Goddagens måndagUppdatering: Först tar vi helgen. I helgen besökte jag malmö , lite social med familjen och vänner. Malmöfestivalen och shoppingrunda(dock inte för mig)

Idag är en ny vecka och ny dag. Måndag. "Provjobbade" på ett ställe jag sökt jobb. Kommer blir timanställd. Men har även sökt jobb i hbg, ska ringa chefen för att bestämma start på "bredvidgång". Detta ställe jag var på idag var en närvårdsjukavdelning, mycket blodpat och diabetespat, mycket äldre människor. På en ortoped är det blandat och varierat vilket lockar mig mest och då är pendlandet värt. Det är så oehört viktigt att man trivs på sitt jobb. Men vi får se hur det går på det andra också.  Lite trist att ha äldre arbetskamrater också. Efter att ha varit hela sommaren på ett ställe med arbetskamrater i samma ålder, både killar och tjejer, lockar det mest. Men som sagt vi får se.

Idag är det en ny vecka som sagt, träning startar igen. Men inte idag. Idag är jag oehört trött, sovit för lite i helgen vilket resulterar i trött kropp och då ska man inte pressa sin kropp till träning. Bättre att vila upp sig. Ska ju springa en mil imorgon på iformloppet och då är det bättre man är utvilad. Lördagens outfit: skjortklänning: Camilla
                          leggings : mammas
                          skor: mammas,köpta på Mallorca
                          brett skärp: lånat av mamma


Trevlig måndag på er!

Full rulle!Me like!
Ojoj nu verkar mitt liv äntligen ta fart. Idag har jag varit på en jobbintervju (dock för timanställning men bättre än inget) och det verkar gått bra. Kom överens med chefen att jag skulle maila henne några referenser och sedan börjar jag med bredvidgång på måndag! Samtidigt hör ett annat sjukhus av sig och är intresserad av att träffa mig om jag är intresserad av timanställning(samma här, bättre än inget) och självklart är jag det. Ringde upp denne och fick då reda på att det även gäller natttjänster vilket jag inte är så road av men....shit....man får ja ta allt som erbjuds om man vill ha ett jobb! Vad ska jag göra? Ska jag vänta med helsingborg innan jag känt på sjukhuset här där jag bor? Nu helt plötsligt blir jag velig och vet inte hur jag ska göra. Samtidigt vill jag ha jobb, jag vill tjäna pengar och slippa gå på försörjningstöd! Men samtidigt....träningen då? Hur ska jag hinna med träning? Träning är så jäkla viktigt för mig i mitt liv. Träning är en del av mitt liv. Och jag tänker på nåt sätt lyckas ta mig tid till träning utöver detta. Nu är det ju solklart att jag inte har tid till en annan människa i mitt liv, alltså en pojkvän. Det känns skönt för nu kan jag släppa tankarna på att försöka hitta en man!

Ikväll är det audition för mig, håll tummarna! Jag är så nervös och har ingen aptit idag. Men det ska nog gå bra. Jag går dit och gör min grej, sjunger min sång och ger allt!

Nu ska jag diska upp lite och få ordning på grejer här.

Jag gjorde det! Jag gjorde det!
Jag darrar, jag vet inte vart jag ska ta vägen, hela min kropp ventilerar! Även om svaret var en besvikelse, en enorm besvikelse men att JAG gjorde det! Jag är så stolt över mig själv. Nu kan jag göra om detta flera gånger igen! Man kan ju inte få annat än ett nej och denna gång var det ett nej, kanske var meningen också. Men nu vet jag svaret och slipper att gå och fundera iallafall. Och det är skönt!

Jag såg Honom, ställde mig därute och kollade in honom, samlade mig och sedan gjorde jag bara det. Jag darrade och jag såg lite luddigt.  Men så står han där, jag går fram och frågar.....Han ler stort emot mig.Skit också, att han var upptagen!  Aja, får söka lyckan nån annanstans. Såklart är de upptagna vid det här laget. Suck.


Jag behövde bara skriva av mig nu!
hårdträning och malmöfestivalenIdag har varit en bra dag. Började dagen med....hårdträning med Paolo Robertos övningar. Jag ska försöka fortsätta köra på den nivån så kanske jag snart har en kanon kondis och orkar öka min jogging till löprunda.... Äjn så länge joggar jag....orkar inte mer. Känner mig för tung. Men med mer muskler väger man mer men så förbränner man ännu mer med muskler också.  Jag ska bruka allvar med överkroppen, armarna....vill få bättre form på armarna.


Var en vända till malmö för att träffa J men vi undvek festivalen så mycket det gick. Det är så rörigt och svårt att ta sig fram. Vi småvandrade lite i affärerna, inget köp för mig. Vågar inte köpa nåt förrän jag betalat mina räkningar. Så är det med det.Men mycket nytt snyggt har kommit till affären. Det blir snart en shoppingrunda när jag har koll på ekonomin. Men jag vet också att mina kära päron har köpt en hel del i spanien(de är på semester) och det ska bli kul att se när de kommer hem:) 


Nu ska jag fortsätta mysa denna lördagkväll med film:)


No life?

Det känns inte som jag har ett liv. Ett väldigt fattigt socialt liv iallafall. 

Nu har jag avslutat mitt vikariat på ortopeden i Lund och vill tillbaka. Var iväg och bowlade med några tjejer därifrån. De var också vikarier under sommaren. Tråkigt nog var det sådana som jag inte har kemi med.Jag kommer i skymundan och säger inte så mycket. Sådana människor som tar plats och pratar nästan helatiden.....där kommer jag i "bakljuset". Och det blir inte lättare när man inte har nån rapp käft och kan skoja lite fräckt med killarna på jobbet som de andra tjejerna kan. Jag hittar inga ord, har så svårt att ge svar på tal så där snabbt*knäpper med fingrarna* . Och istället för att göra mig bort ifall jag säger fel ord så är det bättre att hålla tyst. Eller? Är det verkligen det? Vad är det som hindrar mig från att babbla på i stora gäng? Är det förflutna som ligger och gror. Varför har jag inte släppt det än? Det är nog på tiden jag släpper det föflutna och börjar visa vem jag är. Men varför vara någon annan än den man är? Om man nu inte har behov av att prata i stora grupper (förutom på scen) ,varför ska man då göra det? Varför tvinga sig till nåt man INTE vill?  Fyra personer är ingen stor grupp men de räcker gott och väl när det handlar människor som man inte känner tillräckligt för att kunna slappna av. Äsch, eller så är det mig det är fel på.

Det blir inte bättre när jag helatiden ser hur bra kontakt de andra har fått med varandra. De gillar varandra såååå mycket  suck. Själv har jag inte ens hört ett ord från chefen. Kanske beror på att hon sett hur jag är i grupp och anser att jag inte passar in. Fan vad orättvist isåfall! Nej nu ska vi inte måla fan på väggen.

Idag har jag sökt lite jobb och registrerat mig på ams hemsida. Även om jag gjort lite nytta idag så känns det inte bättre för det.

Jag får väl fortsätta fylla ut dagarna med träning.........vilket liv...Man behöver ju socialt också. Min väninna är förmodligen sjuk så de blir nog ingen festival i helgen. Får höra mig om på andra håll också.

Någon spelar musik live nånstans.....kanske grannen....han som väsnar så förskräckligt. Och en sak tll....killar...han är tillbaka på min gård och jobbar. Yes nu börjar de i andra änden av huset och renoverar, Men de blir inget med honom heller. Jag förblir singel,arbetslös....och ensam......Vilket deprimerande inlägg.....men så här känner jag just nu.
deepday are gone


Förstod inte vad som hände med mig igår. Vaknade jätte-deppig. Sov i stort sett hela dan igår. Cyklade till affären för att handla lite onyttigt att stoppa mitt sockerbegär. Krängde en hel burk nutella. Det blir dyrt i längden. Orkade med en dusch också.


Idag när jag vaknade kände mig inte alls deppig längre utan tog mig upp och ut på en skön joggingrunda. Det blev 50 minuter. Gick lite tungt då jag fick motvind och dessutom sprang jag omväg i spörregnet. Blöt som en hund staplade jag mig upp för trappan, kämpade mig igenom några magövningar. Sedan var det dags för frulle nummer 2. Duschade och satte mig för att skriva ansökningar/skicka ansökningar. Har nu käkat lunch/middag i form av två feta korvar och hemmagjord potatismos. Måste handla grönt och frukt. Men det får vänta.

Trodde att jag skulle orka med styrke på eftermiddagen men känner mig så himla trött så tar de imorgon istället. Ska trampa iväg till affären och köpa kattsand nu iallafall.


Inte mycket form at skryta med. Jag har ett mål nu til hösten- ska köra mycket överkropp i styrketräning , rumpa men benen får vila så de inte blir större. Vill minska måtten på låren. Benen får sin träning genom löpning och powerwalking. Och...så ska jag köpa mig ett gymkort till hösten. Nya träningskläder. Nu ska träningen bli ett nöje!Vaknat på fel sida....

Jag är så jäkla trött och irriterad. Solen skiner och jag känner mig tvungen att pressa i solen för att blir brunare. Men lägenheten behövs städas och jag behöver bli brun.......Det är så varmt.......och jag är så trött....orkar inget. Det är ett jäkla spindelår, fullt med spindlar på balkongen så man vill helst inte lägga sig där.  

Men man kanske ska sätta igång med städning. Åh det hade varit så gott med glass idag/ikväll....men nope det ä socker och jag skulle undvika onyttigheter nu för att se om jag mår bättre i magen.

Tråkigt inlägg detta blir.

Jag var så besviken på mina arbetskollegor igår. Det var meningen att vi skulle spela kubb i Lund igår. Jag åkte dit men hittade ingen. Fick tag på en kollgegas nummer och ringde henne, hon var påväg till 20-årsfest och en annan kollega som också skrivit upp sig på kubbkvällen satt hemma hos en kompis. Antagligen var det intsällt. Så bra att de meddelar om det!  Denna lediga helgen blir så associal, så tråkigt.......Så är det när man har ett fatigt socialliv. De få vänner man har är upptagna på annat håll.

Nej, det kanske är lika bra att det blir en assosial helg så kan man ha lite egentid som att slappa......Men först ska det städas och sedan ska jag slappa...eller...nej ska orka med ett styrketräningspass för armar annars tar jag det imorgon. Får se ad jag orkar.Gårdagens outfit: Visste inte vilka skor jag skulle ha, därav en av varje sko:P


Godnatt

Jag är himla trött och magen är full av skit....ätit på tok för mycket kollisar idag, nåja desto mer energi till springturen imorgon, hoppas jag.

Har jobbat idag 07.16..så har mitt schema i stort sett ut hla sommaren. Men som jag sa till en kollega idag, jag jobbar hellre för mycket och har ett jobb än inget alls. Jag vill bara ha ett jobb NU! Blir ju tvungen att leta efter jobannonser även om jag vill stanna på sjukhuset. En sak är säker-tyvärr ångrar jag mig att jag inte tog detta steget inom sjukvården tidigare dvs undertiden som jag pluggade. Varför gjorde jag inte det? Varför är jag så jävla seg i allt jag gör, tankar, handlingar????? När det kommer till yrkesval,kärleksval osv....

Nåja, på fredag ska vi träffas ett gäng från jobbet och spela brännboll vilket jag hoppas blir trevligt.

Det blev ingen träning idag, är så sjukt trött. Istället har jag gått till kylsåpet och fyllt min mage så den är svullen.....och mer vill den ha....dvs en massa dricka...men de blir inget med sötningsmedel för jag tror att sötningsmedel har den effekten av biverkning, svullen mage. På mig iallafall. Nej jag får nog snart gå till läkaren och testa mig för laktos eller nåt annat...Men jag ska nog börja vänja min mage vid små portioner istället. Jag tror jag äter alldeles för mycket. Har ingen hejd vilket resulterar till att min stackars mage lider. Nej från och med nu blir det mindre portioner. Man får prova sig fram och se vad kroppen mest mår bäst av.

Nej nu ska jag dricka igen för jag är törstig, sedan blir det borsta och lägga sig...så trött, ska bli skönt att få sova.
j

slö slö och trött....

Nu är den intensiva arbetsvecka över. Idag är det måndag och ny vecka. Denna vecka jobbar jag bara 3 dagar och sedan långledig fred lör sön vilket ska bli skönt.

Nu har jag inte ätit godis och onyttigt på en vecka och börjar redan märka skillnad. Den är inte lika fullt uppblåst som den tidigare var. Jag har ökat magträningen så nu börjar man se lite magmuskler också. Så nu ska jag fortsätta i samma veva tills sommaren är slut....och sedan får vi se förändringen.....med magen....hur den känns och hur den beter sig.

Kosten blir inte så fullt regelbunden då man jobbar fem timmar minst innan man får i sig frulle nummer två.....Morgonarbetet är värst, så myckt som ska göras, det skall tas blodsocker,omläggningar, kontroller(som ska tas före frukost och innan patienten börjar röra på sig). Men roligt är det! Jag är fast! Jag trivs så oerhört bra på sjukhuset och har goa arbetskollegor som är i min ålder, både killar och tjejer. Men snart går mitt vikriat ut:( Den 15 augusti arbetar jag min sista dag:( 


Idag är jag ledig, skulle tagit en springtur imorse men kände att kroppen behövde vila efter en tuff vecka med både jobb och träning. Jag får nog ta och städa hemmet. Har inte städat på hela helgen...ser ut som **** här. Sedan får jag ta mig ut i den friska luften också. Ska ringa ett samtal till läkaren.

Men ska väl sätta igång nu då....


Förra veckans träning:

måndag em/kv: springtur 50 min magövningar 15 min

tisdag: em/kv: uppvärmning rumpa,mage och lår och sedan styrkträning ben och rumpa sammanlagt en timme

onsdag: vila

torsdag:ff: springtur 50 min och magövningar 10 min

fredag: em/kv: uppvärmning 15 min mage rumpa och lår sedan styrketräning bic och axlar 30 min

lördag:ff: springtur 40 min o sedan mage 15 min

söndag: vila
RSS 2.0