Veckans träning

Vecka 34

Måndag: VILA

Tisdag: VILA

Onsdag: Löptur 40 min plus mage 10-15 min

Torsdag: GYM: uppvärmning 5 min cross och 5 min rodd, biceps,triceps och bröst

Fredag: Tung joggtur med upphopp på bänkar x 3 set , lite intervaller....gick emellanåt...45 min och 10 min mage

Lördag: VILA

Söndag: GYM: axlar och rygg : runt en timme och 20 minuters PW-intervall på löpbandet


Springtur: 2 pass
GYM: 2 pass
VILA: 3 dagar

Totalt: 4 pass


Denna vecka har jag jobbat mycket men har ändå lyckats hinna med träning men ändå inte överdrivit mycket utan lagom dos. Bättre med mindre MEN intensiva pass.

Saknar när fomen såg ut så här, en början till magrutor och mindre fett. Nu ser den verkligen inte ut så, mest svullen helatiden istället:( Men ska sluta äta grötsorter med mjölk och ska inte dricka vanlig mjölk till kaffet, ska undvika mjölk och mjölprodukter!Sömnlösa nätter gör en överviktig


Hallojsan!

Usch sedan jag började jobba då jag också samtidigt hade min vila från träning har jag lagt på mig fett. Jag vet att det inte har med vilan å göra. Vad det har med o göra är för lite sömn. Jag lägger på mig när jag inte får sova. Jag stiger upp i ottan. Detta är vansinnigt, låt mig få flytta till malmö NU!

Jag har iallafall kommit igång med träningen regelbundet igen. Jag försöker lägga in träning när jag har ork o tid. Har börjat med styrketräningen igen och löpning, korta rundor utomhus då man sparar tid och det är roligare att springa i naturen än på löpband. Jag springer korta rundor pga att jag har för kassa skor. Men än så länge har jag inte råd med nya skor.

Mitt vikariat tog slut den 11 augusti men har hoppat in och jobbat sedan dess. Idag tog jag dock en ledig dag men tyvärr(?) startar kören ikväll och jag har ingen som helst lust att gå dit. Känns mer som kören blir ett stressmoment för mig och jag är så spilttrad om jag ska vara kvar eller inte. Jag vill bygga upp mitt liv nu. Min hälsa är viktigare och jag skiter i om jag sviker körkamrater bara för att jag tar hand om mig själv. Jag har varit inne i väggen tidigare och det tänker jag inte göra om. Innan jobbet startade i somras fick jag en lättare form av deppression, tränade för mycket och fick lägga det på is för ett tag. Vilade en månad från all träning och nu känner jag mig taggad att köra igång igen DOCK drar jag ned på antalet pass i veckan ordntligt.
Så nej jag vill inte gå till kören ikväll. Jag vill bara ha en lugn kväll, lyssna på Staind, titta på teve "true talent" och bara ta det lugnt....Dessutom ska jag upp o jobba imorgonbitti, visst det ska de andra också men nej. Jag vill INTE till kören. Även om jag älskar musik men att vara med i denna kör innebär otrolig uppoffring stor del av sitt privatliv...Och så kommer denna jäkla knutbalen som jag ska se till o jobba när det inträffar! Jag VÄGRAR gå med i ännu en knutsbal, sitta och kvida sig igenom den förbannade sittningen och lyssna på tradigt babbel. Nej tack. Oj vad negativ inställd jag är till kören. Men det innebär så oerhört mycket tid. Därför är det många som pausar. Usch jag går INTE dit ikväll.

Jag var ute och sprang igår efter jobb, ska försöka ge mig ut imorgon också efter jobb. För inte pallar jag ta mig till gymmet. Det får bli på förmiddagen. Så sjukt mycket folk på kvällen.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite och fortsätta lyssna på Staind<3 myyyyys:)

 

 


Veckans träning

Vecka 34

Måndag: Gym: biceps,triceps, uppvärmning crossen 10 minuter, nedvarvning pw 10 minuter

Tisdag:  VILA

Onsdag: VILA

Torsdag: 40 minuters jogg med upphopp på bänk x 3 set plus 15 min mage

Fredag: VILA

Lördag: GYM: uppvämning 10 minuters cykel, gym: axlar och rygg 60 minuter plus 20 minuters intervall powerwalk på löpbandet.

Söndag: GYM: Ben o lite bröst 60 min. Uppvärmning: cardio 10 minuter nedvarvning: Jogg/löpning 15 minuter


GYM: 3 pass

CARDIO: 1 pass varav 2 med styrka

TOTALT: 4 pass


Gymmet!

Så idag var jag på gymmet och lyfte vikter för första gången efter en hel månads vila. Det gick oväntat bra. Nu ska jag lyssna på kroppen. Blev lite sociala möten också, snackade med lite folk, alltid trevligt. Såg bland annat lite ljus i den mörka tunneln!

Men efter att jag kommit hem från träningen o ätit samt tagit ett skönt bad så bröt allt ihopa igen. Dagens planer blev intsällda och ett svar angående jobb var inte så positivt så plötsligt blev det mörkt igen. Men ljusnade till igen då jag blev påmind om att jag har vänner som bryr sig ändå. Tack, vänner är oerhört viktiga! Ringde ett annat samtal angående jobb och fick inga direkta klara besked där heller. Vikariebankerna i malmöstad är nedstängda för nuvarande. Men men....det SKA ordna sig. För jag tänker kämpa....till the end. Imorgon ska jag jobba lite och på onsdag. Sedan får jag se hur de blir nästa vecka. Ska ringa till chefen(som är tillbaka efter semestern) nästa vecka.

För tillfället tog friden slut i hemmet då kräket till granne är tillbaka........Men men jag ska FÖRSÖKA att inte bry mig, leva som vanligt som när det varit tyst.(Nu pratar vi inte om vanliga NORMALA grannar som väsnas på ett NORMALT sätt, nu talar vi om psykopater, besatta sjuka människor). Önskar just nu, min allra högsta önskan är.....ett jobb i MALMÖ så jag kan köpa mig en fin lägenhet i MALMÖ...ett liv i malmö! Ett liv...socialt liv med jobb, vänner och aktiviteter:) Många som har det redan och vad jag avundas er!

Okej, dagens träning:   Uppvärmning: 10 minuter crosstrainern, gym-armar-bic och tric.....10 minuter eftercardio på gåbandet. Sammanlagt blev det en timmes träning tror jag:)


Uppdate

Är sommaren över? Det känns deprimerande med höst. Jag brukar inte känna det nedstämt med höst utan tvärtom. Men denna gång känner jag nedstämdhet då man inte är redo för höst än. Sommaren har verkligen varit kort. Men så började den alldeles för tidigt också, redan i april/maj stod temperaturen på 30 grader, galet! Nog om det!

Idag lördag, har jag inte hittat på så mycket. Blev en städning och därefter trampade jag iväg till affären i motvind. Det fick bli dagens motion. Eftersom jag inte stack till gymmet i förmiddags då jag inte vill stressa till gymmet bara för att de stänger klockan 12.00 dum tid. Men så är det på sommaren. Ska försöka ta en springtur imorgon innan jag drar till malmö. Och på måndag ska jag till gymmet o lyfta lite för nu SAKNAR jag styrketräningen, vill bygga upp mina muskler igen.

Och till kosten: Ska tänka på att äta nyttigare saker nu. Godiset ikväll har bestått av lite nötter och två rutor mörk choklad samt ett glas pepsi. Middagen blev kyckling i ugn och stekt rödkål i olivolja , skitgott!
Hela veckan och en lång tid nu har jag bara stoppat i mig en massa socker, vill verkligen inte ha med sådant nu!

Och så har vi mina stora mål, mitt stora mål som är flytt till malmö! Men för att komma dit krävs jobb o det ska jag skaffa i malmö. Även om det bara skulle bli timanställning men bara man får ihop tillräckligt med timmar så man kan försörja sig så funkar det. Jag går ju på soc för närvarande och har haft ett sommarvik som tog slut i fredags men jag fortsätter att hoppa in. Kruxet blir dock resan....resepengar kostar och så klydd med papper, ekonomisvårigheter osv men vem har sagt att det ska vara lätt att nå sina mål? Nej detta blir nog det tuffaste jag kommer att få gå igenom i mitt liv hitills. Visst, andra kanske tycker att svåra sjukdomar är det tuffaste , svåraste. Men försök att leva med soc, i en stad du vantrivs i därför att du inte har nåt liv , varken jobb eller socialitet. Ständigt tänka efter INNAN du köper nåt, INNAN du ska ut på nöjen. Ständigt vara orolig om pengarna ska räcka även denna månad.
Nej vilken dröm att slippa leva på soc, att ha ett jobb (det kan vara tim bara jag kan försöja mig på det) , köpa mig en lägenhet  i en stad där mitt liv kan börja!
En bild från jobbet:)over and out

Då var man äntligen igång med träningen igen:)


I måndags startade jag träningen igen och det kändes så bra. Det var tänkt att jag skulle börja med en mjukstart men det blev ett rena rama crossfitpass haha, med favo-instruktören. Hon hade dessutom ett sprilans nytt pass som då var tuffare än det förra. Men kul var det!  Dagen efter var jag tvungen att prova på en joggingtur, lite dumdristiskt kanske och mycket riktigt, kroppen var inte redo för det, inte ens för en JOGGingtur. Det blev mer lunkande och flåsande, ville så gärna öka men kroppen pallade inte....Blev för bra med dunderpasset dagen innan.  Så idag,onsdag vilar jag, sedan ska jag nog ta ett gympass imorgon kanske eller så blir det på lördag. Får se om jag orkar imorgon, då jag stiger upp fyra och jobbar till två. Brukar inte få ihop den tillräckliga sömn min kropp behöver för att orka träna när man går upp klockan fyra.

Men än så länge har jag hunnit med 2 pass och nu är det känslan som gäller. Kör på det som känns bäst, tar det med ro, ingen press och kanske blir det bara 3 pass denna vecka. Men det är inte "bara"....man får ta de lugnt i början. Har ju vilat en hel månad så nu gäller det att känna efter vad kroppen vill.Dagsformen....tagen förra veckan.Måste nog medge att jag blivit lite bredare i midjan. Men med rätt kost och träning igen så ska de nog vara tillbaka i formen jag hade i tidig vår.


deppigt igen

Så var det deppigt igen-PMS!  Har suttit o proppat i mig reisens. Idag är jag ledig och har tagit tillfället i akt och städat lägenheten, skönt! Nu väntar jag bara in att klockan ska bli fem så jag kan bege mig till träningen. Är inte sugen på det men tror jag behöver det nu. Har vilat väldigt länge nu och tycker det är dags att väcka kroppen igen.


Åh jag vill också vara kär och lycklig!:(  

Är så fruktansvärt trött på players! Jag är värd BÄTTRE än så!


Tror jag ska vila lite, nacken är spänd. Har varit duktig och skickat iväg en intresseanmälan till vikariebanken i malmö, hoppas på att få svar! Vill inte sitta hemma utan jobb , vill inte vara kvar i denna lägenheten och FRAMFÖRALLT , vill INTE vara kvar i denna hålan!   

Snälla snälla.........................låt mina drömmar bli sanna........................Det är ju inte så stora drömmar.....Det är bara........................ett LIV!Vissa människor SAKNAR medkänsla!


Det är på tiden jag uppdaterar bloggen. Inte för att jag har nåt särskilt att skriva om. Jag fortsätter med mina mål och jag har bestämt mig för att jobba i malmö, söka jobb i malmö och närheten av malmö för jag SKA till Malmö, så är det bara!

Träningen går INTE alls! Har lagt den på hyllan, äter som jag vill och bryr mig inte. Nåja, riktigt så är det inte. Men jag tränar inte. Och jag vet inte när jag kommer att börja träna igen. Det får kroppen utvisa.


Jag har ny mobil och tagit en massa bilder som jag bara ska lära mig om hur man för över till datorn.


För övrigt har jag skitont i min ena skuldra och nacke. Låg lite fel och solade idag eller så är det en kombo av de tunga lyften på jobb samt utebliven träning:(

Ska jobba i helgen....hela helgen vilket känns bra. Hellre jobba än sitta i depp-hålan! 

 

Nej jag har inget mer o tillägga. Förutom vilka patetiska människor det finns i bloggvärlden. Sådana som saknar total medkänsla och sympati för andra människor. Sådana som har svårt att sätta sig in i andras situation! Håll er borta tack!


RSS 2.0