Veckans träning

Vecka 43Måndag:   intervalllöpning 30 min x 5 intervaller   plus magövningar 20 min plus 15 min crosstrainer intervall  avslutar med planka x 2 alla sidorTisdag: GYM - b-b-t o 2 magövningar 50 min....pw fram o tillbaka från gymmet 20 min x 2Onsdag: crosstrainer-intervall 30 min x 5 intervaller plus magövningar 20 min och 15 min löpning varav en
intervall  avslutar med planka x 2 alla sidorTorsdag: dans-fuega 45 min


Fredag: morgongympa 50 min


Lördag: aktiv VILA


Söndag: GYM-supersetat- axlar och rygg samt lite ben  och 2 magövningar 60 min .Uppvärmnings-pw 20 min


GYM: 2 pass

Intervallpass: 2 st

övrig cardio: 2 pass

VILA: 1 st aktiv

Totalt: 6 pass


Övrigt:En bra träningsvecka kände av i fredags att kroppen var trött så tog välbehövlig vila i lördags och var tillbaka på banan igen på söndagen med ett grymt pass! Imorgon börjar jag mitt vikariat så nu får vi se när man hinner/orkar träna....Men det ska nog lösa sig=)

Veckans träning

Vecka:42

Måndag: Morgonpromenad 50 min                                        kv: Dansfuega 45 minTisdag:  Gym    pw 20 min x 2      bic,tric,bröst o lite mage 50 minOnsdag:  Intervalllöpning 30 min plus mage 20 min och crossen 15 minuterTorsdag:  Dansfuega 45 minFredag: Medelgympapass med styrka intensivt 45 minLördag: Gym pw 20 min fram och tillbaka   axlar och rygg samt ben och lite mage sammanlagt nästan 2 timmarSöndag: AKTIV VILA

GYM: 2 pass men hela kroppen

Cardio: 5 pass varav ett intervall och en morgonpromenad

Totalt:7 pass


Uppdatering


Nu är jag äntligen frisk och tillbaka i tränings-träsket igen. Vad jag saknat det! Men i tisdags(igår) åkte jag på jäkla spänningshuvudvärk med illamående. Men tränar gör jag ändå! För jag vet att det handlar om stress.

Dagens träning: intervallpass på löpbandet 30 minuter x 4 intervaller. Sedan mage (grym träningsvärk sedan igår efter 2 grymma övningar) i 30 minuter, supersetat. Därefter crosstrainern i 15 minuter varav 5 minuter tungt motstånd och 1 minuts-intervall. Avslutade med plankan x 2 alla sidor och rygglyft x 3. 

Åh jag vill inget annat än träffa Mr right nu:( Det har fan gått snart 5 år sedan mitt seriösa förhållande. Jag dejtar men ingen som faller mig i smaken. Jag får kontakt med sådana som faller mig i smaken men som bara utnyttjar och leker och inte riktigt verkar vara färdiga med sig själva. Jag är trött på dessa sistnämda killar! Jag kan ert jäkla spel nu! Nu ska alla sådana radderas! Jag vill hitta en MOGEN man....som verkligen menar allvar med en relation och som vet vart han står i livet, trivs med sitt liv. Och någon som har humor och skrattar mycket. Jag vill skratta med min blivande. Han är min bäste vän och min livspartner! Åh jag VILL hitta honom nu!


* Hoppas det ordnar sig för dig snart så du kan få ro i din själ* 


Jag vill fortfarande flytta ifrån denna trista stad. Detta är inte min stad, den har inget liv för mig. Jag bor i en fin lägenhet men i FEL stad! Och så framförallt....VILL jag ha ett jobb nu!Men när när när.......får jag ro i min själ då???? När jag har jobb, flyttat och träffat mr right! Men frågan är....när SKER detta?????   


Har sagt det förr och säger det igen- jobb och kille går hand i hand.För mig alltså. Verkar vara så. Veckans träning

Veckans träning 40

Måndag: löpintervallspass 30 minuter ( x 5 intervaller varav 2 intervaller 2 minuter) magövningarx 8 sedan crosstrainer 15 minuter varav en intervall tungt motstånd i 5 minuter. Avslutar med plankan x 2 alla sidor.

 

Tisdag: Gym: PW till gymmet 20 minuter sedan b-b-t och en mage 50 min o därefter PW hem 20 min....

Onsdag: löpintervallpass 30 minuter ( samma som i måndags) magövningar x 8 , sedan crosstrainer 15 min(samma som måndags) . Avslutar med plankan x 2 alla sidor.


Torsdag: Dans-fuega 45 min


Fredag: SJUK VILA:(

Lördag: SJUK VILA :(

Söndag: SJUK VILA:(    promenad


GYM: 1 PASS

CARDIO: 3 pass

VILA: 3 PASS PGA SJUKDOM:(

TOTALT: 4 pass
Magformen efter 3 veckor....dock utan diet.


Höstinfluensa?

Så då har influensan varit och knackat på hos mig igen. Men förhoppingsvis inte lika illa som sist. Hade feber inatt men har ingen feber nu. Fast det värker i kroppen och huvudet och så är jag öm. Och jag som ville få till en rejäl träningsvecka denna vecka. Nepp, får bli när jag frisknat till, då jäklar!  Nu är det viktigt att kroppen får den vilan den behöver.

Var på intervju igår, gick väl bra. Men mer säger jag inte. Inte lönt då man inte vet nåt ändå.

Helgens planer är inställda, kanske orkar jag iväg imorgon, får se. Men egentligen gör jag klokt i att VILA hela helgen. Jag var iväg till affären en sväng för att handla lite gott. Har sådan crawings för kolhydrater, mat. Inte socker. Kanske beror på att jag tryckte i mig en halv liter glass igår, blä nu vill jag inte ha glass på flera månader! Handlade bland annat en tidning. Stod och funderade på om jag skulle köpa mig en träningstidning men varken Topp och hälsa eller de andra tidningarna med högt pris  lockade så de fick bli en skvaller.


Så nu ska jag krypa ner under filten med tidningen och mysa med katterna=)

Trött i kroppen och värk

Helt slut i kroppen är jag. Sover ju inte tillräckligt heller. Sover väldigt hackigt. Men nu har äntligen "lingonveckan" anlänt så nu är det slut på PMS. Jag var verkligen trött när jag drog till gymmet imorse och blev lite försenad eftersom jag "fastnade" i samtal med mamma(som alltid:P). Väl på gymmet vart jag inte sugen på nåt, egentligen hade jag velat vila idag. Jag tror iallafall att kroppen ville det. Men....eftersom jag inte har så mycket liv här så visste jag samtidigt att jag skulle må väldigt bra av träning. Jag behövde ju inte köra så hårt. Tänkte jogga lite men så blir det aldrig. Det blev intervaller och 2 av intrvaller kör jag i 2 minuter. Sedan de andra sista kör jag på en minut men har högre hastighet. Sedan kör jag en extra intervall till och då halva minuten ökar jag ytterligare. Sedan varvar jag ner nån minut på samma hastighet som jag värmde upp på. Därefter blir det magövningar. Körde mycket sneda magmuskler idag. Testade en ny variant med en bänk. Funkade bra det. Men jag kände inte så mycket kontakt, besvärades dessutom av en äckelgubbe som ständigt skulle glo, fan vad jag hatar dessa! Jag måste se till å vara tidigare på gymmet så jag slipper den äckelgubben! Påminner för mycket om äckelgrannen! Usch tvi! Die die die!


Efter magövningarna ställde jag mig på crosstrainern för de sista 15 minuters efter cardio skulle jag också ta mig igenom. Tungt och trött i kroppen var jag men körde på ändå. 5 minuters vanligt tempo på lätt nivå. Sedan 5 minuter på tyngre nivå, försökte hålla mig över 99 % puls . 5 minuter vanligt tempo men ligger på 144-150 i puls.Sista minuten gör jag en intervall. Avslutar sedan med plankan alla sidor x 2.  

Nu är jag helt utslagen, så himla trött och seg. Orkar knappt göra nåt. Vill bara ligga i min mysiga soffa och chilla. Har sådan magvärk också.   

Ikväll är det heliga teve-myset för mig för då är det Bonde söker fru som sedan följs av min absoluta favorit serie- Grey's Anatomy, åh vad jag saknat den!:)


Veckans träning

Vecka 39

Måndag: Gym: axlar och rygg 60 minuter plus 20 minuter crosstrainer?Tisdag: Cardio:intervalllöpning 30 minuter sedam mage superset x 3  eftercardio: 15 minuters crosstrainer x 1
intervall med tungt motstånd. Onsdag: Gym: pw 20 minuter x 2 från och till gymmet....45 minuter biceps,triceps och bröst  plus glidflowplattan för magen x 3

 

Torsdag: Dansfuega 45 minuterFredag: Medelgympa intensivt med styrka 45 minuterLördag: GYM: pw 20 minuter x 2 från och till gymmet  40 minuter ben plus glidflowplattan för magen x 3Söndag: Behövlig VILA


GYM: 3 st

CARDIO: 3 st

VILA: 1 st

Totalt: 6 pass

Players ???

Varför faller man ständigt för dessa flirtiga charmörer som vet precis vad de ska säga för att fånga en.....Att man inte lärt sig av sina misstag. Varför....varför....skulle jag nu råka ut för ännu en.....????

Jag förstår inte hur man kan säga sådana starka saker som att jag tror det finns något mellan oss, du har fastnat på min näthinna. Och samtidigt träffa andra....???? Och....kan man köra ner till storstaden för att träffa "andra" och samtidigt komma med andra bortförklaringar till att INTE kunna träffa mig????? Då är man fan inte intresserad, men varför är det så jäkla svårt att bara säga SANNINGEN???!


Nej, jag har fått nog!!! Inga fler nitar. Dumpa honom...NU!

 

Jag vill bara få lugn och ro i själen. Jag vill bara träffa nån som ser MIG , som älskar MIG för den jag är.......Som VILL träffa MIG........

Usch....hoppas jag kan sova inatt.


RSS 2.0