Skulle jag inte bli bättre på att.....

Äta mindre skräp?

Det blev ingen träning idag och har vilat hela helgen men idag blev det vilodag ett för denna vecka istället. Så får jag byta plats med måndagen och lördagen. Så tränar jag i helgen istället.

Mår jätte-skumt i kroppen. Först trodde jag att jag hade maginfluensa på gång då jag började må illa. Men sedan började jag frysa. Nej- ingen träning idag. Så in i en varm dusch, byta om till pjyamas. Har ätit jätte fel idag ., krängt i mig en massa riskakor med smör på. Samt en frökusbulle. Och lite kvarg med jordgubbsylt light. Men nu hoppar jag kvällsmaten istället för varför äta mer än man orkar. Istället tar jag en apelsin senare som stillar sötsuget lite.

Åhå jaja vad jobbigt det börjar bli på praktikplatsen. Personalen flexar (tar ut extra timmar) om vartannat. Och nu när man får slita för inga pengar börjar man tröttna. Nej....måtte jag få sommarvik nånstans annars vet jag inte.....Jag orkar inte gå på soc längre! Jag är lika trött på soc som vi alla är trött på snön. Fast soc har jag aldrig velat ha från början såklart! Det är bara en sista utväg.

På jobbet blir det så fel med kosten. Först äter jag en stadig frukost vid sextiden på morgonen innan jag drar till jobbet/praktiken, bestående av råggröt med kanel o mjölk samt ett ägg o en kopp kaffe. Sedan jobbar man fyra timmar och därefter blir det fika ....då blir det knäckebröd(helt okej, men inte mer än två stycken) och sedan rån(BIG NO NO!) Sedan är det middag ett par timmar framåt o så får man ta lite, lagom portion. Sedan vill man ju ha efterätt men äter bara pyttelite. Men idag och förra måndagen har det stått kvar en stor skål med helgens efterätt- mousse med en klick grädde. Vem tror ni äter upp den? Jo, jag! Men idag var det sista gången. Jag kommer inte nalla fler kakor heller. Nu är det slut!  Håller mig till helgerna, då är det tillåtit. En ätardag ska jag tillåta mig om jag har lust.  Tror det blir lättare att utföra träningen med mindre skräp i kroppen också.

Så idag.......får jag lägga mig i tid och hoppas kroppen mår bättre imorgon och är fit for fight inför träning, ska köra armar o löptur.


formkoll  (nej bara skoja, ingen formkoll, bara vanlig bild, men tro att jag vill ha bättre form)
Nu vila och teve.

Long time ago.....

Vilken dag, är så himla trött. Nu har praktiken varit igång i fyra veckor och har inte känt känslan att vilja gå hem nån gång under denna perioden förrän idag. Det har varit en rörig vecka då hälften av personalen varit på APT möte så de blivit lite ändringar men det har funkat bra ändå. Idag var det inget APT men ändå försvann häften av styrkan nånstans och vårdtagarna vart oroliga, riktigt jobbigt när de bara yrar omkring men så är det. Det är ju deras demens och de kan verkligen inte hjälpa det.


I helgen var jag iväg och blev stylad i helsingborg, det var en upplevelse. Blev sminkad, och friserad sedan blev jag plåtad. Tyvärr så kostade bilderna en hel del så jag avstod.

Oj! Klockan är redan åtta(!) Nåja......här kommer lite bilder från plåtningen. Min väninna J var med och passade på att fota undertiden, tack för att du följde med!:)


RSS 2.0