Fredagsmys

Nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyyys

Japp nu är det fredagsmys. Har arbetat med kroppen heladagen känns det som. Startade dagen med ett 45 minuters medeljympapass intensivt och mycket styrka på ben o rumpa och annat. Bästa instruktören!
Sedan var det dags att röja upp efter hantverkarnas fönsterbyte. Är så nöjd och fått ett ordentligt inredningssug! Blir nog snart  lite  nya inredningsprylar:) Det blev så fint med helglasad balkongdörrar:) Måste skaffa några riktigt mysiga gardiner att ha där.  Unnade mig en djupfryst pizza , nej alltså jag tillagade den först i ugnen:P  Även om jag undviker snabba kollisar på kvällen men kände att jag behövde det. Känns som jag äntligen fått igång förbränningen i kroppen och träningen går bra! Ser verkligen framemot söndagens afropass, dans delux:) Imorgon blir det ett ben /rump-pass och jag har startat med mina pw till gymmet. Powerwalkar fram och tillbaka som uppvärmning resp eftercardio. Funkar bäst, så sparar man tid. Ska ju iväg till hbg sedan och träffa de bästa tjejerna, mys:)

Nepp, nu ska jag fortsätta fredagsmyset och ta mig kesella med rabarbersmak samt kiwi och salta cashewnötter får kvällens götta stå för:)


Magformen en vecka efter


Jäkla mobilabonnemang! Har suttit i samtal efter samtal i en hel jäkla timme om inte längre. Nu ska jag behöva betala dubbla igen, faaan det tar aldrig slut! Och varför ska just JAG som lever på minimum råka ut för detta????? Nåja jag får väl vara glad att det "bara" är ekonomiska motgångar. Vore värre med sjukdomar.


Jag har ialafall fått tillbaka livsgnistan och träningssuget. Jag har ökat cardion med 45 minuter. Nåja inte rakt av utan jag blandar.

Dagens träningsinsats: 30 minuters intervallprogram på löpbandet och därefter magen- 8 övningar x 3 sedan crosstrainer 15 minuter varav 5 minuter TUNGT motstånd. Avslutar med plankan alla sidor x 2.
Och jag tycker mig se förändringar med magformen sedan förra veckan:P  Nu köör vi!


Så här ser jag ut i avslappnat läge dessutom:

Notis: Detta är inte de enda träningskläderna jag äger även om man skulle kunna tro det:PDå var räkningarna betalda för denna månad.Och inte mycket pengar har man över. Nåja, det löser sig!


En HEL ****#¤%&/() centimeter!!!

Japp, då var det som jag misstänkte och KÄNDE! Under den hela månad som jag VILADE från all träning så lade jag på mig en centimeter i midjan. Det svider kan jag dock säga. Dock vet jag inte exakt om jag lade på mig mer då jag inte mätte mig direkt. Därför kan jag tyvärr inte se om jag hunnit tappa nån dm sedan jag började träna igen. Men det tvivlar jag. Där ser man, det går fan mycket fortare att lägga på sig än att tappa. Den där jävla midjan tog en EVIGHET för att få i form medans man knappt hinner blinka förrän man lagt på sig. Nu har jag tränat regelbundet i snart en månad, lika länge som det tog att lägga på sig en centimeter. Och träningen har inte gått så bra heller då jag jag mått psykiskt dåligt och haft/har inre stress. Men idag vaknade jag ÄNTLIGEN med nya krafter och vilket gympass det blev. Svetten rann....tunga vikter men få reps och därefter efter-cardio i 20 minuter.

Sedan har jag fått uträtta lite ärenden. Så fort det lugnar ner sig med eknomin och jag har koll igen så lär resultat på träning också komma fram. Får inte heller sova ut för katt #¤%&&#" ! Han har fan ingen ro i kroppen! Jäkla dampkatt!


Nepp det är bara att kämpa på! Håller på att tvätta, ska snart springa ner i källaren igen....

Veckans träning

Vecka 38

Måndag: intervalllöpning 35 min sedan mage 20 minTisdag: GYM uppvärmning rodd 5 minuter   sedan biceps,bröst o triceps  60 min  PW-intervall 20 minOnsdag: intervallöpning 35 minuter sedan mage 20 minTorsdag: dans fuega 45 min Fredag:  20 minuter intervall på crossen-10 minuter löpning varav en minutsintervall- crossen 15 minuter intervall- mage 8 övningar sedan  crossen igen 15 minuters intervall-tungt motstånd avslutar med plankan alla sidor x 2Lördag: AKTIV VILA  långpromenad lite över en timmeSöndag:
FM: 85 minuters fitnessyoga                                EM: dans afro 60 minuter varav 41 svettiga minuterGYM: 1 
YOGA: 1
CARDIO: 6 varav 2 dans och 2 löpning
VILA: aktiv vila 1


totalt:7 pass


Övrigt: Det blev mycket kondition denna vecka. Får lägga in mer styrketräning nästa vecka.

Dumma stress försvinn!

Jag HATAR stress! Det är vad jag och min kropp lider av just nu. Att gå och vara arbetslös samtidigt som det finns jobbiga alternativ gör en otroligt stressad. Varför inte bara ta en sak i taget?? Jag orkar INTE mer. Min energi är borta. Min kämparglöd är borta. Jag vill INTE mer. Stressen tär otroligt. Jag får inte sova ordentligt, kroppen svarar inte på träning och istället lägger den på sig bukfetma, blir så jäkla ARG<!!!!  Jag tränar som en idiot men hur roligt är det att träna när man inga resultat får?! Jag vill ha bort denna jävla stressen. Magen är konstant svullen helatiden. Så här var det förra hösten men sedan fann jag en lösning. Förra hösten dejtade jag en kille också, det gav avslappning i tillvaron. Jag vet att kroppen började svara efter julen.  Men den stressen jag hade då  var pga en annan orsak. Denna stress jag har nu....är lite värre....för tankarna finns konstant där och gör sig påminda. Hösten SKA ju vara lugn och harmonisk men istället snurrar tusen saker runt runt i hjärnan, jag kan inte stanna karusellen, hur GÄRNA jag än vill. Vad göra då?? Nåja, jag HOPPAS jag finner en lösning snart för så här kan jag inte ha det!


*****************************************************************

Jag tänkte dra till gymmet imorse, men vaknade med en mage stor som en ballong och som spände o gjorde ont. Skyller på gårdagens svullande, det blir OFTAST rubbningar med kosten i samband med stress. Jag ska försöka undvika det, för det slutar bara med en ond mage:(  Eftersom jag var så jäkla mätt från gårdagens frossande så bestämde jag mig för att hoppa gymmet. Var inte vidare sugen på att stå och lyfta vikter med magen i vädret. Jag var alldeles för mätt för att äta frukost direkt efter att jag vaknat. Då kom jag på den briljanta iden att köra lite yoga, eftersom man ska göra det på tom mage så tog jag chansen medans jag fortfarande var mätt. Det blev 85 minuter yoga! Ojoj märkte hur spänd jag var, jag har MYCKET späningar nu i samband med stressen. Inte konstigt jag har huvudvärk var och varannan dag. Yogan släppte lite på spänningarna. Sedan Var det tänkt att jag skulle träffa en ny bekantskap (det var det igår också men jag bangade) men eftersom denna bekanskapen hade annat för sig och skulle se efter SEDAN så tänkte jag inte anpassa mig efter någon som inte är anpassningsbar, "så man sår får man skördar" och jag kände att jag var tvungen att göra mig av med energi och stress. Så jag drog till dans afro och gud så skönt det var! Nu sitter jag här och äter efter träningen. Resten av kvällen blir det slappa:)It's been a while since I could held my head up high

Vaknade med en klump i magen efter gårdagens tumult i känslorna.  Jag visste ändå när jag låg där med klumpen i magen samt som huvudet värkte att det skulle kännas bättre efter lite träning. Så fick det bli. Jag tog mig iväg till gymmet och ställde mig på löpbandet och körde igång....Höll längre intervaller och medelhastigheten låg på 12/km.  Huvudvärken hade tyvärr inte släppt efter cardion men jag fortsatte med mitt pass. Egentligen var jag helt slut efter löpningen men  jag körde mina magövningar. Det kändes lite bättre , i kroppen kändes det bra. Men huvudbry var fortfarande kvar.


Just nu är det riktigt tufft igen. Det känns hopplöst med allting. Och varför lyckas jag alltid få kontakt med "fel" killar, sådana som bara är ute efter en sak? Sådana som inte är seriösa? För jag kallar det inte seriöst när man ser avstånd som ett hinder trots att det bara handlar om några timmars tågfärd. Och när killen dessutom håller på med andra undertiden, då ser inte jag det som seriös kontakt. Och inte ens kan förstå mig......hur jag reagerar. Nej, likabra att kontakten tog slut.  Ussch min mage krånglar igen.....uppsvälldheten är ett faktum när den inre stressen gör sig påmind. Jag har konstant inre stress och det lär inte go away förrän jag har en fast ekonomi. Så jävla jobbigt att varje månad TÄNKA på att inte handla för mycket....mat????:S  Suck!

Jag är jag
, men just nu kanske jag bara är i vägen för killarna. De gör nog bäst i att hålla sig borta från mig. För varje kille som lär känna mig upptäcker ganska snart att jag 'är en kall och egoistisk person som bara sprider negativ energi. Så vill jag INTE ha det. Det sårar att få höra " jag känner att du inte gillar mig för den jag är " eller..." du ger sådan negativ energi"....eller..... " du är så negativ och bara gnäller helatiden..".... Eller " varför ser du så bekymrad /ledsen ut?"....Man drar inte sig till någon genom att se "ledsen" ut... Men jag är mest ledsen över att vara arbetslös. Jag är inte ful , jag har ett sött ansikte och en snygg vältränad kropp. Men.....det är bara kroppen som är attraktiv för min insida(syns i ansiktet) är inte mycket övers....Jag har ingen fin utstrålning. Men det kanske stämmer " Man kan inte älska någon annan om man inte älskar sig själv" ? Och jag är ett levande bevis på det!  Det största problemet är att jag kommer inte lyckas på arbetsmarknaden om jag förmedlar samma utstrålning där. Hur ska jag då fixa det?? För utan jobb kan jag inte må bra igen.....

Igår hade jag ingen matlust , kanske för att man proppat i sig så mycket under helgen? Eller....stress? depp? Tror nog det är en kombination. Men jag fick i mig en tallrik filmjölk med banan , linnfrön,solroskärnor o kanel. Även om jag åt det lilla så var jag ändå inte hungrig på morgonen. Nåja. Nu ska jag fortsätta låta mina öron o känslor dövas i Staind.....

Myskväll med "ensam mamma söker" är  iallafall något att se framemot.Veckans träning


Veckan 38


Måndag: Dansfuega 45 min

Tisdag: VILA

Onsdag: Intervalllöpning 30 minuter plus mage 20 min

Torsdag: Fm : styrke biceps och axlar 45 min   Kv. Dansfuega 45 min

Fredag: Löpning 30 min   10 km/h 5 min 11 km/h 5 min 12 km/h 5 min osv..... sedan mage och lite rygg 50 min

Lördag: VILA

Söndag: VILA

Cardio: 4 pass
Styrke: 1 pass
Vila: 3 st

Totalt : 5 pass


Formen på magen!

Var totalt osugen på att springa intervaller idag(som många andra dagar haha) men trampade iväg till gymmet och ställde mig på löpbandet. Värmde upp 5 minuter 10 km/h sedan 5 minuter på 11 km/h - 1 minut-14 km/h sedan 5 minuter på 12 km/h - 1 minut på 15 km/h sedan 5 minuter på 12 km/h - 1 minut på 14-15 km/h sedan ner på 12-11,5 5 minuter, ökade sedan 1 minut till 14/h....sista minuten- ena halvan 15 km/h och ena halvan 16 km/h. Benen var darriga efteråt och jag orkade knappt köra magen men det gjorde jag och när jag var färdig och trampade iväg hemåt började musklerna i magen kännas.

Upptäckte i spegeln idag att konturerna/musklerna börjar ta sig fram. Jag tror stenhårt på intervalllöpning för magmusklerna. Magens muskler aktiveras på nåt sätt när du springer i mycket hög fart, du kan riktigt känna det medan du springer. Sedan hjälper det även till med olika magövningar eftersom du också efter ett intervallpass fortfarande förbränner.

Dagens pass:

30 minuters intervallpass på löpbandet plus ett magpass - tror jag körde igenom alla magövningar som jag kan komma på.....russian twist på bänk, vanliga situps hela vägen, situps på en boll , stålmannen, magövningar i rep, höftböjaren osv  alla x 3 avslutade med plankan x 2 alla sidor.

 Ett bra pass!:) Nu är vi igång. Nästa intervallpass blir på fredag:)formbilderVeckans träning

Vecka 36?

Måndag: VILA


Tisdag: GYM- uppvärmning 10 minuter på crosstrainern- 45-60 min bic,tric och bröst sedan 20 min PW-intervall på bandetOnsdag: Intervalllöpning 30 minuter plus mage 40 minuterTorsdag: Dans fuega 45 minuterFredag: Intervalllöpning 30 minuter plus mage 40 minuter
Lördag : GYM: ben och rumpa 50 min. uppvärmning 5 min cross och 5 min rodd sedan 20 minuter PW-intervall på bandetSöndag: GYM: axlar och rygg 50 minuter , uppvärmning 5 minuter crosstrainern


GYM: 3 PASS

CARDIO: 3 pass varav 2 löppass

VILA: 1

Totalt: 6 pass


Övrigt: Jag värmer ALLTID upp före passet och stretchar både innan och efter när jag löptränar.


Kanoners intervallpass!


Måste skriva av mig angående dagens träningpass. Jag var så otaggad på att träna idag med mensskit i kroppen, ville allra helst bädda ner mig. Men samtidigt vet jag hur bra det känns efteråt. Så jag trampade dit. Jodå, jag var ju lite skakig i kroppen , som en känsla av blodsockerfall. Och värmde upp 5 minuter på 10 km/h , usch det kändes darrigt och tungt i benen trots att jag vilat. Men jag intalade mig att det går över. Efter 5 minuter ökade jag till 11 km/h och körde i 5 minuter därefter en intervall-minut på 14 km/h och sedan tillbaka till 12 km/h i 5 minuter och en minut intervall på 14 km/h  osv....Jag sprang x 5 intervall och medelhastigheten var 12 km/h. Den sista halva intervallen ökade jag till 15 km/h. Det kändes riktigt gött att hålla uppe pulsen under hela passet. Direkt efter intervallpasset körde jag mage. Förut innan jag blev övertränad körde jag även 15 minuter extra konditions efter magpasset också. Men jag håller mig till 30 minuters intervallpass, än så länge.Nu måste jag ta tag i viktiga saker!  Beklagar för att det är för lite bilder i bloggen men har en ny mobil som jag inte lärt mig än.

Tjingeling!!

Veckans träning


Vecka 35:

Måndag: GYM- ben och rumpa

Tisdag: VILA

Onsdag: CARDIO: intervalllöpning 30 min och mage 30-45 min

Torsdag: VILA

Fredag: CARDIO: intervalllöpning 30 min och mage 30-45 min

Lördag: GYM- bic,tric och bröst 60 min samt 20 min PW på gåbandet( 8km/h med lutning och 8,5 km/h utan lutning)

Söndag: GYM- axlar och rygg 60 min samt 15 min PW på gåbandet


GYM: 3 PASS

CARDIO: 2 PASS

VILA: 2 PASS

TOTALT: 5 PASS


Superwoman?

 Am I?  Jodå, har jobbat ganska mycket den senaste tiden(bra bra) men även hunnit med och träna. Denna helgen har jag varit ledig. Och då har jag passat på att STÄDA och TVÄTTA bort tvätthögen. Träning har också hunnits med och idag har jag även sorterat min garderob och slängt en massa kläder till insamlingscontainern. Nu är jag trött både i knoppen och kroppen. Så detta blogginlägg blir ganska kort.


Jag är nöjd med helgen, skönt att ha städat och rent i lägenheten igen. Ikväll börjar idol:) Imorgon blir det en massa annat, då blir det för det första en VILO-dag från träning och så blir det en massa jobbsamtal och tråkiga ärenden (soc). Usch så himla rörigt när man både jobbar och har försöjningsstöd. Usch längtar tills jag kan försöja mig helt själv på lönerna.

Nepp, nu ska jag skriva in veckans träning och sedan blir det slappa.


Förresten, det är väldigt varmt idag men jag hoppas att det är sista kvava värme för jag vill ha tillbaka den friska luften. Nu spelar det ingen roll om det solen skiner eller om det är strandväder, jag orkar inte hetssola mer. Nu är det höst! Man varvar ner. Dock inte denna helg.

RSS 2.0