgon är det söka söka jobb....jobba och slita med att söka jobb men först träning på morgonkvisten!


 

För nu drar vi igång på riktigt!


Så vart man förkyld suckOch där avbröts träningen IGEN!  Så har man åkt på en förkylning. Ja, är man så jäkla hagalen att man kränger en massa godis där andra fingrar varit o plockat (som burit på virus,hade stora godisskålar under körhelgen och många i kören som vart förkylda) så får man skylla sig själv! Hade jag nu inte varit så haglen efter godiset så hade jag sluppit denna förkylning, samt tappat några kilon och eftersom träning+ inget socker = förbränning av fett. Men men nu är det vila som gäller och sedan ska jag ta tag i täningen. Jag vet att jag kommer att få resultat tillslut, ska fortsätta med promenaderna och joggingturerna , fast mest promenader.
Men om jag passar på att vila nu så kanske man blir fortare frisk!

Måste söka jobb också och mejla till det där jobbet som jag var på jobsamtale och fråga hur det blir. De skulle nämligen höra av sig denna vecka. Har ju tid till att leta jobb och skicka iväg osv.....Ska nog tillbringa min dag till det. Ikväll är det kör , får se om jag orkar.....jäkla skit, jag som ville sjunga. Träning och sång är livet för mig, min passion! Nåja, så är det, bara att gilla läget. Igår unnade jag mig lite naturgodis och nötter samt glass (inte bra för min känsliga laktosmage) till premiären av Grey's , min favoserie men en rollfigur saknades, underbara George, Mr O'malley...alias TR kNIGHT!  Men men de andra underbaringarna är kvar!

Nej nu ska jag få tummarna loss till arbetssökandet!

So long, have a nice thirsday!


RSS 2.0