Kunde inte stå emot sötsuget

Så jag traskade iväg till affären och köpte mig en nutellaburk samt en påse cashewmix-choklad o popcorn. Kroppen ville ha socker och när den hade fått det mådde jag bra igen. Tyvärr så kommer detta sötsug när jag inte tränar och nu när jag inte tränar så blir det jobbigt.

Men det får inte ske för ofta bara. Bara för att jag vilar från träning  vill jag inte lägga på mig några kilo. Det skulle inte alls kännas okej. Hostan har blivit värre och värst är det på kvällen och natten. Tar nu hostmedicin regelbundet. Har sovit på dagen idag också. Nu har jag stekt en massa falukorv, blä jag tycker inte omn korv, bara en massa tillsatser i det. Tacka vet jag kyckling och fisk. Men när man inte orkar så blir det tyvärr skitmat.

Nu ska jag städa upp efter mig i köket och sedan vila lite till.


Sjuk och sockerbegär

Jag insjuknade i helgen, under körhelgen. Kände av halsont på fredagkväll och på lördagmorgon satt det fortfarande kvar. Tog det lugnt på dagen, ingen träning för mig, bara vila. Sedan la jag mig inte så sent på lördagskvällen. Halsen blev värre på söndagen och jag sjöng knappt. Tog en ipren till frukosten och efter ett tag kände jag mig piggare. På kvällen när jag var hemma igen förvärrades allt, fick t o m feber och hade frossa så jag trodde jag skulle dö. Tog en alvedon och febern gick ner, vaknade plaskblöt mitt i natten. På morgonen var febern borta men hostan har satt fart så nu hostar man helatiden. Ingen träning alls nu. Och har ett enromt sockerbehov av sötsaker, Nutella vill jag ha! Men så roligt ska vi inte ha det. Istället dricker jag pepsimax. Päronen lämnade kvar  2 1/2 flaskor pepsimax i min kyl, då de passade   katterna medan jag var på körhelg.


Nej nu ska jag titta på Tyras Show lite......teven går varm när man är sjuk.....


En fröjd att träna!
Hemma från en helg hos päronen. Behövde komma ifrån allt elände och få perspektiv på saker och ting.
Visst är det fortfarande jobbigt men det går, jag vet ju att jag inte är helt ensam.


Ikväll är det kör (sanna-kören) och jag vet inte om jag helst stannat hemma och kollat på idol. Jo det hade jag faktiskt gjort. Känner mig så seg. Hela förra veckan gick i onyttighetens tecken men så får de bli iband och jag valde det själv, medvetet val. Denna veckan kickar vi igång träningen ordentligt istället. För nu blir det en fröjd att träna då jag ÄNTLIGEN har ett gymkort för ett HELT år tjoho! Nu ska här tränas så flitigt det bara går!

Så imorgon börjar jag dagen med en powerwalk och på kvällen/em ett valfritt pass på gymmet, antingen om de blir styrke elller cardio, det visar sig!

Det börjar kurras i magen, får nog ta nåt att äta.

H&M trend??????

Jag behöver hjälp. Vart hittar man H&M trend? I flera modebloggar när bloggerskorna har skrivit upp varifrån deras kläder är köpta så står där ofta hm-trend. Är det en speciell avdelning på hennes&mautitz??? Jag vill gärna veta eftersom kläderna är så snygga.

ah crap!

Det har stått klart poch tydligt att Friskis bjuder 150:- hela september! Jag tog mina pangar och drog dit och fick stor näsa. Detta erbjudanden gällde inte i min stad, men däremot gällde det såklart...Stockholm! Man skulle bott i Stockholm. Men men jag får väl snällt fortsätta med min hemmaträing tills jag tjänat ihop extra så jag har råd med ett gymkort. Det är bara att gilla läget!

Ikväll börjar repetionen för den stora konserten med Sanna Nielsen. Ska bli kul! Får iallafall träffa två Divertimentovänner:)Ajj ont här och där.....

Jag tränade imorse, mycket för att jag vaknade på ett jäkla humör. Men efter ett rejält mål frukost(nåja lagom rejält) var det bara att köra igång(nåja efter en kort vila) , först 15 minuters uppvärmning körde jag axlar,bröst och rygg. Slarvade lite med efterträningen. Men en timmes träning. Man ska inte underskatta de korta passen heller. Den bästa träningen är den som blir av. 

Efteråt fick jag besök av mina föräldrar.Pappa satte ihop en dammsugarslang för den jag hade var i sönder så nu blir det en fröjd att dammsuga igen. Mamma hade med sig ett par byxor som jag ville ha på Monki. Men när jag nu provade dem igen så satt de inte så bra som jag tyckte från början. Så de var lika bra att lämna tillbaka dom igen:(  Byxorna var för mycket häng i grenen. Annars satt de snyggt. Så nu vill jag hitta ett par gubbaktiga i chinos-stil. Och så ska jag införskaffa mig ett bar snygga svarta kängor. Det kan man sätta till det mesta. Så jäkla snyggt med overzise tröja och ett par tuffa leggings o så ett par svarta kängor i lite militärstil. Skitsnyggt!

Usch både idag ooch igår blev jag så fort mätt. Igår hade jag tacos-kväll men en massa gottiga tillhörigheter och idag har jag ätit frulle,lunch, meliis(kakor) middag(gårdagens tacosrester) och så har jag köpt godis, de nya polly. Men mår så illa. Har inte kunnat sköta min mage ordentligt idag, det förklarar nog mättnadskänslan. Och så vet jag att jag blir hård i magen av nötter. Men gott är det ju.


Har så ont i mina ben och rygg.....Jag undrar vad som hände i tisdags på loppet. Det blev nog för mycket.Men imorgon blir det en powerwalk, vill inte skada benen mer än de redan är. 

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen "bring it all in " eller nåt=)

Ps. Har planterat nya blommor i mina balkonglådor, lite "höstnytt"=)


Gårdagens outfit:

svarta leggings
trekvarts haremsbyxor(mallorca)
randgt linne (mallorca)
vit magtopp (JC)


Det går inte alls bra nu...

Träningen går väldigt dåligt just nu. Jag vet inte varför men min kropp är så otroligt trött, jag vill bara sova:S I tisdags sprang jag Iform-loppet och det gick inte så bra, jo undertiden gick det bra men tiden var skitdålig och jag är besviken på mig själv men det ska jag inte vara för jag är ingen elitlöpare. Jag är en motionlöpare eller inte ens löpare utan joggare. Men just nu vore det kul om man fick bättre resultat. Eller så tränar jag för att må bra och satsa stenhårt på jobbet istället.

Nu har jag gått bredvid 2 dagar på ett nytt ställe i min hemstad och det har gått bra. Först var det tänkt att jag skulle köra bredvidgång på alla avdelningar men chefen trodde att det skulle bli för mycket för mig pga de har en annan verksamhet och då höll jag med. Har på gång i hbg också nämligen.

Tillbaka till loppet- efteråt fick vi goddiebags med en massa olika grejer i, samt en kasse med mat från citygross att sitta och smaska i sig efter loppet. Det blev över, bla en påse med tortillachips. Så idag har jag varit och handlat lite tacosgrejer, ska ha lite tacos imorgon till fredagsmyset=)

Vad har mer hänt? Jo minns ni att jag varit på en audition för vocalensemble, jag fick svaret igår och jag kom med:) Så på måndag börjar repet.
Ikväll är det kör........:D

RSS 2.0