Godkväll, en trevlig dag

Godkväll allesamman!

Tittar på krysset just nu....trevligt....sean banan skaka rumpa är ju ganska rolig haha.

Har haft en fin dag . Tog en joggingtur imorse och sedan satte jag igång och tvättade, hade en stor hög med tvätt och hade inga rena underkläder för tusan....När det varit så varmt i dagarna så har man duschat flera ggr om dan:S  Ganska skönt med svalare luft vilket kanske betyder att man kan börja och träna även EFTER jobb....hoppas hoppas, saknar styrketräningen. 
Hur som ....när jag var färdig med tvätten bar det iväg till malmöö.....för att träffa min goa vän J och ta en tur till möllevångsfestivalen, men det blev en ganska snabb genomgång för att sedan bege sig vidare till ett matställe. Det blev lite shopping i form av en skön tröja på Gina och ett fint nagellack som jag ska lägga på ikväll:) Och jag som inte borde köpa nåt men kan man låta bli när det är REA?

Nu har jag intagit soffläge och ska fortsätta glo på teve:)



Dagens outfit. Gillar inte kjolen, får en platt röv i den:S


För varmt

för att sova .....Jag är ganska trött och tror att jag ska knyta mig. Har bokat tvätt imorgon förmiddag. Vet inte vad vädret bjuder på imorgon, om det blir sol. Ska iallafall dra emot Malmös möllevångsfestivalen. Ska även hinna md en springtur på morgonen. Tror jag gör det innan tvätt. Har mycket att tvätta, usch.

Idag har jag tagit en löptur, sedan blev det storstädning i ultrafart, behövdes. Men innan städningen hann jag även med ett par timmar i solen. Hoppas inte på för mycket solväder imorgon då jag inte har tid att pressa i solen. Men hoppas att SOMMAREN har kommit för att stanna tiden ut.... så man har fler  soltimmar att ta igen. Kommer nämligen att jobba mycket i nästa vecka, usch eller okej. Har klippt mig idag så imorgon ska jag ha utsläppt hår,ska fixa och platta det. Inte alls nöjd med frillan idag,,, hon ska inte klippa mig fler gånger.

Nu ska jag ta o borsta gaddarna o sedan krypa ner i sängen.........men inget täcke, för varmt.

Sov gott!




Då var det dags igen....

Traskade bort till affärn för att köpa toapper och hushållspapper samt att få röra på sig lite. Men vad som också befann sig i affären, var den jäkla glassen som lockar så jäkla mycket nu när det är så jäkla varmt! Dyr som få var glassen men ändå åkte den ner i korgen suck. Och nu ligger hela paketen i magen igen......alla glassar utom en för jag mår illa. Varför kunde jag inte spara typ hälften åtminstone?! Det blev ingen träning imorse heller och det gör inte saken bättre.

Jag fick mens idag och det förklarar varför min mage varit så svullen de senaste dagarna.

Idag började karnevalen i stan men istället sitter jag här och lränger onyttigt och tänker på en viss person som jag kanske aldrig mer får träffa.
På lördag blir det trevligt. Det blir trevligt imorgon också för då jobbar jag, på jobbet finns en del ögongodis. Och jag hoppas det blir trevligt på jobbet i helgen. På lördag efter jobb kommer J och möter upp mig i Lund och sedan beger vi oss tillsammans ner till LA för att gå på karnevalen. Jobbar kväll på söndag och då får man sovmorgon:) Så de passar bra att hitta på nåt på lördagkvällen:)

Imorgon ska jag banne mig ta mig upp och springa en långrunda. Jag behöver ta ut mig ordentligt eftersom jag ska jobba på kvällen och då behöver jag vara fokuserad! Come on! Jag jobbar på en akutavdelning men kul och intressant är det! Hoppas sååå innerligt på att få stanna kvar!!!







l





......open up....

Jag vill kunna stå emot igen......


Och inte falla för frestelsen. Jag vill INTE INTE INTE.....varför måste jag  käka upp allt på en gång? Varför kan jag inte spara? Men framförallt. Vart har min disciplin tagit vägen? Varför kan jag inte bara gå förbi frysdisken eller godishyllan utan att stanna? Varför ska jag läsa om andras historier och hur de lyckats komma i sin bästa form? Det har bara blivit skit sedan jag började läsa denne "bloggen" om tjejen som haft ätstörningar och sedan kom på att hon kunde unna sig allt och ändå hålla vikten. Men alla kan inte äta ALLT och ändå hålla vikten? Inte om man har problem ALLTID med att stoppa i sig mer än man egentligen behöver? Om jag ska unna mig nåt, varför inte ta nåt litet? Men om den jäkla glassen eller vad det är bara finns i stora storlekar......då är det svårt. Nej jag vet inte hur jag ska göra för att komma över denna förbannade kontrollerande tröskel.

Ibland när jag inte är nöjd med min kropp tänker jag på en "blivande" partner och då är lättare att acceptera sin kropp. Men....först måste man ju acceptera sin kropp för att locka till dig "sin blivande partner"  annars blir det svårt. Trivs du med hela dig då blir du attraktiv. En tjej som är glad och bjuder på ett leende får killarna på fall, har jag hört...eller jag VET det.

Det är egentligen bara en kroppsdel jag vill blir nöjd med igen. Men jag vet också, när jag tappar där lär jag tappa på andra ställen. Men VARFÖR denna kropps viktshysteri?????? Varför inte äta som du vill......nej kan inte .....inte än......ska lägga av.....helt....inte köpa stora förpackningar......tänka en extra gång innan jag plockar åt mig denna onyttiga vara. Vet ju bara vad det leder till ändå........innan dagen är slut har jag tömt hela förpackningen, godispåsen.....maten eller vad det öän är....njae...mat är jag duktigare med........det är sötsakerna som jag äter upp på en gång. Men ibland händer det att jag gör samma sak med maten:S Färdigmat som jag köpt....typ som grillad kyckling......Är jag riktigt HUNGRIG kränger jag hela. Det blir värre när jag sovit för lite, för då kommer sötsuget. Som idag....blev det en 0,75 ml glass och varma bär.....suck....nu är magen uppblåst som en ballong. Och det värsta är att jag väntade inte ett par timmar efter jag käkat kvällsmaten. Nej, direkt efter slank glassen med.....dock inte allt på samma minut.....lät det gå nån kvart emellan.....Jag vet, jag är inte klok. Jag är medveten om att detta inte är normalt.....INTE normalt....Jag har ALDRIG varit så fixerad som jag är nu......ALDRIG så fixerad vid kosten.......Och må dåligt VARJE gång jag ätit nåt onyttigt.....det räckte med en liten tugga av en kaka idag så mådde jag dåligt.... Men HALLÅ.....en TUGGA ?? Vad gör det? En TUGGA jämfört med nästan en HEL liter glass:S   Usch, vill bara kräkas av tanken...........kräkas....nej nej nej......jag ska INTE låta det gå så långt.....förstöra mina tänder......nej ALDRIG. Nu har jag verkligen gått in på djupet här.....och jag skiter i vem som läser detta.  Jag skriver ner detta problem för att jag vill bli av med det.....Jag är MEDVETEN om min fixering.......men vad ska jag göra???? Vad har drivit mig till detta? Det är en fråga som jag ta reda på¨........Kommer aldrig nå min drömform....så länge jag har dessa tvångstankar TVÅNGS?....Det är just vad det är.....tvångsbeteende. Jag VILL bli kvitt mina tvångsbeteende.  Hur har det blivit så här??? Livet håller på att springa ifrån mig.......Jag vill INTE mer.....orkar INTE mer!!!

Ska hålla mig borta från......onyttigt....dyrt.......nej. Det spelar ingen roll. Kan ändå inte hålla det.:(  






* I just wanna be free and live my life every hour, every minute....every day.......and love it*


desperat efter ett recept på en digestivemarabouchokladkladdigkaka!

Vet någon om detta receptet som jag letar så febrilt efter??
Jag såg detta receptet i en blogg "kunde jag då kan du" Det är en slags kexchokladspaj...När jag gogglar på kexchokladspaj får jag bara upp recept som innehåller kexchoklad och det är inte det receptet jag är ute efter. Tydligen är receptet sällsynt?:S   Det är med bland annat ingredienserna marabou chokladkaka ljus 200 g och digestive.....så äter man glass till eller grädde.....Den är riktigt chokladig.....Jag tog inte receptet när jag hade chansen. Nu har detta receptet försvunnit på denne blogg som jag fann det i:S 

Jag måste ha så vet någon vilket recept jag menar så får ni gärna höra av er! Tacksam!:)

ajaj det svider lite här och lite där

Har legat och pressat i solen i några timmar. Tänkte överdriva "några" timmar till fyra timmar men min skalle klarade inte mer. Bränt fejjan och lite andra kroppsdelar. Här är så jädra varmt och kvavt.....Har varit ledig idag, har varit långledig, lördag, söndag och måndag. Ska jobba i helgen buhu, hoppas det inte blir rörigt och hoppas på trevliga människor att jobba med.


Ska väl ta mig en svalkande dusch och sedan smörja in mig med efter-sol-lotion. Det brukar svalka så gott. Tänkte träna idag men det får vara. Med tanke på att jag nte ätit något under tiden jag låg på stranden. Bara pga den jäkla magen , har haft diarre i lördags och igår och har inte vågat ätit nåt idag. Hoppas det är över nu. Tror det beror på denna värmen. Men nu har jag käkat middag iallafall, hemma.

Tänkte göra mig svalkande och god fruktsallad senare, med mango,jordgubbar och vattenmelon:) Köpte en HEL vattenmelon igår, har fått dille på just vattenmelon. Det är så himla gott i denna hettan. Melonen var riktigt stor och tung att papperskassen från ICA gick i sönder. Nåja detta hände som tur väl när jag kommit hem.

Nej, ska diska upp lite och sedan ställa mig i duschen.


Bye for now

 


Jag har en efterlysning på en grabb

Dags att uppdatera kanske.

Har jobbat en hel del därför jag inte uppdaterar så bra, nej vilken dålig ursäkt:P Min ursäkt är ren lathet:)


Mina tankar snurrar runt och jag vill dra tillbaka tiden för när kommer jag att stöta på honom igen???? Blääää detta är jobbigt. Jag planerar vad jag ska säga ifall jag träffar på honom igen, så jädra onödig slöseri på energi. Nej. Det är inte lönt att jaga. Varför är jag så trögtänkt.....? Varför väntar jag alltid till det sista.......Varför är jag inte kvicktänkt....nej känslor fungerar så. Efter ett tag kommer man på......."man saknar inte kon förrän båset är tomt"

Men det finns som sagt en hel del gobitar på jobbet. Överallt dyker de upp:P Och när man som ny ung kvinna får uppgift att sköta om vårdnaden på manliga patienter som är i samma ålder eller ett par år  äldre/yngre blir man lite nervös men det vänjer man sig snart vid. Det gäller att dra på den proffessionella  rollen. Tur att man har en hel del manliga kollegor:) Men imorgon blir jag själv med en ssk. Får se hur det går men klart att jag ska fixa det! Jag trivs iallafall. Visst känner man konkurrens med sina kvinnliga kollegor som är himla flitiga, det känns som man tävlar vem som är flitigast. Fast.....det kanske bara är jag.....tävlingsmänniska nummer.....jag tävlar med allt o alla. Det vore nog bäst om jag slutar med det och tävlar med mig själv. För det är den enda person man ska jämföra sig med.

Annars......så har jag himla ont i mina trampdynor, fullt med blåsor efter promenaden.....alltid likadant. Grannen ska ha fest och tur att jag inte ska jobba a-tur imorgon så man har lite sovmorgon.  Men men ska hinna med lite träning imorgon så man får bättre fokus på jobbet(y)





RSS 2.0